13.10.06
22:43
Перфектна е рецептата. Чак днес успях да я опитам, защото сега си получих пасатора, но е много вкусно. Мерси много. :)
И аз го пробваx и е доста добър десерта.Вече не ям изварата на сила :)
[quote author=“kny”] Със сливи е приятно.
Наистина е приятно ;) ;) ;)
25.03.09
21:40
подходящо ли е като за последно ядене?
26.03.09
04:11
trancemater изварата се препоръчва за последното хранене
26.03.09
19:44
Това го знам :) .Но въпросът е дали ябълките ще ми попречат да сваля някое друго килце?
И аз днес го пробвах и май съм единствения на когото не му е харесало :D .То по принцип си обичам извара аз и я овкусявам само с червен пипер...този банан нещо ми разваля вкуса.
И аз днес го пробвах и май съм единствения на когото не му е харесало :D .То по принцип си обичам извара аз и я овкусявам само с червен пипер...този банан нещо ми разваля вкуса.
Не си единственият . :D Аз я мразя ама я ям всеки ден поне по 300 грама за да набавям с нея част от протеина :)
21.06.09
20:11
Хора,
Сори за офтопика,
ама винаги ми е било интересно - този човек, който вече не пише във форума - valentinik46, ТОВА ТОЙ ЛИ Е НА АВАТАРА? Баси, това е феноменално.
Най-добре той да каже, но като гледам малкото снимки в профила и галерията му май е той.И чак да е феноменално не е.Назобкал се е малко, изчистил е, поиграл си е със светлината като е снимал и готово.А може и фотошоп да ползвал. :)
Мнението беше редактирано от Aquiles на 22.06.09 12:49.