Диетичен десерт от Извара

Прескочи до:
FI

13.10.06
22:43

Перфектна е рецептата. Чак днес успях да я опитам, защото сега си получих пасатора, но е много вкусно. Мерси много. :)

07.11.06
19:56

И аз го пробваx и е доста добър десерта.Вече не ям изварата на сила :)

[quote author=“kny”] Със сливи е приятно.

Наистина е приятно ;) ;) ;)

25.03.09
21:40

подходящо ли е като за последно ядене?

trancemater изварата се препоръчва за последното хранене

26.03.09
19:44

Това го знам :) .Но въпросът  е дали ябълките ще ми попречат да сваля някое друго килце?

10.06.09
11:55

И аз днес го пробвах и май съм единствения на когото не му е харесало :D .То по принцип си обичам извара аз и я овкусявам само с червен пипер...този банан нещо ми разваля вкуса.

21.06.09
09:51

казано от асд на 10.06.09, 11:55:

И аз днес го пробвах и май съм единствения на когото не му е харесало :D .То по принцип си обичам извара аз и я овкусявам само с червен пипер...този банан нещо ми разваля вкуса.

Не си единственият . :D Аз я мразя ама я ям всеки ден поне по 300 грама за да набавям с нея част от протеина :)

ГН

21.06.09
20:11

Хора,
Сори за офтопика,
ама винаги ми е било интересно - този човек, който вече не пише във форума - valentinik46, ТОВА ТОЙ ЛИ Е НА АВАТАРА? Баси, това е феноменално.

22.06.09
12:48

Най-добре той да каже, но като гледам малкото снимки в профила и галерията му май е той.И чак да е феноменално не е.Назобкал се е малко, изчистил е, поиграл си е със светлината като е снимал и готово.А може и фотошоп да ползвал. :)

Мнението беше редактирано от Aquiles на 22.06.09 12:49.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1