С миши стъпки към големи цели/Ина

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.13
17:13

Вчера успях да вмъкна един ХИИТ вечерта, но после малко омазах нещата с шоколад.
Поне мускулната треска е на ниво :)

Днес:
3 яйца, сирене, сладка палачинка
ябълка
2 кренвирша, домати, катък
2 кафета с мляко
50 гр фъстъци
омлет асорти

Тренировка
гръб 3 серии придърпване на скрипец зад врат
гребане от наклон

гърди 3 серии от лежанка - флайс
повдигане на горе

бицепс чуково и трицепс разгъване над глава 3 серии

15 мин вело
контрастен душ и по леглата :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 21.03.13 09:59.

24.03.13
15:08

http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Tabata-Kettlebell-Workout-and-Abs-and-Obliques-Workout-45-Minute-Kettlebell-Training/f1/

29.03.13
09:00

Знам, че не пиша често, но животът ме върти мнооого сериозно. Онзи ден фитнес тренировчица, вчера зумбичка!

28.01.15
22:42

Ехе :) колко много неща са се променили от последното ми влизане във форума

Идеята да си водя дневника отново се прокрадна тези дни и ето ме на. Имам нужда някъде да си пиша спортния и хранителния режим и това е най-подходящото място.

Имам желанието отново да почна да тренирам сериозно. Харесах си една програма предизвикателство в интернет и я почнах днес. Програмата е 3 месечна. Идеята е да правя сутрешни тренировки по 30 минути. Ако на някой му е любопитно ще пусна линк.

До скоро си държах едни килограми, но мисля, че нещо изгубих баланса с храненето и че толерантността ми към въглехидрати намаля :( а така ги обичам... и преди съм писала, че ми е  трудно да не хапна сладко. Търся му алтернативи.

Закуската ми напоследък беше: 1/2 кисело мляко, лъжица ленено семе, л. сусам, чия, плод, тиквени семки и +- овесени ядки. Засища до обяд. Обмислям да си правя омлети за закуска. Много е хубаво, че новите ми колеги са настроени доста здравословно и сутрин също кусат подобни бъркочи :D затова ги избъзиках онзи ден да се редуваме да бъркаме закуската и да разливаме с черпак.

Взела съм си спанак, който утре ще пробвам на смути, но не знам сладко или солено да направя. Ще се търси рецепта.

общо храната: 3 оризовки с по чаена лъжица сусамов тахан и мед; 2 крем супи от морков; сирене, 3 яйца; извара с кисело мляко, кисели краставички и подправки.

Добре дошла отново :) Успех с новите цели :)

01.02.15
15:20

Благодаря, Ивче :)

В четвъртък направих 2ри ден от тренировъчната програма, която започнах.

В петък нямах тренировка.

Вчера се качих на Картала и цял ден карах борд. Това ми е втори сезон и още се уча. Мноооого ме боли всичко - гръб, бицепс, трицепс, рамене. Бедрата много ги натоварих.

Храната не ми е супер добре, но се старая да минимизирам боклука.

Продължаваме напред :)

14.02.15
22:15

Спорт
От последния път, в който съм писала съм правила йога 2 пъти.
Днес упражненията ми бяха: разходка в парка + голямо почистване вкъщи.
Утре заминавам в планината и ще карам борд 5 дни. После мисля да си взема карта за един спортен клуб на стадиона, близо до офиса.

Храна

13.02.2015
З. Сух таратор
О.  Суфле от тиквички и кюфте
С.З. Салата с краставица и сирене и с.л. ленено и сусамено семе
В. 2 яйца, половин пържола, една малка кифличка със сирене и една със мармалад (току що опечени домашно, излезнали от фурната)

14.02.
З. 5 кифлички (бях на гости)
О. Броколи със сметана, кашкавал и сирене
С.З. Яхния с кюфтета, 2 бонбона 70% какао
В. Купа салата с едно яйце, малко бекон и сирене

Предните дни храната не ми беше много по-добре. Прегрешенията са ми: лазаня, сладък салам, 4 фурнети, торта на рдто на приятеля ми + алкохол. Останалото хранене ми е било НВД.

За почивката съм си сварила яйца, взела съм крема сирене, 70% шоколад, ядки, пълнозърнест хляб с ленено семе, риба тон. Ще имаме закуска и вечеря включени, но закуската обикновено е пържени филии или нещо подобно...

Доволна съм си от себе си. Решила съм да не се притискам и да го карам лекичко, но сигурно. Една приятелка беше преди половин година на едно измерване на доста показатели и откакто ходи редовно на консултации и има режим, си сваля бавно, славно и постоянно. Намалила е вътрешните мазнини... Мисля и аз да ида другия месец да се прегледам, да ми определят възрастта на организма, че със сигурност е като на поне на 30 годишна.

20.02.15
14:16

Халоуу :)

Вчера се върнах от планината. Покарах си. Имам бая синини

Днес направих едно интензивно кардио с 3 кръга.

З: 3 яйца с 2 топени сирена, бонбон
О: пълнозърнести кръгчеета с тахан и мед

После ще се празнува РД :)

21.02.15
16:18

Вчера вечерята беше вкусна домашна пица с тънко тесто и бира :p

Днес
З: 2 цели яйца, 2 белтъка с маслко, пълнозърнесто кръгче с пастет + бонбон 70% какао
Тренировка - час цяло тяло, комбинирани упражнения, главно със собствено тегло
О: салата с риба тон

Сега ще готвя морковена крем супа с гъби; свински врат и някакъв експеримент с банани, семена, кокосови стърготини и други :)

25.02.15
23:43

Готвих, сготвих 100 неща:
гъби, задушени в масло
крем супа с моркови и картофи, подлютена
свински врад с фолио

Качвам някои снимки и на други неща, които готвих тия дни. Едното са бананови кокоски, а другото бананови палачинки(първата се разпадна).

и на другия ден получих някакъв проблем със стомаха - болка с повръщане :(

Сега не знам какво да ям. Реших, че проблемът е от това, че съм нарушила киселинно-алкалния баланс и минах главно на алкална храна, което ще рече - банан, бадеми, моркови, ориз, но коремът ми е подут.

Днес храната беше: банан на закуска, на обяд салата със спанак, авокадо, белтъци, белен домат и малко сирене; следобеда още един белтък и гъбена супа, която обаче не беше правена от мен и нз какво имаше в нея.

Сега сготвих спаначена супа, с 2 картофа, голям морков и 6 яйца + 4 белтъка, за да имам сили и ще видя утре как ще ми е стомахът.

На лекари съм ходила преди - само ми предписват хапчета, които не решават проблема за постоянно.

Ако някой има опит с гастрит, моля да сподели!

Мнението беше редактирано от Inchester на 25.02.15 23:57.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1