Как използвате клековете в тренировката си?

Прескочи до:

24.04.12
17:22

Тодорка е попадение в десетката, както и мястото и хората, където тренира Валери.

Малко са останали такива хора и места.

24.04.12
17:32

казано от James Hinks на 21.04.12, 09:14:

казано от AgBOKATA на 20.04.12, 21:15:

някой да ми обясни как става номера - крака под тениската ??

е то как да разбера като от клековете се затъпявало

Хеххе, ся кво да направя, че не схващаш иронията...за тесните тениски, през които да изпъкват ръцете и клековете и яките крака, които почти никой не оценява... ;)

Ето това е най-дразнещо, даже някакъв шмокльо ми даваше съвет как да отслабна в краката, че ми били големи. Лошото е, че повечето трениращи/нетрениращи си мислят, че мускулите са само на ръцете и на раменете.

25.04.12
08:56

Темата не е кой с колко кляка, защото така са му казали, недейте така бе хора !

03.07.12
23:38

казано от Мис Сънчо на 17.04.12, 22:03:

Ако може да споделите вие какво правите,
повторения, колко пъти в седмично, каква тежест използвате и т.н.?

За пръв път започвам клекове и при многото травми които имам- ме интересува коя комбинация от повторения и тежест, ще има най- оптимален резултат :)

Аз редувам 4по 5 на 82% от максимума с 1 по 20 на 75% от максимума /дишащ клек/ Второто е идеално за отслабване и за каляване на волята. Тренировка, започнала с клякане  е по - ефективна, отколкото без него за мен

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1