Не мога да вляза в сайта от домашния компютър.

Прескочи до:

А при мен от домашния компютър го имам същия проблем. Но понеже имам и лаптоп него не го ползвам. Двата са закачени през един и същ Рутер. Домашния само че е с кабел. И двата са с XP service pack 3. На единия с всички браузери си работи на другия всички браузери отваря като горе посочените снимки(може да се каже че нищо не отваря). И на двата съм сложил всички ъпдайти. Даже мозилите са ми линкнати, пароли и бисквитки са едни и същи и на двата. Не съм писал на някой понеже не го ползвам компа. Доставчика ми е БТК ИДСЛ, но това смятам че не е от значение.

18.05.12
13:46

Да ама дет се вика си струва да пробва преди преинстал.
Още една опция- сваляш Лайв СД- печеш на диск има и за флашки- зареждаш операционната систмеа от диска/флашката и ще видиш дали тогава ще отвори ББ-тийма. Ако пак не става пробвай да зададеш друго IP на машината ръчно, но от рейнджа на рутера естествено, а не да взема автоматично настройките.

Едно е общото между всички - Win XP! Old school бозата. :D

Ако някой има проблем с друга ОС - да каже. В противен случай, разбрахме от къде мирише лошо! :)

18.05.12
13:50

казано от Тихомир Велев на 18.05.12, 11:44:

Преинсталирай и си готов. Някаква софтуерна несъвместимост или различие е. Няма логика при два компютъра зад един рутер, единия да няма проблем, а другия да има, при положение, че няма загуба на пакети.

Win-a ли да преинсталирам ? (tmi) За такова нещо (nbat) (nbat) ??? Някъде по-горе някой каза подобно нещо и му казах, че това е твърде прекалено. Ако за щяло и нещяло се преинсталва ОС...къв е смисъла тогава... явно проблемът е при доста хора, не мисля че решението е всички да си преинсталираме комповете. Ако говориш за браузъри, вече е правено ( това също го бях споменал по-горе).
Скоте, ще пробвам това, което предлагаш, довечера!

18.05.12
22:58

казано от Скота на 18.05.12, 13:24:

Аз за това си мисля за ДНС да пробва- щото пакетите стигат трейса е до край- на приложно ниво нещо се дъни.

Петре, виж тука, но ти само DNS смени с този дето ти дадох- http://www.mediacollege.com/computer/network/dns.html другото го остави автоматично да си взима настройки- а IP.

Отделно преди това пробвай да отвориш директно, като адрес вместо бб-тийм.орг ето това: 93.123.36.66

Пак същата х*йня! И при двете ту зарежда, ту не...Сега ще пробвам да инстална Хром-а да видим с чистак нов браузър кво ще стане...

Едит: Същата работа и с Хрома

Мнението беше редактирано от Петър на 18.05.12 23:13.

Забавено включване, извинете за което.

Може ли да опитате да отворите сайта през http://xp.bb-team.org и да споделите, дали е по-добре връзката?

29.05.12
18:35

казано от Димитър Михайлов на 27.05.12, 16:43:

Забавено включване, извинете за което.

Може ли да опитате да отворите сайта през http://xp.bb-team.org и да споделите, дали е по-добре връзката?

БРАВОООО!
Всичко е ок през този нов линк! Голям кеф! :)))
Предлагам да той да се пусне като нова тема или нещо подобно и да е Важно, за да виждат всички!
Евала за усилията! Браво още веднъж!

Чудесно, дано при всички да е така.

За протокола, домейнът xp.bb-team.org беше тестов и ще го деактивираме. Не го ползвайте повече.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1