Dislike бутон?

Прескочи до:

01.07.12
15:35

Мила иска да ти каже,че ако беше от по-дълго тук и съответно да познаваш по-добре потребителите нямаше да имаш подобно предложение,но въпреки ,че е очевидно това,ти чак го взе за нападка.
На мен ми е все тая дали ще има или няма.Това колко + или - има един коментар не го прави автоматично добре аргументиран или зле аргументиран.Това е преценка на всеки един поотделно

01.07.12
15:46

казано от Teen Power на 01.07.12, 15:35:

Мила иска да ти каже,че ако беше от по-дълго тук и съответно да познаваш по-добре потребителите нямаше да имаш подобно предложение,но въпреки ,че е очевидно това,ти чак го взе за нападка.
На мен ми е все тая дали ще има или няма.Това колко + или - има един коментар не го прави автоматично добре аргументиран или зле аргументиран.Това е преценка на всеки един поотделно

Разбирам идеално какво искаше да каже Мила, благодаря за превода иначе ;) и не, не съм го взел за нападка - напротив. Мненията ми са лишени от каквато и да е емоция. АКо не бяха, щяха да мноооого по-различни, вЕрвай ми ! ;) Както казах по-горе вече мнение имам за потребителите. Реакцията ми спрямо мнението на Мила беше провокирана от това, че да се градят доводи на база хипотези е нелепо.
Темата вече много се изроди. Вярвам обосновах позицията си, кой разбрал - разбрал, който не...е да се оправя сам :D.
Аз съм до тук :D ;)

Мнението беше редактирано от Петър на 01.07.12 15:47.

01.07.12
19:55

казано от Петър  Петров на 01.07.12, 15:46:

Аз съм до тук :D ;)

И слава Бого :D

Просто явно на всички освен на теб е ясно, че какъвто и бутон да се сложи ще му се ” изруди ” идеята :)
Но както Мила ти каза - от твърде скоро си тук за да го знаеш.

03.07.12
14:10

Не съм сигурен, че е необходимо :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1