Пушенето пречи ли ?

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.07.12
15:58

казано от Дилян на 31.07.12, 15:25:

Ае днес да не е ден за мъжки мензис :D

Май май на там вървят нещата :))))

31.07.12
16:24

казано от James Hinks на 31.07.12, 14:23:

казано от Veso Pervazov на 31.07.12, 14:14:

Така че лапни си там пурата (може и някоя кожена) и си стимулирай сетивата :D

А ти искаш ли да ми лапнеш юмрука (devil)
Мери си приказките, че 12 години фитнес не те правят невидим ;)

ъъъ...това трябваше да ме уплаши ли? Лелее, много, успя. (shaking) :D И не, че има значение ама 18 години фитнес...я дръпни една цигара, че явно днес не си пушил, нещо не си се стимулирал и не смяташ добре.

казано от James Hinks на 31.07.12, 09:22:

Щото не пуши ;)
Като го гледам как се страхува от никотина няма смисъл да му се вадят факти, че всъщност никотина е силен стимулант за мозъка и ако пушеше щеше да пише”по-умно” :D

Та мери си приказките ти, че псевдонима и борбата не те правят невидим, а иначе аз поне си стоя зад коментара с името.

казано от James Hinks на 31.07.12, 14:23:

казано от Veso Pervazov на 31.07.12, 14:14:

Стимулиране на мозъка и недостатъчно оросяване някак ми се разминават като понятия. Как никотина предизвиква и двете?

Потърси Юлиян Караджов - това е човека, който може да те просветли по въпроса ;) Или си намери и прочети книгата му “Наркотиците - почти всичко за тях”.

С интерес ще я прочета и ще коментирам пак, засега ще се огранича с всеизвестния факт и множество изследвания за ефекта на гинко билобата върху мозъчната дейност именно чрез подобряване на оросяването на мозъка. Както и на факта, че никотина стеснява кръвоносните съдове в т.ч.и към мозъка, та как викаш се отразява това на мозъка и оросяването му?
Хайде на тебе за сега със здраве.

казано от Петър  Петров на 31.07.12, 14:51:

ще ти “смеля” инфото, като за по-обременени личности:
Казах, че съм пушил осем години и не пуша от четири, не съм казал че през цялото това време съм тренирал! (чети внимателно и разсъждавай ;), не е толкова трудно колкото изглежда отстрани! ). Започнах да тренирам през 2006 до 2008 (когато пушех), след това спрях и отново започнах миналата година! Наблюденията ми са от тези периоди. Такааа! Сега пий една студена вода, преглътни си егото и си живей живота без да даваш акъл кой къде се скрие, щото само се излагаш ! МНОГО!

Ето това ми стига. :D :D :D Голям опит, големи наблюдения, че ти си бил фитнес енциклопедия бе... Между другото хващам бас, че през 2011 помниш на 100% точно и ясно как си чувствал тренировката преди 5 години през 2006 та можеш да заявиш категорично

казано от Петър  Петров на 30.07.12, 23:54:

Разлика в тренировките не намирам - нито в сила, нито в скорост, нито в издръжливост, нито в квото ти дойде на акъла!...

Хайде и аз да ти подам смляно инфо. С фитнес се занимавам от 07.02.1994г. (Джеймс смятай). Като изключим периодите поради травми или други проблеми, както и периода от година и половина, в който работих на две места (5 дневна работна седмица+ два на два нощни смени, но дори и тогава тренирах) без особено прекъсване. От около 3-4 години почти без напредък. За времето откакто не пуша (една година) съм +8 килограма, без нови революционни тренировъчни и хранителни режими, без мега яките нови добавки, единственото ново е че пробвах Хеви Дюти за около 2 месеца и половина, ефект имаше, но това продължи и след ХИТ, при добрите стари вече прилагани схеми и всичко това без видими поражения върху преса и без значителна промяна в % телесни мазнини. Айде много здраве и на тебе, но другия път не бързай да си толкова компетентен, защото се излагаш ти..

31.07.12
16:35

Мисля, че е време някой модератор да затвори темата...

31.07.12
16:38

Явно жегата се отразява на всички.

Затварям темата за успокояване на страстите.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1