05.08.12
17:44
казано от r_e_d на 05.08.12, 17:15:
Не разбирам от изработка на кутии,но и двете ми се струват не дотам изпипани с доста разлики помежду им.Впечатление ми направи ,че и двете са по 6000мл. а в каталога на фирмата производител кутиите от 6000мл. не са с остър ръб в долния край а са гладки и заоблени.Pont Pack
Благодаря за отговора и добрите снимки. Аз дотолкова разбирам, че мога да твърдя, че тези опаковки са изключително евтино, грубо и дори нескопосано изработени. Това, което направих, отново за моя информация, да пратя едно питане до производителя да сравни неговата кутия с тези снимки и да каже това, по тяхно мнение, тяхно производство ли е. Ако получа отговор, в което обаче се съмнявам, ще пиша тук. А иначе това, което виждам на снимката на производителя е различна кутия, като геометрия.
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 05.08.12 17:46.
05.08.12
19:11
В нас имам кутия Голд стандарт, купена от популярен Български магазин, същата, като тази която ти показваш и отново нямаща нищо общо с “Американския”.
Не мен въобще не ми направи впечатление, когато го купувах, че може да е зле изработен, пък и на вкус и на разтворимост си беше добре.
казано от Майстор Тричко на 05.08.12, 19:11:
В нас имам кутия Голд стандарт, купена от популярен Български магазин, същата, като тази която ти показваш и отново нямаща нищо общо с “Американския”.
Не мен въобще не ми направи впечатление, когато го купувах, че може да е зле изработен, пък и на вкус и на разтворимост си беше добре.
Брей недумай :)
05.08.12
20:51
И каква е причината да се заяждаш?
Отбелязвах, за да потвърдя думите на автора, че явно има такива кутии и за да се види, че явно са разпространени.
казано от Майстор Тричко на 05.08.12, 20:51:
И каква е причината да се заяждаш?
Отбелязвах, за да потвърдя думите на автора, че явно има такива кутии и за да се види, че явно са разпространени.
Никой не се заяжда пич, просто те бъзикам защото това се знае отдавна :)
По принцип на кутиите си пише, че са произведени в Ирландия ;)
07.08.12
00:22
а аз си мислех,че по клипчетата в уоutube дет си снимат стаковете ми се привижда различна кутия голдстандарт :D:D