Това за ръцете вярно ли е ?

Прескочи до:

18.08.12
17:47

казано от Петко К на 17.08.12, 10:28:

Да, ама е вярно.
Повечето хора зациклят на незначителни подробности от сорта колко точно грама въглехидрати и протеини да ядат, колко пъти на ден и през колко часа, дали да са на ВВД, НВД, РБД, ЦХ, ВД и т.н., чудят се какво да ядат точно преди и след тренировка, преди лягане, след ставане, и като цяло търсят разни магични режими, дето хем да качват, хем да релефят.
А в същото време тренировките им са смешни.

харесва ми как пишеш, сбито, аргументирано и по същество :)

18.08.12
18:38

казано от Тедо на 18.08.12, 17:38:

казано от Георги на 15.08.12, 00:33:

С Циклично хранене големи мускули не се правят. Аз лично съм фен на старите бодибилдинг митове. Ям си по 5-6 пъти на ден и ми дреме на г**а за всички гладуващи по 15-16 часа. Ставам даже някой път и през нощта да ям, което ми подобрява възстановяването в пъти. Това с ЦХ си е модна тенденция и ще отмине. Ама храната не се усвоявала толкова добре като се яде на често, тежко ти било. Не е вярно това, всичко е въпрос на свикване. През живота си не съм тренирал на гладно освен кардио като правя(но и тогава се тъпча с БЦАА преди това да не взема да сдухам от мускула). Нямам намерение и да го пробвам.  На горе прочетох за митовете и съм напълно съгласен, че хората които ги спазват постигат доста по-големи резултати от модерните атлети. Знам че половината форум е на ЦХ, но всичко е до цели.
И да напиша нещо и по темата, че се отплеснах: Преди години и аз съм бил летен билдер. Не ме е срам да си призная! Не правех крака. Имах десетки оправдания: Колената ме болят, като порастна нагоре много тогава ще почна да ги правя, ама не искам да клякам, че ще ми порастне задника и още много, които не ми идват на ума в момента. Един ден обаче почнах. Клякането винаги е присъствало в тренировката ми за крака. От 3 тренировки седмично започнах да правя 4. След няколко месеца не само че ми порастнаха кракта значително, но и увеличих масата в горната част на тялото( не само ръцете). Без да съм променял нещо в храненето.То тогава беше кошмарно. Даже възстановяването се влоши заради допълнителната тренировка. Ако ме пита някой това за ръцете вярно ли е? Ще кажа ДА при мен работи.

Братче, на тебе затова ръката ти е голяма, ама като я стегнеш е същата като отпусната... Да си голям и дебел едно... Стани голям на 5-6 % подкожни с 5-6 хранения на ден и тогава ще ме впечатлиш.
По темата -
Висок обем долна част с тяга, всякаква разновидност на клек, напади, упражнения за задно бедро+ 6-10 повторения в 6-10 серии за горна част с къси почивки и качваш като за световно...

те там с 5-6% подкожни мазнини с 5-6 хранения се вкарват и други подробности,че може да разграждат не храна,ами стомана.. :D А другите дето много пот и пак под въпрос дали стигат до крайната цел без загуба на ММ.Яко кардио железа.

18.08.12
20:01

Братче, на тебе затова ръката ти е голяма, ама като я стегнеш е същата като отпусната... Да си голям и дебел едно... Стани голям на 5-6 % подкожни с 5-6 хранения на ден и тогава ще ме впечатлиш.
По темата -
Висок обем долна част с тяга, всякаква разновидност на клек, напади, упражнения за задно бедро+ 6-10 повторения в 6-10 серии за горна част с къси почивки и качваш като за световно...

Ти хубаво го нахрани, но ако беше дочел поста му, щеше да видиш че позициите ви за кляканията и ръцете са сходни.
Струва ми се, че Георги вече те е впечатлил с ръцете си. :))))

И не, написаното от теб, не е най-добрият и единствен подход за предизвикване растеж на ръцете.
И аз не ги тренирам директно, но  нито ми е сред очакванията, нито сред целите да направя огромните баници.

Не само за ръцете, а за чисто качване навсякъде. Както казах, големи са му ръцете, ама стегнати няма връх, няма сепарация, няма нищо. Просто буца. Да свали 10 кила мазно и ще изглежда много по-голям.

18.08.12
23:40

Благодаря ти, че обръщаш такова внимание на ръцете ми. Не знам само защо си мислиш, че някой го итересува ти от какво се впечатляваш.Много ми е интересно как някой с ръчичка на детенце говори за връх, сепарация и други неща, от които няма и понятие. Нямам амбиция за сега да се свалям на 5-6% мазнини, но яко някои ден реша да го правя със сигурност ще е с 5-6 и повече хранения през деня. Причината е че не виждам как бих могъл да си приема всичките калории за деня в 2 или 3 хранения. Стомаха ми не е контейнер и трябва да се поизпразни преди да вкарам следващата порция. Някои специалисти гледам, че и по веднъж на ден се хранят. Живи и здрави да са щом имат напредък. Пак ще кажа на всички гладуващи, че ако някои от тях иска да стане един ден над 100кг е време  да преусмисли нещата.

Мнението беше редактирано от Георги на 18.08.12 23:42.

Е аз пак ти казвам... Едно да си 100 кила мазен, друго е да си 100 кила нацепен, а колко са големи моите ръчички - нот ту шеби, ай юлд сей. Моите поне стегнати имат някаква сепарация, а вените на корема много ми дават. :) Ама ти такива си нямаш... :(

18.08.12
23:50

Колко калории ядеш когато сваляш ?? 4000 ?

19.08.12
10:59

казано от Георги на 18.08.12, 23:40:

Благодаря ти, че обръщаш такова внимание на ръцете ми. Не знам само защо си мислиш, че някой го итересува ти от какво се впечатляваш.Много ми е интересно как някой с ръчичка на детенце говори за връх, сепарация и други неща, от които няма и понятие. Нямам амбиция за сега да се свалям на 5-6% мазнини, но яко някои ден реша да го правя със сигурност ще е с 5-6 и повече хранения през деня. Причината е че не виждам как бих могъл да си приема всичките калории за деня в 2 или 3 хранения. Стомаха ми не е контейнер и трябва да се поизпразни преди да вкарам следващата порция. Някои специалисти гледам, че и по веднъж на ден се хранят. Живи и здрави да са щом имат напредък. Пак ще кажа на всички гладуващи, че ако някои от тях иска да стане един ден над 100кг е време  да преусмисли нещата.

То и аз се чудих как се сбиват толкоз калории в 2-3 хранения, ама повярвай ми след толкоз часа фаст ще изядеш много повече от колкото си мислиш, а ако и глътнеш някой друг ензим, след 2 часа пак ще си гладен.

23.08.12
13:44

Модерация: Тези мнения са нежелателни. Моля, ползвайте опцията за одобряване на мнение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.08.12 14:00.

казано от Петко К на 17.08.12, 10:28:

Да, ама е вярно.
Повечето хора зациклят на незначителни подробности от сорта колко точно грама въглехидрати и протеини да ядат, колко пъти на ден и през колко часа, дали да са на ВВД, НВД, РБД, ЦХ, ВД и т.н., чудят се какво да ядат точно преди и след тренировка, преди лягане, след ставане, и като цяло търсят разни магични режими, дето хем да качват, хем да релефят.
А в същото време тренировките им са смешни.

Абе, малко ми е обидно, защото това мнение не спира да обикаля форума, а е отговор на мен, който съм скандален непукист спрямо хранителни режими. :D За мен, да си на диета или да гладуваш умишлено е нещо срамно и позорно! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1