The new love - Pilates

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.10.12
21:26

Понеделник
-круша, 2 варени царевици с масло
-2 кюфтета на скара, кьопоолу, салата от зеле моркови и домати заляти с домашно пресован зехтин <3
-пуканки
-кюфте, шопска, салата от спанак и сирене
Започнах да пия витамин А+Е

Какво ви е мнението за соята? У нас се събраха около 5-6 пакета и се чудя дали да я пробвам. Също така искам да питам дали сте доволни от Булгарплод , защото от доста време искам да си купя 1-2 килограма кашу.

Мнението беше редактирано от nirvanaa_ на 29.10.12 21:26.

05.11.12
21:35

Понеделник
-2 парчета тиква с 3 фурми,лимон и ленено семе + царевица с масло
-около 50 грама бадеми със сол
-чаша прясно мляко
-2 кюфтета на скара, горчица, салата от домати и сирене,маслини и салата от цвекло
-прясно мляко
-супа от броколи, гъби и картоф (inlove) с шопска салата

Днес цял ден обикалям, а следобед се разходих из гората за около 2 часа. Ще гледам тези дни да повторя докато не се е развалило времето. 
Четох доста положителни отзиви относно insanity и се чудя дали и аз да не я започна.
В  събота бях на рожден ден и джънка ми беше едно малко парче торта (по принцип на празници се оливам жестоко :D ). Гордея се със себе си. :D От снимките леко се разочаровах, защото почти нямам дупе а бричовете стоят :X

08.11.12
21:35

Четвъртък
- бананова палачинка на Ивчето (inlove)
-бонбон и чаша прясно мляко -имахме рожденик
-мусака с тиквички, шопска и броколи
-ябълка
-мусака с тиквички , салата от маруля и краставица, сирене
Витамин А+Е

От тази седмица почнахме първа смяна а с това апетита ми направо се побърка. Закуската ми е в 7 а в 8-9 искам да загризам чина от глад. Много странно :D
Качвам снимка на мусаката - на вид не е нищо особено , но няма такава вкусотия :D

12.11.12
19:44

Понеделник - като цяло се получи тиквен ден :D
-малко парче тиквеник, овесени ядки с варена тиква , мед, лимон и канела
-стабилно количество кашу
-голямо парче тиква с лимон и ванилия
-яйце с кисело мляко и карфиол
-пилешко бутче с доматен сос, салата от маруля, много сирене и маслини

Активност - Fit test
Днес започнах програмата insanity. Доста се задъхах но ми се стори интересно. За съжаление не можах да си запиша повечето резултати и затова ме е яд, но нищо. Направих бърз преглед на програмата и останах с впечатлението, че е включено предимно кардио и се чудя дали това би било добре за моите скромни 45 кила :D , защото не искам да свалям повече, а да се стегна.

13.11.12
21:48

Вторник
-2 яйца, домашно кисело мляко, лъжица сладко от дюли, ленено семе и ванилия
-катма със сирене и краставица, малко пуканки (blush)
- чаша прясно мляко
-пилешко бутче, краставица, домати, маринован патладжан и салата от маруля
-тиква с прясно мляко и ванилия
-4 пълнени чушки с яйце,сирене и кашкавал , шопска и много маслини

Активност-Plyometric Cardio Circuit
Не направих цялата тренировка. МНОГО МЕ Е ЯД. От доста време не съм се потила така. :D В един момент останах без дъх и се разкашлях жестоко. Цялата бях червена а вените на ръцете и краката още малко и щяха да изскочат. Забавна гледка беше :D . Но кардиото ми дойде малко в повече.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1