17.09.12
17:00
А скоро време, и “експертите” ще спрат да пишат, и ще ходите да давате по 200лв. на батко Ви Лазар Ангелов или Белчо да Ви научат да ядете овесени ядки и по 200 белтъка на ден.
Не сме глупаци,та за това ще отидем при Милко :)
И “Разбирачите”,палите се и пишете ненужно много. Мързи ме да чета колко сте велики и от колко години сте тук и бла,бла...
Нямате ли си работа,или искате да научите нещо? Ако имам време утре ще ви водя една хранителна лекция!!! Славчо,Маргаритка и Пупи,споко :)
17.09.12
17:01
Може ли да знам защо някои хора не се замислят да мацнат своето “произведение” дори и във вече видимо оцапана тема?
Евала!
Айде давай, тебе съм чакала цяла година във форума, да ми оправиш храната.
Аз пък мога да ти кажа на какво се казва свободни тежести, че тея машини, дето ги описваш, хич не влизат в графата на ‘тренирам със свободни тежести’ ;)
Слави, Марги, защо си губите времето хора ??? Не си заслужава.... Хънтъра с право е спрял да пише.
Аз съм тук от 2007 г и все още чета, премислям написаното от другите, търся инфо защо е така и т.н. избягвам спорове, ама виж, някой са се родили знаещи и можещи, аз не съм от тези ” щастливци “
Аз пък съм от 2003 г. дори по едно време пишех сериозно, но с друг псевдоним ;)
Сега само гледам сеир :P
Мнението беше редактирано от Wolfy на 17.09.12 17:22.
А скоро време, и “експертите” ще спрат да пишат, и ще ходите да давате по 200лв. на батко Ви Лазар Ангелов или Белчо да Ви научат да ядете овесени ядки и по 200 белтъка на ден.
И “Разбирачите”,палите се и пишете ненужно много. Мързи ме да чета колко сте велики и от колко години сте тук и бла,бла...
Нямате ли си работа,или искате да научите нещо? Ако имам време утре ще ви водя една хранителна лекция!!! Славчо,Маргаритка и Пупи,споко :)
Аз цял живот ще се уча. С удоволствие бих заслушал лекцията ти. И тук не се бъзикам, давай да видим какво знаеш и умееш, щом мислиш че ние нямаме нужния опит, знания и умения.
Дай му ма :D
Милко Поликин, при който и да отидеш те с фунията не наливат :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.12 18:35.
Аз пък съм от 2003 г. дори по едно време пишех сериозно, но с друг псевдоним ;)
Сега само гледам сеир :P
А що спря бе, Вълчо?
Милко си има собствен форум и сайт, така че те съветвам да отидеш там.Ще научиш много неща от него-като например това,че може да хванеш диабет от морковите, и че не трябва да се пие повече от 3 литра вода на ден.:Д За сметка на това еднобразновото хранене, включващо единствено месо,яйца и млечни е на почит.
Ние тук сме “грешници” в това отношение, не само че ядем моркови, но и вода пием...
И изключително много внимавай със зеленчуците и плодовете, тези лоши причинители на рак.. ;)
17.09.12
20:49
Милко си има собствен форум и сайт, така че те съветвам да отидеш там.Ще научиш много неща от него-като например това,че може да хванеш диабет от морковите, и че не трябва да се пие повече от 3 литра вода на ден.:Д За сметка на това еднобразновото хранене, включващо единствено месо,яйца и млечни е на почит.
Ние тук сме “грешници” в това отношение, не само че ядем моркови, но и вода пием...
Вие харесвате ли някой друг освен себе си ?
17.09.12
20:56
ДА, теб!!! Сивото много ти отива.
да прав си сивото ми идва в повече , а теб ЕГОТО ти е в повече
17.09.12
21:52
Аз приключих.
Е време беше. Не разбрах и защо започна.Влетя в дневникът ми,нагруби толкова много хора,нахрани други и всичко това с грубост и злоба. Оплювайки другите-това е твоят начин да се видиш най-отгоре.
Маргаритка,не знам какво прави в моят дневник,след като ми заяви да се махам от нейния.След секунди цъфна тук и почна с романите :) И доста въпроси(злобно зададени) към мен. И нямала съм НИКАКВА представа за храненето,храните(отново “добър”тон) - явно разбирам нещо,след като мазнините са ми 9,1%.
И какво значение има ако съм от 3 дена тук? Аз до сега не съм расла в саксия-все имам някакъв опит и мнение.
Комунизъм?? :)))) Хем си по-голяма от мен,ама да ти кажа-неспособността човек да изразява свободно мнението си. Ако имахте възможност,щяхте да ме пратите на лагер :)
Но Маргаритка е вегетарианец и това обяснява всичко !
Млади хора сте,а тооолкова злоба! Опитах се и с чувство за хумор,но,НЕМА БАТЕ! Ще се задушите така.
Сега гледам,че почнахте да плюете други форумии хора,и пак така сте задружни и много надъхани...СПРЕТЕ СЕ! Стига гледахте в паничките на другите (whew)
Мир да има!!! Черпя ви бира (beer)