27.09.12
21:59
Здравейте! Аз по-добре да не споделям моя джънк вариант какъв е, че ще уплаша момичето :Х Преди малко изядох 4 палачинки със сладко от ягоди, в едната имаше и сирене, последвани от сурови бадеми и слънчогледово семе, а преди това диня.... Сега верно ми е гузно и аз не съм добре психически на тази тема, но който, както си го направи... Галена, съветвам те да си позволяваш от всичко. Когато ти се хапва, хапвай си, защото ако продължаваш с многото лишения ще те чакат още доста такива преяждания, които определено не са по-добре от това да си позволиш, но с мярка :) Успех с целите ти (F)
Много благодаря и на теб за хубавия съвет :) знам че това е така и ще се опитвам да се придържам към него (blush) Успяхи и на теб (sun) (F)
Аз обичам да прилагам следния метод - когато някой почне да се самообвинява (всъщност някоЯ), споделям как обичам преди лягане да поглъщам по 200г мед с хляб и тахан.
Малко ти е медът, повече трябва :D
п.с.
Определено ме накара да се засмея, страхотен коментар наистина! :)
27.09.12
22:20
Също така искам да попитам дали можете да ми препоръчате някаква кардио тренировка подходяща за домашни условия,защото сега съм доста ангажирана покрай училището и не ми остава време за бягане на открито,правя само упражнения вкъщи и през почивните дни посещавам фитнеса. До месец ще направя и една карта за редовни тренировки в залата.
Скачането на въже мисля, че е много подходящо.... по принцип имам професионално образование що се отнася до сладките... просто ги даваш на терапевта си ( тоест аз )... :D терапията е безплатна !
27.09.12
22:30
Също така искам да попитам дали можете да ми препоръчате някаква кардио тренировка подходяща за домашни условия,защото сега съм доста ангажирана покрай училището и не ми остава време за бягане на открито,правя само упражнения вкъщи и през почивните дни посещавам фитнеса. До месец ще направя и една карта за редовни тренировки в залата.
Скачането на въже мисля, че е много подходящо.... по принцип имам професионално образование що се отнася до сладките... просто ги даваш на терапевта си ( тоест аз )... :D терапията е безплатна !
Веднага ги получаваш от мен :D
27.09.12
23:05
Леле а аз ако се включа с това, че 2 месеца преяждах зверски поне 1 път в седмицата. И то с нещо от сорта на 60 ореха, половин буркан мед, 1 пълнозърнест хляб и какво ли още не на веднъж :x Не че ставам за съвети, но държа да ти кажа до като е време - не се лишавай от нищо! Аз още не мога да се оправя напълно,много е кофти.Сега например утре не си намаляй ккал,не мисли как не е трябвало да го правиш или не тренирай като луда за да ги изгориш, просто стани и си продължи сякаш не е било. :)
27.09.12
23:15
Дамм,много благодаря и аз това мисля да направя :)
28.09.12
08:09
Добро утро на всички :)
Ще споделя “закуската” си-компот от череши. Сякаш нямам апетит друго не ми се ядеше.
Относно упражненията започнах с вакуумки а по-късно ще направя малка тренировка за горната част.
29.09.12
00:14
Здравйте,аз доста късно се включвам но все пак по-добре от никак :D
Днешната тренировка включваше кардио,малко клекове които не можах да довърша докрай защото имам някакви болки в коляното и реших да не го натоварвам толкова.Малко упражнения за дупето,ръцете и корема.
Също така искам да се похваля какво си носих за хапване на училище днес- свинска пържола на скара+зелена сурова чушка+кисели краставички и голяма вкусна ябълка (sun)
29.09.12
13:05
Здравейте,първо да пожелая на всички приятни почивни дни изпълнени с много настроение и усмивки :)
След това ще премина към храненето ми днес
Закуска: както обикновено фини овесени ядки+ мед и праскови от компот защото нямах други плодове вкъщи
Обяд: домашно приготвена зеленчукова супа с картофи,грах и фиде + сирене и лимон
Вечерята в момента я приготвям: печено пиле с картофки (изглежда много вкусно :D ) после ще кача и снимка
Тренировки още не съм правила за днес освен ако чистенето на цялата къща с прахосмукачката не се счита за такава :D Шегата настрана по-късно ще споделя и тренировката :)
29.09.12
14:25
http://shapie.bb-team.org/galenaruseva/photos/13431 ето го и него :D (sun)
29.09.12
20:22
Тренировката днес беше навън,започнах с бягане 4,2 км след това направих няколко серии коремни преси от вис както и извивки встрани пак от вис, няколко серии Box jump ии жалки опити за набиране на лост :( не ми се получава нещо а толкова искам да се науча.Някакви идеи как може да стане това? :D
29.09.12
20:31
Абе като се вземе впредвид, че още нямаш нужната сила и кондиция за набиране след 4,2км бягане и куп коремни преси съвсем си изтущила дюрасел батерийките... ако ще им даваш приоритет ги пробвай в началото докато си свежа. Аз поне се сещам за два варианта на набиранията които могат да ти помогнат... Единия е разбира се като има някой който да ти помага с движенито като те подбутва нагоре колкото да стигнеш до крайната точка ( хубаво е да има известен опит за да прецени колко да помогне а не да те вдига и пуска а ти да не се натовариш ) Другия вариант е на да се набираш само с горната част на тялото ( тоест краката да не участват като тежест или поне наличието на опорна точка ще облегчи доста натоварването ). Слагам картинка на втория вариант... вероятно има и други варианти но търпението си е най-важно в случая. :P
29.09.12
20:34
Хехе много ти благодаря даже още утре ще ги изпробвам в залата (sun)
;)
Здравей! Значи искаш да се набираш? Давам -1 глас за хоризонталните. Не играем диабло 2 и едното умение не дава бонус на другото...един вид..сякаш да искаш да клякаш с щангата над глава, а да правиш лег преса за да достигнеш силата и координацията.
Съвета ми е да почнеш да правиш половинки или негативни набирания.. Пък и съм доста сигурен, че ако вложиш цялата си сила ще се набереш поне 1 път :)
29.09.12
22:40
;)
Здравей! Значи искаш да се набираш? Давам -1 глас за хоризонталните. Не играем диабло 2 и едното умение не дава бонус на другото...един вид..сякаш да искаш да клякаш с щангата над глава, а да правиш лег преса за да достигнеш силата и координацията.
Съвета ми е да почнеш да правиш половинки или негативни набирания.. Пък и съм доста сигурен, че ако вложиш цялата си сила ще се набереш поне 1 път :)
Веднъж мога да се набирам без проблем но после като се отпусна не мога да се вдигна отново.Сега се опитвам да се пускам бавничко и помалко а след това отново да се повдигам нагоре :)
30.09.12
11:55
Здравейте, :)
Споделям закуската : 50гр фини овесени ядки + лъжичка мед+ 1 резен зелена ябълка + бяло грозде
Прави горен скрипец във фитенеса и не яж само въглехидрати на закуска.
Мнението беше редактирано от Madboy на 30.09.12 13:08.
30.09.12
16:13
Здравейте, тук ще напиша тренировката която преди малко направих в залата и храната след нея :)
Днес тренирах само горната част поради болките в коляното за които споментах в предишните ми коментари.И така преминавам към тренировката:
1. 10 мин загрявка на пътеката и 3-4 мин скачане на въже,след това хуубава загрявка на всички стави
2. лицеви опори в суперсерия с гребане на дъмбели 3х10 повторения
3. флайс от лед с дъмбели + кик-бек 3х10 повторения
4. паменни преси с дъмбели в суперсерия с едновременно сгъване на дъмбели и разгъване на дъмбел зад глава 4х10 повторения
5. придърпване на вертикален скрипец с раменен и широк хват 3х10 повторения
6. трицепсово разгъване на горен скрипец 3х10 повторения
7. коремни преси от лег с 10 кг тежест в суперсерия с повдигане на граката от лег и наклони встрани с дъмбел 10 кг. 3х10 повторения
Накрая завърших с разтягане :)
Храната след тренировката: 100-120 гр. бяло пилешко месо от гърдите + 1/2 печен картоф + салата от домати и карфиол само с малко сол :)
Вода: 1,5 и като казах вода кога е добре да се приема преди,по време или след тренировка? Чувала съм че не трябвало да се пие вода 30 мин след тренировка защото се пълнеело но на мен ми се струва малко странно или пък да се приема 30 мин преди тренировка.
Вода се пие, като си жадна. 1.5л е санитарен минимум- може и повече да пиеш и това за напълняването е глупост. МОжеш и по време на тренировка и преди, и след да пиеш- разбира се не да се наливаш, а колкото ти се пие. Няма такива неща 30 минути и тн...
30.09.12
18:06
Вода се пие, като си жадна. 1.5л е санитарен минимум- може и повече да пиеш и това за напълняването е глупост. МОжеш и по време на тренировка и преди, и след да пиеш- разбира се не да се наливаш, а колкото ти се пие. Няма такива неща 30 минути и тн...
И аз така си мисля но реших все пак да попитам,благодаря :)
30.09.12
20:53
Вечерята: 1 кюфтенце на скара+ 1 голяма свинска пържола от бут печена на скара + 50гр. домашна лютеничка :)
30.09.12
21:18
При мен това го няма само съм чувала :D как може водата да ти се лепи , не ми се вярва :D
Подобен въпрос ми зададе една девойка преди месец,някакъв нейн познат и казал,ако не искала да качва килограми - по време и до час след тренировка - никаква вода.Естествено исках да разбера ква е логиката зад подобно твърдение, понеже по-голяма глупост наскоро не бях чувал.Така и не го докара в залата тва момче да обясни за какво става на въпрос с тая вода.
30.09.12
21:53
хаха да,няма да е зле някой да обясни как става това нещо :Д ако и от водата се пълнееше то какво остава за другите неща :D
01.10.12
20:32
Здравейте :) Споделям храната за днес :
закуска 07:30 - 50 гр фини овесени ядки + шепа бяло грозде и този път намалих колкичеството на меда до половин лъжичка
09:30 - свинвка пържола от бут печена на скара + половин кюфте на скара и домащна лютеница
13:00 - голяма ябълка
13:30 - 1 шоколадов бонбон (инахме рожденник в класа :D )
16:00 - свинска пържола от бут + лютеница и кисели краставички
вечеря 19:30 - пилешко бяло месо от гърдите + половин варен картоф + 1 малко кюфтенце на скара + 1 печена червена чушка печена на скара с оцет и мъничко грозде
Тренировката: днес не ми беше сред най-хубавите дни в училище и поради това имах доста негативна емоция и енергия за изразходване та бягах около 4 км почти на спринт а след това направих няколко серии коремни преси от вис + опити за набиране и бокс джъмпинг :)
01.10.12
20:38
Добре, че не изливаш енергията в боксов чувал, че тогава... работата е сериозна :P по-ведро в училище всичко е под контрол ! ... но чак като го завърших го разбрах :D
01.10.12
20:41
Добре, че не изливаш енергията в боксов чувал, че тогава... работата е сериозна :P по-ведро в училище всичко е под контрол ! ... но чак като го завърших го разбрах :D
хаха нали аз днес си помислих за един чувал :D
01.10.12
20:43
Гимназията много ще ви липсва.
Ако си учил в някой разпуснат двор - може би да.
01.10.12
20:53
хаха нали аз днес си помислих за един чувал :D
01.10.12
20:57
Може би ги прав,дори и тези негативни емоции заедно с хубавите моменти ще ни липсват но в момента никак не съм на това мнение :D
Ако не ти липсва гимназията по време на университета, то университета ти е разпуснат двор.
Ако не ти липсва гимназията по време на университета, то университета ти е разпуснат двор.
Чак пък...
На мен въобще не ми липсва/ше гимназията- нямах търпение да ида в университет. Гимназията ми не беше от леките, университета също... Искам да кажа, че е индивидуално- нека не генерализираме.
02.10.12
05:54
Говоря за безгрижните дни, белот в междучасията, тийнейджърските глупости, първите дискотеки, първите свалки, първите любовни емоции. Заеби ги часовете. Те са най-малкия аспект от гимназията.
02.10.12
10:36
Здравейте :)
Ето го и менюто до момента :
закуска 08:30 - 40-50 гр фини овесени ядки с малко прясно мляко и мед + 5-6 грозда
10:30 - около 50 гр. бял ориз + 1 малко кюфтенце на скара + 1 печена червена чушка и мъничко прясно зеле с домати колкото да го попитам + 500 мл. минерална вода
02.10.12
21:25
14:00 - ябълка
16:00 - бяло пилешко месо + прясно зеле с домати
19:40 - 1 кюфте на скара + 1 парче варена свинска шунка + 2 кисели малки краставички и компот от череши
Днес нямах достатъчно време за тренировка,направих малко упражнения вкъщи- клекове,глутеус ритник,глутеус мост и няколко суперсерии коремни преси + малко лицеви.По-късно побягах на училище,поковах норматив. :)
04.10.12
20:51
Здравейтее (sun)
Пристъпвам към менюто за днес:
07:30 - 50 гр кисело мляко (0,1%), 30-40 гр. фини овесени ядки , малко мед и канела
08:40 - бял ориз с малко домашна лютеница
тренировка
след тренировката хапнах чаена лъжичка мед и чаша студена вода с лед и изстискан половин лимон в нея
12:30 - голяма зелена ядълка
(поради многото учебници които носих днес нямах място за кутия с храна и си погладувах на училище)
16:00- чай
20:00 - 4 кюфтенца на скара, самата от домат и лимон и салата от зеле и моркови без сол и олио
Вода днес не ми се пиеше много и затова само литър.
Тренировката беше само долна част: клек с тежести 4х12 повторения
български клек 3х10
римска тяга 4х15
сгъвач и глутеус мост 4х15
04.10.12
21:39
Само такова мляко имаше в хладилника а попринцип слагам зехтин на салатата но беше свършил :(