Отслабване при натоварено ежедневие?

30.09.12
16:14

Здравейте ,в момента тежа около 100 килограма и съм висок 1.90 м.Много искам да отслабна с 10-тина килограма ,но така и не намерих диета за моето ежедневие.От 12 часа до 19 часа не съм си у нас и няма как да си сготвя нещо полезно или да спазвам диета в която трябва да ям в определен час.Какво ще ме посъветвате ,имам силна воля ,да не кажа желязна.
Единствено събота и неделя са ми свободни дни.

В този период просто не ядеш. :)

30.09.12
17:56

Може да нямам никакви познание в тази област ,но не е ли твърде рисковано да приемам малко калории.Чувал съм ,че метаболизмът се забавя ако го правя и не ям редовно.

Е аз не ям 16 часа и се храня 8 часа... Пък качвам мускул като гъба и се чистя... Това със забавянето на метаболизма може да се получи, ако не се храниш 3-4 дни... Или си системно недохранен.

30.09.12
22:29

Нещата се решават с 3 до  кутии. Приготвяш си храната за следващия ден (или за следващите два) и си ги носиш. Просто е, лесно е, стига да пренебрегнеш предрасъдъка “ужас, той си носи храна в кутия”.

01.10.12
11:51

Аз да ти кажа съм доста по ангажиран през деня от тебе и успявам да тренирам почти всеки ден и да се храня 5-6 и повече пъти през деня. Всичко е въпрос на желание  и предварително плануване. Не става да станеш сутринта половин час преди работа или там каквито са ти задълженията и да почнеш да мислиш днес какво ще ядеш. Аз си пазарувам за 2 седмици напред и на всеки 3 дена си отделям по няколко часа за да си приготвя храната за няколко дни напред. Само закуската си я правя всяка сутрин защото тя става бързо. Всичко отива в хладилника, а храната която е за деня в кутии и заедно с мен. Нямам абсолютно никакви притеснения да си извадя кутията с пилето и ориза и да си ям във всякакви ситуации. Случвало се е даже мой колега да ме пита “Защо ям постоянно някакви гадости?” държейки в едната си ръка кашкавалка, а в другата някакво подобие на пица. За всичко има начин стига да имаш желание.

02.10.12
11:42

Проблемът е ,че през това време ,което съм дал просто няма как да ям ,дори и да си нося храната...
Това за периодичното гладуване ми се струва добра идея ,само някои да ми даде малко повече наставления и да ми каже как да започна ,ще съм му много благодарен.

Не ядеш през деня. Когато се прибереш от работа изяждаш света на 2-3 пъти. Гледаш да има много протеин+мазно и почти никакви въглехидрати.
Виж www.leangains.com

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1