31.07. сряда
Тренировката:
1) 40мин кардио на гладно,на вело,умерена интензивност
2) два часа по-късно,все още нагладно, 5км интервално ходене с раница с дискове 20кг (wasntme) луда работа
3) в залата,два часа след ходенето,:
5* ,без почивки:
прасец от стоеж 120кг *12
прасец от седеж 5кг :D *20
5* ( почивки между сериите 35сек):
преден клек 40кг*8 атг
тяга прави крака 40кг*10
3* без почивки:
бедрено разгъване с един крак 20кг*20 на крак (whew)
бедрено сгъване 20кг*10
3* без почивки,ама тука вече яко пот,сополи и т.н.,долу ще обесня защо ;):
лег преса с един крак 50кг*12 на крак
хакен клек на 1 крак,без тежест *6 на крак
Храната: DEPLETING CARBS, HIGH FAT
200ГР извара,230гр дроб,3 яйца,100гр сирене,10гр масло,10гр шарлан,100гр к.мляко,50гр овес,20гр белен слънчоглед,салати
Ретроспекция:
Занесох терометър залата, 42 градуса (devil)..на петата минута бях вир вода,към края нямах сухо място...На всичкото отгоре дойде един индивид,дето се беше ОКЪПАЛ с парфюм и почнах да кихам на всяко повторение :x…
От предния клек съм много доволна днес.Успявам да се синхронизирам и да използвам инерцията при удрянето на д-то в прасеца и почти не ги усетих :) килата. Другото,което много ми харесва на предния клек,освен че ми гръмват бедрата,е че след него винаги имам лека м.треска на корема.Усещам,че хубаво го стягам като клякам и то някакси в дълбочина.
Ами това е общо взето за днес.
Утре ще има чийт мийл-торта с кокос,шоколад и смокини, по повод РД на мама,който е днес,но утре ще го празнува.Ще гледам да ми се пада след силовата поне :)
Хайде хубав ден :)
Мнението беше редактирано от Juls на 31.07.13 15:57.
Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола. Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита: - Каква е поуката деца? - Който пие водка няма глисти - казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита: - Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът? Иванчо веднага готов с отговора: - Който не пие водка е говедо!
:D
31.07.13
19:33
извинявай, ама как се прави хакен клек на 1 крак и то без тежест. аз знам 2 вида- с лост под дупето или на машина та се чудя как се маха тежестта на тези видове :) 42 градуса-прости ми, но съм голям скептик и се съмнявам, че термометъра ти е верен. че това е с 15 градуса повече от навън бе ?!!
казано от Queen Kobra на 31.07.13, 19:33:
извинявай, ама как се прави хакен клек на 1 крак и то без тежест. аз знам 2 вида- с лост под дупето или на машина та се чудя как се маха тежестта на тези видове :) 42 градуса-прости ми, но съм голям скептик и се съмнявам, че термометъра ти е верен. че това е с 15 градуса повече от навън бе ?!!
Ами за клека,на машината,там където се слагат допълнителни тежести,аз не сложих нищо :)
За градусите:
Сградата е на малък хълм,пече я денонощно,покрай нея няма други сгради,които да пазят сянка.Фактор 2- пространството е супер малко и като влезат вътре 5 човека,дане говорим за повече,не се диша. Прозорци има два,но са малки и са нависоко,няма как да направят особен обмен на въздух.
А в 1 на обяд в Павликени беше 38градуса,адски задух. Не знам при вас как е било.Сега следобеда почна да духа и да се облачи и вероятно ще завали,много е тегаво от няколко дни..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151847815063854&set=vb.200834846685732&type=2&theater;
:D
01.08. четвъртък
Тренировката:
1) кардио на вело,на гладно: 20мин интервали 30/30 + 20мин умерена интензивност
2) привечер,рамо (inlove):
лег :D 10*20 3*8*35КГ (whew) ВЗЕХ да задобрявам тука
раменна преса с лост,права 20кг 3*10
арнолд раменни 4*8 на ръка
изнасяне на дискове,права 5кг встрани 4*10
изнасяне на дъмбели встрани от почти водоравен наклон 4*8*10кг дъмбел
reversed butterfly 3*12 само със лостове на дъмбелчета
суинг пудовка до вертикала 16кг 3*15
суинг една ръка до хоризонтала 12кг 2*10 на ръка
Храната:
5 кюфтета от свински бут немазен, парче торта за на мама РД-уникална (inlove),салата без мазнина,тикви на фурна с белтъци и безмаслена извара ,патладжан на фурна
Добавки: същите,екстенда преди и след кардиото и преди и след силовата
Ретроспекция:
Започвам да си харесвам рамената :D Сори,снимките са размазани,но след трен винаги ми треперят ръцете...и не мога и да позирам..ама карай :D
Мнението беше редактирано от Juls на 01.08.13 20:45.
Ауу забравих нещо много важно :D
В залата се запознах с един мъж,който е бил състезател по силов трибой,а в далечното си минало щангист.Той си възобновява тренировките и сега ще се виждаме често.Имам много къса памет,но мисля,че му запомних поне първото име :D -Милен.
Та...залях го с куп въпроси и човека беше много любезен да ми обясни всичко като на малоумник :P. Изуми се от спортния ми хъс и желанието ми за усъвършенстване на техниката и бля бля бля :P и ще имаме общи тренировки да ме следи и коригира.Та се надявам да понауча някои нещица и да имам положителен напредък в тази насока (party).
01.08.13
21:45
Готино е,че питаш.И аз много питам,и някои хора ми се кефят много,че съм назлобена и че се старая.Много е мотивиращо някой по-компетентен да ти обърне внимание и да те насочи с желание и разбиране (inlove)
Както винаги,къртиш на снимчоците.(nlove10)
02.08.13
07:37
Дам,в Мощния клуб лятото вътре е фитнес+сауна,а зимата фитнес+фризер.Зимата хватът на тяга е железен,понеже ръцете буквално залепват за щангата :D
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 02.08.13 07:38.
казано от Велико Иванов на 02.08.13, 07:37:
Дам,в Мощния клуб лятото вътре е фитнес+сауна,а зимата фитнес+фризер.Зимата хватът на тяга е железен,понеже ръцете буквално залепват за щангата :D
Ми вчера увисвам на лоста за малко коремче (забравих да го спомена) и ръцете ми се плъзгат ли плъзгат :D ама то щот се правя на голямата работа и тренирам без ръкавици напоследък :D та имам едни мазоли,чак се цепят (dull).
А пък снощи,Велико,осем човека правихме рамо пред голямото огледало :D,нали знаеш-гъз до гъз :D :D и някой пръдна :D и беше супер комбинация жега+ухание на пот+ухание на пръдна=беше ми трудно да се концентрирам върху тренировката :D
А имаше едно малко момченце,на 10-11 години,сгъваше за бицепс,през цялото време му беше станала пишката :D :D :D
02.08.13
10:37
хубави снимки :)
мерила ли си се скоро с метъра? пораснала си-може да е от напомпването де, но доста си разширила средната секция. Струва ми се че преди беше по-изчистена и релефна-сега си по-скоро мощна. Което е супер де-явно си мезоморф, щом така добре реагираш на тренировките. :)
казано от Queen Kobra на 02.08.13, 10:37:
мерила ли си се скоро с метъра? пораснала си-може да е от напомпването де, но доста си разширила средната секция. Струва ми се че преди беше по-изчистена и релефна-сега си по-скоро мощна. Което е супер де-явно си мезоморф, щом така добре реагираш на тренировките. :)
По-това време на месеца не изглеждам изчистена ;) Като ми мине тоя период,пак ще кача снимки.Но в момента съм с две кила отгоре,познай от какво са ;)
Ами аз от има-няма 3 месеца меля,че съм мезоморф..ама ...кой да види :D
Мнението беше редактирано от Juls на 02.08.13 13:49.
02.08.13
14:21
е, ти си мели, аз сама гледам да се убедя :) ей, така лесно да растях и аз ...
казано от Queen Kobra на 02.08.13, 10:37:
Мощна ли?! Куинке, обикновено се съгласявам с постовете ти, обаче с това направо се оцъклих срещи монитора :D
Въобще не е мощна, след тренировката за рамене се е понапомпала.
А преди нямаше мускули Джулс, какъв релеф да е имала и колко изчистена да е била...
За мезоморфите - всички ставаме такива накрая. С всяка тренировка - все по-близо сме до тях.
02.08.13
15:08
бе я виж как се е наляла-каква финна мацка беше преди месеци като се включи тука, как се е напомпала сега ;) 5 кила отгоре на онич 54 кг си личат много добре-сега мускул ли са, вода ли са, мас ли са-друг въпрос, ама не е кльощавото девойче с четящи се ребра :)
казано от Queen Kobra на 02.08.13, 15:08:
бе я виж как се е наляла-каква финна мацка беше преди месеци като се включи тука, как се е напомпала сега ;) 5 кила отгоре на онич 54 кг си личат много добре-сега мускул ли са, вода ли са, мас ли са-друг въпрос, ама не е кльощавото девойче с четящи се ребра :)
Всъщност ребрата още се четат :D
А сега...по темата...февруари бях 53,5кг.Преди два дни бях 59 почти.От вчера съм 61,но това са вода-след зареждането,+ПМС.Всеки месец качвам кило-две по това време ;)
Да,качила съм килограми и то чисти.Напоследък трицепса и любовните дръжки също понамаляват,което ми говори,че аз мазно в момента не качвам ;)
Плюс това ,Кобри,не знам какъв точно релеф да покажа,при положение,че аз съм бяла като чаршаф..Гледай на другите мацки снимките и как тенът придава съвсем друг вид на мускулатурата.Освен това,далеч не съм с % бодифат на състезателно ниво,че да изкочи нещо кой-знае-какво,плюс това тялото ми не е дехидратирано ;)
Аз фина няма как да изглеждам,висока съм,едра съм,в момента се харесвам супер много и бих променила много малко неща по себе си. Не мисля,че съм станала кой-знае-колко мощна (wasntme)
протеинов десерт за 3 минути:
1 яйце,1с.л. неподсладено какао,7-8 ядки,1с.л.мед
В чаша разбиваме яйцето и какаото.Слагаме в микровълнова за 20сек.Изваждаме,изчакваме 10сек и връщаме за още 20сек в микровълновата.
Изваждаме и поставяме в чиния,намазваме с мед и поръсваме с натрошени ядки-моите са кайсиеви.
Който обича стевия,може да сложи в сместа и да не полива с мед после.
Цялата работа отнема 3мин.
Това е за хората,които не са се отрекли напълно от микровълновата :P
Изглежда страхотно ! :) Днес ще пробвам да го направя по този начин, с мед и ядки .. а също така ми дойде на идея, ако заменя какаото с протеинова пудра, дали няма да се получи същият ефект и консистенция .. трябва да се експериментира :D
This: http://www.eatcleandiet.com/the_kitchen_table/recipe/recipe.aspx?id=1081
or
1 scoop protein
.5 tbsp peanut butter
baking soda
water
1 egg white
:)
Мнението беше редактирано от Marty на 02.08.13 16:10.
казано от BlackMamba24 на 02.08.13, 16:06:
Изглежда страхотно ! :) Днес ще пробвам да го направя по този начин, с мед и ядки .. а също така ми дойде на идея, ако заменя какаото с протеинова пудра, дали няма да се получи същият ефект и консистенция .. трябва да се експериментира :D
Има в тубата 1238 клипчета,ще се пробват :D
И аз гледах с протеинова пудра и ако успея да стигна до залата довечера,ще си взема 200-300гр да имам за готвене :P.
Много вкусно стана наистина,с мед има огромна разлика-снощи със стевия изядох 1 хапка и го хвърлих.Аз си мисля,че може да се подслади и със смлени сушени плодове,но като калории ще дойде същото ;) Тука вече въпрос на вкус и фантазия :)
Въпрос:
Утре ще си правя свински бъбрек.Който има опит,да сподели идеи.,защото сефте ще готвя такваз мръвка (wasntme)
Не съм опитвал от години,но от спомените ми се върти,че трябва яко изкисване в оцет преди да се пече,инак остава миризмата.По-принцип обичам неща на скара,за ястие не мога да дам съвет:)
02.08. петък
Минавам набързо да впиша,че трябва да излизаме и нямам време.
Тренировката:
1) сутринта,на гладно: 3 кръга с по 4 упражнения всеки,цяло тяло със СТ + 10мин скачане на въже
2) вечерта,при хамалите: ръце+корем по бързата процедура
Храната:
яйца,извара,пилешко,салати,овес,к.мляко, десерта от снимката по-горе
Добавки: МСМ,Екстенд, чай глухарче,чай бабини зъби,вода към 3л с чайовете
Ретроспекция:
Движение,разходки,хубав ден като цяло.Водна задръжка към 2кг,подут корем от вчера..такива булшит с две думи (dull)
Мисля утре и вдругиден да почивам,само разтяжки и мобилност,но ще видим какви ще ги измъдря.
От днес следобяд,ненапомпани студени рамена за сравнение: пак съм чук у кратуната ама ко да прайш..(dull)
Опп..тайфата (mooning) Как сте? ;)
03.08. събота,нетренировъчен
Храната:
свинско от врат,без тлъстото;извара,белтъци,патладжан печен,тиквички,салати,к.мляко,1 парче тутманик и ще мисля какво друго.
Голямо чистене из дома падна цяла сутрин и умрях в тая жега :x
Хайде хубав уикенд :)
Най-интересното е,че за 3 дена двама човека ми казват,че съм била отслабнала :D :D :D
04.08.13
12:15
Картинката е много вярна, хаха
04.08. неделя, нетренировъчен
Храната:
пилешко от бут,извара,сирене,к.мляко,белтъци,тиквички,салати,100гр домашна баница, чоплене на семки (wasntme)
Добавки: МСМ,ЗМА
Хубав ден,отново активна почивка и обикаляне напред-назад с малкия. :)
Диуретикът го спирам засега,ще видя как ще потръгне с глухарчето и магданоза.
Някой знае ли дали има вариант да се изпълни хамър за гръб,ако няма такава машина? Нещо на скрипец? примерно..(wasntme)
Част от отделеното за вкъщи количество (inlove) (inlove) (inlove)
Товарихме днес тенекии мед в буса. Да се отчета- аз съм премъкнала 11 тенекии,всяка по 25 кила,разстоянието е около 60метра,които включват и 12 високи стъпала :D Който е мъкнал тенекии,знае как ръбят и 25 ти се сторват 50кила :x..както вика моя мъж: Заслужи си днес манджата :D :D :D
05.08. понеделник
Тренировката:
1) кардио на гладно на вело: 7мин нискоинтензивно, 10мин интервали 30/30, 10мин интервали 40/20, 13мин умерена интензивност
общо 40мин
2) въпросното мъкнене на тенекии
3) следобед,в залата:
набиране 4-3-3-2-2
скрипец широк хват пред гърди 5*5*45к
едностранно гребане с дъмбел 3*8 на ръка
привеждане на горен скрипец прави ръце 10*25кг 2*10*20кг *10*15кг
тяга 5*50 3*10*60 5*50
Храната:
200гр скумрия,2 яйца+2 белтъка,250гр извара,100гр сирене,10гр масло,10гр шарлан,50гр овес,200гр к.мляко,салати,тиквички
шейк домат+магданоз
ДОбавки: МСМ,ЗМА,екстенд
ВЕСИ, обещаното клипче
Мнението беше редактирано от Juls на 05.08.13 17:14.
06.08. вторник
Тренировката: долна част
5*:
прасец от стоеж 120кг*12
прасец от седеж 20кг*15
5*:
преден клек 35кг*10 атг
бедрено разгъване 20кг*20 на крак
3*:
бг клек с дъмбели общо 14кг *10 на крак
тяга прави крака 30кг *10
3*:
ходещи напади щанга 30кг*20 (10 на крак)
хип тръст 25кг *10
Храната:
200гр скумрия,200гр извара,2 белтъка,3 яйцА,400гр мляко,50гр овес,10гр масло,10гр шарлан,100гр сирене,салати,тикви,патладжан
фреш от краставица,магданоз и лимон с МСМ вътре,чай глугарче
ДОбавки:МСМ,ЗМА,екстенд
Някой да е чел за влиянието на черния чай върху нивата на кортизола?
казано от Маргарита Манева на 06.08.13, 16:55:
Какъв ти е проблема с кортизола?
Нямам.
Напоследък все по-често попадам на четива,където черният чай се предлага като средство за контрол над въпросния хормон и ми е любопитно дали някой е чел/има лични наблюдения.
(blush) крайно време е да си покажа бедъра (blush) не е много добро качеството,но сори..поне да има база за сравнение за по-нататък
Мнението беше редактирано от Juls на 07.08.13 09:37.
07.08.13
10:02
хубав задник -чист и добре оформен мускул :) половинката знае ли че качваш таквизи снимки? ;)
казано от Queen Kobra на 07.08.13, 10:02:
хубав задник -чист и добре оформен мускул :) половинката знае ли че качваш таквизи снимки? ;)
Да,няма проблеми.Аз не си показвам срамотиите :) нито се снимам в някакви пози,намекващи друг характер на снимките.
Честото снимане много ми помага и ми дава по-ясен поглед над тялото ми и върху това кое как се развива,на кое да наблегна и т.н.
Съвсем не ми е чист задника,има си мазнинки и там :) но точно тях не искам да ги гоня :)
07.08. сряда
Тренировката:
Крака,гъз и гръб-сковани.Реших да не си давам зор днес и минах между капките със следното:
на гладно,вкъщи:
10-9-8..-1
клек СТ
лицеви опори
3*15 янда коремни
15мин интервали на вело 40/20
Храната:
200гр скумрия,2 белтъка,3 яйца,100гр сирене,200гр извара,10гр масло,10гр шарлан,салати,50гр овес,400гр к.мляко
Добавки: МСМ,ЗМА,черен чай,глухарче,запарка магданоз,фреш магданоз и лимон
Утре планирам зареждане (inlove) с овес и бисквитена торта (inlove). И да атакувам рамото (devil)
Днес адската жега,телефонът ми нещо се прецаква и ми предлагат един в м-тела,среден клас..нищо особено.Но и аз не съм привърженик на скъпите телефони,така че може и да се възползвам от предложението.
Доста разходки днес..пфф...как мразя жегата..
Хайде хубава вечер. :)
Мнението беше редактирано от Juls на 07.08.13 19:03.