Дневникът на Juls

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.07.13
15:56

31.07. сряда

Тренировката:

1) 40мин кардио на гладно,на вело,умерена интензивност

2) два часа по-късно,все още нагладно, 5км интервално ходене с раница с дискове 20кг (wasntme) луда работа

3) в залата,два часа след ходенето,:

5* ,без почивки:
прасец от стоеж 120кг *12
прасец от седеж 5кг :D *20

5* ( почивки между сериите 35сек):
преден клек 40кг*8 атг
тяга прави крака 40кг*10

3* без почивки:
бедрено разгъване с един крак 20кг*20 на крак (whew)
бедрено сгъване 20кг*10

3* без почивки,ама тука вече яко пот,сополи и т.н.,долу ще обесня защо ;):
лег преса с един крак 50кг*12 на крак
хакен клек на 1 крак,без тежест *6 на крак

Храната: DEPLETING CARBS, HIGH FAT
200ГР извара,230гр дроб,3 яйца,100гр сирене,10гр масло,10гр шарлан,100гр к.мляко,50гр овес,20гр белен слънчоглед,салати

Ретроспекция:
Занесох терометър залата, 42 градуса (devil)..на петата минута бях вир вода,към края нямах сухо място...На всичкото отгоре дойде един индивид,дето се беше ОКЪПАЛ с парфюм и почнах да кихам на всяко повторение :x…
От предния клек съм много доволна днес.Успявам да се синхронизирам и да използвам инерцията при удрянето на д-то в прасеца и почти не ги усетих :) килата. Другото,което много ми харесва на предния клек,освен че ми гръмват бедрата,е че след него винаги имам лека м.треска на корема.Усещам,че хубаво го стягам като клякам и то някакси в дълбочина.
Ами това е общо взето за днес.
Утре ще има чийт мийл-торта с кокос,шоколад и смокини, по повод РД на мама,който е днес,но утре ще го празнува.Ще гледам да ми се пада след силовата поне :)
Хайде хубав ден :)

Мнението беше редактирано от Juls на 31.07.13 15:57.

31.07.13
18:55

Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола. Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита: - Каква е поуката деца? - Който пие водка няма глисти - казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита: - Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът? Иванчо веднага готов с отговора: - Който не пие водка е говедо!

:D

31.07.13
19:33

извинявай, ама как се прави хакен клек на 1 крак и то без тежест. аз знам 2 вида- с лост под дупето или на машина та се чудя как се маха тежестта на тези  видове :) 42 градуса-прости ми, но съм голям скептик и се съмнявам, че термометъра ти е верен. че това е с 15 градуса повече от навън бе ?!!

31.07.13
19:45

казано от Queen Kobra на 31.07.13, 19:33:

извинявай, ама как се прави хакен клек на 1 крак и то без тежест. аз знам 2 вида- с лост под дупето или на машина та се чудя как се маха тежестта на тези  видове :) 42 градуса-прости ми, но съм голям скептик и се съмнявам, че термометъра ти е верен. че това е с 15 градуса повече от навън бе ?!!

Ами за клека,на машината,там където се слагат допълнителни тежести,аз не сложих нищо :)

За градусите:
Сградата е на малък хълм,пече я денонощно,покрай нея няма други сгради,които да пазят сянка.Фактор 2- пространството е супер малко и като влезат вътре 5 човека,дане говорим за повече,не се диша. Прозорци има два,но са малки и са нависоко,няма как да направят особен обмен на въздух.
А в 1 на обяд в Павликени беше 38градуса,адски задух. Не знам при вас как е било.Сега следобеда почна да духа и да се облачи и вероятно ще завали,много е тегаво от няколко дни..

01.08.13
17:41

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151847815063854&set=vb.200834846685732&type=2&theater;
:D

01.08.13
20:43

01.08. четвъртък

Тренировката:

1) кардио на вело,на гладно: 20мин интервали 30/30 + 20мин умерена интензивност

2) привечер,рамо (inlove):

лег :D 10*20 3*8*35КГ (whew) ВЗЕХ да задобрявам тука
раменна преса с лост,права  20кг 3*10
арнолд раменни 4*8 на ръка
изнасяне на дискове,права 5кг встрани 4*10
изнасяне на дъмбели встрани от почти водоравен наклон 4*8*10кг дъмбел
reversed butterfly 3*12 само със лостове на дъмбелчета
суинг пудовка до вертикала 16кг 3*15
суинг една ръка до хоризонтала 12кг 2*10 на ръка

Храната:
5 кюфтета от свински бут немазен, парче торта за на мама РД-уникална (inlove),салата без мазнина,тикви на фурна с белтъци и безмаслена извара ,патладжан на фурна

Добавки: същите,екстенда преди и след кардиото и преди и след силовата

Ретроспекция:
Започвам да си харесвам рамената :D Сори,снимките са размазани,но след трен винаги ми треперят ръцете...и не мога и да позирам..ама карай :D

Мнението беше редактирано от Juls на 01.08.13 20:45.

01.08.13
21:04

Ауу забравих нещо много важно :D

В залата се запознах с един мъж,който е бил състезател по силов трибой,а в далечното си минало щангист.Той си възобновява тренировките и сега ще се виждаме често.Имам много къса памет,но мисля,че му запомних поне първото име :D -Милен.
Та...залях го с куп въпроси и човека беше много любезен да ми обясни всичко като на малоумник :P. Изуми се от спортния ми хъс и желанието ми за усъвършенстване на техниката и бля бля бля :P и ще имаме общи тренировки да ме следи и коригира.Та се надявам да понауча някои нещица и да имам положителен напредък в тази насока (party).

Т. Тодорова

01.08.13
21:45

Готино е,че питаш.И аз много питам,и някои хора ми се кефят много,че съм назлобена и че се старая.Много е мотивиращо някой по-компетентен да ти обърне внимание и да те насочи с желание и разбиране (inlove)

Както винаги,къртиш на снимчоците.(nlove10)

Дам,в Мощния клуб лятото вътре е фитнес+сауна,а зимата фитнес+фризер.Зимата хватът на тяга е железен,понеже ръцете буквално залепват за щангата :D

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 02.08.13 07:38.

02.08.13
08:00

казано от Велико Иванов на 02.08.13, 07:37:

Дам,в Мощния клуб лятото вътре е фитнес+сауна,а зимата фитнес+фризер.Зимата хватът на тяга е железен,понеже ръцете буквално залепват за щангата :D

Ми вчера увисвам на лоста за малко коремче (забравих да го спомена) и ръцете ми се плъзгат ли плъзгат :D ама то щот се правя на голямата работа и тренирам без ръкавици напоследък :D та имам едни мазоли,чак се цепят (dull).
А пък снощи,Велико,осем човека правихме рамо пред голямото огледало :D,нали знаеш-гъз до гъз :D :D и някой пръдна :D и беше супер комбинация жега+ухание на пот+ухание на пръдна=беше ми трудно да се концентрирам върху тренировката :D
А имаше едно малко момченце,на 10-11 години,сгъваше за бицепс,през цялото време му беше станала пишката :D :D :D

02.08.13
10:37

хубави снимки :)
мерила ли си се скоро с метъра? пораснала си-може да е от напомпването де, но доста си разширила средната секция. Струва ми се че преди беше по-изчистена и релефна-сега си по-скоро мощна. Което е супер де-явно си мезоморф, щом така добре реагираш на тренировките. :)

02.08.13
13:15

казано от Queen Kobra на 02.08.13, 10:37:

мерила ли си се скоро с метъра? пораснала си-може да е от напомпването де, но доста си разширила средната секция. Струва ми се че преди беше по-изчистена и релефна-сега си по-скоро мощна. Което е супер де-явно си мезоморф, щом така добре реагираш на тренировките. :)

По-това време на месеца не изглеждам изчистена ;) Като ми мине тоя период,пак ще кача снимки.Но в момента съм с две кила отгоре,познай от какво са ;)
Ами аз от има-няма 3 месеца меля,че съм мезоморф..ама ...кой да види :D

Мнението беше редактирано от Juls на 02.08.13 13:49.

02.08.13
14:21

е, ти си мели, аз сама гледам да се убедя :) ей, така лесно да растях и аз ...

02.08.13
15:00

казано от Queen Kobra на 02.08.13, 10:37:

Мощна ли?! Куинке, обикновено се съгласявам с постовете ти, обаче с това направо се оцъклих срещи монитора :D
Въобще не е мощна, след тренировката за рамене се е понапомпала.
А преди нямаше мускули Джулс, какъв релеф да е имала и колко изчистена да е била...
За мезоморфите - всички ставаме такива накрая. С всяка тренировка - все по-близо сме до тях.

02.08.13
15:08

бе я виж как се е наляла-каква финна мацка беше преди месеци като се включи тука, как се е напомпала сега ;) 5 кила отгоре на онич 54 кг си личат много добре-сега мускул ли са,  вода ли са, мас ли са-друг въпрос, ама не е кльощавото девойче с четящи се ребра :)

02.08.13
15:20

казано от Queen Kobra на 02.08.13, 15:08:

бе я виж как се е наляла-каква финна мацка беше преди месеци като се включи тука, как се е напомпала сега ;) 5 кила отгоре на онич 54 кг си личат много добре-сега мускул ли са,  вода ли са, мас ли са-друг въпрос, ама не е кльощавото девойче с четящи се ребра :)

Всъщност ребрата още се четат :D
А сега...по темата...февруари бях 53,5кг.Преди два дни бях 59 почти.От вчера съм 61,но това са вода-след зареждането,+ПМС.Всеки месец качвам кило-две по това време ;)
Да,качила съм килограми и то чисти.Напоследък трицепса и любовните дръжки също понамаляват,което ми говори,че аз мазно в момента не качвам ;)
Плюс това ,Кобри,не знам какъв точно релеф да покажа,при положение,че аз съм бяла като чаршаф..Гледай на другите мацки снимките и как тенът придава съвсем друг вид на мускулатурата.Освен това,далеч не съм с % бодифат на състезателно ниво,че да изкочи нещо кой-знае-какво,плюс това тялото ми не е дехидратирано ;)

Аз фина няма как да изглеждам,висока съм,едра съм,в момента се харесвам супер много и бих променила много малко неща по себе си. Не мисля,че съм станала кой-знае-колко мощна (wasntme)

02.08.13
15:27

протеинов десерт за 3 минути:
1 яйце,1с.л. неподсладено какао,7-8 ядки,1с.л.мед

В чаша разбиваме яйцето и какаото.Слагаме в микровълнова за 20сек.Изваждаме,изчакваме 10сек и връщаме за още 20сек в микровълновата.
Изваждаме и поставяме в чиния,намазваме с мед и поръсваме с натрошени ядки-моите са кайсиеви.
Който обича стевия,може да сложи в сместа и да не полива с мед после.
Цялата работа отнема 3мин.

Това е за хората,които не са се отрекли напълно от микровълновата :P

02.08.13
16:06

Изглежда страхотно ! :) Днес ще пробвам да го направя по този начин, с мед и ядки .. а също така ми дойде на идея, ако заменя какаото с протеинова пудра, дали няма да се получи същият ефект и консистенция .. трябва да се експериментира :D

02.08.13
16:07

This: http://www.eatcleandiet.com/the_kitchen_table/recipe/recipe.aspx?id=1081

or

1 scoop protein
.5 tbsp peanut butter
baking soda
water
1 egg white  

:)

Мнението беше редактирано от Marty на 02.08.13 16:10.

02.08.13
17:04

казано от BlackMamba24 на 02.08.13, 16:06:

Изглежда страхотно ! :) Днес ще пробвам да го направя по този начин, с мед и ядки .. а също така ми дойде на идея, ако заменя какаото с протеинова пудра, дали няма да се получи същият ефект и консистенция .. трябва да се експериментира :D

Има в тубата 1238 клипчета,ще се пробват :D
И аз гледах с протеинова пудра и ако успея да стигна до залата довечера,ще си взема 200-300гр да имам за готвене :P.
Много вкусно стана наистина,с мед има огромна разлика-снощи със стевия изядох 1 хапка и го хвърлих.Аз си мисля,че може да се подслади и със смлени сушени плодове,но като калории ще дойде същото ;) Тука вече въпрос на вкус и фантазия :)

02.08.13
17:48

Въпрос:
Утре ще си правя свински бъбрек.Който има опит,да сподели идеи.,защото сефте ще готвя такваз мръвка (wasntme)

02.08.13
18:44

Не съм опитвал от години,но от спомените ми се върти,че трябва яко изкисване в оцет преди да се пече,инак остава миризмата.По-принцип обичам неща на скара,за ястие не мога да дам съвет:)

02.08.13
21:17

02.08. петък
Минавам набързо да впиша,че трябва да излизаме и нямам време.

Тренировката:

1) сутринта,на  гладно: 3 кръга с по 4 упражнения всеки,цяло тяло със СТ + 10мин скачане на въже

2) вечерта,при хамалите: ръце+корем по бързата процедура

Храната:
яйца,извара,пилешко,салати,овес,к.мляко, десерта от снимката по-горе

Добавки: МСМ,Екстенд, чай глухарче,чай бабини зъби,вода към 3л с чайовете

Ретроспекция:
Движение,разходки,хубав ден като цяло.Водна задръжка към 2кг,подут корем от вчера..такива булшит с две думи (dull)
Мисля утре и вдругиден да почивам,само разтяжки и мобилност,но ще видим какви ще ги измъдря.

02.08.13
21:24

От днес следобяд,ненапомпани студени рамена за сравнение: пак съм чук у кратуната ама ко да прайш..(dull)

03.08.13
13:08

Опп..тайфата (mooning) Как сте? ;)

03.08. събота,нетренировъчен

Храната:
свинско от врат,без тлъстото;извара,белтъци,патладжан печен,тиквички,салати,к.мляко,1 парче тутманик и ще мисля какво друго.

Голямо чистене из дома падна цяла сутрин и умрях в тая жега :x

Хайде хубав уикенд :)

03.08.13
21:39

Най-интересното е,че за 3 дена двама човека ми казват,че съм била отслабнала :D :D :D

04.08.13
08:14

(devil) :D :P

Картинката е много вярна, хаха

04.08.13
16:07

04.08. неделя, нетренировъчен

Храната:
пилешко от бут,извара,сирене,к.мляко,белтъци,тиквички,салати,100гр домашна баница, чоплене на семки (wasntme)

Добавки: МСМ,ЗМА

Хубав ден,отново активна почивка и обикаляне напред-назад с малкия. :)
Диуретикът го спирам засега,ще видя как ще потръгне с глухарчето и магданоза.

05.08.13
00:39

Някой знае ли дали има вариант да се изпълни хамър за гръб,ако няма такава машина? Нещо на скрипец? примерно..(wasntme)

05.08.13
14:05

Част от отделеното за вкъщи количество (inlove) (inlove) (inlove)

Товарихме днес тенекии мед в буса. Да се отчета- аз съм премъкнала 11 тенекии,всяка по 25 кила,разстоянието е около 60метра,които включват и 12 високи стъпала :D Който е мъкнал тенекии,знае как ръбят и 25 ти се сторват 50кила :x..както вика моя мъж: Заслужи си днес манджата :D :D :D

05.08.13
16:45

05.08. понеделник

Тренировката:

1) кардио на гладно на вело: 7мин нискоинтензивно, 10мин интервали 30/30, 10мин интервали 40/20, 13мин умерена интензивност
общо 40мин

2) въпросното мъкнене на тенекии

3) следобед,в залата:

набиране 4-3-3-2-2
скрипец широк хват пред гърди 5*5*45к
едностранно гребане с дъмбел 3*8 на ръка
привеждане на горен скрипец прави ръце 10*25кг 2*10*20кг  *10*15кг
тяга 5*50 3*10*60 5*50

Храната:
200гр скумрия,2 яйца+2 белтъка,250гр извара,100гр сирене,10гр масло,10гр шарлан,50гр овес,200гр к.мляко,салати,тиквички
шейк домат+магданоз

ДОбавки: МСМ,ЗМА,екстенд

ВЕСИ, обещаното клипче

Мнението беше редактирано от Juls на 05.08.13 17:14.

06.08.13
16:38

06.08. вторник

Тренировката: долна част

5*:
прасец от стоеж 120кг*12
прасец от седеж 20кг*15

5*:
преден клек 35кг*10 атг
бедрено разгъване 20кг*20 на крак

3*:
бг клек с дъмбели общо 14кг *10 на крак
тяга прави крака 30кг *10

3*:
ходещи напади щанга 30кг*20 (10 на крак)
хип тръст 25кг *10

Храната:
200гр скумрия,200гр извара,2 белтъка,3 яйцА,400гр мляко,50гр овес,10гр масло,10гр шарлан,100гр сирене,салати,тикви,патладжан
фреш от краставица,магданоз и лимон с МСМ вътре,чай глугарче

ДОбавки:МСМ,ЗМА,екстенд

Някой да е чел за влиянието на черния чай върху нивата на кортизола?

06.08.13
16:55

Какъв ти е проблема с кортизола?

06.08.13
17:05

казано от Маргарита Манева на 06.08.13, 16:55:

Какъв ти е проблема с кортизола?

Нямам.
Напоследък все по-често попадам на четива,където черният чай се предлага като средство за контрол над въпросния хормон и ми е любопитно дали някой е чел/има лични наблюдения.

07.08.13
09:34

(blush) крайно време е да си покажа бедъра (blush) не е много добро качеството,но сори..поне да има база за сравнение за по-нататък

Мнението беше редактирано от Juls на 07.08.13 09:37.

07.08.13
10:02

хубав задник -чист и добре оформен мускул :) половинката знае ли че качваш таквизи снимки? ;)

07.08.13
10:15

казано от Queen Kobra на 07.08.13, 10:02:

хубав задник -чист и добре оформен мускул :) половинката знае ли че качваш таквизи снимки? ;)

Да,няма проблеми.Аз не си показвам срамотиите :) нито се снимам в някакви пози,намекващи друг характер на снимките.
Честото снимане много ми помага и ми дава по-ясен поглед над тялото ми и върху това кое как се развива,на кое да наблегна и т.н.
Съвсем не ми е чист задника,има си мазнинки и там :) но точно тях не искам да ги гоня :)

07.08.13
10:18

.

Мнението беше редактирано от Juls на 07.08.13 10:27.

07.08.13
19:03

07.08. сряда

Тренировката:
Крака,гъз и гръб-сковани.Реших да не си давам зор днес и минах между капките със следното:
на гладно,вкъщи:
10-9-8..-1
клек СТ
лицеви опори

3*15 янда коремни

15мин интервали на вело 40/20

Храната:
200гр скумрия,2 белтъка,3 яйца,100гр сирене,200гр извара,10гр масло,10гр шарлан,салати,50гр овес,400гр к.мляко

Добавки: МСМ,ЗМА,черен чай,глухарче,запарка магданоз,фреш магданоз и лимон

Утре планирам зареждане (inlove) с овес и бисквитена торта (inlove). И да атакувам рамото (devil)
Днес адската жега,телефонът ми нещо се прецаква и ми предлагат един в м-тела,среден клас..нищо особено.Но и аз не съм привърженик на скъпите телефони,така че може и да се възползвам от предложението.
Доста разходки днес..пфф...как мразя жегата..
Хайде хубава вечер. :)

Мнението беше редактирано от Juls на 07.08.13 19:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1