В момента си скъсва гъза от бачкане,за да сме добре.
А ти ?
Аз съм по майчинство до края на ноември тази година. На редовната му работа няма как да ходя да му помагама ;) На кошерите ходя и правя,каквото ми каже да правя :) . Тези дни даже си подготвям едно ново CV, защото се отваря хубаво работно място и ще се пробвам :)
Ъъъ, за циците... скоро и аз точно това мислих да споделя. И при мен е същата работа, но то се очакваше...
Абе кво ви пука за циците, важното е да имаме плочки :D
Казват жените, които нямат цици :D
А още по-веселото е, че коментарът ти е подкрепен от жени с малки цици и Витан, който също се вписва в графата :D
Тоя Боби само какво се е бутнал там??? (wait)
Десо всички знаем, че си цицоман, така че и ти не си абсолютно обективен. (giggle)
Понеже имахте спор за лицевите -
Това е най-ламерското нещо, което гравитира в нета от много време, добре че сега го видя.
А и дискусията беше, затова как ти ротират раменете и кой вид лицеви най-малко ги товарят, но ти си пропуснал.
Но все пак, тази картинка не е лоша...ако наистина те интересува кой точно мускул, в кой момент, с какъв хват ще го удариш...в смисъл, не е точно безполезна:)
И моля те, недей да почваш да пишеш, защото още повече ще объркаш момичето.
29.05.13
09:58
Попитах те защото както мъжете могат да имат претенции за ц* на жените си, така и жените им могат да имат претенции за тялото на мъжете си ;) Друго си е да има обем, мускулче :) Това го казвам изцяло с приятелски чувства :)
С разликата, че останалите части от тялото се поправят без хирургическа намеса.
Пък е лесно да имаш претенции когато теб няма да те режат. ;)
Отново с приятелски чувства.
Е за един мускул не става. :D
Привет ;)
Минавам да попитам ЗМА-то как да го съчетая с млечните. На ден ям не повече от 100гр извара,50-100гр сирене и 2-3с.л. к.мляко. Да ги намаля ли? Или пък няма значение?
Ако го приемам сутрин,след ставане,на гладно ,а млечните са ми чак привечер,дали ще се избегне тоя ефект на блокиране на усвояването?
Мнението беше редактирано от Juls на 29.05.13 18:29.
29.05. сряда
Тренировката,по вечеря:
3 кръга без почивка:
вертикален скрипец зад врат 10*30кг 10*35кг 7*40кг
повдигане на крака от вис*12
Починах малко-1-2 мин и една серия още на скрипеца 5*45кг с много зор (mooning)
3 кръга без почивка:
придърпване на горен скрипец с прави ръце и наклон напред 10*20кг
бедрено сгъване 10*25кг Тва е най-недуобния уред в залата...след него е мечката..(dull)
3 кръга без почивка:
сгъване за бицепс 6 кг дъмбел *6 на всяка ръка
повдигане на крака от стенд*12
3 кръга без почивка:
лег *20кг*10
кофички на пейка с крака върху друга пейка- първите два кръга 5*СТ ,третия 5*10кг на бедрата
3 кръга без почивка:
суинг до вертикала*12кг*10
клек-плие с 32кг пудовка*10
Храната: 8-)
тутманик на корем,200гр шоколад с цели лешници,половин тава бисквитена торта,бисквити с кисело мляко,100гр Бонус 6 зърна,2 варени яйца,50гр сиренйе,50гр извара,1,5кг домати,700гр краставици,2 връзки магданоз,1 глава лук,15гр зехтин..май нямаше друго..:D а и 800мл зелен чай
Утре мисля да се отдам на заслужена почивка,защото имам много приятна муск.треска на почти всички муск.групи,която не ми пречи да тренирам,но прогресивно ми отнема от силата и кондицията-не знам от колко дни всеки ден правя лицеви-еми тая вечер не можах и 3..усеща се,че имам нужда малко от релакс.А и без тва имам да чета за изпита в събота..добре ще ми дойде.
Сега тъкмо проверих.Последно съм почивала миналия понеделник..:) че и тая седмица имам много дни и с кардио или и с домашна трен-двуразоро (makeup) хахах..мечтая си само (dull)
Да ви напомня,че питах за ЗМА-тоо..:)
29.05.13
22:30
С каква цел искаш да пиеш ЗМА ? (wasntme)
С каква цел искаш да пиеш ЗМА ? (wasntme)
По-добро възстановяване,по-добър сън,въвеждане на тези елементи чрез добавка,тъй като от храната ми 100% не си ги набавям.
Не е за вдигане на тестостерона :) Ако помогне,добре дошло,но не се надявам. Изследванията,които съм чела в полза на ЗМА относно хормоните,все са поръчкови,или спонсорирани от прозиводител,или са вътрешнофирмени,или докторът е акционер във фирмата,която има изгода от положителна оценка на продукта и т.н...
Относно ЗМА-то ,след обстойно четене и препрочитане на информация и отсяване на достоверна такава,прецених да го вземам 40-50мин преди нялагане.Ще се наложи да си изместя вечерята доста по-рано,тъй като в нея почти винаги присъстват храни,богати на калций. Днес няма да тренирам.Имам лека м.треска на трицепса,гърба,дупето,задното бедро,на единия прасец (wasntme),на косите коремни и малко на рамото...На прасеца, на който имам м.треска,имам и болка в тибиалиса (fubar)..
30.05. четвъртък,нетренировъчен
Храна:
1 купичка пил.супа
20-30гр стафиди
5 филийки Бонус 6 зърна
огромна салата-правих си я в тава ;)- домати,краставици,лук,магданоз,зехтин,50гр сирене,50гр извара,60гр пил.варено месо,2 верени настъргани яйца
Надявам се да няма повече ядене,защото довечера ще си пи ЗМА-то :D. Сега като знам,че ще го пия вечер,дано ми е причина да спра със освинванията :),които са основно вечер,след 11,30 (makeup)
Продължавам да чета тая тъпня за изпита..
Добро утро :)
Снощи си пих първата доза ЗМА-40 мин преди да заспя. Спазих си изискването за празен стомах и последното ми хранене с калции беше 4-5 часа преди да ги пия.
Резултатът е-спах като бебе и ми е лекичко на баката ;)
31.05. петък
Тренировката:
За загрявка:
5 лицеви опори
10 повдигания на краката от позиция за кофички
10клека СТ
3 кръга без почивка:
суинг до вертикала*12кг*10
повдигане на крака от вис*10
3 кръга без почивка:
скрипец зад врат 10*30кг 8*35кг 7*45кг
хиперекстензии *15кг *10
3 кръга без почивка:
плие с 32кг пудовка*10
молитва от колене*50кг*10
3 кръга без почивка:
едностранно гребане с дъмбел*8 на всяка ръка
повдигане на крака от стенд*10
обръщане и тласкане*20кг 3*5
Храната:
16 часа фаст
принцеси със 160гр Бонус 6 зърна, 2 белтъка и 100гр извара,ч красавица-това са 5 филии
салата-пак в тава-4 домата,2 краставици,малко лук,магданоз,2 варени яйца,50гр сирене,50гр извара,малко олио-свърши ми зехтина изненадващо (dull) и още 100гр Бонус
една филия Бонус със някво пушен врат ,исках да го опитам.(puke) WTF??!! щях да умра от сол. Явно като не съм близвала сума ти време,и съм отвикнала..
30-40гр стафидки измежду другото
1 ч.л.мед пак измежду другото....
Добавки: Хахах ,вече и аз имам такава точка (makeup)
2 хапа Water Control Scitec след принцесите
2 капсули ZMA Scitec 40 мин преди лягане
Стискайте палци утре да го взема този изпит (headbang)
Позъорство (makeup) и отчитам прогрес в гърба (inlove) И показвам мазните крака.. (dull) Малко съм подпухнала..МЦ наблизава..(headbang)
Мнението беше редактирано от Juls на 31.05.13 21:26.
01.06. събота
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца ;) !
Бях на изпит днес.Като се има впредвид,че съм учила всичко на всичко два дни,четворката,която имам ме устройва напълно. (inlove) Освен това се успах и щях да изпусна влака,затова започнах деня си с 20мин интервално бягане-по-скоро спринтове,бързо ходене-до гарата ;) 8-) Яко,а?! Прибрах се и свърших доста домакинска работа,след която успях да дремна 40-50мин и се събудих от звука на счупване на чиния-малкия шеташе в кухнята :D
Пих едно кафе,взех си един душ и си бих пърта да тренирам (makeup) . Правих рамо,защото напоследък го претупвам. Тренировката беше с големи почивки.А именно следната:
Тренировка:
4*10 лицеви опори 8-)
4 серии повдигане на дискове напред 10*2кг във всяка ръка с редуване на 7*5кг във всяка ръка
избутване на машина за рамо 5*5
раменни преси с дъмбели от седеж 5*5
раменни преси зад врат с лост 20кг 5*5 от стоеж
хай-пул 20кг 3*8
И за цвят (wasntme) - 1*10 за всяка страна странични наклони на уред за хип.екст. с дъмбел в ръка
Храната:
След изпита дръннах един кроасан и 1 шоколад 40гр. Ниско кръвно+ПМС+сутрешното бягане= (dull) шибан джънк,но кво да си купя от лавка (headbang)
50гр овес 20гр стафиди 100гр кисело мляко
160гр Бонус 6 зърна
2 варени яйца
50гр сирене
50гр извара
голяма салата домати,краставици,магданоз,лук..зехтинче
500мл зелен чай
Добавки:
3*2 Уотър Контрол след хранене
1 хап ЗМА преди лягане
Размисли:
Рано ли е да се каже не знам,но снощи пак спах като чук и се събудих свежа. ЗМА- (inlove) ,яко е от теб,вл’бих се :)
Добро утро.
ЪЪ..пак за това ЗМА :) Това реално ли е ,бе хора?! Спала съм 4 часа втора поредна нощ..ставам свежа като марула от раз..(devil) Чак още не мога да повярвам....:D
02.06 неделя
Тренировката:
2*10 лицеви опори
3 набирания с подскок и задръжане макс дълго
сгъване за бицепс 4*6*6кг дъмбел на вс ръка 2*1*20кг лост
кик-бек трицепс 3*6* на вс ръка
трицепс на скрипец 3*10
лег 3*10*20кг 1*10*25кг
Храна:
50гр овес 10гр стафиди 100гр к.мляко
4 порции яхния свинско с картофи
голяма салата дом.и краст. с 2 варени яйца,50гр сирне,50гр извара
Добавките-като вчера
Нищо не ми се описва..Моя мъж никога не ме подкрепял в това,че тренирам.А днес ми заяви,че съм мъжествена и в контекста на разговора,аз рабрах ,че вече не го привличам. Цял ден ми е тъпо....
Наскоро имахме малък повод за празнуване,ето една снимка,да има поне едно положително нещо в тоя пост. Изрязала съм човека до мен,затова е малко криво.
Мнението беше редактирано от Juls на 02.06.13 18:06.
Положението и при мен е такова,никой не ме подкрепя за това.Напротив,постоянно ми се натяква да се спра,защото ще загубя и малкото женствено,което съм имала.Не мога да ги разбера някои мъже честно.Ама според мен,поне в моя случай е,защото завижда :D Извинявай за спама!
п.п. На снимката си супер!
02.06.13
19:24
Такива нежни и красиви момичета сте и двете, че направо не знам тия ваши мъже що за странни хора са!
Не си го слагайте на сърце, всяка една заслужава и има право да прави това, което и доставя удоволствие и й е приятно, така че отстоявайте правата си и се обичайте самите вие!
В момента нищо и никой не може да ме накара да спра да тренирам. Това е нещото,което ми доставя удоволствие,носи ми радост и спокойствие,вътрешен мир. Докато тренирам се чувствам човек за себе си,полезна на себе си.
Аз се харесвам такава,каквато съм и ако някой от обкръжението ми не ме одобрява-да не ме гледа. Живея за себе си,правя го за себе си.
А относно мъжа ми.Аз подозирам няколко неща.Мнението ми идва или от факта,че нямам цици,или се комплексира,че той няма възможност да тренира(а иска) и се дразни като ме гледа,или пък някой доброжелател му пълни главата с глупости(подозирам няколко човека ;) ). Ако е последното,много много зле-той лесно се поддава на манипулация. Много мразя трети лица да се месят в живота ми.
02.06.13
19:44
трудна ситуация-женени сте, имате си детенце-ако беше друга ситуацията всеки ще ти каже -да не ти пука,остави го, намери си по-свестен и пр. Ама нещата не са толкова лесни.
Ти си малка, релефна и стройна-толкова далеч от мъжественото или преразвитата мускулатура, че няма какво да коментираме.
Всеки има различен поглед върху нещата-истината е, че болшинството мъже-дори трениращите, намират нас, тренираните жени, за мъжествени и грозни. Не един път съм се сблъсквала с подобно отношение-някои го изразяват с мълчалива погнуса, други със злонамерено любопитство, трети направо идват и ти казват-”Абе какво се занимаваш с глупости, жените не трябва да изглеждат така”. Много важно е да има хора, които да те подкрепят-било познати в залата или извън нея. Радвай се на мнението на хора, които се радват на това, което постигаш. Умишлено общувай повече с тях. Вярвам, че има такива. Винаги има.
А това, че мъжът ти е казал, че не го привличаш-е, не знам как да го коментирам. Човекът, който се е оженил за теб, се предполага, че ще те харесва и обича независимо дали си 45 или 145 кг, дали си руса или черна, дали си болна или здрава, дали с повече мускули или без. Абе-всякак.
Напълно съм съгласна със Злати-тя има повече опит от нас-дръж на това, което ти харесва и те прави щастлива. Имаш право правиш всичко, каквото ти доставя удоволствие-а да тренираш те прави също по-здрава и по-хубава.
Не вярвам, че ще спреш да тренираш заради мнението му. Надявам се да е така.
Ако след като се успокоите и говорите-пак и пак, той все още държи на думите си, прави си изводите сама.
поздрави от мен :)
02.06.13
19:45
я па-да не се е оженил за теб заради циците?! ох, мъже, мъже :(
02.06.13
20:13
Със сигурност не си мъжествена и си далеч от възможността това да се случи.
Просто мъжът ти или няма бази за сравнение, или има грешни представи, или това не са негови думи (ако е вярно, че се подлага на манипулации).
Ако е последното - не би било редно да се влияе толкова от чуждо мнение, след като се предполага, че ти си най-близкият му човек.
Каквото и да е - гледай да има комуникация между вас, изяснете си всичко и нека да разбере, че ти си щастлива така.
02.06.13
20:28
И мен моя не ме подкрепя. За него това са “глупости”. Толкова пъти съм се опитвала да му кажа и да изясня, че за мен това значи много и че факта, че той е против това ме натъжава. Ама ето предпочита явно да ми е тъпо от колкото да съм щастлива от малката възможност, която имам да променям себе си. Все пак това е идеята да правя нещо, което ми харесва, а не нещо което той одобрява. Страхотна си и се възхищавам от все сърце, на това което правиш. Грам нямаш мъжественост във визията си и просто трябва някак си да му покажеш, че това значи за теб много.
При мен говоренето не дава ефект, все пак моя има някакъв спортен опит и знае, че движението доставя удоволствие и те прави щастлив, ама явно е че е забравил усещането. За това, често преди го карах да спортува с мен, дори и повече време да прекарваме в някакво движение, може да е само една разходка,каране на колело, тичане но просто да се почувства отпочинал и добре след това.
Човекът, който се е оженил за теб, се предполага, че ще те харесва и обича независимо дали си 45 или 145 кг, дали си руса или черна, дали си болна или здрава, дали с повече мускули или без. Абе-всякак.
Макар двете да имат общо, за съжаление това са две много различни чувства. Харесването, в смисъл на физическо привличане, е нещо, което се предизвиква от едни фактори, които може да се припокриват, но може и да не се с тези, които предизвикват обичането. Обичането може да продължава завинаги и да е трайно и да се задълбочава, но харесването, отново в смисъл на физическо привличане, трябва да се поддържа, по един или друг начин. Изменението във физическото състояние може да доведе до изменение в чувството на привличане. СМятам обаче, че темата е изключително дълга и слложна, не е за обсъждане в дневник. Аз също смятам, че човек трябва да се харесва сам, но отношението на половинката към неговия външен вид е нещо също толкова важно. Плочки - цици.... чудесно е да имаш плочки, аз също ги харесвам, но цената им са циците. Факт. Истината е някъде по средата. Истината винаги е по средата. Ако дискусията се отдели в отделна тема, бих продължила с по-задълбочено мнение. Но общо взето това “трябва да ме харесва всякаква” са абсолютни фантасмагории и клишета. Съжалявам.
02.06.13
22:05
Julsa, не съм прочела всички мнения преди мен, но все пак искам и аз да изкажа своето, защото ми стана тъпо от това което е казал мъжа ти. На теб също.. нормално, дори не знам и аз как бих се почувствала ако стигна до такъв извод от разговор. Както и да е. Колкото и да се опитваме да те успокоим, трудно ако само не ти мине, все пак засяга личния ти живот, част от теб и външния ти вид /което за една жена е от голяма важност..../
Не те подкрепя? Гадно е.. аз рядко съм срещала подкрепа в нещата които правя. Но това в никакъв случай не трябва да те разубеждава по някакъв начин.. жените сме упорити и инатливи, нали? Винаги можем по един или друг начин да убедим мъжа в правотата на мнението ни. Пък и ти се стараеш да живееш здравословно, не само да изглеждаш добре, но и организма ти също да се чувства добре, да си здрава. За него това не би ли било важно..
но хората сме различни, имаме различно виждане за света. Ако за хората от форума е важно да изглеждат добре и да се грижат за организма си, то повече от колегите ми не се интересуват от това.
По тези дни имах възможност да комуникирам с доста и различни жени, над 35год. Повечето от тях използват най-много дневен крем и тоник, маска не си правят и подобни.. а какво остава за грижата за тялото.. ето, аз тях не ги разбирам, ама те мен също едва ли биха ме разбрали напълно.
Независимо от всичко е важно ти самата да се чувстваш добре и удовлетворена от нещата, които правиш, каквито и да са те. Не позволявай тези емоции да се задържат дълго в теб, дай им свобода, изживей ги и премахни.
И не забравяй, ти си страхотна жена! За мен, лично, си един перфектен пример за начин на живот на една жена, майка, съпруга и студентка!
02.06.13
22:12
ох, права си :( за съжаление в инерцията смесих “харесване” и “любов”-а физическото привличане си е важно нещо. Само че според доста хора мисля, че Julsavena не е станала по-грозна :)
Има пластични операции с нови безвредни импланти-кво па толкова? :) всичките културистки и фитнески са си наблъскали импланти до пръсване
А бе...много си далеч от мъжественото и ти го казва човек с огромни претенции по този въпрос.Обаче карфичка е много права.Трябва да се намери някакъв среден вариант,който да удоволетворява и двамата.
Много благодаря на всички за подкрепата :* . Не съм се отчаяла,просто очаквам друго отношение от човека до себе си. Като цяло не съм свикнала хората да оправдават очакванията ми,та затова не го и мисля много и не обичам да драматизирам :). Каквото е писано,ще стане. Благодаря ви и лека вечер. Утре ще бъде нов и по-хубав ден.С таз мисъл се хвърлям на одъра ;)
02.06.13
23:14
плочки - цици.... чудесно е да имаш плочки, аз също ги харесвам, но цената им са циците. Факт.
Съгласна съм с карфичката, напълно :) По начина, по който се измених в продължение на около 2години. Плочки - без цици, без плочки - с цици :D :D Нещо в последно време взех да се замислям, че 2рият вариант ми харесва повече, въпреки че преди не мислех по този начин (giggle) В крайна сметка няма да се разхождам гола, за да преценяват хората с плочки или без тях съм :D :D
Съжалявам за спама, Жулс :)
П.П. Аз пък много ти се кефя (F)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 02.06.13 23:20.
При мен след раждане и 1 година кърмене,дали с плочки или без плочки-цици все няма ;)
Така че единствения вариант е да играе скалпела или да стана 70 кила мазна кифла (devil)
Така че единствения вариант е да играе скалпела или да стана 70 кила мазна кифла (devil)
Мисля, че решихме проблема :D
Не, шегувам се, мисля, че си много далеч от мъжествена и едва ли ще станеш такава.
П.С. много интересен дневник водите, госпожа ;)
Ако мъжът ти стане сто и кусур кила с бирено шкембе и цици по-големи от твоите, би ли го подкрепила и какво би му казала.
Ако мъжът ти стане сто и кусур кила с бирено шкембе и цици по-големи от твоите, би ли го подкрепила и какво би му казала.
Не бих го подкрепила на първо място,защото това няма да е добре за здравето му.Бих го посъветвала тактично да направи нещо по въпроса.
Нещо не мога да схвана смисъла на въпроса :)
Исках да ти кажа, да се опиташ да погледнеш на нещата през неговите очи, през неговите чувства, да се поставиш на негово място... и сама да намериш отговор...
Исках да ти кажа, да се опиташ да погледнеш на нещата през неговите очи, през неговите чувства, да се поставиш на негово място... и сама да намериш отговор...
Това ми е ясно,просто досега не ми е дал повод да си мисля,че не ме харесва.Казва ми го изведнъж.Дойде ми изведнъж като гръм от ясно небе. Имам нужда от време да преосмисля казаното от него и да намеря първопричината за това.Както и да е.Не смятам да навлизам в чак такива подорбности от личния си живот.