mega mass 3000... universal

08.05.05
18:48

Кво ще кажете за това? Дали ще има добър ефект в комбинация с креатин и глутамин?  8)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.05.05
19:08

ако се изключат десетките други фактори, влияещи на крайният резултат - ДА :D

UC

08.05.05
19:43

и аз пия него - да добър е :)

08.05.05
20:29

всичко в комбинация с креатин и глутамин има ефект  8)

21.05.05
12:02

да ви питам . колко ще кача горе долу от него ? ?

energymax

21.05.05
13:50

продукта е добар,а и цената си заслужава,за 28лв взимате 1,500кг,което в сравнение с другите геинери е супер!Относно качването това е нещо тжарде сложно да се каже точно,неможе да очкваш че като зипиеш 1,5кг ще качиш 5кг!Но в комбинация с добро хранене и оправилно трениране мое да се качат 3-5кг за 1 месец,за добри резултати пиите по 100гр на ден разделени на 2 приема единя задалжително след тренировка!

21.05.05
19:45

Oi?ioea ca iiea?aaia ia ianaoa nun nuau??aiea ia ?acii?iaie aeaiaa i?ioaei. Nuau??a aeoaieie e ieia?aee. Iaiaaoai a n aaiaaee noeoao, IGF, L-Carnitine, o?ouye io aeoea. Aice?iaea: 3 ia?eoaeie eu?eoe, ?acau?eaie aua aiaa eee ieyei na i?eaiao aaaiaaa neaa o?aie?iaea

т’ва ми е описанието на продукта което ми излиза в  http://www.fitnessbg.com/  и искам да попитам някои да ми даде това описание.
Всъщност описанието от сайта не ми трябва искам да разбера състава на продукта, зашото ми се вижда много добра оферта  8)

tonio

21.05.05
20:17

хехе , верно бе ! тия 1 сайт не могат да направят както трябва

21.05.05
21:31

мога да видя на кутията какво пише и да ти кажа
но на моя буквите са с жълто а не с лилаво,но невярвам да има разлика. пак си е Universal Mega Mass 3000 :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1