Искам малко помощ или просто мнение от по запознат от мен човек.

Та направо на въпроса на 20 години съм,около 185 и тежа към 95 килограма, мисълта ми е искам да сваля около 10 килограма но само с помощта на успоредка и лостове, не ми се занимава с фитнес зали защото ми е по удобно лостове + това искам само релеф да правя, както по-горе написах масата мисля че я имам достатъчно та ако може някой да ми препоръча подходяща тренировка и режим на хранене ще му бъда наистина много благодарен. :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

27.10.12
23:35

Започни да бягаш, да скачаш на въже.Продължавай с тренировките на лостовете.
Наблегни на месо, яйца, мляко, ядки, плодове, зеленчуци.Изключи от менюто тестените изделия, пърженото, сладкото, газираното.
Това е!Успех!

Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 27.10.12 23:36.

Разгледай из сайта има диети за сваляне, като ниско въглехидратна диета на пример. :)

Поздрави !!!

28.10.12
12:41

Някой да му обясни разликата между маса и “маса”!

казано от Death на 28.10.12, 12:41:

Някой да му обясни разликата между маса и “маса”!

Много добре съм запознат пич просто не съм наясно относно диети и такива работи, а що се отнася до маса съм на 90% сигурен че знам за какво става на въпрос, те първа започвам да тренирам за релеф така че мнения по въпроса за маса не ме интересуват :)

П.С (не се заяждам по какъвто и да е било повод)

30.10.12
10:43

казано от Даниел Йорданов на 29.10.12, 20:53:

те първа започвам да тренирам за релеф така че мнения по въпроса за маса не ме интересуват :)

И как по-точно ще направиш релеф, ако нямаш мускулна МАСА?!

30.10.12
10:46

Е нали има ребра..

Блага е права :))

казано от Блага на 30.10.12, 10:43:

И как по-точно ще направиш релеф, ако нямаш мускулна МАСА?!

Ами като стопи мазнините, които покриват мускулите му, независимо колко са те. Що си мислите, че всеки който е тръгнал да прави релеф иска да изглежда като Арнолд? Може да е и като маратонец примерно. Те затова ли някои хора се освинват само и само да качат мускули, та после да тръгнат да ги търсят под мазното, което никога не си отива?

01.11.12
22:27

Маратонците са известни с релефа си!

Мнението беше редактирано от megabolic x на 01.11.12 22:28.

01.11.12
23:08

Направи релеф на тези килограми и си перфектно - не с глад, а с тежък труд

Не, че това помага на момчето, но ако вземем снимки не от фотошоп, а от истински състезания, аз не виждам мазнина тук.

01.11.12
23:43

казано от Камен Илиев на 01.11.12, 23:19:

Не, че това помага на момчето, но ако вземем снимки не от фотошоп, а от истински състезания, аз не виждам мазнина тук.

То аз и мускул не виждам...

казано от Петър29 на 01.11.12, 23:43:

казано от Камен Илиев на 01.11.12, 23:19:

То аз и мускул не виждам...

Продължавай да гледаш тогава. Може да не виждаш големи мускули, но мускули има иначе нямаше да могат да се движат. Никъде не е казано, че само голям мускул може да бъде релефен, както се опитвате да го изкарате. Край на глупавите скайп разговори за днес.

02.11.12
11:00

Ами за да стане такъв, от 95 кг трябва да стане 45 кг. А и все пак това е форум за големи мускули и се предполага, че те трябва да са такива :D

02.11.12
11:28

казано от Death на 02.11.12, 11:00:

Ами за да стане такъв, от 95 кг трябва да стане 45 кг. А и все пак това е форум за големи мускули и се предполага, че те трябва да са такива :D

Ти го изкара с 50 % мазнина бре :D

Мнението беше редактирано от rory на 02.11.12 11:29.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1