27.10.12
20:35
Та направо на въпроса на 20 години съм,около 185 и тежа към 95 килограма, мисълта ми е искам да сваля около 10 килограма но само с помощта на успоредка и лостове, не ми се занимава с фитнес зали защото ми е по удобно лостове + това искам само релеф да правя, както по-горе написах масата мисля че я имам достатъчно та ако може някой да ми препоръча подходяща тренировка и режим на хранене ще му бъда наистина много благодарен. :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗапочни да бягаш, да скачаш на въже.Продължавай с тренировките на лостовете.
Наблегни на месо, яйца, мляко, ядки, плодове, зеленчуци.Изключи от менюто тестените изделия, пърженото, сладкото, газираното.
Това е!Успех!
Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 27.10.12 23:36.
28.10.12
08:57
Разгледай из сайта има диети за сваляне, като ниско въглехидратна диета на пример. :)
Поздрави !!!
29.10.12
20:53
казано от Death на 28.10.12, 12:41:
Някой да му обясни разликата между маса и “маса”!
Много добре съм запознат пич просто не съм наясно относно диети и такива работи, а що се отнася до маса съм на 90% сигурен че знам за какво става на въпрос, те първа започвам да тренирам за релеф така че мнения по въпроса за маса не ме интересуват :)
П.С (не се заяждам по какъвто и да е било повод)
казано от Даниел Йорданов на 29.10.12, 20:53:
те първа започвам да тренирам за релеф така че мнения по въпроса за маса не ме интересуват :)
И как по-точно ще направиш релеф, ако нямаш мускулна МАСА?!
01.11.12
21:47
Блага е права :))
01.11.12
21:58
казано от Блага на 30.10.12, 10:43:
И как по-точно ще направиш релеф, ако нямаш мускулна МАСА?!
Ами като стопи мазнините, които покриват мускулите му, независимо колко са те. Що си мислите, че всеки който е тръгнал да прави релеф иска да изглежда като Арнолд? Може да е и като маратонец примерно. Те затова ли някои хора се освинват само и само да качат мускули, та после да тръгнат да ги търсят под мазното, което никога не си отива?
01.11.12
22:27
Маратонците са известни с релефа си!
Мнението беше редактирано от megabolic x на 01.11.12 22:28.
01.11.12
23:08
Направи релеф на тези килограми и си перфектно - не с глад, а с тежък труд
01.11.12
23:19
Не, че това помага на момчето, но ако вземем снимки не от фотошоп, а от истински състезания, аз не виждам мазнина тук.
казано от Камен Илиев на 01.11.12, 23:19:
Не, че това помага на момчето, но ако вземем снимки не от фотошоп, а от истински състезания, аз не виждам мазнина тук.
То аз и мускул не виждам...
02.11.12
00:51
казано от Петър29 на 01.11.12, 23:43:
казано от Камен Илиев на 01.11.12, 23:19:
То аз и мускул не виждам...
Продължавай да гледаш тогава. Може да не виждаш големи мускули, но мускули има иначе нямаше да могат да се движат. Никъде не е казано, че само голям мускул може да бъде релефен, както се опитвате да го изкарате. Край на глупавите скайп разговори за днес.
Ами за да стане такъв, от 95 кг трябва да стане 45 кг. А и все пак това е форум за големи мускули и се предполага, че те трябва да са такива :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече