Изгаряне на мазнини

Здравейте на 16 години съм и реших да отслабна. Преди 3-4 месеца бях 82 килограма.
Сега съм: 72 кг и 168 см висок. Искам да сваля 5-10 килограма трябват ми препоръки за Л-карантин за горене на мазнини и някакъв диета за хранене и какви упражнения да правя за корем и крака.
Незнам дали това е правилния раздел , ако не е съжалявам.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-l-carnitine-2000
http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd
Крака- бедрено разгъване, лег преса, бедрено сгъване, клекове
Корем- тук най-добре ти да си избереш упражненията

Успех.

01.11.12
18:54

л-карнитин не ти трябва,хранителен режим ще намериш в менюто “хранене”,и защо пък само крака и корем.

Много теми за хранене има дайте точно някоя добра. Някой може ли да направи примерна диета? http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

Мнението беше редактирано от Николай Живков на 01.11.12 19:18.

Не е толкова трудно, изчисляваш колко ти е калорииния баланс след което приемаш по-малко калории от необходимите.Една НВД ще ти свърши работа. :)

Поздрави !!!

Ако знаех как се изчислява досега да съм го направил. Търсих , но не намерих примерна диета и искам да попитам сутрин колко метра е хубаво да се бяга?

Тук няма да намериш примерни диети, поиграй си малко и си направи сам по твоите предпочитания.
Сутрин бягай колкото можеш ...

Ясно на колко часа трябва се яде?

Това е строго индивидуално :)

Поздрави !!!

За колко време ще ми стигне ?

Някой ползвал ли е тези таблетки? ТАБЛЕТКИ Пишат , че ако не отслабна с поне 14 кг за 4 седмици ще ми върнат цялата сума?

25.11.12
20:51

казано от Николай Живков на 25.11.12, 18:29:

Някой ползвал ли е тези таблетки? ТАБЛЕТКИ Пишат , че ако не отслабна с поне 14 кг за 4 седмици ще ми върнат цялата сума?

Само един въпрос ще ти задам.Още на първите 2 снимки резултата реален ли ти се струва? Или ако перифразирам - в Дядо Коледа вярвяш ли ? Щото Коледа наближава,а пък по Коледа стават чудеса,че знае ли човек...

Тогава предложи нещо ти и за колко време ще стигнат ....

26.11.12
08:12

казано от Николай Живков на 25.11.12, 18:29:

Само да ти кажа,че като ги вземеш вътре има леко уточнение което виждаш в последствие.100 % ще ти пише,че е хубаво докато ги пиеш да спазваш диета(която е описана вътре).А тя ще бъде такава,че и без хаповете ще си сваляш,че даже и повече от нужното,което ще се върне като бумеранг след започване на нормално хранене.

Ясно отказа ми от тях предложи нещо ;п

27.11.12
09:02

Вече 1 месец проточваш темата и търсиш чудото.Досега да си беше направил хр.режим и да си свалил 3/4 кг.Постави си ясни и постижими цели и ги следвай.Докато чакаш и се чудиш за прекия път,целта ти се отдалечава с бясна скорост.

Нарочно съм пуснал темата преди месец ......

Наблегни на тренирането ако искаш по-бърз ефект може и да използваш хранителни добавки.Забрави за сладко,газирано,мазно или поне ги намали до минимум прави 20-25минути кардио 4-5 пъти седмично и малко по малко ще започнеш да виждаш желаният от теб ефект :) Всичко е възможно на този свят просто се допитай до своето “Аз” какво иска да направи със себе си и дали е готово ;)

Дайте някакво хубаво кардио. Вече 5 ден не съм ял хляб ( тесто ) не съм пил газирано само 2 пъти сладкото съм го спрял отдавна. Дайте някои хранителни добавки и за колко време ще стигнат ....

Мнението беше редактирано от Николай Живков на 27.11.12 22:46.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1