Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.03.13
10:30

Благодаря,беше красиво...
Иначе да,това е по-правилният начин в някой моменти.

22.03.13
18:38

22.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> 5 for 5 for 25 Workout.
5 rounds,no rest between exercises,30-60sec rest between rounds,15 reps of each:
- Box Jumps – при мен stair jumps;
- Leg Lifts with Dumbbell(3kg);
- Horizontal Pull-Ups;
- Feet Elevated Push-Ups;
- Dumbbell(10kg) Sumo Squat High Pull;
..for 25 minutes,ако е възможно...
* Първият път не помня точното време,днес беше за 34 минути...Факт е,че се движих по-лесно от преди.Ще работя за подобрение.
+
За около 4 минути с интервали от 30/5(колкото да се ориентирам към другото упражнение) правих:
- Crunches;
- Mountain Climbers;
- Crunches;
- Jump Rope with High Knees;
- Crunches… и т.н. докато изтече времето.

Overeating (15:00 до 18:30ч):
- зелева салата с моркови,червено цвекло и две с.л майонеза;
- порция пилешка запеканка със заливка от две яйца и няколко лъжици кисело мляко + сирене и парченце домашен хляб;
- овесена палачинка с лъжичка мед и ябълка;

Една огромна грешка,която по стечение на обстоятелствата допуснах последните дни.След тренировка не се разтягах,защото или бързах,или нещо друго изникваше.Тъй като натоварвам краката(понякога прекалено),там усещам напрежението.Днес си дадох и имах време да се разтегна подобаващо.Какво облекчение...
  Вчера прекарах малко време в гледане на клипове от 2012 CrossFit Games. Подейства ми мотивиращо,но в следващия момент се сдухах,стана ми самотно.Толкова много хора,обединени от интересите и стремежите към една по-силна и здрава физика.Липсва ми тази социализация,групови тренировки или просто компания за най-обикновено тичане.Аз разполагам само със себе си,което попринцип ми е достатъчно (надпреварата с вътрешния Аз и максимализмът ми дават повод да продължа),но има и такива носталгични моменти...

22.03.13
18:58

Малко off-topic:
9.Ако не е псевдоним,подлогът е винаги с пълен член: „Градинарят опъна дъщеря ми.”, но „Щастливеца е написал фейлетони.”;
От само себе си не можем да станем мъдри!(почти) > Забавно и образователно.

23.03.13
20:06

23.03.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> Bodyweight Stuff.
1) One Legged Burpees – 5 per side;
2) Alt. One Leg Push-up - 5 per side;
3) Bodyweight RDL - 5 per side;
4) Bridge with rotational - alt. sides;
5) Alt. Knees;
6) Spider Climbers;
7) Ski Squats;
8) Alt. One arm-leg Superman;
9) Leg Raises – (на пoследните 2 рунда с тежест 3кг);
10) Crouching Tiger Jumps;
- 45/15;
- 4 rounds,60 sec rest between,Total ~43 min;

Overeating (15:30 до 19:30ч):
- зеле,моркови и копър;
- пилешко на скара с малко топено сирене,задушен зеленчуков микс,резен сирене и парченце луканка;
- 200гр заквасена сметана с около 150гр кисело мляко,лъжичка мед и много канела,какао (открадната вкусна идея от Катето,благодаря!) ...2-3 хапки халва;

(...и май прекалявам с млечните.fck it)

Стабилна мускулна треска в горната част на тялото,та дори и шията.Тренировката мина добре,макар че преди нея мръзнах,но влязох в ритъм.По средата на разтягането ме прекъснаха,след това нямах желание да продължа с каквото и да било.Деня стана скапан от този момент.
  Разстроена съм,нямах ентусиазъм и да пиша.

Melancholy,I embrace you.

23.03.13
20:15

Пробвай Resident Evil 6 PC , за да ти се доразвали настроението ако искаш ... : )

23.03.13
20:21

казано от Стоян на 23.03.13, 20:15:

Пробвай Resident Evil 6 PC , за да ти се доразвали настроението ако искаш ... : )

Ироничното в случая е,че съм с вграденото видео на PC(временно),което е пълен fail…та и игри не мога да подкарам,или поне повечето от тях...

24.03.13
15:13

Готска тренировка (както винаги)!
Не позволявай настроението да е водеща сила, със сигурност можеш да го овладяваш ;)
Как е днес?

25.03.13
22:27

Вчера: скапан нетренировъчен ден,настроение,храна,главоболия...и все пак общо взето си бях гладна през цялото време.Поне музиката ми беше хубава.

24.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> “Spartacus Sandbag Workout”.
Circuit # 1
1) Rotational Pull;
2) Reverse Lunge left/right;
3) Dumbbell Swing;
4) Parallel Thruster;
5) Single Leg Parallel Row left/right;
- 45/15,4 rounds,no rest between;
——1 minute rest——
Circuit #2
1) Shoveling;
2) Plank Walkup + dumbbell pull;
3) Rotational Single Leg DL left/right;
4) Squat Thrust to clean;
5) Bear Hug Squat;
- 45/15,4 rounds,no rest between;
Total ~ 44min.
*Йъп,малко „нанагорно“ се получи.Първоначално трябваше да е по два рунда от всеки кръг,но ми се видя малко...Забележката тук е,че клека трябваше да е комбиниран с подскок,но бедрата ми просто не се справиха след третото повторение и го карах само с клек.Next time…

Overeating (15:00 до 18:00ч):
- зеле,моркови и копър;
- омлет от три яйца с топено сирене,три шницела,резен сирене;
- кисело мляко с един пюриран банан и 2 парченца черен шоколад (което се равнява на редче от стандартната големина,но с по-малък грамаж);

Обичах зимния сезон...Температурите паднаха и студовата алергия ми промени мнението /в комплект с ниското кръвно,спазъм на периферия и т.н./.Намръзнах се днес,толкова много,че ми трябваха около 40мин. плътно висене до камината,за да си възвърна част от осезанието.За това не пропуснах да тренирам,тогава поне температурата ми се нормализира.

26.03.13
17:37

Като ти видях една от снимките веднага се сетих за това

26.03.13
22:53

казано от Стоян на 26.03.13, 17:37:

Като ти видях една от снимките веднага се сетих за това

Учудва ме как успя да оцелиш точното аниме,точното amv и музика... my fave btw! :}

26.03.13
22:56

Значи добре разбирам това , което пишеш : ) Утре ще видя дали ще уцеля и с игра

26.03.13
22:57

26.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Cardio + Lower Body.
- Тук обаче тренировката претърпя модификация.
Group 1: Lateral Hops and Sandbag Squats;

Group 2: Butt Kickers and Sandbag Deadlifts;

Group 3: Split Jumps and Outside Thigh Raises;

Group 4: Lateral Hop Jumps and Inside Thigh Raises;

Group 5: Crisscross Squats and Sandbag Lunges;

Group 6: Squat Pulses and Weighted Sandbag Bridges;

Group 7: Squat Hold Burpees and Step Ups + Knee with Sandbag;

Overeating (15:00 до 19:00ч):
- зеле,моркови и копър;
- месно-зеленчуково гювече,резен сирене,тънко парче руло “Стефани”;
- две ябълки;

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 26.03.13 23:52.

27.03.13
05:52

27.03.13
17:39

Попадение!И с играта и с песента,а нейният композитор ми е стар познайник.

27.03.13
19:30

27.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> ZWOW #60.
1) Weighted Squat Twist alt. Sides – 10 reps.
2) Cross Leg Push-up alt. Sides – 10 reps.
3) Cross Body Kick – 15 reps each leg.
4) Four Point DB Punch – 10 reps.
5) Jump Over something(stack of boxes) – 10 reps.
* Не го правих за време.Изпълних всичко 5 пъти без почивки... за около 29 минути.Увличах се и правех повече повторения в някой моменти.
+ > 8 cycles,30/10:
- Crunches.
- High Kness with Jump Rope.

- зеле,моркови и копър;
- три средно големи картофа,три моркова сварени и запечени с около 50гр топено сирене,соев сос и подправки... резен сирене,парченце луканка;
- кисело мляко с лъжичка мед;

Реших се да си купя слънчеви очила днес и заваля сякаш предпразничен сняг.
Ах живот,колко си забавен...
  Обстановката навън,кара уморената ми личност да копнее да се свие някъде на тъмно и топло,та дори и да мърка.
  Нищо особено иначе.Купих си ленено семе,ще мисля начини за експлоатация.
Заредих дискографията на Buckethead…im out of this world.

27.03.13
21:02

казано от Lucifer на 27.03.13, 19:30:

27.03.2013

Заредих дискографията на Buckethead…im out of this world.

28.03.13
23:39

28.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Sandbag Complex.
1) Rotational Lunge left.
2) Bent-over Rows.
3) Rotational Lunge right.
4) Overhead Press.
5) Clean Squat.
6) Rotational High Pull.
- по 10 повторения всяко,9,8,7….до 1; без почивки всичко ~25min;

Overeating (15:00 до 19:15ч):
- зеле,моркови и копър с лимонов сок и 2 с.л  о’ mayonnaise lol ;
- пилешко филе на скара /което мариновах предния ден със соев сос,лимонов сок и подправки/,задушени зеленчуци,резен сирене,1 фпх;
- кисело мляко с една ябълка и към десетина орехови ядки;

Мисля,че обичам тази торба.Отразява се благоприятно на тялото ми.
Иначе само мисля как да я вкарам в употреба.Накрая обаче ще се получи,че тя прекалява с мен,а не аз с нея ;D

29.03.13
13:41

You’re the sandGIRL :)

29.03.13
19:41

http://www.youtube.com/watch?v=0gGDt4MSeJg

29.03.13
23:51

казано от Стоян на 29.03.13, 19:41:

http://www.youtube.com/watch?v=0gGDt4MSeJg

http://youtu.be/C65oaIHsdYM :}

30.03.13
00:07

29.03.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> 800 reps.
1) Squat Jacks.
2) Surfer. - без подскок.
3) Squat + Cross Body Punches – с 2x2kg.
4) Two Arm DB Swing – с 10кг.
5) Jack Knives.
- 20 повторения от всяко,без почивка,8 пъти...
- около 47мин.

* Не ме бива за сърфист,много се забавих.Иначе стана добро раздвижване.Не стигнах до 1000reps.Ще го направя следващият път,вече имам опита...крайниците ми се разтрепераха lol.

Overeating (15:00 до 19:15ч):
- зеле,моркови и копър с лимонов сок;
- малка свинска пържола,един шницел,омлет от три яйца и сирене ... и малко салата „Снежанка“;
- кофичка кисело мляко + 100гр цедено мляко(останало от салатата) с една настъргана ябълка,аромат за КОЗУНАК,канела и какао ;D (всъщност се получи доста приятен експеримент с тази есенция,няма нужда и от подсладител);

The further you get away from yourself,the more challenging it is.I went out of my comfort zone.And you?

30.03.13
07:15

казано от Lucifer на 30.03.13, 00:07:

29.03.2013

- кофичка кисело мляко + 100гр цедено мляко(останало от салатата) с една настъргана ябълка,аромат за КОЗУНАК,канела и какао ;D (всъщност се получи доста приятен експеримент с тази есенция,няма нужда и от подсладител);

Заинтригува ме! От къде я купи (blush) :D ?

30.03.13
09:36

казано от Kath на 30.03.13, 07:15:

Мисля,че във всеки супермаркет ще я има.На Mercury Foods е. :}

30.03.13
10:39

казано от Lucifer на 30.03.13, 09:36:

казано от Kath на 30.03.13, 07:15:

Мисля,че във всеки супермаркет ще я има.На Mercury Foods е. :}

А ти от кой по-точно я купи? Няма я почти никъде...аз непрекъснато се въртя покрай есенциите и никъде не съм я виждала :D

30.03.13
12:08

казано от Kath на 30.03.13, 10:39:

А ти от кой по-точно я купи? Няма я почти никъде...аз непрекъснато се въртя покрай есенциите и никъде не съм я виждала :D

Местна верига магазини(”Верея”) в моя град.Но мисля,че и на Йоткер имаше такава ароматна композиция.
Иначе аз съвсем случайно попаднах на нея.То в моя град ако има един продукт,липсват десет.Сусамов тахан от три седмици чакам ;D но това е друг въпрос. Успех в търсенето!

30.03.13
19:08

30.03.2013

Undereating:
- кафе,чай;
- една ябълка;

Тренировка:
> Около 45+ минути разтягане;

- зеле,моркови,червено цвекло;
- извара,задушени зеленчуци,три пилешки шницела;
- овесена палачинка с лъжичка мед,една ябълка,5 обикновени бисквитки (без захар и т.н.,за здравословни се водят,но са толкова малки,че за крекери минават...)

Днес мускулната треска е много настоятелна.Мисля,че малко прекалих вчера за това днес го карам по-леко...почти.Вкарах и „хореография“ покрай разтягането,получи се динамично.Не исках да е съвсем неактивен ден.
  Обаче да се похваля,че изпекох страхотен хляб в стъклен капак от врата на пералня(който сметнах за йенска тава lol).Хумористично се получи накрая като разбрах за какво идва реч. :) Е.. поне си имам нов съд за печене.
Recycling…like a boss.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 30.03.13 19:09.

31.03.13
23:24

31.03.2013 - /нетренировъчен/

Undereating:
- кафе;

Overeating (15:00 до 19:30ч):
- огромна салата от зеле,моркови,червено цвекло и малко сирене като екстра;
- запеканка с тиквички поляти със „сос“ от 150-200гр кисело мляко,150гр извара,едно яйце,подправки и половин шепа овесени ядки за коричка;
- кисело мляко с настъргана ябълка и козуначена есенция lol;

Хм,не ми се беше случвало до сега да изям около 800гр кисело мляко(като броя и това в тиквичките).Meeh…вкусно е. Иначе обикновена неделя...кулинарни изпълнения,душевни терзания.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 31.03.13 23:24.

01.04.13
22:27

01.04.2013 - /нетренировъчен/

„Седнах отново на стола.
Роден да умре.
Роден да живее като гонен заек.
Къде беше девичния хор?
Защо се чувствах така сякаш присъствах на собственото си погребение?“

Имам навика да помня цитати от книги,които съм чела.Най-често характеризирам себе си с произведенията на Буковски - мръсен,неудобен реализъм или с по-прости думи – живот.
  Проблемите не свършват,те настъпват още и още като армия от some freaking zombies…отървеш ли се от единия,появява се друг и т.н... отнесох се... та горе-долу за това днес се получи нетренировъчен ден.Бях твърде изморена психически.Умът и тялото губят хармонията,а тя е ключа към синхрона и по-продуктивна тренировка.Радвам се,че този ден е към края си.
  Храната беше в норма,по обичайното време.Салата,свинско с гъби на фурна,ябълка и няколко хапки козунак.
  Anyway,утре ще си наваксам,ще си върна реда в хаоса,просто искам да се наспя.

02.04.13
11:09

виждам, че си един  много одухотворен и артистичен човек. може би добре познаваш това, което съм постнала, но аз съвсем наскоро открих, че има такова изкуство и сега не мога да се откъсна от ютюб :) какво мислиш за това “пясъчно изкуство”?
sand art-kseniyq simonova

02.04.13
11:22

казано от Queen Kobra на 02.04.13, 11:09:

виждам, че си един  много одухотворен и артистичен човек. може би добре познаваш това, което съм постнала, но аз съвсем наскоро открих, че има такова изкуство и сега не мога да се откъсна от ютюб :) какво мислиш за това “пясъчно изкуство”?
sand art-kseniyq simonova

Така е.От доста време съм запозната с него.Възхитително е!Радвам се,че и ти го оценяваш.

02.04.13
11:33

е, всеки ден научавам по нещо ново-няма да се сърдите, че съм закъсняла с “откритието” :)

Мила

02.04.13
12:23

Имам навика да помня цитати от книги,които съм чела.Най-често характеризирам себе си с произведенията на Буковски - мръсен,неудобен реализъм или с по-прости думи – живот.

Ееее, как ще се характеризираш с произведенията на Буковски? Той е просто алкохолик (това не е толкова лошо де, те повечето писатели са били алкохолици, само където той не е писател) и циник, който един ден се събужда и решава да пише как пие и как обича да е** жена си, и описва всичко супер брутално. Честно казано за пръв път се отвращавам от човек - от него.

Просто отношението му към любовта е непонятна за мен.

По-добре Паулу Коелю пред Буковски....

Мнението беше редактирано от Мила на 02.04.13 12:25.

02.04.13
14:44

казано от Мила на 02.04.13, 12:23:

Ееее, как ще се характеризираш с произведенията на Буковски? Той е просто алкохолик (това не е толкова лошо де, те повечето писатели са били алкохолици, само където той не е писател) и циник, който един ден се събужда и решава да пише как пие и как обича да е** жена си, и описва всичко супер брутално. Честно казано за пръв път се отвращавам от човек - от него.

Просто отношението му към любовта е непонятна за мен.

По-добре Паулу Коелю пред Буковски....

Ммм...просто ми харесва как представя света в пълния му опадък,без особена автоцензура.Деградацията на героите е на лице.По-специално в поста визирам “Криминале”.Някой чувства,мисли и ситуации са сходни по един или друг начин с моето ежедневие(е пречупени през моята призма разбира се).Например да се чувстваш така сякаш си на собственото си погребение,когато всичко губи смисъл и желанието за съществуване бива убито - криза.Животът е лодка,която се стремим да запазим на повърхността и евентуално да не се обърне.Всички сме на един хал... та в този черноглед ред на мисли. :}
Иначе съм съгласна,простак е.Може би има доза извратеност в мен,която оценява литературните му цинизми. ;D

Мила

02.04.13
14:50

Хммм...ами започни да четеш Е.А. По и той е извратен и то доста...доза извратеност има във всеки, моята доза ще си я запазя:))) Но наистина ти препоръчвам По - страшен романтик (романтик, не романтичен!) с различен поглед върху цялостната красота.

Мнението беше редактирано от Мила на 02.04.13 14:51.

02.04.13
19:52

02.04.2013

Undereating:
- кафе;
- чай с един лимон;

Тренировка:
> ZWOW #62.
1) Competition Burpees – 10 reps;
2) DB Swings – 10 reps each side;
3) Jump Lunges – 20 reps;
4) One Leg DB Deadlift – 10 reps each side;
- 5 rounds.
+
> Some Ab Work.
1) DB Abs V-ups;
2) DB Alt. Bicycle Punches;
3) DB V-press;
4) DB Reach&under; left;
5) DB Alt. V-up Punches;
6) DB Reach&under; right;
- 60/15.
- 2 rounds,30sec rest between.

- зеле и моркови с 2 с.л майонеза;
- задушени зеленчуци,пилешко филе,сирене ...и няколко лъжички от копривата с която ще прекаля утре;
- кисело мляко с един пасиран банан и парче настърган шоколад;

Ударих един рестарт на системата сутринта и се съсредоточих в тренировката.Доволна съм.Трите почти почивни дни са заличили напрежението в мускулите и имах доста енергия.
  Имам dark шоколад и половина,който съхранявам в хладилника от близо 3 седмици... с това темпо на консумация ще имам провизии за месец напред lol.Желанието ми за определени храни стана моментно.Сега когато го имам в наличност не ми се хапва особено.Същото ще стане и с бисквитите.
(впрочем хапнах 4 от тях и се убедих,че някак им куца вкуса...)

03.04.13
23:26

03.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Bodyweight Stuff.
1) nastyBurpees;
2) Wide Grip Push Ups;
3) Reverse Lunge;
4) Plank to Side Rotations;
5) Stationary Runs;
6) Quad Squat Push Ups;
7) Y Squats;
8) Bodyweight Renegade Rows;
9) Alternate One Leg V-ups;
10) Side to side Plank Jumps;
- 45/15;
- 4 rounds,60sec rest between;

- зеле и моркови с лимонов сок и копър;
- две панички супа от коприва със сирене,две фпх леко препечени (беше чудно съчетание на вкусовете...);
- две ябълки;

Спънато ми започна деня,отрази се и на тренировката.От вчера ме боли стомаха,по-скоро е колит.Дискомфорта ме изнерви...Съсредоточих се въпреки това и се справих.
  Навън е мрачно и дъждовно.Тази обстановка ме успокоява и се чувствам уютно като наблюдател.В такива моменти дъждовните капки възпроизвеждат най-красивата музика.
  Копривата впрочем е набрана от двора на църквата в близост.Аз съм чревоугодник,неверник и крадец. ;D

04.04.13
23:02

04.04.2013

Undereating:
- две кафета;
- ябълка;

Тренировка:
> Sandbag Madness. (whew)
1) Shoveling;
2) Squat Thrust to Clean;
3) Trusters in Fighter Stance – 5 per leg;
4) Side to side Plyo Push-Ups;
5) Rotational High Pull;
6) Side Plank Dumbbell Press(3kg) left;
7) Side Plank Dumbbell Press(3kg) right;
8) Bent Rows;
9) Sprawl + Knee Strike – 5 per side;
10) Sandbag Russian Twist;
- 3 rounds;
- 60work/15rest;
- 2mins rest between rounds;

* Това беше една от първите тренировки,които използвах с вече готовата торба.Днес се усети напредъка,радвам се.
+
> 100 Burpees.

- зеле и моркови с лимонов сок;
- кафяв ориз с лапад и гъби на фурна,два пилешки шницела /+ допълнително парче месо/,сирене;
- кисело мляко с настъргана ябълка + още една ябълка/тази моя лакомия за ябълки.../ и няколко солени крекера;
* Оказва се,че порциите които си приготвих днес бяха оскъдни,та за това все си допълвах.

noOrdinary day.

05.04.13
19:06

05.04.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> Lower Body HIIT.
+
> Abs.
1) Jumping Jacks.
2) Elbow to hand plank.
3) Butt Kicks.
4) Ab Crunch + Punch.
5) High Knees.
6) Alt. Plank Side Reach under.
7) Wide Knees.
8) Plank Knee to elbow.
9) Run and Press.
10) Ab Thrusts.
- 30/15,2 rounds.

- зеле и моркови с лимонов сок;
- останалият кафяв ориз с лапад и гъби на фурна,пилешко,сирене;
- кисело мляко с пасирана ябълка и какао ...мини обикновена вафла;

Възпалени лимфни възли – антибиотик...отново.
От известно време обмислям някакви витамини да си взема,другата седмица ще го направя...

05.04.13
19:10

Малко мотивация за следващата тренировка

06.04.13
15:41

06.03.2013 - нетренировъчен

...Както и следващите няколко дни.Здравословните проблеми го налагат.
Ще се скрия в някъде в подножието на Фуджи-сама и ще си лекувам раните.
Пътят е дълъг и каменист...

Success has been and continues to be defined as getting up one more time than you’ve been knocked down.
Thnx.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1