16.11.12
12:28
Здравейте.От известно време наблюдавам в интернет уредите с марка “Титан”. Интересувам се някой дали е тренирал с такива и какви са ви отзивите за тях? Става дума за оборудване на фитнес зала.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимУредите са с добро качество, Титан имат голям асортимент...вече според зависи как се разберете за финансовата част. Имат някой дребни детайли за усувършенстване но за конвенционален фитнес на мен лично ми харесват.
16.11.12
20:15
Фитнеса, който ползвам в момента е с уреди на тази марка и съм доволен, но като цяло на мен уредите не ми правят впечатление, достатъчно е да ми вършат работа. :)
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 16.11.12 20:15.
Бил съм във фитнес с тази марка уреди. Доста ми харесваха.
По-скоро е по-важно разнообразието и заетоста на уредите :)
Благодаря ви за мненията. Принципно имам опит с доста други марки фитнес уреди и мисля,че вида на уреда не е от голямо значение.Важното е да е удобен и да натоварва добре мускула,който се тренира на него. Това,което ме насочва към уредите на Титан е формата им тъй като съм забелязал,че голяма част от трениращите обръщат голямо внимание на вида на един уред независимо,че този компонент не е от значение при избора на фитнес зала,но в случая мисля че е важно ако човек е решил да бъде конкурентен. Допитах се до други мои приятели,които са тренирали на тази марка уреди и получих доста различни отговори относно качеството им и това е причината да потърся и други мнения във форума.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече