There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale Vol.2 ( extended )

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

29.11.12
22:07

Киксън , не може да съм в дефицит,бе,душа,тия да не са луди ,че искат да ми пробутат близо 3000 калории нормален калориен прием,па аз видите ли,с близо 2000 да съм в дефицит :D :D :D

Ако разтоварвах тирове по цял ден,може би (wait)

Дани , за ядките - знам,знам...затова купувам по 50-100 гр,да няма после : Оле,оле,кво направих! (giggle)

Т. Тодорова

29.11.12
22:09

казано от Deskameska на 29.11.12, 22:07:

Да, ама го няма подутия корем и си сит за дълго време. Почвам сериозно да се замислям дали да ям салата утре :D

Няждам се и след 30 минути почвам да свиркам.Ако няма свинче или хляб покрай талаша,не мога да се нахраня само с него.

29.11.12
22:09

Ай ай ай, с 1800 се отслабва, настоявам да се вразумите, г-це Тодоровая!
Ако стоиш на 1400 да речеш, тялото навиква и после с 1800 качваш.
Но ако ядеш всеки ден 1800, си в дефицит :)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.11.12 22:10.

Т. Тодорова

29.11.12
22:13

Не знам в к’во съм,ама се почувствах като истинско,натурално прасе .(giggle)

29.11.12
22:14

Ами, хубаво е да се завръщате в реалоността от време на време (giggle)

29.11.12
22:14

казано от Т. Тодорова на 29.11.12, 22:07:

Киксън , не може да съм в дефицит,бе,душа,тия да не са луди ,че искат да ми пробутат близо 3000 калории нормален калориен прием,па аз видите ли,с близо 2000 да съм в дефицит :D :D :D

Ако разтоварвах тирове поцял ден,може би (wait)

Дани , за ядките - знам,знам...затова купувам по 50-100 гр,да няма после : Оле,оле,кво направих! (giggle)

:D :D :D

Тодорова, хиля се с глас и до сълзи. Детето идва да ме пита :мамо, на кой се смееш?

Сериозно като гледам порциите на другите, салатките в тях са шепичка, а мойте мощни купи. То 500 гр салата са си баш бая калории все пак. Тежък въздух :D После калкулатора що тъй, махни доматите и ща спаднеш. :D

29.11.12
22:18

Вие, защото не сте видeли моите салати :D И аз като видя снимки на другите на “салатите” и ококорвам очи.... Аз си правя промишлено количество салата, за да забавям процеса ядене, иначе като изплюща основното за 5мин и си сипвам допълнително, а като ям и огромна салата минава повече време и си се самозалъгвам, че съм яла много и няма допълнително :D

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 29.11.12 22:18.

Т. Тодорова

29.11.12
22:20

Кекеке,смей се ти... на дебелия клоун :D

И моите салати са големи ... и мазни,и често със семенца или натрошени ядки :D

Всичко ще махна накрая,то няма угодия - зелето ша махна,и ряпата.Ш’си пия вода , ш’ събирам слънчева енергия и т’ва е (giggle).

29.11.12
22:21

казано от Danniii :) на 29.11.12, 22:18:

Вие, защото не сте видeли моите салати :D И аз като видя снимки на другите на “салатите” и ококорвам очи.... Аз си правя промишлено количество салата, за да забавям процеса ядене, иначе като изплюща основното за 5мин и си сипвам допълнително, а като ям и огромна салата минава повече време и си се самозалъгвам, че съм яла много и няма допълнително :D

Горката, абе Дани, абе пиле, що се измъчваш тъй мале мале

29.11.12
22:22

казано от Т. Тодорова на 29.11.12, 22:20:

Кекеке,смей се ти... на дебелия клоун :D

И моите салати са големи ... и мазни,и често със семенца или натрошени ядки :D

Всичко ще махна накрая,то няма угодия - зелето ша махна,и ряпата.Ш’си пия вода , ш’ събирам слънчева енергия и т’ва е (giggle).

От слънчевата енергия като възобновим ресурс, да ти разкрия една тайна, няма много файда засега :)

29.11.12
22:27

казано от Кико Сан на 29.11.12, 22:21:

казано от Danniii :) на 29.11.12, 22:18:

Горката, абе Дани, абе пиле, що се измъчваш тъй мале мале

Така не се измъчвам. Хапвам достатъчно, защото съм забелязала, че при мен е по-важно да дъвча нещо по-дълго време и от там идват и моите преяждания. Просто обичам да ям...... А дали ще е една чиния манджа със салата или две чинии само манджа и при двата случая ще съм се наяла. Просто при втория ще съм преяла :D
Тодорова това със слънцето е много добра идея. Тъкмо това лято една жена ми разправяше за някакви хора, които се хранели само от слънчевите лъчи (sun) :D Жалко, че е зима :( няма да ни се получи :D

29.11.12
22:30

Тодорова, спри :D :D :D. Ти гладна ли ще седиш, де го видя туй слънце, при вас не пада ли мъгла тия дни, не вали ли??? :D
Кофти, ама Дани е права. И аз по тая причина плющя големи салати. Седна ли да ям съм способна за 5 минути да изям света. Очевидно ям бързо. То майака ми преди все ме питаше: “Кой те гони?” (headbang)
Да вземем да си направим експеримент. От утре намаляме салатите и караме на предвиденото за основно??? Аз мисля да се пробрвам с малки салатчичиченца. :D

29.11.12
22:36

Айде, а аз ще намаля ядките. А утре даже е желателно да ги пропусна (wasntme)

Т. Тодорова

29.11.12
22:38

Мда,има ги тия хорица и добре си живеят,доколкото знам.Е,някои умират преждевременно.

Деси,и при нас вАли.Кат’ не вАли,пак е мрак,че сме на първия етаж,заобиколени от гъста растителност и сгради.Ако мина на слънце,ша си пукна от глад.Затуй ти виках днеска - Карибитеее,Карибите,сестро :D

Навита съм за малките салати,да - половин натърган морков с 20 гр зеле и половин кило свински врат ... може и да се получи :D

Мисля си колко ми е разширен стомахът...то се и вижда по тъбуха,който влача.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.11.12 22:47.

29.11.12
22:51

Днес точно това мислех да ти казвам като ти гледах менюто... 20 гр сиренце, 15 гр кашкавал... и си викам брех, ако тва е грамажа на салатите, а другото е колкото принципно ни е салатата, резултата със сигурност ще е доволен. И поне няма да го има тва неприятно чувство хем на глад, хем на надутост. Естествено, аз съм същата като теб.
Що не ядем шоколада със салата, а. И ни е леко после, не тежи.
Край, спирам, че ме викат да четем. Утре, сериозно намалям салатата.
Лека ви!

29.11.12
22:55

казано от Danniii :) на 29.11.12, 22:36:

Оооо тука много полезни мисли прочетох - за намаляне на разни неща. И аз се включвам с намаляне на ядките, ама от събота че да си доизям фъстъченото масло. Няма таквоз прасе като мене... (punch)

А за салатите и аз залагам на големи количества: Понякога ме е срам от мъжа ми като си наредя една купа салата, една голяяяма чиния със задушени зеленчуци и до тях се търкулват 2-3 варени яйца, а той милия примерно хапва 1 парче мусака. На калории и хранителна стойност са почти равни, ама моите манджи заемат 2/3 от масата. Добре, че е много тактичен и нищо не казва. :D

29.11.12
23:04

казано от Radost_nezemnA на 29.11.12, 22:55:

казано от Danniii :) на 29.11.12, 22:36:

Оооо тука много полезни мисли прочетох - за намаляне на разни неща. И аз се включвам с намаляне на ядките, ама от събота че да си доизям фъстъченото масло. Няма таквоз прасе като мене... (punch)

А за салатите и аз залагам на големи количества: Понякога ме е срам от мъжа ми като си наредя една купа салата, една голяяяма чиния със задушени зеленчуци и до тях се търкулват 2-3 варени яйца, а той милия примерно хапва 1 парче мусака. На калории и хранителна стойност са почти равни, ама моите манджи заемат 2/3 от масата. Добре, че е много тактичен и нищо не казва. :D

Все едно се слушам, ама покрай двете яйца винаги има и още нещо. На това се вика прасе^неземно :D

Айде, наистина лека ...

29.11.12
23:12

Радост, мани, че и аз бая се олях с фъстъците. Уж с черупка с туй онуй, чопкам, ям, чопкаМ, ям и накрая пак промишлени количества.... Ще се опитам сериозно да ги намаля (nod) , а утре даже мисля да не присъстват. Верно, че напоследък са почти единственото нещо, което ям, ама пак не е извинение за туй количество, дето омитам.....
Спирам и аз да спамя, че Тодорова ще ме гледа лошо (wasntme)
(F)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 29.11.12 23:13.

Т. Тодорова

29.11.12
23:37

Хич да не ти пука,кака ти Тодорова носи на дъра-бъра :P

Десито с нейните домашни ракийки и джинджифилови сладки да не се ослушва,трябва и на живо да пренесем тез безкрайни диалози :P

30.11.12
10:46

казано от Т. Тодорова на 29.11.12, 23:37:

Хич да не ти пука,кака ти Тодорова носи на дъра-бъра :P

Десито с нейните домашни ракийки и джинджифилови сладки да не се ослушва,трябва и на живо да пренесем тез безкрайни диалози :P

Диалозите или ракийките и сладките?

ПП: Държа да подчертая, че пийвам по 3-4 глътки, колкото за компания. Не клоня към битов алкохолизъм и предпочитам вино. :D

Т. Тодорова

30.11.12
11:14

Диалози с ракийки и сладки , естествено ,но тъй като и аз предпочитам вино - да бъде виното ! (giggle)

Т. Тодорова

30.11.12
18:37

30/11/2012 , нетренировъчен (09)

10:30
Събудих се,отново смазана.
11:00 2 малки бананови палачинки ,4 фурми , чай с мед
13:00 “Капи” кайсия
14:30 4 резенчета луканка,един триъгълник топено сирене
15:40 2 варени яйца,50гр меко козе сирене (nlove2),5 резенчета луканка,1/2 препечена филия,салата от 5 листа маруля,1/3 краставица,олио лен-коноп-кориандър,ябълков оцет,хималайска сол
18:00 6 мандарини
20:30 Малка пълнена чушка - свинско,басмати & червен ориз,лук,морков,гъби,риган и т.н. + малко топено сирене или кашкавал отгоре - колкото да затвори отвора на чушката като се запече.Готвя ги с масло и шарлан.И малко бяло вино :P

Вода : 1,5 л
Чай : 600-700мл
- маточина,черен,енърджи & гинко билоба

Хапчета : ГХ&МСМ - забравих да ги пия днес,затова сега ще взема 1,а преди лягане - още 2 ; рибено масло- 1/2 дневна доза ; женски Центрум

Цигари : 2

Тренировката от днес - бля,отива за утре.Както казах,планът ще подлежи на преработка,затова съботите стават са отработване на пропуснати тренировки през седмицата.Ако няма пропуски,ще си тренирам по избор,ако имам сили.

Омотах си деня - храната ми е зле,ям плодове по никое време,няма да тренирам...Не ми се яде ,по-скоро съм жадна,ама и водата ми влиза накриво.
Тренирането се отлага,подари ужасна отпадналост и липса на време - имам много за учене и мисля тая вечер да посвърша някои неща.През деня бягах по задачи,а на връщане си устроих 10 минути мъкнене на 20 кила /по 10 в ръка/.Мисля,че ми стига,’щото иначе ще се претренирам като последния път и пак няма да мога да мръдна 10 дена.

Никога не съм обичала козе,овче и всякакво друго,освен краве сирене.Даже “не съм обичала” е прекалено възпитана и цивилизована форма на изаразяване на онези чувства,които ме обземаха и още ме обземат при мисълта за нещо овче,примерно.Днеска влизам у Карфуро и к’во да установя,заставайки пред щандчето за сирената - изтекоха ми лигите по мекото козе сирене.Буквално.И ми беше много вкусно.
Колко неща се променят,когато страростта започне да се примъква лека-полека (giggle).Може би на смъртния си одър ще лежа с купичка бамя в ръка :D

Т. Тодорова

01.12.12
00:04

Ей сега ще си позволя да си запланувам утрешния ден (sun) , щото всичко трябва да мине по график до секунда ,тъй чееее....

(sun) 01/12/2012 (sun) (10)

6:00 Добро утро със силно кафе (blush) ,малко мляко. Тъпо,ама знам,че ще имам нужда.
07:00 Тренировка на гладно :

- Силова 2
- Корем
- 20 мин разтяжки

09:00 Протеин
10:00 Киви,бананови палачинки - 1 банан,1 яйце,ленено семе,пшеничен зародиш
12:30 2 малки пълнени чушки,малка салата
14:30 Мандарини,50гр бадеми,50гр кашу

15:30 Тръгване за София - Зумба мастърклас (party) (party) (party)

Там - кафета,мафета и от 20:00 до 23:00 - дьеееенс,дьееенсссс (party) (party) (party)

Сиреч,това ще ми е денят с фастването за тая седмица.

Ох,така се развълнувах одеве,като разбрах,че ще ходя на тоя клас - бях се отказала,ама една приятелка,дето стана инструктор ,се обади да ме подритне иии... Уииииииииииииййййййй (sun)

Много вода,много чай,малко цигари и много уъркаут :P

През времето,в което няма да ям или тренирам - учене,плътно.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

А днеска цигарите ми станаха повече от обещаното - 5 или 6,не помня.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Edit :
Забравих ,че трябва да ям и да пия протеин :D .Затова нямам ни приготвени палачинки,ни протеин.Но сега ще изпия един и другите манджи ще ги сгъчкам някак си. Ще започна да си настройвам аларми за всяко нещо,егати (giggle)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.12.12 09:55.

Т. Тодорова

01.12.12
08:55

Добро утро ! (coffee)

Бях забравила колко е готино да се тренира на гладно (sun)

Не се чувствам изморена като предните сутрини,даже напротив. (nmuchfun)

А съм спала само около 3-4 часа.Затова мисля да го правя максимално често.

Захващам задачите с кана чай от гинко,мента,черен,енърджи и още няколко треви,дето не ги помня /те са в гинкото/,джинджифили-минджифили,лимон... (coffee)

01.12.12
17:05

Ей, Тодорова, с тия зумби много радваш!
Къде чак и по нощите, кафета-мафета в София, ц ц ц ... живот! :) Машала!

Т. Тодорова

02.12.12
02:20

Ох,ей ся се прибрах :D

Беше УНИКАЛНО! (sun)
Само че наруших фаста,щото от 20:30 до 24:00 ми дойде много тоя клас - беше мега интензивно,ама мега (nmuchfun)

Съответно ми стана лошо и последните 15 минути ги прекарах в разтягане и близане на изтощени стави (giggle) . Наистина се изцедих - не можех да си отлепя ръцете на повече от 20см от тялото (whew)

Стана ми лошо,както казах и понеже не исках да припадам или да направя беля в рейса /гадеше ми се/ , си взех 1 малка баничка със спанак и сирене ,и едно мини Корни от ОМВ на връщане към Пловдив.

Не се чувствам гузна в конкретния случай. :)

ИСКАМ ПААААААААААК !!!! (nmuchfun) (nmuchfun) (nmuchfun)

Т. Тодорова

02.12.12
11:02

с 3кг съм надолу след вчера.Не знам как,ама ей на :D Колко вода да съм изляла,като съм изпила към 2-3л само по време на класа,преди това 1-2 и на връщане още 500мл + храната,която споменах.

Още ме държи ентусиазмът - вървя и подмятам трътка в бодър ритъм,свиркам си,хиля се... (sun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.12 11:44.

Т. Тодорова

02.12.12
12:48

Може и да съм малко дебелшка :) , но пък съм ентусиаст ! (nhappy2)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.12 13:34.

02.12.12
12:50

казано от Т. Тодорова на 30.11.12, 18:37:

Никога не съм обичала козе,овче и всякакво друго,освен краве сирене.Даже “не съм обичала” е прекалено възпитана и цивилизована форма на изаразяване на онези чувства,които ме обземаха и още ме обземат при мисълта за нещо овче,примерно.Днеска влизам у Карфуро и к’во да установя,заставайки пред щандчето за сирената - изтекоха ми лигите по мекото козе сирене.Буквално.И ми беше много вкусно.
Колко неща се променят,когато страростта започне да се примъква лека-полека (giggle).Може би на смъртния си одър ще лежа с купичка бамя в ръка :D

Ох това сутринта го прочетох, и  още ми е смешно :D :D :D А бамята не е толкова лошо нещо :)))

02.12.12
13:01

Ама как да те познаем на снимката :)) Според мен си най-ухиленото в средата :D

02.12.12
13:05

Госпожица Т. е със синята тениска на първия ред :)

Т. Тодорова

02.12.12
13:23

Клюкарка :P

Мразим бамя.Засега.След още четвърт век може и да съм се включила в няк’ва бамено-зеленобобена секта,знам ли :D

Т. Тодорова

02.12.12
16:09

- Стига пък и ти,к’во ти е направил Азис ?
- Т’ва , което не ми е направил Франк Синатра,да речем !

Genius ! :D

Т. Тодорова

02.12.12
21:16

02/12/2012 , нетренировъчен

Заспах в 03:00 и се събудих в 10:30 - мега свежа и в перфектна кондиция,като изключим болките тук-таме.Ама те са сладки :)

Та...

11:00 Кафе с мед , банан , 4 ореха
15:00 Пълнена чушка - разпльосках си я в чинията,махнах люспите,стоплих си я и я поръсих с настърган кашкавал.Добавих си отстрани 50гр от козето сирене и 4 крекера,направени само от семена,подправки и сушени зеленчуци.

Не съм гладна,така че ще пийна само един протеин сега,колкото да вкарам нещо.

Вода и чай :
2л ,ама за много къс период - от 20:30 до към 23:00 ще ги набутам.
Хапове : Центрум,рибено масло,ГХ&МСМ

*** Правя си бананови палачинки за сутринта : 2 малки банана,2 яйца,1 белтък,смесица от протеин и Сайтек Манна (1 гребване с пластмасовката джаджа),ванилия,канела,натропено ленено семе,начукани орехи и малко кокосови стърготини. (giggle)

Едит : Забравих да вметна бонбон и половина Merci .. половин час след чушката (blush)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.12 21:51.

02.12.12
21:35

Ах каква закуска!!
Тодорова, ти и Жиката сте ми с най-добрите манджи!!
Ама той ходел на ресторант, затуй само тебе ша та цаним да ми готвиш!! (nhappy)
Няма значение ти дали си съгласна! (nbat)
И Маргаритка и тя добре готви, макар че слага странни неща  (giggle)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.12.12 21:37.

Т. Тодорова

02.12.12
21:42

Хихи,’земи Жиката по-хубаво :P ,аз съм окупирана вече :)

Мда,на г-ца Манева и аз много й се радвам на храната :)

И на момичетата от “Дъра-бъра” клуба,както и на Вики,и на още сто човека - манджата си е манджа (nlick) (nlove10)

02.12.12
21:46

Бих и та зела да, хубавка си ... :D

Т. Тодорова

03.12.12
17:46

03/12/2012 - ВТОРА СЕДМИЦА

Цяла нощ не спах - само сутринта,може би за около час.Имам си едно чудничко гъркинче  на третия етаж,дето ще го метна през терасата следващия път :@ Купон - хубаво,ама нужно ли е да е в неделя?И хубаво,в неделя - ми нужно ли е да се крещи във входа в 4 сутринта и да се блъскат врати с всичка сила.Че на всичкото отгоре,като се разкараха пияниците по изгрев,реши,че ще си изчисти къщата на музика /няк’ва чалгия/,ще прахосмуче и ще си мести мебелите из цялата къща (nbat) ... Системно е,иначе не бих се разсърдила,ако се случваше само от време на време /да не прозвуча съвсем като някоя зла леля,дето се чуди как да се заяде с хората/... Пък до нейната квартира живеят цяло семейство лекари,които работят по цял ден с пациенти - бас държа,че и те не са мигнали.

Ако изчезна внезапно,да знаете,че излежавам тежка присъда :D

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Пих едно кафе с мляко и мед в 9:30,по същото време изкльопах две големи бананово-ленено-протеиново-яйчено-и-не помня-още-какво палачинки,отново с медец :P
Лекции - едно кафе със сметана от машината,без захар

14:00 Тренировка :

10 минути загряване на стави и други съставни части

1) Силова 1

- 12 х Сумо клек със странично повдигане на таза от стоеж - 2х6кг ;
- 12 (на крак) х Напад с posterior fly - 3кг
- Лицеви опори - 2 на пръсти,но не можах да се смъкна до долу ; 7 хубави на колене (sun)
- 12 х Мъртва тяга с posterior fly (с редуване на ръцете) - 2х5,5 кг
- 12 (на крак) х Напад с core rotation - 6кг
- 12 х Bench press , комбинирана с повдигане и снижаване на краката /като двойна коремна преса,с разтворени крака & ластик около глезените ) - 5кг
- 12 х Клек с наведи встрани + 3 много бавни и контролирани повторения,изпълнени след 10сек почивка - 2х6кг
- 6 на крак,общо 12 за ръцете - Напад с навед напред &  posterior fly + 3 много бавни posterior flys,изпълнени след 10сек почивка ; 3кг
- 12 х Chest fly от легнало положение,комбинирано с повдигане на таза от земята ( 6кг ) + 3 много бавни лицеви опори - на колене и непълни

2) Корем
3) 20 мин разтяжки

16:20 Задушени броколи,извара,триъгълник топено сирене,много малко авокадо,30гр крекери,1/2 домат,1 яйце “на око” (хихи) - само с подправки,без грам мазнина тоя път.
20:00 Марулена салата,пилешка пържола от бут,без кожа - на тиган,с подправки и малко винце за чар и аромат.

Вода : 1,5л
Чай : 500мл
Хапчета : ГХ&МСМ,Центрум,рибено мАсълце и сигурно ще ударя един мелатонин,за да мога да заспя рано.

Ако има нещо да допълня - в утрешния пост.

Не знам какво да правя за утре - трябва да изляза в 7:30 сутринта и да се прибера около 20:00 .До 17:00 съм на лекции,плътно,а от 17:30 - 19:00 - на бачкането.

Ето и чинийчицата на едно гуце,бързащо да се наяде :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.12.12 18:40.

Т. Тодорова

03.12.12
21:41

Да допълня сега,че ми е скучно...

В салатата си сложих ленено семе и шарлан,пържолата - 10гр топено сирене отгоре ...

И ей сега...4 фурми и 2 с.л. тахан с мед (giggle)

Прихващат ме лудите,винаги става така,когато се преуморя.Имам си и херпес на джуката,като допълнение.Винаги,винаги,винаги.(nbat)

Не знам какво да си взема утре за училище - ядки,крекери,овесени бисквити...Ма то може ли само на тва ?Тюх,поне да имаше паузи между часовете..

03.12.12
22:00

Аз като студентка си носех много често варени яйца. Удобни са, не цапат, не миришат, ядат се бързо и са качествена храна.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1