Протеин при 16-годишен?

02.12.12
13:06

Здравейте. Значи имам един въпрос, на 16 години 66 кг с малък стаж в фитнеса(2-3 месеца). Имали смисъл от протеин за да кача М.М , и бихте ли ми препоръчали някакъв протеин.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Първо силно се съмнявам, че ще качиш мускулна маса и второ дай си парите за качествена храна. :)

Поздрави !!!

02.12.12
13:52

Защо мислиш ,че няма да кача М.М.Имам познат където взима и е доволен от резултатите.
Поздрави!;)

02.12.12
14:07

Защото мускулна маса не се качва с протеин на прах, качва се със здрави тренировки и качествена храна. Протеина на прах е хранителна добавка и при зле изграден хранителен режим няма да видиш мускулите си магически да започнат да се развиват от въпросната добавка. От начина, по който пишеш сериозно се съмнявам, че имаш добър хранителен режим.. Също така ми става ясно, че си си го навил на пръста и в крайна сметка ще си го купиш независимо от мненията, дадени ти тук. Дай едно примерно меню все пак, за да може да получиш по-адекватни съвети.

02.12.12
14:37

Еми примерното меню ми е:
Картофи,месо,яйца,орис, общо взето ям абсолютно всичко не се ограничавам от нищо.Изках да взема протеин за да оскоря качването на М.М и да се орелефя за лятото ще от сега. (blush)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1