казано от Кольо Пияндето на 28.01.13, 10:09:
казано от Дани Малинов на 28.01.13, 09:47:
...интереса не е никак малък, вижте само анкетата...
Каква ли ще е изненадата ти, ако можеш да видиш кой как е гласувал... мога много точно да ти кажа какви хора са проявили интерес. Мога да ти кажа каква е средната възраст на гласувалите с ‘Да’, както и тренировъчния им опит, знанията по отношение на хранене и трениране, какви са целите им - все незначителни неща. Естествено е, че за тях стероидите са нормален следващ етап, нали?
За какъв интерес говорим, всъщност? В анкетата до тук са гласували 50-60 човека.
Това според теб е представителна извадка от потребителите на BB-Team, така ли?Мнението на Юли е разумно, без съмнение... но е утопия, той самият е обяснил защо.
Айде бе, Кольо, кажи, точно това ми е интересно :))) Изнеси малко инфо от кухнята :)
28.01.13
18:40
казано от Кольо Пияндето на 28.01.13, 17:49:
казано от Teen Power на 28.01.13, 17:34:
Ако се направи нов раздел и имат достъп всички обаче се обзалагам,че почти всеки ден ще има нещо от типа на ‘на 15 години съм 180 63 кила тренирам от 2 месеца и мисля да взема нещо....” и подобаващите отговори от едни и същи хора
Ти намираш това за абсолютно нормално и затова гласува с ‘Да’ в тази анкета.
Правилно ли те разбирам?
Да,намирам за правилно да се даде съвет да не употребява ААС,защо не?
28.01.13
20:05
Казвал съм си мнението по този въпрос :
форум с ограничен достъп и включване чрез лична препоръка, строг контрол и пускане на ново мнение само след модераторски преглед.
Недостатъка е, че наистина единици, буквално по-малко от 10 човека в този форум имат нужда да четат на тази тема, тоест имат нужното ниво, че да си позволят някой ден да използват “забранените препарати” за високи спортни резултати на състезания. От тези по-малко от 10 човека, поне 8 са повече от наясно с употребата им или пък имат до кой да се допитат...така че секцията става излишна. Или по-скоро става лоша шега за успелите да се промъкнат между капките на надзора - да, ще се научат на нещо, но няма да им е необходимо да го ползват.
Иначе ала-бала може да си пишем до утре и плюем по взимащите, или тайничко, завоалирано и злорадо да набеждаваме тоя или оня в смъртен грях, нищо, че току виж се оказал невинен ;)
28.01.13
22:23
казано от Петър на 28.01.13, 17:55:
Айде бе, Кольо, кажи, точно това ми е интересно :))) Изнеси малко инфо от кухнята :)
Не искай такава информация от мен. :)
Много правилно си надушил нещата. :)
казано от Teen Power на 28.01.13, 18:40:
Да, намирам за правилно да се даде съвет да не употребява ААС, защо не?
Такъв отговор трябва да получават реално всички запитващи. Тези, които са на ниво, позволяващо и налагащо приемането на такива медикаменти, като правило нямат работа тук. Това вече бе чудесно обяснено в темата - те просто имат от къде да получат нужната консултация. Единични изолирани случаи (т.е. големи изключения) не оправдават съществуването на такъв раздел. На практика James Hinks е обяснил същото.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 22:24.
28.01.13
23:07
Явно се ограничаваш само до посещаването на бб-теам..Ама съм виждал на няколко пъти как тук някое момче пита за нещо (медикамент) архивира се темата и после в един сайт ,да не казвам кой може и да се досетите копва темата едно към едно и там го съветват за първи цикъл да приема 3 медикамента на 15 години с по поне 250-300 протеин с още хиляди неща за излизане нали както уш си требва,а никой нищо не му казва за това,че си няма на идея какво прави и тренира от 2 месеца.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 28.01.13 23:08.
28.01.13
23:23
Аз гласувах със “ЗА” - як сеир ще става.
28.01.13
23:56
казано от Teen Power на 28.01.13, 23:07:
Ама съм виждал на няколко пъти как тук някое момче пита за нещо (медикамент) архивира се темата и после в един сайт ,да не казвам кой може и да се досетите копва темата едно към едно и там го съветват за първи цикъл да приема 3 медикамента на 15 години с по поне 250-300 протеин с още хиляди неща за излизане...
Правилно си преценил - не гледам в чуждите паници.
Няма причина BB-Team да поеме тяхната отговорност.
Хайде сега да помислим какво ще се случи, ако момчето от твоя пример получи тук съвет да не се занимава с подобни медикаменти по еди-какви-си причини. Мда, точно така - той ще отиде на същите тези места, ще зададе същите въпроси и ще получи техните отговори. Колко ще са изключенията от тази схема, според теб? Приблизителна преценка направи, според впечатленията от хората около теб. Отговорът едвали ти изнася или просто няма да бъдеш искрен. Та... затова ли имаме нужда от този раздел? Мислено е, вярвай ми... само че от разумни хора и затова позицията на BB-Team е такава.
Виж и мнението над моето. Изключително показателно е...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 23:59.
Информацията не е загубена, както и потребителите.
Има проблем от техническо естество за поддържането на форума, както и друга, чисто организационна причина. Стараем се да намерим адекватно решение според възможностите, с които разполагаме.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/62904
И все пак какво стана с gohard.org? Макар, че гласувах “За”, наистина ще е мега глупаво да има секция със забранени медикаменти в BB-Team. По-скоро дадох гласа си за връщането на gohard.
30.01.13
12:25
Какво стана, какво стана.. Гохард беше замрял, имаше 5-10 човека дето влизаха по веднъж-дваж на седмица.. Дневници не се водеха почти, темите бяха замрели, ако попиташ нещо я някой ти отговори, я не, и то да отговори ще е само той. 10 коментара в една тема или само вие двамата ще трябва да си пишете или ще има да се надявате да стане дискусия (което е малко вероятно). То и аз рядко писах, ама от какъв зор като нямаше интерес. Иначе по-стари теми , интересни имаше доста, и готини дневници имаше, дето само трябваше да се поизтупат на бая здрави типове и да се подновят.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.01.13 12:27.