Въпрос - Кардио тренировка

31.01.13
21:20

Здравейте!
Имам един въпрос, но не съм сигурен дали мога да го задам тук. Надявам се да не е проблем ако бъркам :D
Нещата се стекоха така..в момента съм висок съм около 1,80 и тежа 90 килограма.
Преди година в началото на декември месец(тогава бях 85 и исках да сваля до 70), започнах да тренирам кардио (колело) в домашна среда, без да се допитвам до никакви съвети, методи, диети и т.н. В началото нямаше ефект, защото не спазвах хранителен режим и не се ограничавах от нищо. Постепенно успях да огранича хляба до минимум, намалих и сладкото, след което резултатите дойдоха на лице, в много кратък интервал. До края на април, бях около 78..които успях да задържа и през лятото (+/- 2/3 кг).
Проблема ми дойде през последните няколко месеца, когато поради промените през сезона и графика ми..се наложи да спра да тренирам и доста бързо си качих загубените килограми.
Преди месец, направих опит да ги върна но без резултат. 
Та въпрос ми е как мога да сваля до 80кг. в интервал от 3 месеца, без диета? и Защо сега не мога да си сваля с колело, както преди? (все пак съм абитуриент, добре е да изглеждам добре..хахах)

31.01.13
21:52

С две думи - искаш без промяна в хранителните навици(основата на било то полужителна или отрицателна промяна на килограмите),да свалиш 10 кг...за бала?И след бала какво ще се случи?Ще качваме до 100 кг този път ?
Самия факт че си тренирал месец,без да мръдне кантара не кара ли лампичката да светне и да осъзнаеш че само с въртене на колело не става?Смисъл,сигурно и така може да стане,ако в времето в което не ядеш или спиш караш колело,ама това пък е малко вероятно да се случи.

31.01.13
22:06

Ти какво би ми предложил?

31.01.13
22:17

диета + кардио

31.01.13
22:20

по-подробно? ;d

31.01.13
22:46

http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd + http://www.bb-team.org/articles/4378_hiit-high-Intensity-interval-training

01.02.13
12:34

Благодаря за отзива. Радвам, че за разлика от някои хора, други на парадират с плоско чувство за хумор :)

01.02.13
13:24

А ти защо смяташ че се опитвах да бъда забавен?Зададох ти откровен въпрос,с който целях да те провокирам да се замислиш,върху това което правиш.Явно малкото оцелели мозъчни клетки,след преминаването на средното “училище” са били крайно недостатъчни.Съжелявам,но нямам никаква вина за това.

01.02.13
16:31

Ами, моето поколение сме така..все пак не сме висшисти :)

04.02.13
12:53

свалянето без диета е възможно - просто трябва да изгаряш повече, отколкото изяждаш.... ама трябва да посмяташ малко ;)

05.02.13
17:15

Запланувал съм проекта по отслабването си за лятото, не мисля, че има смисъл да започвам по-рано.
Колкото повече свободно време имам, толкова по-добре.

05.02.13
19:34

не се обиждай, но според мен само с проекта ще си останеш :)

06.03.13
20:56

Ти ми дай режим на хранене и програма за HIIT..неуместното си мнение, запази за този без воля :)

07.03.13
10:52

нали не искаше да променяш хранителния си режим (диета) - защо да ти давам? да не говорим, че за изготвяне на читав режим трябва доста информация и отнема доста време - защо някой да се занимава?
има цял раздел за хранителни режими - харесай си някой
за HIIT- харесваш си отсечка ... 3км - в едната посока крос (за загрявка), на връщане -200м.крос - 50м.спринт - 200м крос - 50м спринт - до края. следващата седмица спринта става по-дълъг за сметка на кроса - когато ги изравниш, увеличаваш цялата дистанция - просто е

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1