16.05.05
02:38
Хранителни добавки на коя фирма ползвате? Кои фирми ползвате в момента или по принцип? Моля не коментирайте различните фирми! Просто напишете коя фирма предпочитате, може и да добавите каква е причината(цена, качество,харесвате комбинациите които фирмата предлага). Излишните постове които не са по темата ще се трият без предупреждение. Ако отговора Ви не е изброен в анкетата, моля напишете го допълнително.
Анкетата е валидна до 16.02.2007 г.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.05.05
18:25
Аз ползвам сега Нутрим , защото нямам финанси за по-добро нещо.
Иползвал съм мусаши , юнивърсъл, jk нутришън , оптимум и уидър.
За напред бих се доверявал само и иденствено на оптимум и юнивърсъл защото са с доказано каество и ефект , а и не са много много скъпи(поне оптимум).
по-здрави
Креатин,глутамин,витамини и минерали на GNC,Амино 2222 и суроватъчен протеин на Оптимум-това в момента .Страшно съм доволна и от продуктите на Сатурн !
Използвала съм и глутамина на Scitec-много гут !
Държа на качеството,цената не е толкова важна !
Офффф, кво ли не взимам сега :)
В момента пия витамини и минерали на Юнивърсъл - Спа Пак
Суроватъчен протеин на Оптимум
Аминокиселини - тези на Уни-Ливър - Юнивърсал, Амино 2700 - същата марка!
Пия Л-карнитин на Ади-фарм - БЪлгария, кофеин на таблети на Масъл Тек!
Имам и Амино 2222 на Оптимум, Фат Бърнери на Американ масъл, някои от основните минерали поотделно на таблети, заради целите които гоня!
Много билки!
Много пари си приготвям за Глутамин на Оптимум, Трибулус, Анимал Пек на Юнивърсъл!
Жалко че Сатурн спират вноса за Бг, иначе съм доволен от техният креатин, глутамин,.
Пил съм Амино на Дженезиз, Техните витамини и мноооого други работи също!
Ма толкоз засега! И не ща въпроси по ЛС, квото съм искал - казал съм го ! :) :wink:
Optimum е фирмата! Засега ползвам само креатина и глутамина им! Адски съм доволен! Протеин пия на Scitec (суроватъчен) - също съм адски доволен! Л-карнитина на Нутрим ми подейства много добре - енергия, орелефяване, въздух! Витамините си ги сглобявам аз (това ми е слабост)! Ооооо щях да забравя за най-добрите АК, които съм пил - Юнивърсъл амино 2700!
Най-много съм доволен обаче от Бритиш-драгон :D (шегичка)!
Суроватъчен протеин съм пил на Musashi, Nutrim, а в момета пия пак суроватъчен на Precision Engineered, който един приятел ми го донесе от USA. Oт тези, които съм изброил най ми хареса WPC85+. Аминокиселини съм пил на Musashi, Saturn, Weider, Scitec - като им сравнявах съдържанията на Weider излязаха най-добри, но бяха на таблетки и бяха меко казано отвратителни. Креатин за сега съм пил само на Scitec и останах много доволен. Л-Карнитин съм пил на Nutrim и смятам, че е достатъчно добър за цената си. Общо взето като изключим Мусаши най ми харесват продуктите на Scitec, но искам да пробвам и тези на Optimum.
[quote author=“aeshna”]Офффф, кво ли не взимам сега :)
Тебе трябва да ти правят специални отстъпки за количества.... ;)
Аз лично използвам предимно Nutrim (така се случи) и някои неща на Biogame, като Кретеин ;) , Глутамин и L-Carnitine… но мисля да ги пробвам тия Optimum, толкова народ ги хвали..
Ами ползвал съм и на Нутрим,Мусаши,Юниверсал,но най-вече Оптимум,а и невиждам в анкетата МЛО и на нея
Аз силно препоръчвам Оптимум. Взимал съм от фирмата креатин, протеин и трибестан и мога да кажа, че са добри. От другите марки съм ползвал доста унивърсал и мло и биотех и също са добри.
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Аз силно препоръчвам Оптимум. Взимал съм от фирмата креатин, протеин и трибестан и мога да кажа, че са добри. От другите марки съм ползвал доста унивърсал и мло и биотех и също са добри.
по-здрави
Прав е Емо, съгласен съм, само мога да кажа същото и за Уидър! Всичко което съм опитал тяхно е на супер ниво!
18.05.05
13:19
WEIDER- мноооооооо добри
Еми аз взимам амино на BIOGAME и протеин на JC, но сега като свършат непременно ще си взема на Universal :)
21.05.05
23:14
протеина ми е на нутрим аминото ми е на униварсал креатина на биотех геинера пак ми е на нутрим витамините са ми на нутрим пак но съм голям почитател на универсал :P за мен те са най добрите 8) :D но нямам пари за тях:evil: :evil: :evil:
25.05.05
13:10
За сега ползвам продуктите на BIOGAME и съм доволе до някъде.Но цената определя качеството в повечето случеи а BIOGAME не са чак толкова скъпи.
Пил съм креатин на нутрим (малко), но в момента събирам финанси за оптимум и определено те са мойте фаворити въпреки цените им ще се помъча малко и ...
25.05.05
17:02
scitec
06.06.05
08:40
Преди ползвах на Мусаши, но сега съм на Нутрим. Мусаши определено са по-добри, обаче са доста по-скъпи. Струва ми се, че като качество/цена Нутрим е водеща и затова от тях ще ползвам занапред...
23.06.05
14:03
Universal :lol: Universal :lol: Universal ..... много съм доволен от тях!
Сега смятам да пробвам протеина на Нутрим
13.07.05
09:42
От скоро зимам на musashi ама сам много доволен :-) на JC ъсщо биват ...
27.07.05
10:08
scitec е марката...!!!
27.07.05
12:39
амино на оптимум и гейнър на twinlab. мн съм доволен и от двете.ползвал съм и на нутрим креатина и глутамина
Аз да си кажа честно засега немога да виня и да хваля никоя фирма но аз като за прав път сам си зел протеин на Nутрим и сега чакам да ми донесат Л-карнин на нутрим и Липозан(Fat Burnars) на нутрим както и Витаамакс витамини на нутрим като изпия опаковките които очаквам с усилени опражнения ще кажа дали сам доволен от ефекта !
05.08.05
16:45
Само амино 2700 на Юнивърсъл и то по 4 на ден - когато не тренирам само по 2 сутрин !
Разчитам на силната храна - по добре ми влиза от добавките ;)
06.08.05
00:52
Преди тренировка: Оptimum Nutrition “Pre-Load” креатин.
След тренировка: Оptimum протеин,
Оptimum “Pro Complex” протеин с глутамин. Според упътването на креатина последните два протеина трябва да се взимат задължително след тренировка в комбинация за да има пълен ефект. И
Л-Глутамин на EAS веднага след тренировка (помага много).
08.08.05
18:49
Biogame защото ни спонсорират не за друго :lol: :lol: :lol: Иначе ако треа си давам кинтите най-често си копувам от nutrim i Universal
нутрим-протеин
universal-амино 2700
JC-L-arginine
optimum-креатин
доста добра комбинация :wink:
прзведитела е Илиян(аз)
та не изолзвам такива неща мисла че мога да постигна сичо и бес да си прясвам пратире по хранителни добавки и др.
23.10.05
16:19
Протеин-Ултра Уей Протеин Изолат на нутрим
Креатин на видер
Амино киселини-на универсал 2700
Глутамин-глутамина на оптимум
това са моите добавки.
23.10.05
16:32
Universal Пробвал съм Animal Stack , Natural Sterol Complex , Crea Pure и останах много доволен...сега съм с креатин на Ultimate Nutrition и също съм доволен...добра фирма :P
Последно съм ползвал “Scitec Nutrition” малко са скъпи но за сметка на това качествени, иначе преди съм ползвал и на “ABB” един продукт “Hardcore Pak” от него останах доволен, ползвал сам и продуктите на “Saturn Supplements”. общо взето от всичко което съм ползвал съм доволен защото са все скъпи продукти.
16.03.06
19:44
Нутрим! :lol: Единствено ProGold 90 съм вземал (и вземам). Чакам с нетърпение резултатите от пробата! :wink:
16.03.06
23:50
Скоро си взех креатин на Ultimate. Смятам да си зимам и тяхна суроватка и/или глутамин.
протеин на ABB American Bodybuilding,трибестан на Optimum Nutrition,амино на Биогейм,креатин на Nutrim ili Musashi,някакав чешки глутамин,разни витамини и минерали,Б12,фолиева на Forever Live.
Общо взето миш маш :)
Наи доволен сам от креатин и глутамин-OPTIMUM.За протеини сам ползвал на Nutrim,P&B(от втората фирма сам по доволен).Но креатина на оптимума е супер мноо яко деиствие.
03.04.06
09:37
Протеин-CytoSport
CGT-Optimum
NO-Xplode-BSN
03.04.06
12:56
Optimum rulzz бате тва е истината.Протеина,креатина им са най-добрите.А скоро смятам да пробвам и БЦАА и глутамина им. :wink:Малко са скъпички но за сметка на това сяка една доза си заслужава парите :twisted:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече