Волейбол

Темата е заключена.

16.05.05
19:20

Видях темата за други спортове и не се сдържах да не постна нещичко.. :lol:
Какво мислите за волейбола като спорт.....аз лично съм голяма фенка и обичам да играя..... но би ми било много интересно да разбера какво е отношението на другите към този спорт... особено след като България има значителни постжения но ..... поради липса на популярност..... няма пари за по-гомяма публичност... :cry:
Освен това по време на една тренировка по волейбол се горят доста калории... а и за разлика от ..баскетбола ... няма толкова мног  ттравми естествено...... забивите могат да причиняват.. болки но са преодолими...
Е има ли трениращи.... любители..абе въобще някой интересува ли се от този спорт освен мен!!! :wink:

x_man

16.05.05
19:29

ами аз съм играл като ученик в училищният отбор,обичам този спорт и все още ме кефи :D

16.05.05
19:34

Е значи има надежда :lol:
Дано поне да се завърже интересна темичка...защото спорта си е мног готин ...но какво вече споменах травми.. не липсват случвало ли ви се енещо сериозно как кога .... и тн
Споделете 8)

x_man

16.05.05
19:51

травми не съм имал,но имам приятели профи-волейболисти и се оплакват от травми в коленете и раменете

16.05.05
20:03

Аз лично не съм ‘профи” волейболистка но не съм имала до сега трвами на колена и рамене обаче при сервисите ..имам мнго често болки в кръста може би защото.... много често нещо се усуквам...което принципно не еправилно.. но откакто наблегнах малко в залата на гръб и по-рядко имам такива болки.. нз дали е от фитнеса или просот изпълнявам по чисто вече :roll:

50 cent

16.05.05
21:36

Лично аз много се кефя на този спорт много ми харесва и си играйкам така всяка вечер или в училище,но понеже съм в малак град и няма нещо като тренировки иначе веднага бих се записал...за сега сам си играя за удоволствие ако можеше и нещо по сериозно веднага бих се записал!
Хубаво че си пуснала такава тема :)

17.05.05
07:46

Радвам се,че се намират съмишленици на тема волейбол... по едно време си бях помислила че има само футболни фенове..защото почти не се говори за друг вид спорт :roll:

18.05.05
13:27

аз всеки ден в даскало цъкам волеиболче с френдове и ме кефи много

19.05.05
09:11

тренирал съм полупрофесионално две години и нещо,смея да кажа че станах доста добър,зарибих се от училище,където бях доста слаб и всички ми се подиграваха че една топка не мога да посрещна,после взех да ходя на едни тренировки,и след година всеки заляга като забивам(дотук с рекламата :lol: ).проблемът ми е че съм малко нисичък,но не всичко е ръст в този спорт. но веднъж кто правех блок и един малко повечко се беше засилил и влезе в нашто поле и аз катосе приземявах стъпих накирво на крака му и си изкълчих глезена.много неприятна контузия.от тогава спрях и се захванах с бб

19.05.05
14:05

Това е чудесно че си тренирал серизно но мисля е много лошоию че си се отказал толкова лесно... поне според мен :wink:

19.05.05
14:45

е аз не съм се отказал,вече не тренирам,но играя от време на време.изкълчването на крака беше съпроводено с огромен вътрешен кръвоилив,глезенът ми беше по-дебел от бедрото.Дори и сега единият ми глезене по-дебел от другия и това оказва видимо влияние на отскока ми,така че за по-нататъшно профи развитие не може да се говори,остава ми да си цъкам за удоволствие

19.05.05
14:56

Е това е друго... пък и цъкането за удоволствие не е малко все пак е за удоволствие.. :lol:

19.05.05
18:18

Аз лятото го играя на басейна и е много яко :)

SkA7er

19.05.05
19:26

Ами..аз съм тренирал около 2 години...но от 2 години го спрях и започнах да ходя на фитнес,
на 16год. съм и съм висок 190,просто се отказха от волейбола защото неискам да ставам по висок от това което съм сега.....като спорт много ми хареса и е хубав.....

19.05.05
19:27

Има почитатлеи разбира се. Аз не съм върл маняк, но много хресвам волейбола. Харесва ми комбинативността и динамиката, както и донякъде  стигането до предел на човешките възможности. Като гледах примерно отборана Куба, преди доста време срещу нас от световната лига мача на живо.... еййй тия направо прескачаха мрежата, много луди. :D

И като всеки спорт си има и травми, явно коленете доста се скапват, неприятно е...
Плжания волейбол също ми харесва. :D

19.05.05
20:53

:lol: Направо не можете да си представите колко се радвам че има толкова много мнения и почитатели този спорт.... все пак е много полезен приятен но.... не достатъчно известен...
Така че давайте в същия дух.... коментирайте ..обсъждайте...
Аз ще ви се радвам  :lol:  :D :lol:

SkA7er

19.05.05
21:12

[quote author=“drbrd_f”]:lol: този спорт.... все пак е много полезен приятен но.... не достатъчно известен...
:lol:  :D :lol:

известен си е според мен :)

19.05.05
22:00

Ами известен е но не достатъчно..... за кое се говори повече за футбол или за волейбол..... Все пак е от типовете спорт..на втори план.. за които повечето се сещат лятото около морето  8)

19.05.05
22:18

плажният определено е по-труден,нямаш отскок,а и като пекне онова слънце...

19.05.05
22:23

Съгласна съм че е много по-труден ама.. какъв по-добър фатбърнер от това... хем си правиш кефа хем си се топиш....само че не трябва да забравяш водата че иначе ще става лошо :lol:

19.05.05
22:51

[quote author=“drbrd_f”]Ами известен е но не достатъчно..... за кое се говори повече за футбол или за волейбол..... Все пак е от типовете спорт..на втори план.. за които повечето се сещат лятото около морето  8)

Абе от буквално ИЗРИГВАНИЯТА в спортна зала във Варна, на които съм присъствал, смея да твърдя, че си е доста серизно обичан спорта. /още ми глъхне едното тъпанче, леко...:P /

Друго нещо кето ми прави добро впечатление, това са приказките на волейболистите при интервютата с тях. Личи си, че имат акъл пичовете.  За разлика от други наши спортяги дето ръсят простотия и клишета- “Ъъъ, миии, то, таковата... ъъъ, стана здрав мач... ъъъ, момчетата са постараха” /това постараха в повечето случаи трябва да се “чете” като ПОСРАХА, ама както и да е/... :lol:  :lol:

20.05.05
07:02

Напълно съм съгласна че изригванията в Варна са чудесо доказателство... наистина там миналата година можеше да се почивстваш наиситна горд че си българин..и това за акъла също е вярно.... но нека не задълбаваме... волейболистите ни може да имат верни почитатели но докато трибуната на изявата се прехвъля към другите спортяги,повечето от които не могат да скалъпят изречение както сам каза tpd мислч че пак остава на заден план....
Ето най-просотия пример...гледайте новините на коятои да е телевизия....(спортните) и ще откриете един мнохо лесно забележим факт.... в новините се говори за Левски.. Ботев Пловдив. и всички останали отбори от нашето първенство..кой кого купил... после започва от шампионската лига.. пак същата история... и след това почват кратки репортажчета за басетбол(когато има някакво голяяямо събитие..) волейбол... и другите спортове... а по време на олимпиади... баскетбола и волейбола ...съвсем се пренебрегват...
РЕпортажчетата  и за двата спортта са меко казано символични... и при това само когато има нямакъв важен мач или някой гостува и пак има важен мач.... сега ако кажете че това не е ...пренебрегване...
Иначе колкото баскетбол толкова и волейбол.. пренебрегват така да се каже..
И както се отклоних малко да попитам аз.... :roll:  има ли някой от вас волейболните феное и баскетболни...питам защото аз бях запалена много побаскетбола преди волейбола.. и не че не съм още ама малко поотихнаха страстите..

30.05.05
15:47

ам аз от началото на тази учебна година започнах да играя в училищния отбор.Тренировките са 2 пъти седмично и отделно в часовете разцъкваме с едни други момичета :) ...това е любимия ми спорт в теам ;)

30.05.05
23:08

Xaxaxax
Аз тренирах едно време в залата дето тренираха “Черно Море”, пичаги бяха ама имаше и мн простотий:)) което си е нормално де. Милушев там беше гледам че добре се е развил. Ама и те земат доста химия:) А за травмите има мн, колена, лакти, рамене, всичко се износва там, но така е, стане ли спорта професия забрави да има нещо здравословно там, така че цъкайте си по плажа(и аз така правя), а другото го оставете на профитата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1