14.03.15
23:38
:)
:) И аз мога да направя подобен опит за световен рекорд. Но няма. Гръдният ми кош е само един и си го искам здрав.
- Иванчо, какво дава кокошката?
- Яйчица.
- Браво! И какво още?
- Още яйчица.
- Добре, ми ти на кво спиш?
- На земята.
- А под главата какво слагаш?
- Шепите.
- Хм.. Да пробваме по друг начин. Баща ти на какво ляга?
- На мама.
- Ами като я няма мама?
- На комшийката.
- Ми ако я няма и комшийката?
- Тогава и тати го няма.
- Бре... Да сменим тактиката, дядо ти на какво спи?
- На кревата.
- А под главата си какво слага?
- Възглавница.
- А като ударим възглавницата какво излиза?
- Прахоляк.
- Ми ако ударим по-яко?
- Бълхи.
- А ако вземеш нож и разпориш възглавницата, какво ще получиш?
- Дъртия ще ме пребие.
- Добре де, освен това какво ще хвръкне?
- Перушина.
- Ееее, най накрая! И така - какво дава кокошката?
- Яйчицааа.
19.03.15
00:32
малко мотивация (wait)
Мнението беше редактирано от Pavel D на 20.03.15 16:34.
Току що в спортните новини по Nova съобщиха, че целият национален отбор по вдигане на тежести (всички 11 щангисти) е бил хванат със Станозолол. Гледам и не вярвам на ушите си! През 2015-та да се оставят да ги хванат с препарат от 1962-ра! Толкова ли ниско сме паднали, ебаси?!?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.03.15 19:58.
20.03.15
20:41
Ко? Не!
Те нашите не барат!
:D
20.03.15
22:54
Най-вероятно друго са барали и не са знаели, че има стромба....то това е прекалено архаично дори и за нашите...... :D
Ко? Не!
Те нашите не барат!
Коле, въпросът не е дали, а какво и как... Жалко е някак.
20.03.15
23:08
” 20 март 2015 | 21:53 Станозолол (анаболен стероид) е от времето на Иван Абаджиев и Слави Кънелов. Няко от вас се сеща ли се кои са тези имена а?Иван Иванов е един от хората които тренирахме първо при “другарят” Канелов и след това при “старшията” в Диана така че е човек който знае перфектно какво е и какво действие има, как се маскира и как се хваща и всички подробности за анаболните стероиди така че аз лично не вярвам да е толкова елементарен и да рискува в предолимпийски цикъл и то с много остаряла химия. Не съм му адвокат ,нито пък на хванатите но ми мирише на поредният заговор както се е сличвало и друг път с БФВТ и дълбоко се надявам този път нещата да не се потулват ида се откие истинският заговорик
Съгласен съм със мнението на човека
Некадърност и недоглеждане, много ясно. Световните конспирации вече се изтъркаха. Не, не върви целият свят срещу нас. На никой не му пука толкова.
Некадърност и недоглеждане, много ясно. Световните конспирации вече се изтъркаха. Не, не върви целият свят срещу нас. На никой не му пука толкова.
На нас българите не ни трябва някой да ни прави мръсно - достатъчно си правим и сами.
За конспирация можеше да се говори, когато бяхме фактор във вдигането на тежести и взимахме медалите на руснаците. Сега никой не ни брои за слива.
21.03.15
15:40
Боби, не съм съгласен баш...точно в последните 1-2 години почнахме, макар и бавно да връщаме позиции - Иван Марков например, Ивайло Филев също. Факт е, че не доминираме, но няма и как изведнъж да стане. Миналата година Марков стана европейски с 12кг разлика в двубоя пред 2рия (руснак), което хич не е малка разлика. По-миналата на световното - Марков стана 2ри, 3ти остана пак руснак (1ви стана иранец с разлика само 1кг в двубоя). А сега най-вероятно Марков изгаря доживот (ако не успеят да направят някаква магия и да мине леко, ама дори да го направят сигурно ще са поне 8 години наказание). Просто в случая изглежда прекалено нагласено - архаичен за спорта, мега-лесно откриваем стероид, толкова скоро преди състезание (което подсказва, че трябва да се очакват проверки, особено пък на нашите, най-малкото заради историята..). Вярно, че правим идиотщини, но не мисля, че тази е дори от нашия калибър :)
21.03.15
15:50
http://www.sportal.bg/news.php?news=538705
Без коментар просто............................ :(
Християн Тотев и Пламен Борисов след успеха на Световното първенство по муай тай
Браво на нашите момчета !!!!!!!
Мнението беше редактирано от martoagr на 21.03.15 17:40.
25.03.15
16:35
Северозападни тълкувания :
1.„Ша ти напраа зъбите като на сиромах оградата.“ - закана за саморазправа.
2.„Мачка у убущата да ти са изпика!“ - страховита северозападна клетва.
3.„Куче да връжеш, ша откине“ – използва се за кофти място, на което никой не би стоял.
4.„Баща му се бръсне у ръбО на къщата – он пари имАл!“ – суров коментар за надувко-паралия
5.„Тоа не мо’е да удуши глис’!“ - израз, характеризиращ некадърен човек
6.„Т’ва да ти не е мандра за газиран цвик?“ - риторичен въпрос към нахален човек
7.„Ш’та пра’а Мики Маус у глъвъта.“ - закана за бой
8.„Подкаручна синджирлийка.“ – популярна порода кучета в Северозапада
9.„Малеее, сестро, тва сичкото ‘се бозки ли са!?“ - възклицание към надарена жена
10.„Oт таа водка не моа си стъпа на ръцетe.“ - пиянско прозрение.
11.„У глъвъта си като карбуратор!“ - обида към грозна жена.
12.„Ни езеро видех, ни лебеде бе’а пущиле!“ – възмущение от страна на зрител, който е ходил да гледа „Лебедово езеро“‘.
13.„Пълен си с акъл като магаре с пръдни!“ - възхищение към особено умен човек.
14.„Дживгар кюца барабинци на дирек“ - врабче кълве мравки върху стълб.
25.03.15
22:25
Тоя да няма синдрома на въображаемия бицепс?
Човека го е измислил, модел още на 18, а ние се п0тиме с некви тежести (whew)
13:31
Здравейте и от мен ;)
26.03.15
13:55
Като ви дойдат приятели от чужбина, как ще им преведете на английски спирките на Софийското метро? А? Ето ви жокер.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.03.15 13:55.
^ Аз си мислех че Г.М. Димитров идва от “Генно Модифициран” Димитров :D
Здрасти, Радо (wave)
Мани, вече ги съобщават и на английски. Човек не може да си чете книгата на спокойствие, хаха
26.03.15
20:30
На мен най-много ми харесва Враждебна -> Resident evil :Д
28.03.15
16:48
1:15 натам гледайте
220кг!!!
к
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.03.15 17:36.
03.04.15
22:21
Въртя един шах софтуерен и съм сигурен, че прави измами като не му отърват ходовете ми. Предните няколко съмнителни партии само предполагах, но сега направи ход абсолютно не по правилата:) Не може така ... пешка взима пешка само по диагонал, не по хоризонтал, нали ... не знам как ги пишат тез софтуери, обаче е факт, че прави шашми. Във въпросната партия, без тази шашма при следващи ходове му взимам кон офицер и правя шах, като губя пешка и кон, и освобождавам опасен диагонал на моята царица. То какъв е смисъла да играя, бахти измамника, негодяй!
Мнението беше редактирано от TS WW на 03.04.15 22:22.
Пешка се губи в някои случаи и по хоризонтал, вика му се ан пасан. http://en.wikipedia.org/wiki/En_passant
03.04.15
22:42
А, мерси, това сега го научавам.
А до неотдавна (открито е преди 50-тина години) теоретично е можело да направиш рокада по вертикала - царската пешка достига е8, промотира се в топ, и ако са изпълнени другите условия за рокада, то тя би могла да се изпълни. Обаче като го открили този “проблем” го отстранили и записали в правилата, че царят и топът трябва да са в една равнина.
04.04.15
16:53
тоя мач ми оправи настроението 8-)
Така изглежда пътуването по линия 72 като си сложиш слушалките 8-) (party)
07.04.15
04:15
След може би няколко стотин партии на едно и също ниво най-после го матирах.
Играх с белите ... и накрая ми изписва, че черните печелили.
Мнението беше редактирано от TS WW на 07.04.15 04:28.