23.02.13
23:09
Днес пробвах Pure Nutrition капучино и смея да твърдя ,че по-добре е да изпия една боза.
23.02.13
23:16
Ами защото е от скоро на пазара и в продуктите им има съставки (допинг)
казано от Ivan Oreshkov на 23.02.13, 23:16:
Ами защото е от скоро на пазара и в продуктите им има съставки (допинг)
Пил съм такъв с вкус шоколад и кокос, вкуса е г/д добър, но не се разбива, но продукта е добър или поне при мен е добре.
Тука коментарите на 2ма-3ма са от глупав по-глупав (facepalm). Невъзможно е да дадеш игнор на всичките !
Градски да не се подриска от него :D
За допинга колегата е прав, беше станал международен скандал защото националния отбор на САЩ по хандбал е приемал само от продуктите на ПЮРЕ !
Напишете го в гугъл и ще ви излезе като резултат.
Балабанов, ще перифразирам: not sure if dumb or just stupid :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.02.13 23:41.
24.02.13
00:02
казано от AgBOKATA на 23.02.13, 23:33:
Тука коментарите на 2ма-3ма са от глупав по-глупав (facepalm). Невъзможно е да дадеш игнор на всичките !
За допинга колегата е прав, беше станал международен скандал защото националния отбор на САЩ по хандбал е приемал само от продуктите на ПЮРЕ !
Тези фразички може да ги пишеш спокойно,но само по форумчетата ;) Адвоката - точно така,точно за това имах предвид,което каза ти за допинга за това не ги харесвам! От скоро са на пазара в България имах предвид,иначе в щатите може и да си ги пият от 52-а година :D Това че ги продават тук в този сайт не означава,че всички трябва да ги харесва ме :) Адвоката ти какъв пиеш в момента?
24.02.13
00:19
Между другото гледаем че шеийка е намален от 115 и сега е на 86 ако наистина е бил 115 лв . значи се пак е бил на някаква по реална цена !
24.02.13
14:48
Не,нямах това в предвид .Разтворимостта и гъстотата са под всякаква критика.Лично мое мнение е ,че цената на този протеин е доста завишена в сравнение с качеството.По скоро да си купя боза от колкото този протеин ,това имах в предвид.
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 24.02.13 14:52.
Брех, нимоа да повярвам, дайте един линк, че нищо не намирам??
24.02.13
18:56
казано от SprateXtream на 24.02.13, 14:48:
Разтворимостта и гъстотата са под всякаква критика.
Странно... а много хора нямат такъв проблем. При мен, например, този протеин се разтваря без особено усилие в кисело мляко или заквасена сметана (разбърквам сместа 1-2 минутки с лъжичка в купичка). Гъстотата от кога е проблем? От когато е проблем и прибавянето на още 50 ml вода ли?
казано от SprateXtream на 24.02.13, 14:48:
Лично мое мнение е, че цената на този протеин е доста завишена в сравнение с качеството.
Защото? Скоро имаше един потребител, който можеше да направи анализ на аминокиселинния профил на протеин след изпиване на шейк, приготвен с него... И после един мармот завива шоколада в станиол, мда. ;)
24.02.13
20:41
Коле
Явно си личи ,че имаш някви пристрастия към Пурето.Въпреки ,че и на теб със сигурност да не ти допадат толкова.
Изразявам личното ми мнение от приема .Не искам да го натрапвам на никой ,но съм сигурен ,че доста хора са на същото мнение.
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 24.02.13 20:43.
24.02.13
20:44
казано от Ivan Oreshkov на 24.02.13, 00:19:
Между другото гледаем че шеийка е намален от 115 и сега е на 86 ако наистина е бил 115 лв . значи се пак е бил на някаква по реална цена !
Преди беше 76 ,пак намален.Правят маркетингови трикове.Заеби ги.
25.02.13
09:42
казано от SprateXtream на 24.02.13, 20:41:
Коле
Явно си личи ,че имаш някви пристрастия към Пурето.Въпреки ,че и на теб със сигурност да не ти допадат толкова.
Просто не обичам някой да говори наизуст едри приказки и да дава крайни мнения, особено по такива въпроси. Протеинът на Pure Nutrition е един от добрите продукти в този клас на българския пазар. Дали е №1 е излишно да спорим, защото оценката се прави основно по субективни характеристики. Практиката показва, че хората, определили даде продукт като пълен боклук, боза, брашно, талаш, помия или подобно нещо, обикновено имат твърде повърхностен поглед върху хранителните добавки (характеристики, свойства, ефективност, начин на приемане и т.н.). Не твърдя, че твоят случай е такъв, а само съм подозрителен към крайните мнения, особено когато става въпрос за протеин. За мен такива мнения са недостоверни - както крайните негативни, така и крайните позитивни.
казано от FaceOff на 24.02.13, 18:45:
Напишете го в гугъл и ще ви излезе като резултат.Брех, нимоа да повярвам, дайте един линк, че нищо не намирам??
?? Айде де, двама човека писахте за тоя скандал, пък аз нищо не намирам..???
На мен лично Syntax Matirx 5.0 Cooikes n Cream доста ми допадна на вкус и като цяло с него и с хранителен режим качих 9 килограма за 2 месеца. Pure Nutriton от своя страна също имат много гъсти и вкусни протеини, и предполагам ефекта ще е същият :)
Gold Standart пък на вкус са ужасни особено банана ... едно приятелче си взе 5 килограма и не остана очарован.
И аз мисля да закупя Syntrax Matrix 5.0, че от него и хранителен режим се качвало по девет килограма за за два месеца...
казано от FaceOff на 25.02.13, 18:09:
казано от FaceOff на 24.02.13, 18:45:
Напишете го в гугъл и ще ви излезе като резултат.Брех, нимоа да повярвам, дайте един линк, че нищо не намирам??
?? Айде де, двама човека писахте за тоя скандал, пък аз нищо не намирам..???
Човече не схвана иронията май а ?
Голд стандарта за мен е протеина с най-гаден вкус (ванилия и ягода съм пил), но за сметка на това останах доволен от възстановяването. Бях ги поръчвал от САЩ. Стига сте гледали протеините по вкус и гъстота смешно е !
25.02.13
20:53
Напиши фирмата с дума допинг в гуглето и чети какво ще ти излезне Там има един дълъг коментар как играчи от българското ЦСКА са ги пили и после положителни тестове . Пише много обстойно и за самата фирма и фирмата,която ги внася тея Pure nutrition . Има толкова много протеини доказани вие сте се хванали с тези ,които до ония ден бяха световно неизвестни . В стаята пише даже,че не са и американски и т. н. Интересен е коментара доста .
25.02.13
23:45
AgBOKATA, мнението ти е скрито (уточнявам - не е изтрито) на основание точка 9 от Условията за ползване на форума.
26.02.13
01:20
Ето ти линк ,скролваш най-долу и четеш дългия коментар.Не разабрах само този коментар продължение на статията ли е или е на някакъв коментатор просто,но няма значение и на други статии съм попадал по тази тема.Аз не мога да разбера защо трябва да се обсъжда тази фирма,като се 1 няма още 100 доказали се . Между другото този линк е за боксъори ,но и няколко футболиста от ЦСКА също имаха проблеми.Последните протеини,които пих бяха на Amix-anabolic master , Reflex - whey protein . Последния между другото е 2 кг и струва 146 лв. Можеш да седнеш и да прочетеш за фирмата рефлекс ,за която нищо не се пише Та не знам синтракси и минтракси по 80 лв. -100 кила хубави ли са или не ! И не ми казвай че цената няма значение,на ЗАПАД - ИМА ! Я влезни в сайта на muscle pharm да видиш какви неща се предлагат . Тука пестин коментара за синтракс и минтракс,та чак и аз се замислих да си взема нещо подобно ! Синтракса готин за 80 лв . ама енимъл серията много гадна била . Еми гадна ще е като един пак струва 75 лв ще е гадна .АЗ се чудя адвоката как не са го псували вече за този аватар :D . В този форум няма добавка,която някой да е предложил между другото освен Синтракс разбира се - тя е на почит и да не е писано лошо за нея . Лоши коментари за нитрикс,за м- стак за стак за пак,за сумати протеини други . няма добавка която да сам решил да взимам и да сам я написал тук и да има повече положителни коментари от отрицателните.Ако някой седне да се влияе по коментарите,никога няма да си купи добавка.Ще му се предложи един синтракс и едни български бцаа,защото се пак се гони цена,това е най-важното и това ще му е !
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.02.13 09:41.
http://shop.bb-team.org/syntrax-nectar-sweets?utm_source=forum&utm_medium=bottom&utm_campaign=syntrax-nectar-sweets
26.02.13
09:39
AgBOKATA, Ivan Oreshkov,
BB-Team не желае да бъде арбитър при такива спорове. Тези неща не се доказват нито на това място, нито по този начин. В този смисъл ще Ви помоля да се въздържате от подобни едри анонимни думи с цел избягване на остри форумни дискусии.
AgBOKATA, няма нужда от този тон. Мога да опровергая твърденията ти, но ще бъде на същото ниво и съответно - без практическо значение. Като знак на добрата ми воля ще отстраня последното свое мнение, тъй като то има отношение към дискусията. Моля за разбиране, не за приемане, че аз съм прав.
Ivan Oreshkov, мястото на дискусията, към която насочваш разговора, не е за тук. Ако искаш да оспориш компетентността на споделяните във форума мнения и съвети - моля, прави го в съответните теми. Категорично не съм съгласен да вадиш думи от контекста им, тъй като форумът прелива от хора без елементарни познания в областта на хранителните добавки, които вярват на квартални легенди. Затова ти предлагам да оттеглиш тази твоя аргументация - ти самият нямаш опита и знанията да прецениш в описаните ситуации кой съвет е добър и кое е достоверно мнение (личи ти по стила и грамотността на написаното от теб, нищо лично).
Не влагам нищо лично в мнението си. Благодаря.
Нека продължим да избираме протеин.
Надявам се, че лесно се забелязва - правим го само по строго субективни критерии.
Искам и да обърна внимание на мнението на Kath - моля, взимайте пример от нея и не се чудете как да отклоните посоката на една дискусия в любопитна за вас посока. Едва ли ще ви е приятно, ако утре вие поставите въпрос във форума и като отговор получите ненужна информация.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.02.13 09:41.
27.02.13
19:45
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.02.13 21:45.
26.04.13
10:22
Ще предложите ли някакъв свестен протеин, които да не е с мега-надута цена и да се намира на български пазар?Досега само продукти на Syntrax, дето бъкали глицин вместо протеин; pure nutrition, дето хакали допинг в протеина си; bulk powders - дето бил мноо готян, ама тряя се поръчва от UK; reflex, дето бил 150кинта за 2 кила и още 1-2 протеина, за които нищо не се каза...
edit:Кво мислите за този: PhD Pharma Whey HT+ ?Много го рекламираха преди време, пък и цената му беше и тя към 150-160лв, гледам, че сега е на 100лв за 5lb , което е по-приемливо...
Мнението беше редактирано от Tsvyatkoff на 26.04.13 10:36.
казано от Tsvyatkoff на 26.04.13, 10:22:
Досега само продукти на Syntrax, дето бъкали глицин вместо протеин...
Ей това ако ми кажеш откъде го измисли...
Доста скъпичко ще им излезе на Синтракс да слагат глицин, вместо суроватка. :D
Чукни в гугъл и ще видиш, че 100 грама глицин са ти 34 лв на дребно. Дори това да е с 500% печалба, пак идваме на 70 лв килото на едро - суровината излиза по-скъпа от крайния продукт. :D Много интересен бизнес подход.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.04.13 13:18.
26.04.13
13:28
казано от Boby_ на 26.04.13, 13:18:
Ей това ако ми кажеш откъде го измисли...
Аз и други измишльотини виждам в мнението му... ;)
...много хора просто не се замислят когато изсипват думички на едро. :)
26.04.13
19:26
казано от Николай Калчев на 22.02.13, 02:05:
...Ставаше въпрос за изискванията в ЕС към добавките и в тази връзка - резултатите от тестовете на най-популярните протеини от САЩ. Тестове не в ХЕИ за 60 лева (количество протеин, мазнини, въглехидрати), а течна хроматография - там няма скрито-покрито, всяка една съставка се вижда. И така, освен най-стария номер с по-малко протеин от декларирания на етикета, братята американци са се изхитрили да разреждат протеина с Л-глицин.
Глицинът е евтина аминокиселина, без никаква стойност за мускулния растеж. 5 пъти по-евтина от протеина. Без специфичен мирис или вкус, лесно разтворим във вода. Така суроватъчният протеин става богат не на ВСАА, а на глицин. И понеже глицинът е аминокиселина, любимият ни тест в ХЕИ за белтъчно съдържание ще го отчете като протеин. Гениално.
Сега взевете една кутия SYNGEX и прочетете състава:
Other Ingredients:
Proprietary Bioactive Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Taurine, Glycine, Whey Protein Isolate), ...Все още ли сте убедени, че това е добър протеин?
И пак добре, че VPX са го написали на етикета. А колко други производители са “пропуснали” да обявят този “подобрител”?...
Пиша, квот съм видял на предната страница.Дефакто всички измишльотини, които ги има в моито мнение ги има в тая и предната страница.Просто сумирах цялата тема дотук, да подскажа, че почти нищо градивно няма в нея.
12.06.13
21:42
BSN Syntha-6—-i———OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard :)