Болка в адукторите , която не минава

02.03.13
23:18

Здравейте , първо много се извинявам , за заглавието , но не знам точно какво се води там където е проблема. Тренирах футбол 4 години , тогава нямах такъв проблем.  Спрях преди 2 години и започнах да се занимавам с фитнес. От половин-една година от както започнах да ритам с приятели просто немога :( Когато ми подават топка в страни при разтваряне на крака да я хвана усещам страшна болка точно при четала. Също когато някой ме мине и протегна крак в страни болката е ужасна. Просто не е както преди. Забелязъх също , че при седеж не мога да си разтворя краката в страни , разтварям ги минимално и отново започва болката.

Какво може да е това? Никога не съм имал травми , но това ме тормози вече много време. Искам отново да се върна към футбола , но не мога.
Благодаря на всички отзовали се.

Темата беше редактирана от instructor на 29.03.13 15:19.

02.03.13
23:55

Не разбирам много, ама май си разтегнал аддуктор - има много такива теми - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57374

03.03.13
11:26

Да мерси. Повечето хора препоръчват почивка , аз почивах няколко месеца без физическо натоварване, но не помага.

04.03.13
21:17

Изглежда е някакво хронично възпаление. Защо не опиташ малко с физиотерапия? Слагат компреси с разни лечебни вещества и като се пусне слаб галваничен ток тези лекарства проникват в дълбочина. Първо се прегледай при някой лекар от отделение по физиотерапия дали случаят е подходящ за подобно лечение.

29.03.13
15:19

Искам да попитам , освен ,че е забранено да играя (футбол) да тичам и т.н тоест почивка. Мога ли да правя клекове и тяга в залата?

29.03.13
15:29

Отиваш в 7 сутринта при Д-р Михаил Илиев - ул. Здраве № 25, той е най-добрия ;)

29.03.13
23:02

Да до колкото знам той е лекар на националния отбор по футбол , мисля да отида , но какви са цените при него за такова лечение? В момента не съм много добре финансово , затова питам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1