07.05
Описвам си набързо тренировката преди да съм забравила както правих и отлитам на лекции :Д
Предварително да кажа, че сутринта ходих до университета пеш 5 км бързо ходене (приблизително). После се прибрах,тренирах и пак отивам (sun) Та тренировката:
4 кръга
*high knees х100
*Повдигане на дъмбели от лег х10
*Бицепсово сгъване с дъмбели х 10 за всяка ръка
*Флайс х 10
*Странична опора, но с пускане и повдигане на таза х10
*Лицеви опори от колене х10 ( първите ми няколко повторения бяха пълни)
*V-преса х20
Откъм храна... пих 1 кафе, изядох 1 ябълка и това ще е. Overeating-a ще го описвам довечера. Хубав и ползотворен ден ! :)
09.05
Причината да не съм писала през последите 2 дни беше че имах доста конфликти с нашите относно начина ми на хранене и живот... същевременно финансови проблеми и доста голяма депресия, която ме налегна и реших, че няма смисъл да се оплаквам само и хората да ми четат ревливите истории. Стреса и умората също си казаха думата... и така.
Днес нов ден, доста по-спокоен. Тичах 10 км и се почувствах уникално добре, сякаш няма проблеми, няма задължения и времето е спряло. Уви, времето не беше спряло и си свърших още куп задължения, но се чувствам удовлетворена.
Храната:
към 13:00 100гр свински гулаш + 60 гр пълнозърнест хляб (онзи с Л-карнитина)
17:30 100гр пил филе + 35 гр маслини (с костилката) и салата от маруля + 1 краставица
Мисля, че това ще ми е храната за днес, но ако има нещо още ще дописвам.
Edit: + 1 ябълка
Мнението беше редактирано от mimzityy на 09.05.13 21:42.
10.05
Ще опиша последователно деня, защото малко се пообърка храната, т.е не беше само следобеда.
8:30-50гр извара + 50 гр сирене + 1 краставица
10:00-2 лъжици мед
12:30 тренировка
1.Вертикално придърпване на скрипец 3х8
2.Хоризонтално придърпване на скрипец 3х8
3.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
4.Мъртва тяга 3х8
5.Френско сгъване с дъмбел от седеж 3х8
6.Полу кофички 3х8
+ 5км кардио (37 мин)
Няма промени в самата тренировка, но беше много измъчена. Всичко ми беше много трудно, а след това някак си нямах особено много сила.Може би от жегата, знам ли...
15:30 - ябълка с много канела + 1 кафе
17:30 - 40гр сушени боровинки + 80гр фурми
19:00 - 300гр пилешко ( 150гр пил гърди + 1 бутче грамажа е приблизителен, но пък имам точно око :D ) + салата от зеле и моркови
Много хапване, но пък съм доволна. Поне храната е хубава.
Днес си направих няколко снимки (sun) Ще си направя и на ръцете тези дни, днешните ми опити не станаха много сполучливи :D
Мнението беше редактирано от mimzityy на 12.05.13 08:38.
11.05
Тренировката:
10 мин скачане на въже (загрявка)
4 кръга - 21мин
*10 berpee
*15 jump lunge
*15 push ups
*30 moun. climbers
*20 air squats
След тази тренировка целия под вкъщи беше мокър :D
Храната която съм приготвила за днес:
-бананови палачинки -2 яйца + 140гр банан (НЕЩО УНИКАЛНО! ) сложих ванилия,канела и поръсих малко с кафе. Накрая ги намазах с много тънък слой мед. (хихихих чакат ме :Д )
голям ЕДИТ:
+ 2 палачинки едната с боров мед , другата с пчелен
+купичка таратор
+ шопска салата (домати, краставици, чушки, лук, сирене) и 500мл бира
Голяма лудница беше, но пък се получи една приятна динамика. Обяда ходих да гримирам една моя приятелка (да правим пробен грим за бала й ) и още с влизането майка й ме предупреди, че е направила цяла купчина с палачинки и че няма да ми се размине. :D
И така цяяяял следобед до вечерта, когато бяхме малко на заведение да размишляваме за кой ще гласуваме на днешните избори (fubar):D
Мнението беше редактирано от mimzityy на 12.05.13 08:19.
12.05
Ранна тренировка за крака:
3х100 подскока с високи колене
1.Клякане на смит машина 3х12
2.Римска тяга 3х10
3.Бедрено разгъване 3х10
4.Повдигане на пръсти за прасец 3х12
5.Раменна преса от седеж(с дъмбели) 3х8
6.Раменно разтваряне встрани 3х8
7.Коремни преси 3х20
+ 20 мин леко тичане
За храната ще кажа, че спирам малко с това гласуване през деня и ще хапвам поне по 2 пъти на ден в по-малки количества ( в смисъл основните ми хранения). Към края на месеца ще започна една пречистваща диета и за това сега ще си похапвам общо взето,когато почувствам глад.
- 2л мед + 1 кафе
-омлет (2 яйца,65гр пил.филе, краставици,маслини,малко дом.лютеница) + салата от марули
-50гр овесени ядки + 140гр кисело мляко + 70гр мед
-50гр фъстъци
-55гр пълнозърнести бисквити
-70гр пълнозърнест хляб с малко извара и салата от марули
Голямо ядене голямо нещо.... Да не говоря за тоя мед... като го видя и само се чудя с какво да си го направя :Д
Калориите са около 1800.
13.05
Тренировка:
4 кръга
-30 подскока с високо коляно
-бърпи х 5
-повдигане на дъмбели от хоризонтален лег х 10
-бицепсово сгъване от седеж х 10
-флайс х10
-повдигане на крака от хоризонтален лег х10
-лецеви опори х10
-планк 4 х 40сек
Относно храната ми е много интересно как в началото на деня си приготвям дадено количество храна и аз пак успявам да погълна още толкова :Д
-омлет (същия като вчерашния)
-свински гулаш 140гр + салата от марули,краставици и домати
-55гр пълнозърнести бисквити
-салата от домати и краставици + 70гр извара
-2 лозови сърмички
-ябълка
14.05
Днес тренировка нямаше,но пък походих пеш доста. Имах нужда от движение (sun)
Храната:
11:00
-бананови палачинки (отново :D ) - 3 яйца,1 банан (100гр) , 10гр протеин triple chocolate
16:00
-салата от домати,краставици,марули
-пил филе 130гр с чушки и 6/7 лозови сърмички (бяха малки, за това е толкова броя им )
-фурми (около 150гр)
20:00
-ябълка с тахан (купих си от лен и сусам ... започвам все повече да го обичам (inlove) )
Мнението беше редактирано от mimzityy на 14.05.13 23:05.
15.05
Тренировка гръб + трицепс обичайното:
1.Вертикално придърпване на скрипец 3х8
2.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
3.Мъртва тяга 3х12
4.Френско сгъване с дъмбел от седеж 3х8
5.Избутване на скрипец за трицепс 3х8
+ 37 мин кардио
След тренировката пих 20 гр протеин.
Храната:
Обещавам си, че никога повече няма да приемам хормонални хапчета, освен ако не е крайно необходимо и застрашаващо живота ми !
Още 3 дни и ги спирам... истински кошмар (dull)
-ябълка с тахан (поне 150гр)
-омлет 2 яйца с 50 гр сирене и 1 краставица
-130гр пил.филе + салата от 1 домат и 1 краставица
-още 1 краставица със сирене (около 100гр)
Много ям, нямам спирачки... поне се стремя да не се натъпквам със сладко :(
Мнението беше редактирано от mimzityy на 16.05.13 13:11.
16.05
8:00 - 55гр овесени ядки + 125гр кисело мляко + 2л дом.сладко от праскови
12:00- сандвич (пълнозърнест хляб,шунка,кашкавал,крема сирене,домати,краставици,маслини)
После тренировка:
23мин скачане на въже (като на всеки 3 мин х 10 бърпи-та)
ZWOW 59
1.RDL push ups x 10
2.cross a round the worlds x 20
3.weighted reverse lunge twists x 20
4.cross body mount. climbers x 20
5.sidq skips x 30
16:00 - 2 бъркани яйца +50гр сирене
20:30 - 80гр свински стек (маринован), салата от домати и марули и 50гр пълнозърнест хляб с ленено семе; банан
17.05
Деня почна с ранна тренировка HIIT workout . Нещо по-лекичко за загрявка, защото ме чака много динамичен ден.
Очаквам с нетърпение резултатите ми по биохимия на изпита за протеините (whew) дано да съм се представила подобаващо.... та след час два ще разбера. Бях си вдигнала доста високо летвата 60 точки от 60 , но имам чувството че няма да го имам тоя късмет :D
Храната която съм приготвила е само за първата част на деня, останалото ще до дописвам :)
-салата от домати и краставици + 2 варени яйца,маслини,извара, магданоз (пресен).
Напоследък забелязах,че не пия кой знае колко вода, затова започнах да си отчитам. Вчера например съм изпила около 3 литра и ще се постарая и днес да е г/д толкова.
Хубав и ползотворен ден желая на всички :) Дано и моя да е такъв (sun)
Първо да кажа че по биохимия имам 58 от 60 точки :) Доволна съм (sun)
Много разходки имаше днес... насам натам нямах спирачки :D
Храната както последната седмица е много... но остана още 1 ден с тия проклети боклуци и спирам... (dull)
-грах с пилешко + 65гр пълозърнест хляб + 1 ябълка
-ябълка с тахан
-около 100 гр сладолед
- и пак една ябълка с тахан
Прекалявам с калориите... но просто нямам чувство за ситост :( Надявам се, че скоро всичко ще си дойде на мястото :(
19.05
Тренировката днес :
20 мин скачане на въже ( на всяка 3та мин х 10 бърпи-та)
Във фитнеса тренировка за крака:
1.клякане с лост 3 х 15
2.бедрено разгъване 3 х 12
3.разтваряне на крака с Абдуктор машина 3 X 20
4.затваряне на крака с Абдуктор машина 3 X 20
5.раменна преса от седеж 3 х 8
6.коремни преси ( от вис )
+ 5км кардио (32 мин)
храната:
-100 гр ягоди
-макарони на фурна ( 200гр макарони, половин литър мляко, 3 яйца, сирене, захар)
Нямам много време напоследък заради идващата сесия... времето напредва, изпитите идват и не ми остава време да описвам подробно нещата :S Вчерашния ден го пропуснах, защото нямаше тренировка,храната не беше нищо особено ... беше мн мързелив ден.
Мнението беше редактирано от mimzityy на 19.05.13 23:38.
20.05
Тренировка:
30мин скачане на въже,като включих на всяка 3та мин berpee x 10reps, mount. climbers x 50 reps
3 кръга
1.повдигане на дъмбели от хоризонтален лег х 8
2.флайс х 8
3.бецепсово сгъване х 10
4.коремни преси от хоризонтално положение с повдигане на краката х 20
5.лицеви опори от колене х 10 ( направих първите 5 г/д прилични... имам в предвид цели :Д )
6.коремни преси (нормални) х20
Храната:
-след тренировката 20гр протеин
-салата от домати краставици,марули и сладка царевица + около 100гр пълнозърнест хляб (някакъв немски мн е вкусен... колкото повече усещам зърната, толкова повече ми се услажда )
-череши (около 200гр)
-ябълка
-пилешко с ориз (1 порция, не знам точен грамаж) + 1 краставица
Мнението беше редактирано от mimzityy на 20.05.13 23:08.
21.05- нетренировъчен
Днес беше ужасно натоварен ден ! Цял ден съм из университета и търча насам натам. И тази вечер ще има учене до късно :( Тази седмица така се очертава, че просто не знам кога ще тренирам.... нямам време изобщо да ходя до фитнеса,а да не говоря че съм затрупана от учене и останалите ангажименти в ежедневието.
В четвъртък ще ходя да ми правят така дългоочакваните изследвания относно моя неразрешим проблем... и може да ме позадържат ден два в болницата.... знам ли ги. Много ми е интересно какво ще ми кажат, след всичките тъпи погледи на многобройните лекари, с които съм се срещната (dull)
Храната:
- 2 сандвича с шунка и кашкавал
- 40гр орехи
-череши (не знам колко точно... по-малко по половин кг :D )
-ябълка поръсена с протеин triple chokolate
-1 варена царевица
-салата от домати и краставици + 3 кюфтенца
22.05
Днес деня беше точно толкова натоварен колкото си мислех. От напрежението дори не мога да спя вече ... лягам в 12/1 и се събуждам сама в 6:30 като часовник. Като парцал съм вече и нямам търпение да си легна :(
Храната:
-200гр варен боб + 120гр пилешко филе
-ягоди около 200гр
-50гр орехи
-череши 500гр (сега една бъбречна криза ми остава да си докарам.... с моите прасешки истории)
-140гр сладолед
-ябълка с около 100гр тахан
Имам чувството,че поглъщам света...Защо нямам чувство за ситост не мога да разбера ?!
Както и да е няма да се депресирам напълно. Остана ми време за една лека тренировка. Не е много, но пак е нещо.
ZWOW 61 с леки корекции:
4кръга
-broad jump -> jump up -> plank 5reps
-weight to toe 10 reps
-high knees 100 reps
-plank speed arms 30 reps
+ 3кръга
-air squats 40reps
-crunches 20 reps
Цялата тренировка ми беше около 25 мин. Много бързах и бая се поизпотих, но на фона на похапването ми не е кой знае какво.
24.05
Вчера цял ден бях в болницата. Взеха ми кръв доста пъти (за половите хормони, инсулина, кортизола и тн), правиха ми ЕКГ и изследване на щитовидната жлеза. С две думи всичко що може да се изследва ще бъде проучено. Лекаря има опасения за диабет, но резултатите ще излязат чак вторник. Междувременно трябва да ми вземат кръв пак за изследване на вечерния кортизол.
Чувствах се като парцал , с невероятно главоболие, много силна умора. Тренировка нямаше, а храната колкото и да се опитвах да ям нещо свястно, за да не ми се яде сладко, просто не можах да се сдържа и се получиха едни “кризи” отново, които не мисля, че е необходимо да описвам.Надявам се да открият причината за аномалиите, които се получават с цикъла. Явно всичко се оказа доста по-навързано отколкото си го представях.
И след всичкото това описание, което не е особено позитивно поне да ви пожелая честит 24ти май !
Гордейте се с това, че сте българи, защото културата ни е невероятно богата и прекрасна и трябва да я ценим и пазим.
Хубав ден пожелавам на всички!
ПП: По-късно ще опивам храна и евентуално тренировка ако успея и до това да стигна :) Тази седмица край няма ...
Мнението беше редактирано от mimzityy на 24.05.13 07:25.
Храната:
-4 пълнени чушки с ориз ( на 2 хранения през около 3 часа)
-купичка боб
-череши 300гр
-банан (малък беше, по-малко то 100гр)
-салата от домати,краставици и пресни чушки
-половин краставица + 80гр извара и 50гр сирене (смесено)
Тренировка:
ZWOW 68 - 3 кръга
-jump lunge and strech 10 reps
-scorpion push ups 5reps each side
-squat leg lift 20 reps
-plank and ski squat 10 reps
По-късно вечерта 10 мин скачане на въже “високи колене” + 10 бърпи-та. След което имаше 30 минутна разходка придружена с опити за набиране, но ми е рано още явно. Ще си се мъча редовно и все някога ще се получи (whew)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 24.05.13 23:02.
25.05
Храна:
закуска: 150гр кисело мляко,1 настъргана ябълка (около 150гр),50гр стафиди, 1 лъж. протеин
обяд: пресни картофи на фурна с кашкавал и зеленчуци ( тук не мога да дам грамаж,тъй като дори не съм го готвила аз)
вечеря: 100гр пил. филе + салата от домати,краставици,магданоз + 2 филийки пълнозърнест хляб
малко по-късно: 1 купичка таратор
Тренивока:
Мернах една тренировка на Руми, която уж ми се стори добре, но в последствие ми дойде доста лека и затова я довърших с акцент бицепс и рамо,т.е 3х10 сгъване с дъмбел и раменна преса.В такива моменти така се радвам,че си купих дъмбелите,че не е истина :D
Тренировка на Руми за горна част на тялото
Мнението беше редактирано от mimzityy на 26.05.13 16:16.
28.05
Малко прекъсване имаше, но отново съм тук.Свърши едната натоварена седмица, за да почне другата :D
Открих сесията с първия взет изпит; бях на бал (sun) на много добра моя приятелка и си прекарахме много хубаво.
Получих резултатите от изследванията ми и моята много сложна диагноза е - абсолютно здрава (според тях). Това ме радва много разбира се, но все пак не обяснява причината поради която нямам цикъл. И от тук насетне просто ще чакам да се балансират нещата без абсолютно никакви медикаменти повече.
Относно тренировките няма да мога да ходя временно на фитнес. Ще тренирам вкъщи и на открито.Изникнаха ми малко проблеми,с които знаех, че ще се сблъскам.
А за храната- от утре почвам така наречения житен режим ( за пречистване и детоксикация). Режима е 10 дни като съм се снабдила с 1 кг лимец, домашен пчелен мед, сурови орехи.
Храната днес:
-закуска: 50гр стафиди, 200гр кисело мляко, 20гр протеин, 200гр ябълка, 100гр ягоди (всичко това стана един уникален бъркоч :Д )
-обяд: картофи с пилешко на фурна + салата от марули,домати и краставици
-вечеря: 40гр бадеми, 60гр ягоди
течности: 3л вода, сок (250мл), 2 кафета (от утре ги спирам, единственото, което ще пия е вода)
Тренировката:
20 мин скачане на въже + х 10 бърпи-та на всяка 3та мин
3 гръга
-side hops x 10
-chair dips x 10
-broad jumps x 10
-thrusters x 5
-russian twist x 10
Ето и снимка бала :)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 28.05.13 23:50.
29.05 Ден 1
Днес тренировка нямаше, тъй като имах излизания през деня и следобеда се чувствах много отпаднала, та даже и поспах малко.
Храната:
-ябълка
-100гр лимец-разделен на 2 хранения, като към всяко добавих и по 1 лъжица мед
-150гр варена царевица
-череши (300гр)
-1 шепа орехи
Не съм пила кафе, но пък за сметка на това изпих 4 литра вода.
Мнението беше редактирано от mimzityy на 30.05.13 23:01.
30.05 Ден 2
Тренировка:
3 кръга
1.Alternating Reverse Lunge - 20 повторения
2.Dumbbell Romanian Deadlift 10 reps
3.Dynamic Push Ups 10 reps
4.Dumbell rows 10 reps
5.Side to Side Step Overs 40 reps
6.Swings 10 reps
+ 20 мин леко скачане на въже
Храната:
-2 ябълки
-100гр лимец с 3 л мед (чаени)
-50гр орехи
Днес учудващо нямам апетит, даже ми беше много добре. Изпих близо 5 литра вода.
31.05 Ден 3
Иииии отново будна в 6:30 :( Няма наспиване и това е... Затова пък реших да потренирам малко хем да се освежа хем и да имам повече свободно време през деня че учене ме чака...
2 кръга:
-jump rope (high knees) 75 reps
-goblet squat (10kg) 25 reps
-dive bombers push ups 15 reps (мнооооого зор... )
-dumbbell Side Bend 25 reps for each side
+horizontal legs raise до отказ
Храната остава същата, няма смисъл да се повтарям. Определено усещам дефицита на калории, нямам особено сила, но пък се чувствам много свежа.
Хубав ден на всички (sun)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 31.05.13 08:15.
01.06 Ден 4
Сутринта ми мина в работа и то физически тежка, но си направих и една малка разходка през деня, че от това седене на 1 място всичко ми се схваща (както и в момента). Тренировката беше вечерта:
8 кръга
х 10 бърпи-та (лицевите са от коляно)
х 20 коремни преси, но на всеки кръг различен тип
Храната:
закуска: 1 ябълка с мед и канела
обяд и вечеря: х 50 гр лимец с 2 лъжици мед общо
и в помеждутъка 50гр орехи и череши (даже с тях прекалих малко :D )
02.06 Ден 5
Днес тренировка няма,тъй като ме е обзела някаква предизпитна треска и цял ден уча за утрешния изпит. Всъщност и похапвам.Все нещо намирам да дъвча :D
- зелена ябълка с мед и канела
Нарязвам си я на парченца и я ям 2 часа :D
-орехи 55гр
-салата от цвекло (1 глава) + 3 моркова и 1 лимон (сока от лимона беше в салатата,останалото си го изядох)
-лимец 100гр с 1 лъжица мед
Вода: около 4литра. До довечера сигурно ще станат 5.
Мнението беше редактирано от mimzityy на 02.06.13 19:10.
Лимеца го накисвам във вода още от следобеда и престоява така през нощта. Орехите също, но тях ги отцеждам сутринта, т.е по-малко стоят накиснати от лимеца. Трябваше да го отбележа :)
05.06 Ден 8
Имаше няколко дни пропуск,тъй като нямаше как да тренирам. Само разправии си докарах на главата с тия изпити... и се продължава в същия дух. Това е е*ати измъчената сесия...
Храната:
-10тина ягодки
-още толкова череши (но ги хапнах преди малко, т.е. на обяд)
-лимец 100гр
-55гр сурови орехи
-мед
Едит: + още 50 гр орехи, стрити с 1 л мед . Много огладнях вечерта и само това имах под ръка.
*около 5 литра вода
Тренировката:
4 кръга:
1.Лиц. опори от коляно х 10
2.Руско извиване х 20; @7.5 кг дъмбел
3.Планински катерач х 40
4 кръга:
1.Раменна преса х 10; 2@5кг
2.Коремни преси х 40
3.Скоци с въже х 100
4 кръга:
1.Повд. на ръце встрани за рамо х 10; 2@3кг
2.Повд. на крака за корем х 20
3.Полу бърпи х 10
4 кръга:
1.Полу кофички х 10
2.В-абс х 10
3.Скоци с въже х 100
Мнението беше редактирано от mimzityy на 05.06.13 22:26.
9.06
И ето ме пак :) Имах малко прекъсване поради куп причини, като основната е че известно време ми липсваха тренировките и просто нямаше смисъл да описвам еднообразната си храна. Но днес поднових заниманията си, защото когато не тренирам изобщо, наред с напрежението в момента... просто резултата е ужасен. И понеже през деня дупето ми се схваща от седене, ще правя тренировките сутрин рано- м/у 6:30 и 7:30. Пробвах да ги оставям за късната сутрин или обед, но не ми се получи. Така ще го карам поне докато свърши сесията. Оттам нататък смятам да си подновя картата за фитнеса. Но както се казва всичко с времето си.
Относно храната приключих с пречистващата диета. Чувствах се доста добре с лимеца, въпреки липсата на енергия понякога. Поне не прекалявах с храната, нямаше тежест в стомаха и тн. , а да си призная когато не спазвам някакъв определен режим се излагам, особено когато съм и под напрежение. И за да избегна именно това, съм си приготвила храна за идната седмица(месо,риба тон, зеленчуци,кафяв ориз,овесени ядки,мляко и тн) , като смятам да правя по 2/3 хранения на ден, като тях ще описвам в съответния ден.
Това е за сега от мен... от утре почвам да описвам подробно :)
10.06
Тренировка:
-40мин леко скачане на въже (пуснах си една серия на supernatural и то времето така бързо мина :D )
3 кръга:
-berpee x10
-dumbbell swings x 10 wth each arm
-dumbbell romanian deadlift x10
-crunches x20
Храната:
-закуска: 100гр пълнозърнести макарони + 75гр краве сирене + малко масло; кафе
-обяд: зеленчукова супа (чушки,моркови.катофи,лук +... ) + 100гр пълнозърнест хляб
-череши
Не съм доволна от храната си днес... просто напрежението ми идва в повече и скачам много на въглехидрати... Ще се поизмъча още малко тази седмица :(
12.06
Ужасен ден ... спах 4 4аса, сутринта много много нерви с изпита и в крайна сметка го взех, но както обичайно се случва нямах грам късмет. Чак ме е яд, че се мъчих толкова. Но каквото такова, преминавам нататък. Много ми се разхождаше, но заради това време не излезнах :( Тренировка нямаше, бях невероятно изморена даже съм заспала в 9:30/10 и днес станах в 9 :D А по принцип спя по 6/7 часа.
Храната:
първото ми хранене беше към 14:30 - омлет (2 яйца с чушка)
16:00 - 4 пилешки кюфтенца (голяма грешка ... такова нещо няма да ям никога повече) + салата (1 домат и 1 краставица)
19:00 - салата (2 домата ,краставица) 120гр извара, 1 настъргано варено яйце, 6/7 маслини
+5/6 фурми
Мнението беше редактирано от mimzityy на 13.06.13 09:41.
13.06
Тренировка:
30мин скачане на въже
3кръга:
1.повдигане на дъмбели от хоризонтален лег х 8
2.флайс х 8
3.бецепсово сгъване х 10
3кръга:
1.пулоувър х10
2.лицеви опори (от колене) х 10
В началото на юли отново отивам във фитнеса (sun) Честно казано нямам търпение... много ми липсва обстановката.
Храната:
-салата( 2 домата,100гр извара,30гр кашкавал,5/6 маслини, 2 варени яйца [настъргани] )
-плодово мляко ( 200гр мляко,1 малка настъргана ябълка, праскови на парченца, овесени ядки, протеин (triple chocolate) ,кокосови стърготини (обезмаслени) ) (такъв съм чревоугодник, че не е истина просто :D )
-100гр пилешко филе + 100гр пълнозърнест хляб
-60гр бадеми
- 2 купички с вишни (inlove) и 1 с череши, не знам колко беше като грамаж, но не можех да спра ...
Замислям се дали да не се върна на войнския режим. В момента като почна да ям и след това просто не мога да спра, дори и да не съм гладна. Не знам какво се случва, но не ми харесва, защото съм поддута постоянно , та чак и как да кажа... пухкаво се чувствам :D
Мнението беше редактирано от mimzityy на 14.06.13 08:01.
14.06
Тренировка:
60 мин степер (малко ми е мудно, но не се бях качвала на него от 100 год)
40 клека
40 коремни преси
15.06 -Нетренировъчен
16.06
От днес почвам Warrior diet отново, защото просто нямам контрол над храната. Тази седмица ще се старая overeating-a да ми е м/у 14:00 - 18:00. Храната като цяло ще я опиша по-късно :)
Тренировката :
30 мин скачане на въже
3кръга:
lateral skips x 30
lunge press x 10 for each leg
competition berpee x 10
rotisserie functional core
Последната серия от упражнения за корема ги правих точно както Скуби обяснява, т.е. 45 сек за всяко упражнение.
Мнението беше редактирано от mimzityy на 16.06.13 09:35.
Храната:
undereating
-кафе
- вишни (около 200гр)
-айрян (250мл)
overeating от 17:00 до 20:00
-салата (марули,домат,краставица)
-2 яйца + 135гр риба тон
-вишни-череши (около 600гр)
Едит: една малка ябълка (150гр) поръсена с протеин и една лъжица тахан
Мнението беше редактирано от mimzityy на 16.06.13 21:44.
17.06
Започнах деня със сутрешно 25 минутно кардио в двора на близкото училище. Толкова време не съм излизала навън да тичам, че ми се стори като чудо направо :D Утре сутрин сигурно пак ще ида (sun) Преди и след кардиото имаше малко по-дълъг стречинг от обикновено. Накрая малко коремни преси и това ще е за днес.
Едит: каране на колело (около час)
Храната:
Underating
-кафе
- 2 шепи ядки (микс) (едната сутринта, а другата към обяд)
-череши
overeating от 16:45 до 18:00
-салата (марули,домат, 1 краставица)
-120гр пилешко филе
-череши
+ грах със зеленчуци( чушки,гъби,моркови,лук) и пилешко и малка салата (1 домат и 1/2 краставица)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 17.06.13 23:00.
18.06
ИИИ отново сутрешна тренировка. Много зареждаща (sun) Наскоро разбрах, че септември месец ще има крос от град Съединие до площад Съединение в Пловдив и силно се замислям дали ще мога да се подготвя сега през лятото. Днес съм на интервю за работа... та ако почна живот и здраве, не съм сигурна как ще съчетая нещата. Но нека мине деня пък тогава ще го мисля (whew)
30 мин кардио
4 кръга:
раменна преса х 10
полу кофички х 10
повдигане на крака от хоризонтално положение х 20
+ 3 серии Х 8 гребане с дъмбел (трябва да си нагласям кг на дъмбелите и за това така се получава)
За undereating-a съм намислила:
- (coffee)
-ябълка с протеин и тахан
Останалото ще го дописвам по-късно :)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 18.06.13 08:45.
overeating 16:30 до 18:30
-салата (марули,краставици, домат)
-120гр пилешко филе със сос от извара (150гр) + 5/6 маслини
-мнооооооооооооооого череши :D
Tези дни съм като невидяла.... не мога да спра докато не ги изям всичките :(
Иначе да се похваля - днес си купих л карнитин с хром (sun) От утре почвам да го пия преди сутрешното кардио,че покрай тая сесия малко поомазах нещата и искам да си дойде всичко на мястото.Имам чувството че си омазних краката. То всъщност, винаги първо там се лепват мазнинките (headbang)
19.06
Тренировка
25мин тичане
5 кръга:
-20 клека със собствена тежест
-10 лицеви опори от коляно
Храната беше доста. Прекалих... но преди изпит полудявам :D
20.06
Иииии изпита е взет! (sun) Понеже нямаше време сутринта да ида да потичам, отидох и се върнах пеш до университета, т.е общо около 10 км бързо ходене.
undereating
-2 кафета
-10 кайсийки
overeating
-грах със зеленчуци (чушки,моркови, картофи, но малко) и пилешко
-100гр пълнозърнест хляб
-салата (3 малки домата, 1/2 краставица, 50гр извара, 2 варени яйца, маслини)
-150гр фурми
От утре почвам да си ходя пак на фитнес (sun) От всички разправии, които ми се стовариха на главата, поне това ме кара да се чувствам добре (whew)
21.06
от 7:30 до 8:00 сутрешното кардио (30 мин преди него 10 мл Л карнитин)
undereaing
-2 кафета
-1 ябълка
14:00
Силова тренировка - Ръце и рамо (30 мин преди нея 10мл Л карнитин)
3 кръга
-полукофички х 10
-бицепсово сгъване от наклонен стоеж х 8 @5кг
3 кръга
-френско сгъване от лег (само с лоста) х 8 @10кг
-бицепсово сгъване х 8 @ 7,5кг
3 кръга
-трицепсово сгъване на горен скрипец х 8 @ 25, 20, 15 кг
-бицепсово сгъване на долен скрипец х 8 @ 20, 15 , 10 кг
За рамо
- разтваряне на дъмбели за задно рамо 3 х 8
-разтваряне на ръце встрани за средно рамо 3 х 8
След тренировката 20гр протеин + 1 среден банан
За overeaing-a съм приготвила:
-салата (домати,краставици) + 50гр извара
-3 яйца със 135гр риба тон + 2 филийки пълнозърнест хляб
Ако има нещо ще дописвам :)
Мнението беше редактирано от mimzityy на 21.06.13 18:55.
22.06- нетренировъчен
Храната не ми се описва-нищо особено. Целия ден бях като парцал общо взето... летните жеги ме сринаха нещо.
23.06
от 7:30 до 8:00 кардио (преди него 10мл л карнитин с хром)
През цялата сутрин ми беше невероятно отпаднало... причерняваше ми, виеше ми се свят и след като изядох цял лимон и пак не се оправих реших да хапна - ориз със тиквички на фурна (1 порция около 200гр) + салата (1 домат и 1/2 краставица).
към 14:00 около 300гр кайсии + 2 некранинки (бяха малки)
17:00 Силова тренировка - ГРЪБ + ГЪРДИ -преди нея 10мл л карнитин
повдигане на дъмбели от лег 3х10 @7.5кг
повдигане на дъмбели под наклон 3х8 @7.5кг
кросоувър 3х8 @ 10 , 5 , 5 кг
придърпване на вертикален скрипец 3х8 @ 20 кг
гребане с дъмбел 3х8 @10кг
“набирания” :D с чужда помощ ест :D докато привикна (blush) 3х 2/3
След нея 20 гр протеин.
Вечерята беше към 19:00 -омлет (3яйца,1 зелена чушка, 10гр кашкавал, 1 л ленено семе) + салата (1 домат + 1 краставица)
-малко по-късно 1 малка ябълка
Мнението беше редактирано от mimzityy на 23.06.13 22:04.