Диета, режим или каквото препоръчате ?

14.03.13
10:05

Здравейте,

преди около 7 години почнах фитнес и тренирах усилено около 5 години без да спирам - спрях за 2 години. Сега от октомври месец до сега не съм спирал, тренирам през ден и г/д почнах да придобивам някаква форва. Проблема е, че структурата ми е на едър човек и трупам адски много мазнини на любовни дръжки. От 1-2 месеца спазвам следния хранителен режим
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=jrh8axfs07eL6DG31515064, но няма никакъв ефект. Бихте ли ми съставили друг хранителен режим, работя близо до Карфур и мога да си купувам постоянно храна. Тежа 103 кг и съм висок 184. Тренирам през ден.
Ден1: Гърди и предно рамо
Ден2: Бицепс и трицепс
Ден3: Гръб и Рамо
Ден4: карам Сноуборд

14.03.13
19:07

Кой го е писал това едвам го разбрах?!
Как си издържал на тази диета до сега?

15.03.13
14:30

Би ли я написал тук, тъй като и аз не я разбирам? От това, което мога да прочета ми се струва, че тялото ти е влезнало в икономичен режим от прекалено малкото калории.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1