19.03.13
15:51
Здравейте. Имам няколко въпроса към вас,защото съм малко неориентирана и просто искам да се допитам до вас. Значи от месец и половина ходя на фитнес и предимно правя само кардио т.е само тичам и 5 мин. най-много кростренажор (не винаги)... преди седмица фитнес инструктора ни със една моя приятелка ни направи програма която имаше само загрявка кардио 15 мин и всичко останало силови упражнения а и двете със нея сме закръглени. Искам да питам не трябва ли първо да се свалят подкожните мазнини тогава да се правят силови упражнения? След като видях програмата,която инструктора направи аз отказах да го спазвам,защото не ми се стори много надеждна и продължих да тичам , обаче само тичане. Да не забравя , че от вчера започнах да пия фат бърнър 30 мин. преди тренировка и 2 часа след като съм се нахранила,така ми казаха като си го купих от магазин на silabg . Другото нещо , което ше ви питам е какво освен кардио да правя в фитнеса,за да не ми омекне цялото тяло,какви други упражнения за изгаряне на мазнини мога да включа :) имам 3 почивни дни това са вторник,четвъртък и неделя.
Много ще съм ви благодарна ако отговорите на въпросите ми.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Любопитно ми е, колко човека би трябвало да подкрепят инструктура ти, за да го послушаш?
19.03.13
16:10
казано от FaceOff на 19.03.13, 16:03:
Любопитно ми е, колко човека би трябвало да подкрепят инструктура ти, за да го послушаш?
Ами аз казах , че упражненията , които видях в програмата му не ми вдъхват много надежда , защото има ден в който се правят по 90 коремни преси, а като имам подкожни мазнини на корема какъв е смисъла да правя коремни? :)
най-малкото, за да се изразходват някакви калории (и да се стопят мазнините) са необходими мускули, които да ги изразходват, които пък няма как да станат без силови тренировки. ако очакваш някой тук да ти каже, че няма нужда от силови тренировки - грешиш ;)
казано от Естел Кордова на 19.03.13, 16:10:
Ами аз казах , че упражненията , които видях в програмата му не ми вдъхват много надежда , защото има ден в който се правят по 90 коремни преси, а като имам подкожни мазнини на корема какъв е смисъла да правя коремни? :)
Ти имаш мазнини по цялото тяло, значи ли това, че не трябва да тренираш никоя мускулна група? 90 коремни не са чак толкова много, три серии по 30 или 5х18-20. Нормално е един-два дни в седмицата да тренираш и тези мускули..
19.03.13
16:30
казано от FaceOff на 19.03.13, 16:27:
казано от Естел Кордова на 19.03.13, 16:10:
Ами аз казах , че упражненията , които видях в програмата му не ми вдъхват много надежда , защото има ден в който се правят по 90 коремни преси, а като имам подкожни мазнини на корема какъв е смисъла да правя коремни? :)Ти имаш мазнини по цялото тяло, значи ли това, че не трябва да тренираш никоя мускулна група? 90 коремни не са чак толкова много, три серии по 30 или 5х18-20. Нормално е един-два дни в седмицата да тренираш и тези мускули..
Да имам мазнини по цялото тяло,но в областта на корема и бедрата са най-много.
19.03.13
16:45
казано от dr jack на 19.03.13, 16:38:
И сега те mindfuck-вам и ти казвам, защо не кардио с силови упражнения.
Няма нужда да ме mindfuck-ваш.. :)))) до колкото си спомням написах , че кардиото в тази програма на инструктора е само 15 минути.. това не е ли малко време... и един от въпроса ми беше.. КАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ДА ДОБАВЯ КЪМ КАРДИО ТРЕНИРОВКАТА КОЯТО ПРАВЯ ОТ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА НАСАМ !
Мнението беше редактирано от Естел Кордова на 19.03.13 16:47.
А защо не тези, които ти е казал инструктора?
Мнението беше редактирано от dani на 19.03.13 17:23.
Мисля, че трябва да послушаш инструктора си, все пак не случайно е станал такъв и си разбира от работата. Силови тренировки + кардио си е най- доброто нещо. Ще видиш как ще изгориш мазнините и едновременно с това ще постегнеш мускулатурата.
Всички момичета във фитнеса в който ходя правят силова тренировка и кардио тренировка, предписана им от инструкторите там.
Така че интструкторът ти е на прав път, просто трябва да го послушаш.
19.03.13
21:12
Единственият начин да забързаш “заспалия” си метаболизъм (обмяната на веществата) в момента е да почнеш със силови тренировки. Тоест да послушаш съвета на Инструктора си и всички в тоя форум. Кардиото е само допълнение към това. Изпълнявайки само кардио и след 3 месеца ще си на същото ниво като в момента.
Между другото защо не постнеш упражненията, които ти е написал инструктора, да видим какво толкова са те стреснали.
От сега да кажа, че мъжки упражнения, като понятие не съществуват. Щото и това съм го чувал по залите.
Мнението беше редактирано от Антон Добрев на 19.03.13 21:14.
Доста безсмислена тема, която трябва да приключи колкото се може по-скоро, а заключението, с което да завърши е:
Само с кардио тренировки е безсмислено и доникъде няма да стигнеш.Трябва да включиш силови упражнения за да почнеш да топиш мазнините.Колко човека още искаш да ти кажат същото?
Ако искаш се учи ако не искаш недей избора си е изцяло твой
19.03.13
22:03
казано от Естел Кордова на 19.03.13, 16:45:
казано от dr jack на 19.03.13, 16:38:
И сега те mindfuck-вам и ти казвам, защо не кардио с силови упражнения.
Няма нужда да ме mindfuck-ваш.. :)))) до колкото си спомням написах , че кардиото в тази програма на инструктора е само 15 минути.. това не е ли малко време... и един от въпроса ми беше.. КАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ДА ДОБАВЯ КЪМ КАРДИО ТРЕНИРОВКАТА КОЯТО ПРАВЯ ОТ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА НАСАМ !
15 минути не е малко нито много,зависи как ти преминава кардио тренировката(колко интензивно)
И как да ти кажем,какви упражнения да правиш като не знаем какви са сегашните ти такива..никъде не си ги описала.
Освен това както ти казаха по-горе,придържай се към това, което ти е предписал инструктора.
Ми какви упражнения да добавиш...клек, гребане с щанга, тяга (не е нужно да е тежка), раменна преса, вдигане от лег, сгъване за бедра, повдигане за прасец, някой и друг скрипец и си готова...
20.03.13
01:53
Моят съвет е велометър,с него най ефикасно се топят мазнините,ходи колкото можеш повече пеш.Разбира се нищо няма да помогне ако хранителният ти режим не е правилен.
Успех!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече