Дневникът на Никол

Темата е заключена.
Прескочи до:
Nicole Brankova

13.04.13
15:11

Пфф сега ми е “периода” и не можеш да си представиш неска и вчера вечерта какво ядене му ударих :D

Nicole Brankova

21.04.13
15:36

Такааа от доста време не съм писала. Тези дни ми бяха доста стресови и нямах време.
Тази седмица ставам по-раничко и правя тренировка, включваща коремни преси, клекове с тежест, лицеви опори и различни напади и упражнения за крака и дупе.
Осъзнах, че не мога да се откажа от сладкото, защото ако не ям един ден мъъъничко, на другия изяждам тройно.
Сега всеки ден си хапвам сладолед от “Алфредо”, пък като има плодове, ще ям тях :D
Закуската ми е нещо от сорта на препечена филийка с масло и яйце; само препечена филийка или само две яйца; филийка с кашкавал.
Обядът ми е яйца със сирене; понякога пилешка пържола; салата с препечена филийка; риба тон от консерва със обезсолени зелени маслини; пилешки гърди със зеленчуци...
Вечерята е нещо подобно като обяда, но наблягам повече на салатата; варени картофи със сирене ии други работи

Днес хапнах един сандвич от събуей с шунка и пуешко, пълнозърнест хляб с овесени ядки, зеле, домати, краставици и маслини. Радвам се, че открих какво мога да хапвам, докато съм навън с приятели, защото знаете, че е трудно да си намериш нещо здравословно извън къщи :D
Бях в мола с Виктория и си купих нова рокля. Стои ми много добре и не искам да отслабвам, защото съм много хубава с нея (забила съм ги 50 килограма и това е. Нито нагоре, нито надолу, но съм доволна!)
Емии дълъг пост, но нищо. Хайде чао и приятна седмица! :*

Nicole Brankova

29.04.13
12:06

Здравейте!
Тази сутрин излязох рано да тичам, но след много кратко време се изморих.
Цялото ми тичане събрано беше около 5-6 минутки. Може би не тичам правилно или причината е, че никога не съм тичала до сега?
Вие тичате ли и има ли нещо специално в дишането или темпото? :)

29.04.13
12:18

Е, ти какво очакваш? Сама го каза - никога не си тичала досега. :) Започваш с малко, с умерено темпо, след което започваш да добавяш по още една обиколка, по още една - две минути, и така. С времето ще свикнеш.

29.04.13
23:57

казано от Nicole Brankova на 29.04.13, 12:06:

Здравейте!
Тази сутрин излязох рано да тичам, но след много кратко време се изморих.
Цялото ми тичане събрано беше около 5-6 минутки. Може би не тичам правилно или причината е, че никога не съм тичала до сега?
Вие тичате ли и има ли нещо специално в дишането или темпото? :)

Някои хора си мислят, че за да влязат във форма, трябва да тичат. Точно обратното: за да тичаш, трябва да си във форма. Е, ти очевидно не си. Започвай да тренираш и да ядеш.

Nicole Brankova

02.11.13
10:54

Здравейте!
От доста време не съм писала, но не съм и била по-нахъсана досега!
Тази сутрин се събудих с мисълта, че трябва да внеса малко промяна в ежедневието ми, тъй като се подготвям да кандидатствам стоматология и уча по биология и химия постоянно.
И така изпих сутрешното си кафе с мляко и стевия и излязох да потичам (втори опит). Ходих бързо към 20 минутки като за загрявка, а после потичах 7-8 минути, но се изморих доста. След това ходих горе-долу бързо още 15 минутки. Отидох до магазина и си купих хек, домати, кисело мляко, марули. За закуска, след тичането изядох една купа кисело мляко “Верея” с един нарязан банан.
Сега се чувствам прекрасно! :)))
Този път няма да се откажа! Дължа си го.

Nicole Brankova

03.11.13
08:19

Така ето какво хапнах вчера:
закуска: кафе със стевия и мляко, 1/2 кофичка кисело мляко+1 банан
обяд: 1 купа марулена салата с домати, зехтин, сол и балсамов оцет от нар
втори обяд: пак същото
следобедна закуска: 1/2 кофичка кислело мляко с две супени лъжици мед
вечеря: риба хек на фурна със зехтин и домашна лютеница+ една ябълка

Мнението беше редактирано от Nicole Brankova на 03.11.13 08:20.

Nicole Brankova

03.11.13
20:06

Храненето ми за днес:
Закуска: 1/2 кофичка кисело мляко с банан и овесени ядки
Обяд: марулена салата с дресинг и домати+ две парчета хек
Вечеря: 2 малки парчета пица (домашна от пълнозърнесто брашно с много зеленчуци)+ 1 малка пилешка пържола, крема сирене и банан

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1