03.04.13
08:55
Остана по-малко от ден до обявяването на последния комплекс. Какви са очакванията ви?
Pure Nutrition Мъжки ръкавици за фитнес с цели пръсти Crossfit
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Големи гири:)
Ама надали в Оупъна. Както чакахме да почупят Ани от тръстъри, а те им дадоха детските тежести, така и тук, май ще има някой дълъг меткон:)
Мъсъл ъпи вече имаше.
Вертикални преси, може би...и обръщане с повишаваща се тежест.
03.04.13
10:05
99% съм сигурен, че ще има суинг.
03.04.13
10:45
Според мен и набиранията трябва да излизат вече от торбатата...някак не ми се вярва Оупън без набирания.Пудовките също.
03.04.13
13:46
http://www.youtube.com/watch?v=xB0he0Alnbk
Така се тръства:))...уникално темпо, страхотно разчитане на силите!
13.5 в CF Fairfax ... ако на някой му е интересно ...
https://www.youtube.com/watch?v=grnUGOVgrVE
https://www.youtube.com/watch?v=CX2J-vXp8hc
Това заслужава да се види.
“I don’t need cheering, it’s for ladies.”
“If you need music for training go get another hobby “
Mikko Salo
Sisu is a Finnish term loosely translated into English as strength of will, determination, perseverance, and acting rationally in the face of adversity. However, the word is widely considered to lack a proper translation into any other language.
Мико Сало ходи на тренировка с колелото си при -4 градуса...в склад...А вие какво извинение имахте вчера и днес, за да не тренирате? :)
Мнението беше редактирано от Redalex на 10.04.13 15:24.
Това за мен е истинския кросфитър и модел за подражание.
Да не забравяме, че беше контузен...няколко месеца само гребни тренажори и лежанка:)
Много по-земен и реален човек, не като гмо-тата с къвър страниците на всите фитнес списания.
Много, ама много ще се радвам, ако ги накаже тази година на Игрите.
Славко, миналата година на европейските игри го мернах Мико Сало...седеше на “чашката” в залата ...най горе в най далечния край от екшъна.
Седеше сам, подпрян на парапета и само гледаше тъжно. Почти никой от зрителите не го разпозна, докато аз се навъртах в тази част на залата.
Супер земно се държа като го заприказвах и се усмихваше супер дружелюбно, както и почти всички участници в игрите с които се заприказвах.
Но определено му личеше, че му е тъпо,че не се състезава...
Още тогава си помислих, че ако е здрав, догодина ще пердаши здраво, а ето го сега - изскочи втори от нищото :)
Това видео го бях гледал преди време и ако обърнеш внимание, доста често му се налага да тренира с разни подръчни материали или в импровизирани “зали”.
10.04.13
15:47
Щеше да идва в България миналата година, но нещо се разминаха нещата...
10.04.13
15:49
казано от Redalex на 10.04.13, 15:24:
Sisu is a Finnish term loosely translated into English as strength of will, determination, perseverance, and acting rationally in the face of adversity. However, the word is widely considered to lack a proper translation into any other language.
Мико Сало ходи на тренировка с колелото си при -4 градуса...в склад...А вие какво извинение имахте вчера и днес, за да не тренирате? :)
Аз когато бях в университета всеки ден тичах на Гребната в Пловдив(+дни с тренировки с тежести) в зимни, летни, пролетни, есенни условия...тичахме аз и гребците - лятото няма да ти казвам в 7 сутрита какъв задух е, зимата няма да ти казвам като задуха вятъра от р. Марица как от едното платно преминавам в другото ‘’без да искам’‘...та, когато нямах работа и по цял ден тренирах, лекции, хапвах, сън, вечерта с приятели психически се отмарям. Тогава нямах оправдания, защото нямах причини да пропускам тренировка.
Иначе Мико Сало какво работи? (просто ми е любопитно)
Мнението беше редактирано от Мила на 10.04.13 15:51.
10.04.13
15:54
Яко, тя работата му е непрестанна кросфит тренировка тогава.:)
Май вече не е пожарникар, ами си е само атлет.
Това е удобна професия, която да комбинираш със спорта. Имаш и доста свободно време.
А да си роден състезател, особени в индивидуални спортове и да стоиш настрани, когато почне битката е...мъчение.
10.04.13
16:15
казано от Vic на 10.04.13, 14:37:
Това заслужава да се види.
“I don’t need cheering, it’s for ladies.”
“If you need music for training go get another hobby “Mikko Salo
Много митохондрии е насъбрал )), респект!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече