07.07.13
19:32
казано от Борето на 07.07.13, 17:11:
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 14:50:
казано от Борето на 07.07.13, 12:34:
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 11:47:
казано от Борето на 07.07.13, 01:16:
Да айде направо за всяко нещо хапче ... ае нема нужда
Ами никой не те кара, щом нямаш нужда и имаш силна воля- няма и да пиеш. То и главата може да ни мине и без аналгин, но хората са го измислили за да ни олеснят. ;)
Мислиш ли, че са го измислили само за да те Улеснят? И аз като бях дете си мислех, че Дядо Коледа съществува
АЕ да не навлизаме в лични нападки, темата не е дали си ЗА или ПРОТИВ добавките, а съвсем друга (прочети).
Лични нападки?! Къде ги видя тези нападки много ми е интересно?
П.С. но най-вероятно щом само ти ги забелязваш, значи са плод на въображението ти
Иронията ти може и да е във фантазийте ми, щом казваш. Но пък и с нищо не помагаш! Забелязала съм, че и с другите комуникираш по-този начин, ама аз с теб бях до тук! Живи здрави!
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 19:32:
казано от Борето на 07.07.13, 17:11:
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 14:50:
казано от Борето на 07.07.13, 12:34:
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 11:47:
казано от Борето на 07.07.13, 01:16:
Да айде направо за всяко нещо хапче ... ае нема нужда
Ами никой не те кара, щом нямаш нужда и имаш силна воля- няма и да пиеш. То и главата може да ни мине и без аналгин, но хората са го измислили за да ни олеснят. ;)
Мислиш ли, че са го измислили само за да те Улеснят? И аз като бях дете си мислех, че Дядо Коледа съществува
АЕ да не навлизаме в лични нападки, темата не е дали си ЗА или ПРОТИВ добавките, а съвсем друга (прочети).
Лични нападки?! Къде ги видя тези нападки много ми е интересно?
П.С. но най-вероятно щом само ти ги забелязваш, значи са плод на въображението ти
Иронията ти може и да е във фантазийте ми, щом казваш. Но пък и с нищо не помагаш! Забелязала съм, че и с другите комуникираш по-този начин, ама аз с теб бях до тук! Живи здрави!
Ами нападка е едно, ирония е друго! И аз отдавна съм помогнал, когато е трябвало, а не сега тепърва.
П.С. Моля те не ми казвай, че ме следиш :D
15.07.13
23:53
казано от AleXandra на 07.04.13, 08:56:
Още нещо да предложите?
Съветвам те да пробваш с Хром(Chromium picolinate).При мене има страшен ефект при подтискането на апетита.От както го пия въобще не се сещам за сладко, а и като цяло нямам онзи чак СТРАШЕН апетит :D
Аз пия по две капсули.Едната сутрин половин час преди закуска с кафето, а другата след тренировка, когато хапвам пак въглехидрати.
Добавката не е скъпа и лично при мене действа отлично.Продава се и по аптеките.
Също така и тук http://shop.bb-team.org/now-foods-chromium-picolinate?sku=347
Когато става въпрос за потискане на глада към сладкото винаги ползвам gymnema sylvestre, но трябва да се сложи екстракта върху езика и тогава просто забравяш за сладко. Добавете към това HCA, Glucomannan, 5-HTP и в краен случай 1,3-dimethylamylamine/DMAA и чувството за глад ще бъде заличено.