06.04.13
11:46
Здравейте, опитам се да влезна във НВД, но стигнах до съставянето на примерно меню и стана сложно, не мога да намеря някакъв приличен калкулатор, за да направя сметките... За това моля за помощ, ако има някой със същото телосложение и възраст, ще съм много благодарен да постне програмата си. Много благодаря предварително на всички, който ще помогнат :)
-16 години 70 килограма, 180 височина.
Сметките са ми:
ОКБ- 2315,11
Протеин- 210гр.= 840 кал.
Въглехидрати- 105гр.= 420 кал.
Мазнини- 117,2гр.= 1055 кал.
Програмата по която смятам да работя:
Понеделник: Кардио, Тренировка.
Вторник: Почивен.
Сряда: Кардио, Тренировка.
Четвъртък: Кардио, Тренировка.
Петък: Кардио, Тренировка.
Събота: Почивен.
Неделя: Зареждащ,Кардио, Тренировка.
-Тренировките са ми вечер кардиото сутрин по 30 минути, тренирам лостове.
06.04.13
11:51
знаех че ще има такива коментари, че съм поредния 16 годишен идиот прочел за НВД и се хвърлил в дълбокото, но искам да изчистя корема просто, издръжлив съм кардиото не ме притеснява мога да тичам много.
Тогава не се филмирай! Намали леко въглехидратите и избягвай джънк, но нищо строго. Наблегни на тренировките, тва е... за 2-3 месеца си готов и просто си яж здравословни, всичко ще дойде с времето, не ми се вярва да имаш кой знае къв корем на тея мерки...
Ако за пръв път ще правиш НВД-не е нужно да смяташ калории.Запознай се кои храни са с високо съдържание на въглехидрати и ги избягвай.Гледай да ти е достатъчно протеина и готово.Смятането на калории при НВД се налага на много по-късен етап.
Може да намалиш млечните,ако не си пристрастен към тях.
07.04.13
11:18
благодаря, приемам препоръките, но все пак да ям ли почасово?
Яж така,както се чувстваш най-добре.Напасни режима спрямо себе си,не себе си спрямо режима.
17.04.13
21:37
Извинявам се на автора, че му ползвам темата.
Искам да попитам, какво ви е мнението за сладката царевица? Понеже съм на НВД и я хапвам два пъти седмично по една консерва през 2-3 дена, която е 285гр.изцедена от сиропа.
И друго.
Предимно ям месо, риба, пилешко и телешко. Хапвах и свинско, но го спрях и минах на свинска карантия. Става дума за свински сърца печени на скара.Четох, че са доста диетични и напълно заместват другите меса, като протеин.Но не знам, дали прочетеното е вярно. По принцип са много сухи и не са мазни при пипане и ядене.
Мнението беше редактирано от borislav adov на 17.04.13 21:39.