За да даваш съвети на хора от подобни места, според мен трябва да знаеш как изглежда живота там и как се хранят - там реалността е маааалко по-различна от тукашната и тукашните съвети не вАжат. ;)
Хубаво е да се дават съвети, още по-хубаво е да отговарят на реалността.
Мнението беше редактирано от Margi на 02.10.14 13:16.
02.10.14
13:24
Пича е в армията, ще пуснем интервю с него.
казано от Grey Knight на 02.10.14, 13:24:
Пича е в армията, ще пуснем интервю с него.
На мен лично би ми било много интересно. :)
02.10.14
21:53
Още една. :)
02.10.14
23:04
Тук си харесвам рамото и трапеца.
Тренировка днес: Яко вени и васкуларизация, започва да ми се балансира водата по тялото най-накрая.
10 минути кардио и 10 минути корем.
Храната: 300 грама протеин, 400 грама въглехидрат, 150 грама мазнини.
казано от Тедо Димитров на 02.10.14, 23:04:
Тук си харесвам рамото и трапеца.
Тренировка днес: Яко вени и васкуларизация.
Как се тренира за вени и васкуларизация?
03.10.14
09:10
Изпуснал съм да напиша, че бяха ръце.
А ръцете са си пълен ташак за трениране и не ми се описваше. :)
казано от Тедо Димитров на 03.10.14, 09:10:
Изпуснал съм да напиша, че бяха ръце.
А ръцете са си пълен ташак за трениране и не ми се описваше. :)
Набиране с лицеви, така ги понадувам аз:)
03.10.14
10:02
Имам отделни дни и за двете.
Тренирането на ръце е просто да си почина ментално и да се радвам на това, което виждам. Вкарвам адски много кръв и това работи за мен.
Дали има смисъл - има. Но е по-скоро визуален.
03.10.14
14:17
Кой вариант ви харесва повече? Аз много се чудя и не мога да реша...
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 03.10.14 14:18.
казано от Тедо Димитров на 03.10.14, 14:17:
Кой вариант ви харесва повече? Аз много се чудя и не мога да реша...
Втория.
Аз имам друг върпос - защо пускаш снимките една по една с по няколко часа разлика, вместо да ги пуснеш всички? :)
Втория вариант е по-добре. Фигурата се откроява и привлича окото. На първата снимка сивото се прелива с черния фон и се губи ефекта.
Мнението беше редактирано от Love на 03.10.14 14:30.
03.10.14
14:32
Боби,
защото и аз ги нямам всичките все още.
казано от Boby_ на 03.10.14, 14:29:
Аз имам друг върпос - защо пускаш снимките една по една с по няколко часа разлика, вместо да ги пуснеш всички? :)
казано от Петър на 30.09.14, 22:02:
казано от Grey Knight на 30.09.14, 21:44:
Ще помоля за съвет, тези, които са видяли фейсбук страницата ми - как да я популяризирам.
:)Качвай провокативни снимки и постоянно поддържай трафик и дейност в нея - клипове, щуротии, квото ти дойде на акъла. Спреш ли, спира и тя.
:D
03.10.14
15:49
Обработката си дава.
Просто всичко ти се вижда много по-добре - дори и недостатъците. :)
Не знаех, че съм гледал съфорумец в “All shook up” :) . Адмирации за всички успехи ! 8-)
П.П.
Лекцията за entrepreneuring много ме изкефи.
05.10.14
19:48
2 бейзболни мача и едни крака този уикенд. Сега ям сладолед и пица.
Краката ми изглеждат по-плътни и големи като съм се наял.
05.10.14
22:28
Снимахме и първите неща за ЮТюб. За съжаление са на английски. Не знам дали имам право да ги поствам тук.
Говорим за суплементация и какво всъщност работи.
Очаквам мнения и критики!
05.10.14
22:50
Ужасно е!
П.П. Всъщност нямам идея, но на нещо, което не постнеш, мога само да си измисля мнения и критика от кристалната топка.
05.10.14
23:30
/
Мнението беше редактирано от Kenny на 21.11.14 17:25.
06.10.14
19:15
https://drive.google.com/folderview?id=0BxQ6IjhTLPzkOGJPRUtUdE50VGM&usp=sharing
Тук са шеърнати преди да ги кача в тубата. Моля за мнения! Скоро поръчвам и интро. :)
Не знам какво има отстрани, ама го сложи зад камерата, постоянно се оглеждаш. Някакви картинки с резюмиран вариант по време на клипа ще са готини (примерно за vit. D - My recommendation is 10000UI или нещо подобно докато говориш).
Мнението беше редактирано от aleks на 06.10.14 20:26.
06.10.14
20:43
Тедо, браво бе момче. Ти си разцепил форума, странно е, че снимките ти не светят и няма много мнения - съвети.
Не си ми любимец, ама ще си дам моето мнение, щото свършената работа от теб е жестока(пък и професионално работата ми е свързана с детайли и естетика на цялостна картинка)
1. Боксерки вместо слип за снимките.
2. Примерно готино се усмихваш, обаче е добре да имаш снимка като на предишната страница с дъмбелите в ръце, добре стоиш.
Относно видеото - наистина престани да се оглеждаш в страни, опитай се да не ‘’ъъъъъ’‘-каш, и според мен зад теб е добре да се сложи банер/лого/снимка - принт на страницата/ютуб канала който рекламираш.
Бтв - нямам никаква идея относно начинанието ти. Кажи какво ще правиш, не съм много онлайн и съм изгубила нишата.
Хайде успех, шервай за мнения и препоръки.
П.П Използвай повече ‘‘linking verbs’‘
Мнението беше редактирано от Мила на 06.10.14 22:11.
За въртенето и евентуалните субтитри (или още по-добре вмъканти кадри/слайдове със схеми, диаграми и изобщо нещо различно от физиономията ти) вече са ти казали по-горе.
Друго, което ми прави впечатление, е постният фон. Помисли за плакат зад теб. Трето прическата - не че моята е по-хубава, но аз не се опитвам да се превърна в публична личност. :)
Имам известен опит с презентации и говорене пред публика. Съветите ми може да не ти допаднат, но си ги поискал, затова идат. :)
Работи върху паразитните думи и звуци. Не изгледах целите клипове, но като цяло започването на изречения със “So”, “Well” и т. н. не е добра идея в общия случай, а “ъъъъ” не бива да се промъква изобщо. Ясно е, че знаеш какво говориш, но не си го репетирал много, а не си се ошлайфал достатъчно, за да импровизираш гладко все още. Говори пред огледалото, пробвай различни варианти и ще се получи.
И накрая може би най-важното - въртенето е само функция на друг, по-голям проблем - дори когато главата ти е обърната към камерата, избягваш зрителен контакт и погледът ти шари. Когато презентираш пред много хора, можеш да си позволиш (даже трябва да го правиш) да местиш поглед между участниците в аудиторията, но пред камера имаш само един зрител и през повечето време не трябва да сваляш очи от обектива.
Ще стане работата! Дерзай! :)
06.10.14
23:37
На мен това ми е адски полезно като обективна критика. :)
07.10.14
14:21
Е то зависи каква е замислената таргет група на типа трениращи, май не си писал, а съветите, всичките настоящи и бъдещи, трябва да бъдат конвертирани, съпоставени и адаптирани спрямо това.
Моят съвет е да бъдеш максимално естествен и да не взаимстваш и копираш поведение (стил, или каквото и да е друго) от никого (защото и без това цялата работа ми се струва безсмислена, но това е мое мнение, и само като попадна на подобни “гуру” лекции ги изключвам още преди да съм чул първото изречение), а да акцентираш на дълбочината и качеството на информация, и нищо друго.
Мнението беше редактирано от Kenny на 07.10.14 14:30.
07.10.14
20:19
Относно двете снимки по-горе - на мен лично ми допада повече втората, която е към сепия.
Създава ми приятно чувство.
Да знаеш, че по принцип в 90% от случаите сигурно бих избрала черно-бял вариант:)
Относно видеата: със сигурност не мога да дам градивно мнение как точно да се направи видеото (като ефекти, поява на различни неща и т.н. - нещата, които вече са ти казали), но ако има нещо подобно, ще е много готино! Така интересът ще се задържи, когато се сменят кадри или думите ти се обрисуват със схеми и картинки.
От видеата, които съм гледала, всъщност тези, които са съчетание между лектор и картинки, са ми най-интересни.
Смятам, че когато видиш нещата със схема, диаграма, рисунка, ги възприемаш и асимилираш по-лесно.
И аз бих се радвала на друг фон; а във второто видео не ми харесва осветлението.
На мен ми харесва как говориш, гладко е и ти се разбира всичко. Даже леко завиждам, че не мога да говоря така плавно:) Но ти разбрах всяка една дума.
Присъединявам се с горните мнения за въртенето ти на главата встрани, подозирам защо го правиш. Забелязала съм, че когато търсим думи, или когато мисълта ни тече преди да кажем думите, извъртаме очи/глава, сякаш да намерим търсеното някъде около нас :)
Като цяло ми харесваш, но аз съм пристрастна :D :D
Ще те следя и ти пожелавам най-искрено успех!
Бъди честен и прави всичко с желание и страст:)
07.10.14
21:57
Тренировка гръб
А Обръщане прав - 5х60/5х80/5х100/5х115 със суперсерия бавни набирания, тип Рони Налбатска,
Б Тяга - 5х140/5х160/5х180/5х205 със суперсерия бавни набирания, тип Рони Налбатска,
След това някакви скрипци, гребания с дъмбели. и т.н. Много обем.
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 07.10.14 22:28.
07.10.14
22:30
Коремни! И латисимуси!
А бе, ти имаш толкова много плочки, че спокойно можеш да раздаваш :)
Как имаше сила да правиш негативни и бавни набирания, след тяга и обръщане (и обратното) - не знам. Явно си станал Тедо - машината.
Освен всички останали Тедо-прозвища :)
07.10.14
22:41
Като си структурирам нещата - с удоволствие!
08.10.14
23:35
Почивен ден - само кардио и малко позинг.
“Cause it’s presence and essence that determines respect!” Батко Рей Люис. :)
09.10.14
15:13
Значи пуснах ЮТюб канала. Сега стъпка по стъпка ще се подобряват.
09.10.14
21:58
С този пич работим вече 3 месеца...
10 килограма надолу абсолютно тегло, а сме качили много мускул.
Дърпа 120 тяга. Почти правим набиране вече. Продължава да се променя със всеки изминал ден.
Най-важното - става по-уверен и целеустремен.
14.10.14
21:40
Днес презентирах Инструктор.бг и това, което правим с деца, пред родители в едно училище. Не очаквах такава положителна реакция и интерес от родителите... Май съм напипал нещо. Действаме здраво.
Браво за това, което правиш с децата! Вече имаш първия си subsriber в youtube. :)
п.п. Като съвет просто за канала. Преди съм влогвал, едитвал за около 2 години - под над 50к гледания на видео. Вкарвай тагове, описание, линкове - всичко това е един ключ. Гледай към камерата повече, ако трябва си подготви информацията, която ще споделиш на лист и поглеждай от време на време. Успех за напред, последното видео беше много добро!
п.п. 2: Помисли за intro и outro. Може лека chillin’ музика по време на видеото. Линкове към социални мрежи и т.н. също са ужасно полезни.
Мнението беше редактирано от Монката на 14.10.14 21:59.