Тедо - From Fit to Fat (Offseason Bulk)

Темата е заключена.
Прескочи до:

Мамка му... Да гледаш промените в децата, с които работиш... Не само как изглеждат, но да ги виждам, че се усмихват повече, че са по-уверени... Просто по-щастливи... Няма как да не намирам смисъл в цялата тая фитнес работа...
darling, I will be loving you ‘til we’re 70
And, baby, my heart could still fall as hard at 23
And I’m thinking ‘bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am

So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I’m thinking out loud
That maybe we found love right where we are…

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 03.11.14 21:52.

03.11.14
22:05

казано от Херцог Трън на 01.11.14, 19:09:

Вече май се е коментирало в дневника ти - обръщането с фитили е игра с огъня. Ако разбира се ти трябват здрави китки :)

Edit : https://www.youtube.com/watch?v=Bj-gyl-e4y0

Клоков да им направи един семинар как се използват щангистки фитили...

Мнението беше редактирано от aleks на 03.11.14 22:37.

Мисля, че има нещо вълшебно в 235 кила тяга... Всеки път като ги дръпна и ми се привиждат звезди.
А1 Тяга 5х60/5х80/5х100/5х120/3х140/3х160/3х180/1х200/1х210/1х225/1х235
А2 Набирания до припадък
След това някакви други работи.
Утре сутрин ръце и бегом към София.

04.11.14
19:50

казано от Тедо Димитров на 03.11.14, 21:48:

Мамка му... Да гледаш промените в децата, с които работиш...

Да не станеш “даскал” :)

Да ти кажа на тези деца не им трябва даскал, а по скоро нещо като ментор, защитник, пример... И аз не знам как точно да го нарека. Имам някакъв подход с тях.
Иначе има една страхотна социална програма “Заедно в час”, която съм я мислил като вариант. Обаче на този етап искам да развивам бизнес. Като си осигуря достатъчен доход от него, ще се впусна и в това. :)
Имал съм късмет да се родя в страхотно семейство и са ми били давани неща, които някои деца не са имали. Затова мисля, че трябва да имам сериозен период в моя живот, в който връщам всичко, което ми е дадено.

Невероятен ден...
И не мога да спра да слушам това парче...

Моята част от семинара.

06.11.14
11:08

Не забеляза кавичките ;)

Ще поясниш ли ? :)

06.11.14
11:22

Истинският учител или преподавател е точно това, което посочваш, а и доста други неща. Това е призвание и се открива.

Бърза тренировка за крака.
Единица до 150 преден клек с доста зор.
След това някакви хип тръстове, клек с дъмбели, римска тяга и напади. Набързо, че имах работа.

Семинарът е бил в СУ, зала “Америка за България”, нали?
Имало ли е някъде из университета предварителна информация за него (плакат, съобщение), защото не съм видял (а уж се водя редовен в университета), а щеше да ми бъде интересно да видя.

В СУ беше, в залата, която си спомена.
Не знам дали е имало, да ти кажа. Но ако ти е интересно - изгледай записа. Макар лошото качество. :)

Много силна тренировка за крака
А1 5х15 лег екстензии
А2 5х15 сгъване за задно бедро
Б1 4х15х60 кг клек с дъмбели
Б2 4х20хСТ хиперекстензии за задник
С1 3х50х Хоризонтална лег преса
С2 3х15х60 кг тяга с прави крака
С3 3х20 Хакен клек на машина - това е ебахти колянотрошачката. :D
С4 3х20х30 кг напади, широка крачка
Д1 3х15х лег екстензии
Д2 3х15х сгъване за задно бедро

Пак се очертава интересна седмица:
5 мощни тренировки от понеделник до петък
Нови хора
Презентация в едно училище за здравословно хранене и лесни рецепти за носене в училище
Тиймбилдинг с мюзикъла през уикенда
Танци, пеене, актьорска игра
Дано дойдат и таханите най-накрая...

И ми дойдоха зверски идеи за следващата фотосесия. Малко подранявам с около 10на месеца, но ще е нещо много различни. Ама май ще ми трябва пожарна около мен.

09.11.14
17:09

?

:))))))))))))))

Ауч! :D

Добавям и 4 часов семинар в Американския в сряда, и презентация в четвъртък...

Приятна тренировка за гърди.
Единица до 125 без зор.
Суперсерията горен флайс и горен лег е брутална...
След това час йога.
Сега отивам на репетиция.
Утре пак цял ден на крак, дейба...

Лека тренировка гръб.
Тая седмица по-леко го карам, че сънят ми е малко, а работата много.

Отивам да водя четири часов семинар. Ще се обсъжда какво правим с една от компаниите, ще отговарям на въпроси...
Ама по-скоро виждам как ще ми .... майката от въпроси. :D

Лека тренировка за рамене. Нищо интересно.

Лека, изпомваща тренировка за крака.
Нямам търпение да отида на тиймбилдинга... Последната седмица е доста тежка - и физически, и емоционално...

Изпомпваща тренировка за ръце. Добре се получи. Нищо интересно.
Приготвям си храната за уикенда, кратка репетиция, и заминавам за Сапарева баня.

Тежка лежанка и Ed Sheeran… Положението е тежко. :)
Загрях с 2хШолдър шокър
Единица до 125 лекичко. Покачването стана за 5-6 минути.
След това суперсерии с предизтощаване.
Много добре стана всичко.

Вчера един прекрасен ден в София - брат ми стана 30. Видях се с прекрасни хора.
Успях и да вкарам една бърза тренировка за гръб.
Пробвах предизтощаване и оставих набиранията за накрая. Едвам се набирах по 3-4 пъти. :D
Нямаше тяга и обръщане, защото съм смазан пръст на дясната ръка и ме боли като стискам силно.
Иначе в зала Атлетик никога повече! За 10 лева трябва да има лостове Елейко, подиум, масаж от русокоса блондинка, безплатен протеин и асистент, който да ми разтоварва тежестите...

Не си достатъчно кифла, за да го оцениш :D

Там, ако си над метър и 80, забравяш да се набираш нормално.

20.11.14
17:57

При нас всичките 3 лоста са елейко и тренировката е 2лв :)

Като си взема ГТР-а, със средна скорост 200 километра, за час и половина съм там и ще се възползвам напълно.
А може и с хеликоптер също.
Обаче като си правя бицагите си оставам в Американския - рускините трябва да плакнат и те очи.
Само ме е страх от тази лудата от Павликени, каква беше...

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 20.11.14 19:24.

20.11.14
19:24

казано от Тедо Димитров на 20.11.14, 19:21:

Само ме е страх от тази лудата от Павликени, каква беше...

Атанаска :D

Боже мой, май ще си помпам в Благоевград... Бахти...

По-късно някаква скучна тренировка за ръце.
Вечерта съм на балет. Очаквайте снимков материал. Ама няма как - трябва да спазя предизвикателството...
Как да се съсредоточи човек... Приемат се заявки за желаещи, които искат да я изпеят и изтанцуват! (devil) 

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.11.14 09:33.

А1 3х15х60 кг лег тесен хват
А2 3х15х35 кг сгъване прав
Б1 4х15х40 кг екстензия над глава с дъмбел
Б2 4х12х10 кг сгъване с дъмбел от полулег с фат грипз
С1 4х15х30 кг разгъване на въже
С2 4х15х10 кг сгъване с дъмбели прав с фат грипз
Д1 3х30х30 кг пушдаун с права пръчка
Д2 3х30х30 сгъване на долен кабел.

Получих обаждане от Президентството. Роската ме покани да участвам в дебат относно нуждата от нови социални политики в България. Ще натискам здраво за това, че трябва има повече и по-добри програми насочени към младежите.
Разбира се, ще защитавам и либертарианските си виждания. :)

И повече спортни площадки из парковете :)

Ники, да ти кажа, не мисля, че основния проблем са площадките, а как да закараме тези деца при площадките, пък така да се поискат повече.

22.11.14
11:16

Напротив Тедо, напротив :)
Едно време лостове и успоредки имаше във всяко училище и то не по една, а по няколко. Когато бях 6-7 клас някое момче от класа ако не можеше да направи 7-8 набирания и поне едно коремно го пукаха от подигравки останалите. То дори и аз можех тогава, въпреки че бях слабо кюфте. Ако има условия буквално навсякъде, то винаги ще се намерят желаещи, а те ще доведат още и така след време ще има много повече спортуващи подрастващи. Почва се с това - база, условия, възможност. Масовостта е следствие.

В момента има доста площадки по Благоевград, които са празни.
Когато ти си бил дете - не е имало нито айфони, нито World of Warcraft. Когато едно дете е дебело и не прави нищо - защо да се мъчи и да му се подиграват? Просто влиза в онлайн света, където е герой и другите му се кефят на това, че е добър играч, и никой не го пита за реалния му живот.
Просто има прекалено много опции, които са по-привлекателни.

22.11.14
11:24

Да, не е имало такива неща, но клубове с електронни игри имаше и много киснеха там по цял ден или поне докато имат стотинки.
Имаш грешна представа за това време, даже по-скоро нямаш представа :)
Иди се разходи до някое училище и му виж двора и спортните площадки ;) Опиши ми какво си видял и ела да ти кажа аз какво е имало в моето училище преди 30 години.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.11.14 11:25.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1