24.04.13
13:44
Тренирам постоянно :) Това ми е 3та седмица,като тренировките са ми кръгови (така ме посъветваха първоначално да са кръгови,после да си направя програма), но си залагам повече на кардиото,всеки ден го правя :) Наистина преди много ме мързеше,пак не се харесвах,но мързела в мен надделяваше .. но по-добре да се хванеш в нещо късно отколкото никога! ;) Наистина ще взема съветите които ми дадохте и прекратявам глупавата диета :) По добре да си постигна отслабването с много труд,отколкото по лесния начин и после да си върна килограмите и да се чудя какво да правя ... но просто съм такъв човек,които иска резултати веднага ... знам че точно при отслабването се изисква много труд и няма да стане ей така,затова наистина ще се постарая и няма да правя тези диети в който почти не се яде :).. просто си продължавам режима на хранене :) Наистина с многото съвети които ми дадохте ми отворихте очите,все пак вие разбирате много повече от мен .. с времето човек се учи и моля ви не ми се карайте все пак съм начинаеща в това нещо :)
Имаш ли сантиметър? Ползвай него, аз за 3 месеца не мръднах нито един, АМА НИТО ЕДИН килограм, но свалих общо 23 см. от тялото. Не се отчайвай от липса на помръдване в кантара, понякога може да “свалиш” в следствие от дехидратация, друг път да “качиш”, в следствие на ПМС, примерно :)
Може да споделяш какво хапваш, хората ще могат да са ти много по-полезни, ако виждат какво точно правиш :)
24.04.13
16:11
Нямам сантиметър,но попринцип като се гледам в огледалото съм свалила малко коремчето :) Наистина а преди ПМС много ми се подува корема и тогава имам чуствово,че съм 100 килограма ;д След 1/2 месеца ще кача снимка на първоначалния ми вид и след 2 месеца .. вие ще прецените зашщото аз се виждам всеки ден - моите приятели също и не могат да кажат дали съм мръднала но след 1/2 месеца вие ще кажете :)
Имаше нещо като цитат: Трябват 4 седмици, за да видиш сам промяната в себе си, 8- за да я видят най-близките ти, 12- за да я види и останалия свят...тааа, това е в рамките на нормалното :D
П.С: някои хора много качват (задържат вода) при ПМС, моя приятелка сменя номер дънки направо : ))) Ограничавай солта, ако я използваш, от нея също задържаш вода.
П.С 2: сантиметри се продават на много места, даже мисля, че във магазините за домашни потреби също има :)
24.04.13
21:53
Мали чак един номер.. явно доста задържа водаа ;д а това за седмицитее е доста интересно :)
25.04.13
20:26
Кантари, сънтиметри дрън-дрън... Кво значение има дали сънтиметъра показва по малко или повече? Ваjно е като се видиш в огледалото да си каjеш - ебаси пичката съм станала... А това с седмиците и промяната не е точно така... Щото за да има някаква промяна доста фактори играят роля... Ако всичко е изрядно моjе доста по бързо да се забелеjат някакви промени... Но ако нещо куца дори не всичко понякога е нуjно само в 1 от основните неща да грешиш... Тогава моjе не за 15 ами и за 115 седмици да не забелеjеш промяна..
Иначе успех с тренировките ;) Хубаво е, че си се сетила да влезеш в форма :) Че всичко младо тъпчи баници с боза и не си обръща внимание на фигурата, здравето и т.н...
26.04.13
14:16
Хаха щангибг благодаряя ти за хубавият коментар който си пуснал :) Наистина е хубаво,когато се погледнеш в огледалото и резулатите са налице .. тогава си казваш струваше си всички усилия и труд :)
26.04.13
19:57
Ми да ама ти нещо несериозна ми се виjдаш... Много пишеш нищо съществено не казваш... Пиши храна, тренировки ала-бала...
27.04.13
12:46
Ааа като за първи път в живота да съм сериозна с тренировките .. на 08.05 вече ще стане 1 месец. Еми тренировките са ми кръгови като залагам повече на кардио поне 40 минути понякога и повече :) отделно правя коремни преси и силови упражнение .. една тренировка ми варира от 1.30 минути случвало се и повече .. тренирам около 4/5 пъти в седмицата,а за храната съм на режим .. ее признавам си понякога се опускам и хапвам нещо сладко ( но в нормално количество ) но просто не мога без него ;д. Сутрин ставам пия топла вода (понякога се случва да я опускам) ям или мюсли,или две препечени филлии,после на училище хапвам най-често плод случва се и понякога да ям нещо от вида на солети,крокети . След тренировка хапвам обяд .. обяда ми е нормален най-често омлет и там каквото има в нас,но без хляб и после вечерям пак нещо от вкъщи,отново без хляб. Горе-долу това е режима и тренировките които правя :) знам че има какво да се желае още...
дали тренираш 1, 2 или 3 часа не е от особено значение. Пиши какви точно упражнения правиш по колко повторения и серии. Също така всеки ден си описвай храната- така е по-лесно да се контролираш :) поздравления за месеца и успех
12.05.13
11:48
Здравейте ... съжелявам,че толкова много време не писах,но ето ме отново :) На 08.05 стана един месец упорит труд , дори не ги усетих.. но резултати определено има . Започнах 68 кг.. сега съм 65.2 кг :) всички ми казват,че съм отслабнала,но аз определено не го виждам... хорското мнение разбира се ме нахъсва още повече и в момента съм мотивирана на макс =д 1.70см съм и ми трябват да отслабна още 5/7 килца .. знам,че тук ще е много трудно вече,защото малките кила се свалят по-трудно.Въпроса е там ,че вече почвам много да се вманиачавам в това отслабване,което не много добре .. дори 4 дена бях само на вода и ябълки и резултатът на 4тият ден беше гадене и много ниско кръвно,,, просто ми писна да съм дебела .. разбирате ли постоянно се гледам в огледалото и се виждам че съм още по-дебела,, от 24 часа аз 10 мисля само за ккилограми... :( ето ви снимка ,, преди един месец и след един :) искам да споделите мнението си :)
12.05.13
17:08
Определено има разлика. Продължавай в същия дух (y)
Здравей,
Аз бях като теб! Само, че съм висока 174 см. и тежах почти 70 кг. :) За два месеца успях да сваля 10 кг. като всеки ден тренирах по 30 мин на кростренажор-а, 300 коремни преси и по няколко серийки с гиричките ( 3 кг. ) с по 15 - 20 вдигания. През тези два месеца не си позволявах сладко, тесто и всякакви вредни храни! На Великден качих 2 кг., свалих 0,5 и сега съм 61,5 .. Както и да е остават ми само 5,5 кг., за да постигна целта си. Не се отказвай и не се поддавай на изкушенията! :) Преди да си купиш нещо сладичко си помисли дали ще помниш това, което си изяла след 5 минути и дали ще си заслужава, ако го изядеш! И най - важното не гладувай! Ако гладуваш най - много да забавиш своят метаболизъм и да увеличиш вероятността от йо-йо ефект! Успех! :))))) Дано постигнеш целите си!
18.05.13
17:46
Благодаря ти много,наистина .. ме нахъса още повече .. Това е,че се отказвам бързо попринцип .. признавам си нещо взех да се разпускам .. и като ядене и като тренировки .. но още от днес си почвам пак усилено .. не мисля,че ще хвърля 1 месец тренировки на вятара ..... може да ги свалям бавно килограмите ... но наистина .. НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА.. ! Благодаря,че ме мотивира .. :)