19.06.13
17:09
Айде, Дядо Коледа мина :D
Подаръци за всичкиии..... (потърква ръце)
Мнението беше редактирано от Gogo на 19.06.13 17:09.
19.06.13
21:30
19 юни, 2013 г.
Нещо се наплаших от предстоящата тренировка и легнах 40 мин да подремна. Дойде ми идеално. После душ, аминокиселини и към Залата.
Почивка между кръговете няма.
Работа по двойки:
1-ви кръг, повторен 8 пъти, с почивка, докато другият го прави:
1. Раменна преса - 1х90,90,85, 85, 80,80,80,80;
2. Клек - 1х120.
2-ри кръг, повторен 8 пъти, с почивка, докато другият го прави:
1. Тяга - 1х150;
2. Кофички - 2х50.
3-ти кръг, повторен 10 пъти, с почивка, докато другият го прави:
1. Обръщане, прав - 1х80;
2. Набиране - 2х32.
4-ти кръг, повторен 2 пъти, без почивка:
1. Клек-подскок с два дъмбела х34 кг;
2. Клек-подкскок с един дъмбел между краката 34 кг;
3. Суинг с 50 кг пудовка;
4. Набиране със собствено тегло;
5. Лицеви с пляскане.
Тренировката премина перфектно. Достатъчно време да раздишаш и възстановиш, докато другият прави, и застъпваш отново за тежко повторение.
3 бири. Подаръци от Англия..
Мнението беше редактирано от Gogo на 19.06.13 23:33.
Под раменната преса, военна ли да разбирам - Прав o.0 ? Кога заякна толкова, бре :P Еваля !
19.06.13
22:15
Под раменната преса, военна ли да разбирам - Прав o.0 ? Кога заякна толкова, бре :P Еваля !
Аз знам само едно упражнение и то се казва раменна преса. Тя може да бъде с дъмбели и с лост. Може да е от седеж и стоеж. Това е едно много специално упражнение май няма друго като него. Едва ли има друго упражнение с тежест което може да предизвика толкова злини, компресията на гръбначните дискове е огромно, а най-лошото нещо е че когато се напъваш с много килограми, колкото и да се стараеш се получава едно изкривяване в кръста което е много лощо. Поне аз така го усещам....
19.06.13
22:22
Да, военна преса е.
И да, има напрежение в гърба, но само, ако повторението е неуспешно, с много гърч.., а за мое учудване, тези 90 ги изстрелях. Скоро ще пробвам пак да бутна 95. Предишния път беше с пръсти на лоста ми и не го броя за успешен опит.
Сега, като вкарам и креатина :р
Як гъз и яко рамо, тва ми трябва :)
Бутна ли 95, ставам 3-ти клас :D
Мнението беше редактирано от Gogo на 19.06.13 22:24.
19.06.13
22:28
Досещам се кой е директорът... :D
Мнението беше редактирано от ARM STRONG на 19.06.13 22:29.
19 юни, 2013 г.
и легнах 40 мин да подремна. Дойде ми идеално.
A, A, A (muscle)! Zzzzzzz 8-)
20.06.13
10:13
Едва ли има друго упражнение с тежест което може да предизвика толкова злини, компресията на гръбначните дискове е огромно, а най-лошото нещо е че когато се напъваш с много килограми, колкото и да се стараеш се получава едно изкривяване в кръста което е много лощо. Поне аз така го усещам....
Айде една молба - оправи си техниката, оправи си тренирането- заякни поне малко, изгради някаква издръжливост и после коментирай злини и ползи ;)
Това, че ти усещаш нещо лошо, не означава, че то Е такова, а означава, че ТИ грешиш в изпълнението.
p.s.
Досега бяха клека и тягата, сега дойде ред на и на раменната преса. Смърт за всички базови и трудни движения ! :D
Досега бяха клека и тягата, сега дойде ред на и на раменната преса. Смърт за всички базови и трудни движения ! :D
Също и на пудовките на голо, щото правят мазоли. ;)
Много ми харесват тренировките да знаеш ;) Браво!!!
Тренировките по двойки дават много.Спомням си,когато имах подготовка в Гърция и точно по този начин тренирах с един приятел.Тогава той правеше клек на собствено тегло,а аз борческо обръщане на собствено тегло и така той докато не спре и аз не спирам.Спомням си,че за първи път след тренировка повръщах..
Изкривяване и болки в кръста има, ако в стремежа си да избутам голяма тежест взема да полягам назад. При стриктно изпълнение няма проблем.
Разбира се, трябва си здрав пояс за това упражнение, а и не само за него ;)
20.06.13
10:48
Тренировките по двойки дават много.
Тая работа по двойки я налагат обстоятелствата, инче трябва да тренират на 3 смени или да тренират до никое време вечерта ;)
Най-оптималния режим за тренировка в нашата зала е двама души едновременно, ама и зор да си дават, не да се мотаят :)
20.06.13
10:57
И питаш...смеят и експериментират, кривят се, лафят, скатават...срамна работа ;)
Не всички, ама половината са така. Смятай какво става като си тръгна :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.06.13 11:54.
20.06.13
12:16
Като се тренира машинално, така става. Не виждаш идея в това, което правиш и скатаваш.
Аз не задавам много въпроси, но пък доста неща си обяснявам и сам. Виждам смисъл във всичко(или почти), виждам и прогрес (даже и в огледалото :>).
Понякога ми се иска най-трудното ми движение да е преди останалите, но и то си има идея да не е първо, както ще ми е по-удобно.
Лошото е, че се скатава и не само, когато са в серия, ами и когато почиват. Так една групичка в ъгъла и джабала-джубала... А кой да асистира на трениращия, да сменя дискове и да помага за движението? Много е дразнещо, когато ти самият почиваш и помагаш на някой, а като ти дойде редът, си сменяш сам тежестите и си губиш времето.
Мнението беше редактирано от Gogo на 20.06.13 14:53.
20.06.13
12:44
Много е дразнещо, когато ти самият почиваш и помагаш на някой, а като ти дойде редът, си сменяш сам тежестите и си губиш времето.
За таквиз хора - ФОСТАТА :D
20.06.13
18:13
За таквиз хора - ФОСТАТА :D
Мнението беше редактирано от Gogo на 20.06.13 18:13.
Изкривяване и болки в кръста има, ако в стремежа си да избутам голяма тежест взема да полягам назад. При стриктно изпълнение няма проблем.
Разбира се, трябва си здрав пояс за това упражнение, а и не само за него ;)
Позволявам си да не съм съгласен... :D
Би ли определил това изпълнение от клипа,доколко е стриктно?
Вземи си една щанга с максът ти на военна преса...подпри си гърба на стена и вдигай да видим ;)
20.06.13
19:25
Няколко пъти го изгледах. Чак аз се зарадвах, като видях как се радва! :D
Позволявам си да не съм съгласен... :D
Позволено ти е :)
Би ли определил това изпълнение от клипа,доколко е стриктно?
Вземи си една щанга с максът ти на военна преса...подпри си гърба на стена и вдигай да видим ;)
Като за макс и рекорд, техниката му е перфектна. Само остава да го питаме и как му е кръста ;)
И никъде не съм споменавал за изправен като пирон гръб.
Просто не трябва да се превръща в наклонена лежанка от стоеж, като се накланя тялото от кръста с 30-40 градуса назад. Точно заради това навремето са я махнали от състезанията.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.06.13 01:12.
21.06.13
01:07
Ммммммммм бати ужаса.... Сипах си креатин и левцин към протеина, уж да ги пийна наведнъж. Кое от двете има вкус на повръщано?! .. ама ме боли сърцето да го хвърля сега.................
едит: за 30 мин успях да го изпия... няма такава гадория!!
Мнението беше редактирано от Gogo на 21.06.13 01:49.
Досещам се кой е директорът... :D
Добре че не каза началната учителка.. :D :D ;)
21.06.13
09:52
Ммммммммм бати ужаса.... Сипах си креатин и левцин към протеина, уж да ги пийна наведнъж. Кое от двете има вкус на повръщано?! .. ама ме боли сърцето да го хвърля сега.................
:D
превземаш се ;)
Никое няма вкус на повръщано, левциан има малко по-особен вкус, но само толкова. Ще им свикнеш и няма да ти прави впечатление.
Не пий левцин и глутамин в нетренировъчен ден, хабиш ги.
превземаш се ;)
Никое няма вкус на повръщано, левциан има малко по-особен вкус, но само толкова. Ще им свикнеш и няма да ти прави впечатление.
21.06.13
10:21
превземаш се ;)
И не доживяваш до 40… :D
П.П.Т’ва е цитат към коментара на BGcmex,а не към James. :D
Мнението беше редактирано от ARM STRONG на 21.06.13 10:27.
21.06.13
10:23
Въобще не се превземам. По-гадно нещо не съм пил до сега. А левцина го сложих, колкото да му направя сефтето. :>
Другото беше креатин, не глутамин. Нали било с натрупване, викам чай да понатрупам за днес :D
21.06.13
11:20
Започна зоба... скоро не 3ти клас, ами направо 4ти :D
П.С. Креатинът, според мен е най-лесно с лъжичката направо ФОСТАТА после глътка вода и готово :D
21.06.13
11:36
Едва ли има друго упражнение с тежест което може да предизвика толкова злини, компресията на гръбначните дискове е огромно, а най-лошото нещо е че когато се напъваш с много килограми, колкото и да се стараеш се получава едно изкривяване в кръста което е много лощо. Поне аз така го усещам....
Айде една молба - оправи си техниката, оправи си тренирането- заякни поне малко, изгради някаква издръжливост и после коментирай злини и ползи ;)
Това, че ти усещаш нещо лошо, не означава, че то Е такова, а означава, че ТИ грешиш в изпълнението.p.s.
Аз си давам моето мнение и не е проблем да не го пиша. Ако има някой който да ми каже на мен какви усещания и как се случват при него нещата бих се радвал. Тук случая явно не е такъв. Единствената ми идея беше да спомена и да знаят хората да внимават. Това за вертикалната компресия не го казвам аз а специалисти и в дългосрочен план е .., всеки има право да прави каквото си иска. Но не отива на моето желание да бъда полезен, да го превръщаш в упрек за това колко съм слаб.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 21.06.13 11:43.
21.06.13
14:34
Не си полезен, колкото и да ти се иска, а си некомпетентен. Нямаш опит, нямаш наблюдения, нямаш база за сравнение, рецитираш наизустени неща, извадени от контекста.
21.06.13
15:20
Не си полезен, колкото и да ти се иска, а си некомпетентен. Нямаш опит, нямаш наблюдения, нямаш база за сравнение, рецитираш наизустени неща, извадени от контекста.
Добре, нека да бъде така, щом имаш такова голямо желание.
22.06.13
13:19
21 юни, 2013 г.
1-ви кръг, повторен 4 пъти, почти без почивка:
1. Клек - 3х100;
2. Военна преса - 3х80, 80, 75, 70.
3. Набиране - 8х16;
4. Суинг - 8х50.
2-ри кръг, повторен 3 пъти, без почивка:
1. Тяга - 3х120;
2. Обръщане от земя - 3х80;
3. Кофички - 3х32
4. Лицеви с пляскане - ?х0
Няма да описвам другите кръгове, да не обирам лайковете :D
Няма да описвам другите кръгове, да не обирам лайковете :D
Начи викаш - половин описана тренировка - половината лайкове - вместо 28 - 14 :D
Мнението беше редактирано от Петър на 22.06.13 13:23.
22.06.13
13:30
Е оттук се припознах малко, макар да не е било за мен.
Видяхте ли сега как се обират лайковете. Пишеш каквато си искаш глупост, ама я оформяш като кръгова тренировка. Това е модата :D Това го пиша само и само за да ядосам един аристократ :D
Хем си ги оформям/украсявам така, хем съм аристократ, щото на плажа седя под чадъра. Аристократите сме със светъл цвят на кожата.
22.06.13
15:28
Аз :
Боксьора, искаш ли малко боксова тренировка днес ? :)
Той :
Хм.... и една пренебрежителна крива усмивка...
Та така, и го мързи освен всичко :D
22.06.13
15:28
фоурма бъгва, дублира постовете
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.06.13 15:29.
22.06.13
16:22
Аз :
Боксьора, искаш ли малко боксова тренировка днес ? :)
Аз мислих, че за спаринг ме питаш, затова се направих на разсеян. Чувала и аз мога да чукам. :D
Той :
Хм.... и една пренебрежителна крива усмивка...Та така, и го мързи освен всичко :D