https://www.facebook.com/photo.php?v=374372329348503&set=vb.264489303590063&type=2&theater;
Ти представяш ли си!!!...Тия треньори са направо за ешафода...
https://www.facebook.com/photo.php?v=374372329348503&set=vb.264489303590063&type=2&theater;
Ти представяш ли си!!!...Тия треньори са направо за ешафода...
Що? Може да са решили да ги правят стронгмени, вместо кросфитъри. :) Те и без друго стронменските дисциплини са си жив силов кросфит по същество. :)
И на Кокляев треньорът ли е за убиване?
:D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.04.13 19:39.
Континентално обръщане, макар че ми е много странно от какъв зор им е да го правят начинаещи и жени, това е упражнение за сериозни атлети? (wasntme)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 22.04.13 19:43.
Защото там, където е сниман клипа с момиченцата които го правят спорта е превърнат 101% в бизнес.
Честно казано,не знаех,че съществува такъв спорт...макар,че като видях дебелия лост,ми светна червената лампа (blush)
22.04.13
20:53
Така, докато сте си чатили в дневника ми, докато аз се потя :D .., ето нещо по темата:
22 април, 2013 г.
Първи кръг за начинаещи, повторен 3 пъти:
1. Високо изтегляне от земя;
2. Обръщане от земя;
3. Обръщане и изтласкване от земя;
4. Обръщане от стоеж;
5. Обръщане и изтласкване от стоеж;
от 1-5 се повтаря 3 пъти, като първата серия е с 1х80 от упражнение, втората 1х70, третата 1х60
6. Тясна лежанка 3х90;
7. Мъртва тяга 3х140.
Почивка, докато се изредят другите на същото.
Втори кръг за начинаещи, повторен 2 пъти, без почивка между кръговете:
1. Клек с 2х36 кг дъмбели от земя;
2. Суинг с 50 кг пудовка;
3. Суинг с 32 кг пудовка;
4. Набиране широко;
5. Кофички;
6. Набиране тясно.
От един месец, сефте починах два дни (събота и неделя). Снощи и сутринта пих по един диклофенак дуо и днес ми беше песен.
Накрая, както винаги, бира, солети и някоя цигара, за отваряне на чакрите.
Мнението беше редактирано от Gogo на 22.04.13 20:55.
22.04.13
21:04
2. Обръщане от земя;
4. Обръщане от стоеж;
5. Обръщане и изтласкване от стоеж;
Любимата ми комбинация :)
22.04.13
21:25
Готино си водиш дневника. :)
ПП: На колко години си?
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 22.04.13 21:25.
22.04.13
21:32
Готино си водиш дневника. :)
ПП: На колко години си?
Благодаря.
То в профила ми го пише. Няма шега, няма измама. 35 годишен изпаднал ерген. Изпаднал, ама и аз съм хора.. :D
22.04.13
23:39
2. Обръщане от земя;
4. Обръщане от стоеж;
5. Обръщане и изтласкване от стоеж;Любимата ми комбинация :)
Като го правихме заедно не викаше така. :) След единия кръг направо си излезе... :P
22.04.13
23:56
Разбрах, че си тренирал по коледа в нашата зала.. Мини да се запознаем. Аз много обичам да пазя, когато някой прави обръщане и изтласкване. Най-обичам и да помагам, като каже, не мога повече. Наследил съм го. :>
Мнението беше редактирано от Gogo на 22.04.13 23:57.
23.04.13
00:11
Разбрах, че си тренирал по коледа в нашата зала.. Мини да се запознаем. Аз много обичам да пазя, когато някой прави обръщане и изтласкване. Най-обичам и да помагам, като каже, не мога повече. Наследил съм го. :>
Тоя петък съм го планувал да мина. Дано не изскочи някаква работа че Сашо ще ме бие вече.. :)
23.04.13
15:58
Току-що установих, че да четеш женски дневници без снимки е чиста загуба на време.
Няма угодия..
Тъкмо се зачетох/зазяпах в някой друг женски дневник (със снимки) и установих, че там има повече мъжки мнения, отколкото женски.
Е, ако ще чета мъжки мнения, по-добре да продължавам да си чета само мъжките дневници.
Ако дневникът е на Блага - то не е дневник, то е одисея :D, a иначе какво по-нормално от това в женски дневник да има основно мъжки мнения :D
Едит: Аднах линкче
А женските дневници става голям купон понякога - чакай просто да се появи някоя върла привърженичка на гладуването или на изчанчените диети и гледай кво става :D
Мнението беше редактирано от Петър на 23.04.13 16:08.
23.04.13
16:01
Не им помня имената :)
Не им помня имената :)
А така. Само по цици и задник ги различаваш, а? (devil) :D
Мнението беше редактирано от CarnalK на 23.04.13 16:05.
Няма угодия..
Тъкмо се зачетох/зазяпах в някой друг женски дневник (със снимки) и установих, че там има повече мъжки мнения, отколкото женски.
Що просто не приемеш факта,че не си единствения мъж с вкус в тоя форум ;)
23.04.13
17:32
Човек трябва да има някакви граници.
Гледай, но не пипай.
Пипай, но не опитвай,
Опитвай, но не преглъщай.
23.04.13
20:45
Човек трябва да има някакви граници.
Гледай, но не пипай.
Пипай, но не опитвай,
Опитвай, но не преглъщай.
Бих добавил:
Преглъщай, но не повръщай!
Извинете за спама, момчета, но вие сте поети! Признавам, че и на мен са ми скучни женските дневници, извън снимковия материал. Твърде силно съсредоточаване върху храна и не непременно интересни тренировки. И думи, думи...
Вас много се радвам да ви чета! При вас жени тренират ли?
23.04.13
21:27
2. Обръщане от земя;
4. Обръщане от стоеж;
5. Обръщане и изтласкване от стоеж;Любимата ми комбинация :)
Като го правихме заедно не викаше така. :) След единия кръг направо си излезе... :P
Еее, ай ся, чак да съм излязъл - не съм, просто хванах пудовката на средата на кръга :P И имах предвид, че ми е любима да я чета, когато някой друг я е правил :D
23.04.13
21:52
Из “И Ловец съм, и Рибар съм...”
Зрял фасул яхния,
Сливова ракия,
Печена сланина -
Нека да е зима !
23.04.13
22:55
Извинете за спама, момчета, но вие сте поети! Признавам, че и на мен са ми скучни женските дневници, извън снимковия материал. Твърде силно съсредоточаване върху храна и не непременно интересни тренировки. И думи, думи...
Благодарим за топлите думи. Елате повече! :D
Случва се да тренират, но само в мое присъствие, защото друг няма нерви. ;) Аз подход съм имал към жените. :D
Mда, и аз прекарвам повече време в четене на мъжки дневници. По-интересно е.
Mда, и аз прекарвам повече време в четене на мъжки дневници. По-интересно е.
И аз :D
Елате повече! :D
Случва се да тренират, но само в мое присъствие, защото друг няма нерви. ;) Аз подход съм имал към жените. :D
Да дойдем, но къде? Току виж, по празниците проверим то нерви ли ще са, подход ли. А и ме човърка този сталкер!
Ретушът на класиката като промяна в заглавието е хубаво. Повече характер има, отколкото в безгласната буква.
ПС. Нещо по-леко от 16кг пудовка имате ли, като за женска ръка?
24.04.13
10:24
Много хора ги човърка, но така или иначе няма да го видят...без жокерЪТ ;)
Е, какви са тези приказки сега : D 16кг. пудовка са си идеални за женска ръка, даже и 24 може. :D
Е, ама той, ЖокерЪТ, няма ли да прояви любопитство към възможностите ни, че да реши да дойде да покаже? А? А?
24.04.13
11:29
Е, ама той, ЖокерЪТ, няма ли да прояви любопитство към възможностите ни, че да реши да дойде да покаже? А? А?
ЖокерЪТ е набор от неодушевени предмети :D
Ако се надяваш,че женският ти чар ще разтопи титановото студено сърце на Мастъра...грешиш :D
24.04.13
12:51
Да дойдем, но къде? Току виж, по празниците проверим то нерви ли ще са, подход ли. А и ме човърка този сталкер!
Ретушът на класиката като промяна в заглавието е хубаво. Повече характер има, отколкото в безгласната буква.
ПС. Нещо по-леко от 16кг пудовка имате ли, като за женска ръка?
Добре е посещението да стане преди лятото, защото настъпи ли, в залата се тренира гол до кръста.
Винаги може да се измисли нещо по-леко от пудовка, но в крайна сметка, лекото излиза тежко.
То и 16ките са едни.. особено едната, дялана с тесла. :> Да не говорим и че двете 16ки имат разлика в кг-те. Та по-тежката я държа с лявата.. Дясната и без това се развива по-добре, не искам да пресилвам нещата.
Ако се надяваш,че женският ти чар ще разтопи титановото студено сърце на Мастъра...грешиш :D
В случая не храниш мен, но вече усещам, че храната ми идва малко в повече и започвам да губя стройната си фигура. Май ще каня приятел да открива дневник, да поема част от дневните порции. Или... храна ще има за всички? :D
Мнението беше редактирано от Gogo на 24.04.13 12:52.
24.04.13
13:04
Аз съм постоянно гладен, тъй че ... :D
24.04.13
14:06
Явно ще спирам да лъжа в дневника си! :D
24.04.13
14:21
Утре идвам да те проверя как тренираш:)
А един ЧУК идва в петък за да ви провери всички... и да се спаси от Блага, че да потренира на спокойствие ;) :D
А един ЧУК идва в петък за да ви провери всички... и да се спаси от Блага, че да потренира на спокойствие ;) :D
Няма какво да се спасява, аз заминавам за Добрич, опа за Варна исках да кажа (devil)
24.04.13
14:40
Няма какво да се спасява, аз заминавам за Добрич, опа за Варна исках да кажа (devil)
Значи представи си колко си го налашила, та чак му трябва друга зала, в друг град, че да се отпусне да тренира...:D
Ша го видим ся пие ли, не пие ли...че все е “с колата” (giggle)
24.04.13
14:47
Май в събота ще има някакво събиране на форумци? :D
24.04.13
14:59
Рениево-волфрамова сплав, че се топи на по-висока температура и е много издръжлива :D