Комбинация на Протеин + Карнитин

19.04.13
22:31

От вече почти година тренирам сериозно, спазвам сравнително добра диета(до колкото ми позволяват възможностите :) ) тренирам упорито но имам един малко неприятен проблем. Значи целта ми е покачване на Мускулна Маса и всичко(почти) е Ок за сега, имам доста добри резултати и в гръб/гърди/ръце всичко... но направих и коремче ;( Преди ми беше доста релефно(почти без никаква мазнина по него...) Без да се стягам си имах плочи, а сега като се стегна и едвам се забелязват, да не кажа изобщо ;(
Та въпроса ми е Мога ли да Комбинирам Протеин + L Карнитин ?? Тоест да си качвам кила(но чисто без мазнини или поне без много..)  Л карнитина до колкото съм запознат е за чистене на мазнини, мисля че няма да пречи, но вие ще кажете. факт че трябва или само да се качва, или само да се сваля но ако има някакво оптимално решение и идеи с радост ще ги чуя (:: Благодаря ви предварително :)
ПП и относно марките(което е от голямо значение..) си бях намери 2 кила протеин на Унивърсъл на доста добри пари но е на финала вече и ще взимам нов но няма финансовата възможност отново за същата фирма;( Ако може да препоръчате алтернатива по достъпна(да не е някакъв измислен на Нутрим килото за 25 лева... :D ) искам да си е пак качествен продукт :)
Благодаря (::

EDIT:
За протеин г/д съм се спрял на: pure nutrition - pure whey enzymes 5lbs / Какво ще кажете, хубав ли е ??? :)

Темата беше редактирана от bolkers на 19.04.13 22:50.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

За да качваш възможно най-чисто ти трябва възможно най-изпипан режим на хранене и суплементиране, ограничаваш вредните храни до минимум, храниш се чисто, л-карнитин си вземи само ако си в период на чистене иначе не, колкото до протеина може би суроватъчния на синтракс е най-добрия в ниския ценови клас, но не пречи да пробваш и този на който си се спрял.

ЖЧ

24.04.13
16:32

Комбинацията не е проблемна. Относно протеина на Pure, аз лично не го харесвам. Има доста по-добри варианти за тези цени.

30.04.13
23:59

Може да споделиш някои от по добрите варианти за протеин :)
ПП освен протеина на Унивърсъл който пих, след като свърши последния месец пих на Alternative Nutrition(марка която не бях чувал, но ми казаха че е сравнително добра(суровината и е немска, пакетира се тук в бг)). Продукта който взимах, беше гейнер 50 протеин 45 въглехидрати и останалите 5% по малко глутамин/креатин,аминота важните и витамини. Коремчето се поотпусна доста в последния месец, и се чудя дали не е повлиял в голяма степен точно този гейнер... :S Препоръча ми го инструтора (за по бързичко качване вместо само чист протеин.. 50 на 50 протеин/гейнер) ... но май се оказа лоша комбинация :S ;( Пък и тази марка Alternative nutrition не бях чувал за нея... :X :D

13.05.13
23:09

Владимир за този протеин ли имаше на предвид: Syntha 6 ??? в последно време много добри отзиви слушам за него, до 2 дни мисля да си го взема....
Аз имах останала една суроватка и чак сега я допих и е време за новия протеин :) Тази комбинация с Л карнитина няма да я пробвам на този етап, сега няколко месеца (6/7+.. както дойде) ще карам само на хубав протеин, мисля че ще покрие нуждите и целите ми :)

16.05.13
22:06

Днес си взех Синта-та :) от утре го почвам и след месец може да споделя какъв е резултата :)
Само да попитам, в магазина ми казаха по една доза(има си мерилка в кутията) всяка сутрин а в тренировъчния и една доза след трен :) Не знам колко грама е тази мерилка(нищо не пише на нея..) но си мисля че ще ми е много ??? аз последния протеин го пих по 3 супени с връхче леко.  68 кила съм (174) :)

16.05.13
22:19

1 мерилка e 44 грама. То си го пише, но кой да чете. Сутрин след ставане и след тренировка по 1 доза (1 мерилка). В почивен ден можеш сутрин и вечер да вземаш по 1 доза (1 мерилка).

16.05.13
22:21

Както казах на мерилката не пише нищо ;) на кутията също не успях да намеря колко е 1 мерилка ;)
Относно дозата, няма ли значение и това колко килограма е човека който ще взима добавката ?? в случая за мене е 1 мерилка като съм 68 килограма... ами ако някой е 120 ??? трябва да взима 2 дози или пак същото 1 сутрин и една след трен ??? Според мен трябва да има някакво съотношение и разлика :) Това ми беше въпроса ;) Да пълня ли цялата мерилка или грамажите - според моето тегло ;) ?? :)
Благодаря

16.05.13
23:27

Що е то протеин

Приема се една пълна мерилка. Броя на мерилките се определя според нуждите ;)

Искаш да кажеш, че на твойта кутия липсва този надпис ли ?

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 16.05.13 23:28.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1