Дисциплинарен дневник на EllieSan

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.06.13
14:39

07.06 Петък

9:30 - 2 варени яйца
11:00 - Ден А
      1. клек 3х20@8кг
      2. верт. скрипец 4х10@32кг
      3. пек дек 3х10@23кг
      4+5 бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост 3х10+3х10 - сгъвам и оттам правя моста
      6. коремни на римско столче 4х15
      7+8 чуково повд. + пуш преса 3х10+3х10@8кг
      9. 20мин елиптикал, интервали
Малко наизуст си я правих тренировката, защото си бях забравила тефтера, иначе добре. Вдигнах работните тежести на кякои упражнения за сметка на повторенията, да видим.
13:30 - салата с половин консерва риба тон
За работа си купих репички, котидж...подготвена съм :D
Лек ден!

П.С. абе не искам да казвам голяма дума, ама дневникът ми е магически. Откакто отново започнах да го водя и ето, всичко си идва на мястото, вече не съм преяждала от 1 седмица и се чувствам добре (sun) ! Защо изобщо ми трябваше да го спирам...

09.06.13
11:54

08.06 Събота

без тренировка

10:30 - салата с другата половина риба тон
13:00 - братвурст с 3 хапки хляб...и сладолед след това. Много сладолед...
14:00 - още сладолед
18:00 - 200гр котидж, хляб
и после докато затвори бара продължих с бадеми...абе мани

09.06 Неделя

ще пробвам фаст, само вода, може и някой заблуден чай да изпия - вода, вода и накрая бадеми ии още неща които ме е срам да опиша (facepalm) ...с две думи напълних циганската торба (dull) тия фастове ги мога и по 36, и по 48 часа, вий кво знаете...

иначе тренировката (която беше преди излагацията) ми хареса. Увеличих тежестите на някои упражнения, и си намерих любимия уред - тренажор за набиране (гравитрон пишеше, не знам). Ако помня добре, тежеста беше на 64кг (не си и представяйте колко тежа сега) и направих 10,9,6 набирания, вместо скрипец.
Но ето я цялата тренка:
1. клек 3х20@10кг
2. гравитрон 10,9,6@64кг
3. пек дек 3х15@23кг
4+5 бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост 3х10+3х10
6. коремни на римско 4х20
7.чуково повд. + пуш преса 3х10+3х10@10кг
8. кик бек - 3х15@8кг
9. 20мин елиптикал, интервали

Остават ми още две седмици, нямам търпение да свърша с този стаж. Имам толкова много неща да свърша, а толкова малко свободно време. Всичко е на стенд-бай...нямам търпение да се върна към студентския си живот в началото на август! А юли, целия ще пътувам, тъй че сигурно ще отсъствам...

Мнението беше редактирано от Ellie San на 10.06.13 02:15.

11.06.13
02:52

10.11 Понеделник

Ходих сутринта до банката да видя какво става с дебитната ми карта, защото още в събота разбрах, че е блокирана. Обясниха ми, че са я блокирали, защото съм била използвала някакъв манипулиран автомат за билети и да предотвратят повече тегления. Показаха ми  стейтмента - някви тегления от щатите, общо 800 франка ги няма. От банката ми казаха, че “работят по въпроса” (dull)
Но това не е всичко, след това взех, че си загубих телефона (facepalm). Точно сега ли, питам аз...трябва ми някакъв смартфон най-малкото защото го ползвам като навигационен уред, а и сега в Тайланд...не че толкова не мога да си позволя един телефон, ама сега тамън нов да си купувам, малко нанагорно ще ми излезе...както и да е, спирам да се ядосвам за материални неща, не си помагам...
Единственото хубаво нещо е, че успях да потичам около 45мин без джаджи, без нищо, само дишането си слушах, И сега умирам за сън, лека нощ

11.06.13
14:55

Една позната публикува тази статия във фб Рисковете, които крие млякото
еми че то...аз направо да се хвърлям в гроба :D

Ще се отчета по-късно, че работата ме зове

11.06.13
19:50

Ели, стискам палци всичко да се нареди...ако не ти оправят банков проблем в Швейцария, то не знам в коя друга държава биха се справили.За млякото...колкото статии има “за”, толкова и “приотив”....всичко зависи от това ти как се чувстваш. :) Ако ти се знамава може да пробваш период с и след това без мляко и да видиш какви са разликите.

12.06.13
02:18

Бети, благодаря ти за всичките палци които стискаш. И аз се надявам нещата да се наредят. Спрях да се ядосвам, защото няма смисъл, особено за неща които не зависят от мен.
За млякото, аз тая статия не мога да я взема на сериозно...да, верни факти сигурно има, но като цяло, статията е преувеличена, смятам аз.

11.06 Вторник

11:00 - тренировка
      1.напади 3х15@10кг
      2.пек бек разтваряне 3х15@16
      3+4 дъмбели напред+встрани 3х10+3х10@6кг
      5.аддуктор 3х20@36кг
      6.коремни на римско 4х20
      7.хиперекстензии 3х15@5кг
      8.абдуктор 3х20@50кг
      9.гравитрон 10,10,5@64кг
      10. 20мин елиптикал, интервали

Храна - салати, бадеми, сирене

Утре и в другиден почивам. Трябва да си направя програма, че толкова неща имам да свърша...трябва и репорта за унито да си завърша...
Хайде лека нощ от мен :)

13.06.13
10:34

12.06 Сряда

11:00 - 40мин тичане
13:00 - бюрек със сирене, айрян - специално ходене до една турска закусвалня :D
17:30 - мъфин, кафе
23:00 - 200г котидж

Цял ден нагоре надолу по задачи, храната беше кофти...днеска трябва да седна да допиша репорта, че време не остана.

14.06.13
01:16

13.06 Четвъртък

11:00 - тренировка А
        1. клек 3х20@10кг - колената малко ме понаболяват...за момента ще спра до тия 10кг
        2. гравитрон - 10,6,6 надхват 6,6,6 подхват - 64кг
        3. пек бек, затваряне - 3х10@25,5кг
        4+5. бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост 3х15+3х15 - на третата серия трябваше да си почивам
        6. коремни на римско - 2х20
        7. коленогушки - 2х20
        8. чуково повд. + пуш преса 3х10+3х10@10кг
        9. кик бек 3х15@8кг
        10. 20мин интервали, елиптикал

Днес се претеглих във фитнеса...изпаднах в тих ужас, килограмите са с 10 повече от колкото бяха декември месец, всичко е мазно - бедрата, дто, талията, корема. Ужас, не си спомням да съм била толкова много изобщо някога. Няма да се плаша обаче, това са килограми, ще ги сваля. Утре започвам да спазвам строго НВД и си продължавам с тренировките. Нямам особено много време тук, заминавам на 25ти, но ето казвам го СТРОГ НВД РЕЖИМ, и само да видим ако не го спазвам.

Чета дневника на TeddyBear и си мисля...въпреки, че сме толкова различни, изпълненията ни с храната много си приличат, с тази разлика, че тя има смелостта да си напише всичко, а аз не. И аз имам периоди в които всичко е наред с храненето, след което идва период на нищо не е наред, и така. По този случай страшно много ми хареса коментарът на Маргаритка, ще го постна и тук, да си го гледам и да си припомням, когато забравя.

“Ами, то така е обикновено в живота...нещата са динамични и постоянно се променят. Ако очакваш да кажеш: “от днес всичко ще ми е наред”, и хоп - всичко започва да тече по мед и масло, ами няма как да стане. Храненето не е крайна цел, а процес, ще пробваш, ще грешиш, ще се връщаш назад да погледнеш какво си правила преди и как ти е влияело, ще променяш спрямо моментните си нужди, но никога няма да е едно и също. На мен ми се струва, че се опитваш да го застопориш на някаква позиция, която си счела за подходяща, и когато не се получава, изпадаш в кризи и започват драми.”

Прочети повече: I’m a fightner,not a quitter! | страница 9 http://www.bb-team.org/forums/viewthread/66314/P320#ixzz2W8Z0wqWf
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

14.06.13
15:07

14.06 Петък

11:00 - 2 варени яйца
12:00 - 2рунда, 50/10
        1) 2 switch lunges, 2 jumping jacks
        2) Burpees
        3) Jump squats
        4) Touch downs
        5) dive bombers
        6) tricep dips
След това правих коленогушки, колело, крънчове, лицеви опори и ренегатско гребане с 3кг.

Ми...кво да кажа, не съм очарована от себе си това е ясно. Започвам от начало (то не че бях стигнала далеч), този път обаче имам малко по-други амбиции. Хареса ми в залата и ми се иска да вляза в големия фитнес. За целта трябва да усвоя хубаво упражненията със собствено тегло, затова сега ще си поставя тази цел.

и пак закъснях, до после

15.06.13
13:52

15.06 Събота

10:30 - тренировка
    1.напади 3х15@10кг
    5.аддуктор 3х20@50кг
    6.преден планк 60сек, 40сек
    7.хиперекстензии 3х20@5кг
    8.абдуктор 3х20@50кг
    9.гравитрон 10,5,5 с надхват, 5,5,5 подхват @64кг
    10. 20мин елиптикал

толкова ми е криво, едва си изкарах тренировката. Въртят ми се някакви мисли в главата да се откажа...по улиците като вървя само някакви дебели хора ми се набиват на очи и си мисля как ще стана като тях и се ужасявам. Знам звучи супер смешно, но ми минава през акъла...

17.06.13
02:15

16.06 Неделя

Сутринта тичах 40мин навън...после ядох 2 яйца, после към пет - задушени зеленчуци, пилешко бяло месо по-късно ядох бадеми. Горе-долу става. След отвратителното вчера, днес се чувствам по-добре...имахме сутринта среща, цялата късна смяна от бара, да ходим на брънч и след това на боулинг. Еми не отидох, Изобщо не ми се занимаваше и с това, предпочетох да поговоря с брато по скайп и да изляза да потичам. Имам чувството, че колегите няма да ми липсват особено...само дюти мениджъра, той е страшно кадърен и с него мислим еднакво. И на него му подарих книга...не, подарих му книгаТА :D “Изворът” на Айн Ранд. И с това екземплярите на този роман, които съм подарила стават 4. Мда...на мен лично ми беше страшно интересен, това е единственият роман, който съм чела повече от веднъж. Голяма реклама, а? Хайде спирам :D

Лека нощ

17.06.13
12:53

казано от Ellie San на 17.06.13, 02:15:

16.06 Неделя

Сутринта тичах 40мин навън...после ядох 2 яйца, после към пет - задушени зеленчуци, пилешко бяло месо по-късно ядох бадеми. Горе-долу става. След отвратителното вчера, днес се чувствам по-добре...имахме сутринта среща, цялата късна смяна от бара, да ходим на брънч и след това на боулинг. Еми не отидох, Изобщо не ми се занимаваше и с това, предпочетох да поговоря с брато по скайп и да изляза да потичам. Имам чувството, че колегите няма да ми липсват особено...само дюти мениджъра, той е страшно кадърен и с него мислим еднакво. И на него му подарих книга...не, подарих му книгаТА :D “Изворът” на Айн Ранд. И с това екземплярите на този роман, които съм подарила стават 4. Мда...на мен лично ми беше страшно интересен, това е единственият роман, който съм чела повече от веднъж. Голяма реклама, а? Хайде спирам :D

Лека нощ

Ти нали не си забравила, че оригиналният екземпляр те чака в София...макар и вече без корица (blush)

Мнението беше редактирано от Елизабет на 17.06.13 12:53.

17.06.13
14:57

Не съм, не съм, Бети :)) Като си дойда, (през октомври) ще излезем, ще отидем на театър, може и на някой концерт. А на теб как ти е немския? Защото мога да ти дам “Изворът” и на немски, че и на английски :D

П.С. ти ще правиш ли екскурзии това лято?

Мнението беше редактирано от Ellie San на 17.06.13 15:07.

17.06.13
21:05

казано от Ellie San на 17.06.13, 14:57:

Не съм, не съм, Бети :)) Като си дойда, (през октомври) ще излезем, ще отидем на театър, може и на някой концерт. А на теб как ти е немския? Защото мога да ти дам “Изворът” и на немски, че и на английски :D

П.С. ти ще правиш ли екскурзии това лято?

Минекова,напълно одобрявам план-графикът Ви за октомври и ще поема отговорност по изпълнението му.Иначе ще пътувам, но през Швейцария няма да минавам,но пък ще съм наблизо/Австрия,Франция,Германия/.

Предварително се извинявам за спама, повече няма да правя така.:D

Мнението беше редактирано от Елизабет на 17.06.13 21:06.

18.06.13
10:09

18.06 Понеделник

откъм храна...издъних се, ядох кекс и пих кафе със захар...

11:00 - тренировка А
      1. клек 3х20@10кг
      2. гравитрон - 10,10,10 надхват 10,10,10 подхват - 64кг - сериите ги правя с почивки, че не мога да ги завърша инак
      4+5. бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост 3х15+3х15
      6. коремни на римско - 2х20
      7. планк 60сек, 40сек
      8. чуково повд. + пуш преса 3х10+3х10@10кг
      9. кик бек 3х15@8кг
      10. 20мин интервали, елиптикал

Десния ми мъдрец реши да расте...и боли ужасно, пък да не говорим, че съм и подута...все още.

19.06.13
21:13

18.06 Вторник

нямаше тренировка, яденето си беше НВД...почти. За последен път бях на смяна с моят любим дюти мениджър и като свършихме изпихме по една чаша просеко и той ми подари...лъжица :D ама такава пластмасова, където от едната страна е лъжица, от другата е вилица. Така щял да бъде спокоен за мен като съм била заминала за Тайланд :D

19.06 Сряда

предпоследният ми почивен ден :D
10:00 - 100г котидж
10:00 - трен
    1.напади 3х15@10кг
    5.аддуктор 3х20@43кг - нз какво съм писала 50кг по-горе, ама не мога  да си изкарам серията така
    6.гравитрон - 10,10,5 надхват 10,10,5 подхват @64кг
    7.хиперекстензии 3х20@5кг
    8.абдуктор 3х20@50кг
    9. 20мин елиптикал
13:30 - салата, фета сирене
15:30 - 2варени яйца
16:00 - кафе
20:00 - котидж 200гр

иии едно видео на което попаднах повреме на моята мотивейшън сешън

тоз човек ми скри шапката

Мнението беше редактирано от Ellie San на 21.06.13 02:36.

21.06.13
09:52

21.06 Петък

След като не можах много да спя, поради цяла нощ екстремни усещания, тази сутрин чаках пред кабинета зъболекарят да дойде и да ме избави от мъките :D И ето ме сега, все още фъфлеща и изключително симетрична в лицето. Мисля че няма да тренирам днес...мисля че няма и да ям :D

22.06.13
19:21

Какво се случва...вчера, след като ме оперира, зъболекаря ми даде бележка с която да не ходя на работа три дни. И като се има предвид, че неделя т.е. утре ми е последният ден, а аз нямам особено желание да ходя, си завърших стажа по-рано. Вчера нищо съществено не съм правила, само лежах, спах и се тъпках с болкоуспокояващи. Днес - спах до късно, станах, мотах се, още се мотах, съвсем пропуснах времето в което обикновено ходя на фитнес, след това отидох до един турски магазин наблизо, купих си кисело мляко в тия големите кофи по 1кг...и си го изядох. Четох, четох, четох след малко трябва да се стегна, ще ходя на free walking tour Zurich, че един приятел ще я води.
Та с две думи, чувствам се като плужек, без абсолютно никаква воля и желание за нищо, въпреки задачките които си седят. И сега вместо да се възползвам от отворилото се свободно време, аз съм на път да го прахосам цялото. Напълно осъзнавам какво правя...или по скоро НЕ правя. Искам да прочета тази статия, онази статия, да си донапиша репорта, да тренирам, да ям хубава храна, да пия достатъчно вода, да върна спалния чувал на законния му притежател и още един куп малки задачки които само отлагам. Напълно съм се занемарила... И докато ходех на работа си мислех, че нямам време (фейспалм, не ами...). Ето тази война я водя поне веднъж всяка година...и е от най-трудните. Не ми трябват чудеса за да се измъкна, напълно съм наясно какво трябва да правя (и не го правя). Но ще опитвам отново. Докато накрая няма да ми просветне и започна да се слушам.

Сега пия още три големи хапа и излизам, приятна вечер

23.06.13
14:30

23.06 Неделя

Станах в 9, отидох на фитнес, изядох си киселото мляко, сега продължавам с донаписването на репорта.
        тренировка
    1. клек 4х20@10кг
    2. гравитрон - 10,10,10 надхват 10,10,10 подхват - 64кг
    4+5. бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост 4х15+4х15
    6. лицеви от колене 3х10
    7. планк 60сек, 60сек, 40сек
    8. чуково повд. + пуш преса 4х10+4х10@10кг
    9. 20мин пътека

Знам отначало ще ми е най-трудно да се справям със себе си, но по-нататък ще става по-лесно и по-лесно. Волята е като мускул, просто ще го тренирам повечко.

Мнението беше редактирано от Ellie San на 23.06.13 14:31.

24.06.13
01:01

...продължение на дългата неделя...

ред и дисциплина, харесва ми да се контролирам така повечко...като порасна, ще стана диктатор (grin)

16:00 - 300гр царевица
18:00 - 2 варени яйца, листа
22:00 - 500г йогурт, натюр
00:00 - отворих си и другата кофичка йогурт

Засега добре, днес съм вършила само продуктивни неща. Ето, даже си написах репорта, само трябва да го поредактирам и го пращам. Междудругото сетих се как ще ми се казва дневникът :D

25.06.13
01:11

24.06 Понеделник

9:30 - 3 кръгчета, 50/10
      1. нападчета
      2. клекче скокче
      3. лицева опорка
      4. бърпи...ъъ, бърпчета? - ама само половинки
      5. плиенца
      6. скачащи джакчета
      7. планкче
      8. коленогушки
11:00 - 2 варени яйца
14:00 - 2 варени яйца, 500гр йогурт натюр
17:00 - 200г котидж, след малко още един йогурт ометох...
22:00 - листа, листа, листа...и тука нямаше друго, ама ще сложа една кофичка йогурт, че ми се губи :D

Днеска свърших доста работа. И се слушах, което е най-важното. Доволна съм.
Утре заминавам за Тайланд! Стегнах раницата, всичко е готово. Вълнувам се, не знам дали ще се спи тази нощ. Утре рано сутринта ще отида да ми махнат конците, след това трябва да си закарам останалия багаж в унито, да върна колата иии към летището!!
Ще използвам това пътуване да се концентрирам върху себе си, ще си обръщам повече внимание, ще работя върху себе си по-специално върху волята си. Няма да има сериозни тренировки това е ясно, вместо тях ще има много преходи, много катерене, много плуване...айде не много, ама искам поне да опитам буболечки :D
Ще се върна след 1 месец, дотогава ви пожелавам да се слушате (wait)

Бъдете дисциплинирани! :)

Мнението беше редактирано от Ellie San на 25.06.13 01:12.

Тайланд-метчана от мен дестинация :)
И ти там да си правиш скокчета-подскокчета и  снимки, които да споделиш :)

Мнението беше редактирано от Веселка Христова на 25.06.13 17:15.

02.08.13
21:23

Привет. Върнах се от Тайланд преди седмица, започнах да уча, заваляха задачки, възобнових тренировките и се храня както трябва. Преди малко говорих с майка ми по скайп и тя ми каза, че не е лошо да си направя хормонални изследвания, заради състоянието ми в момента. То не е много по-различно от това което беше преди Тайланд, но...да. Факт е че вече стряскам хората...страх ме е да си покажа носа навън, а камо ли да се видя с познати. Не знам...имам чувството, че целият ми живот се върти около това какво ям, кога ям, защо ям...ще се побъркам. Дори когато бях що годе във форма, миналата година, само калории, количества и часове ми бяха в главата. Накрая ще взема да спра да се храня изобщо, но най-вероятно няма и това да успея, защото нямам волята да стана анорексичка.

03.08.13
02:33

same here… (hug)

казано от Ellie San на 02.08.13, 21:23:

Накрая ще взема да спра да се храня изобщо, но най-вероятно няма и това да успея, защото нямам волята да стана анорексичка.

Това веднагически да си го избиеш от главата! Ама веднагически!
Просто се опитай да се поуспокоиш малко, да понамалиш скоростта, дет се вика. Хапвай нормално, но без боклуци. Опитай се да поспиваш повече. Тренирай за настроение... И се усмихвай! :)

03.08.13
13:13

Радост, кво да ти кажа...освен да спрем да се задълбаваме в пустото хранене друго не виждам какво да направим.
Злати, благодаря за съвета, ще се придържам към него. Имам нужда някой да ме подсеща от време на време.

Ето накратко какво правих тази седмица:
неделя - 8км, крос, баирчета около унито
понеделник - 24мин интервална тренировка
вторник - 24мин интервална трен
сряда - 8км, крос
четвъртък - 24мин. интервална трен
петък - 6км, крос. Изкачване на Ютлиберг 1час
Храната беше добре, говоря за тази която погълнах. Иначе ума ми ме трови с мисли за нея...но очаквам и това да позатихне сега, тъй като в кампуса се храня на стол и гледам да ям каквото има там и да не мисля толкова.

Днес, събота...реших да почивам. Към 11 изядох един хубав български розов домат с българско бяло сирене, които баща ми ми донесе. И сега ще изляза с брат ми още малко да му се порадвам докато е тук, баща ми ми го доведе, и така.

Приятен ден :)

04.08.13
22:49

04.08.13 - Неделя

9:00 - 8км, едва ги докарах, НВД си казва думата
11:00 - бъркани яйца, задушени гъби, палачинка
14:00 - две шепи сурови бадеми
15:00 - кафе със сметана
18:00 - печено пилешко бутче, задушени броколи, салата

05.08.13
11:06

05.08 - Понеделник

6:30 - 3 рунда 50/10
      1. lunges
      2. jump squats
      3. push ups
      4. half burpees
      5. jumping jacks
      6. бедрено разг. с шв. топка + глутеус мост
      7. преден планк
      8. коленогушки
9:00 - варено яйце
10:00 - домат (имам още от българските :D )
12:00 - салата, задушени зеленчуци, два резена свинско месо
15:00 - кафе с мляко
19:00 - свинско в някакъв сос, малко задушен зелен боб, салата

Мнението беше редактирано от Ellie San на 06.08.13 00:26.

07.08.13
22:28

06.08 - Вторник

06:30 - 24мин интервална трен
09:00 - варено яйце, половин домат
11:30 - пилешко бутче, много салата
18:30 - пиле, салата

07.08 - Сряда

08:30 - спретнах си интервална на един хълм,  8 пъти до горе, не можех да дишам, следващият път повече (happy)
09:00 - варено яйце
11:30 - братвурст, 2сл царевица, 1сл косло, краставици
16:00 - ябълка
18:30 - пиле, салата краставици
20:00 - 250гр кварк
21:00 - 2 големи с.л. шок. мус

Днеска голям глад, голямо нещо. Едва се одържам да не си изям варените яйца за утре...

08.08.13
16:14

08.08 - Четвъртък

07:00 - 12мин интервална трен
11:00 - 2 резана печено свинско, задушени моркови, салата домати и краставици
14:00 - морков

...

Усещам как започвам да се нося по течението. Бавя се, офлянквам се, отлагам, изобщо не мисля докато върша някои неща и все по-често си позволявам да потъвам в ненужни мисли и спомени. Ето днеска едва станах, за да направя една нищо и никаква тренировка. Това не ми харесва. Иначе едни колеги ме поканиха да тичам с тях днес след лекции, но не знам дали ще успея да отида, защото свършвам 15мин по-късно. Ако са тръгнали ще тичам сама.
Днес сутринта имахме Culinary Production, с една дума - кухня. Беше страхотно, нашата група готвехме в ресторанта, това са снимки на хляба (който правих аз) - фокача със зехтин, сол и розмарин - опитах го докато беше топъл, беше божествен, и основното - сотирани картофи с лук, спанак с лук и сметанов сос и резен свинско месо отгоре.

08.08.13
21:05

продължение:

19:00 - пилешки гърди, задушени моркови и нещо което не биваше да ям сега - чаена лъжица нутела...

Както и да е, по-късно сигурно ще има горещ шоколад, тъй като съквартирантката ми е донесла някакъв специален от Мексико, а щом става въпрос за нещо за ядене, пък е и сладко...аз винаги ще го искам, независимо дали ще си го забраня или не. Няма какво да се лъжем.
Иначе тичането не ми се получи, свършихме френски цял час след уговореното време, след това направо вечеряхме.

Лека вечер

10.08.13
11:38

09.08 - Петък

07:00 - варено яйце
07:30 - 8км
12:00 - парче хляб с пушена сьомга, пилешко бутче, печени зеленчуци
16:00 - два моркова
17:00 - половин домат
19:00 - печени тиквички, задушени зеленчуци
22:00 - 300мл прясно мляко с едно еспресо

Трябваше уж да е почивен, ама след “тренировката” в четвъртък...и тоя хляб и това мляко...

10.08.13
21:57

10.08 - Събота

09:00 - интервална тренировка на хълма, 10 пъти го качих, малко се размазах. Доста ме болят подбедриците сега, утре няма да се тича.
11:00 - бъркани яйца, задушени гъби, вурст и малко мюсли...добре че спрях
13:00 - един час ходене до едно уникално място в планината, там имаше 30-40мин медитация (випасана, нещо “донесено” от Тайланд). Добре ми се отразява малко да си укротя ума от време на време.
18:00 - телешко месо от нещо като кавърма, задушени моркови, салата краставици и моркови

11.08.13
21:00

11.08 - Неделя

09:00 -  16 рунда 20/10
        1. high knees
        2. jumping jacks

21-18-15 и тук ми прекъснаха стълбичката, не я продължих
        планк пружиниране
        лицеви от колене
        мен мейкъри
        кофички на стол
        напад с ритник
        сумо клек
        коленогушки
11:00 - бъркани яйца, задушени гъби, вурст, морков
15:00 - кафе
18:00 - пилешки гърди в гъбен сос, задушени броколи, салата от моркови

Мнението беше редактирано от Ellie San на 11.08.13 21:28.

11.08.13
21:07

Харесва ми храната ти, звучи и изглежда много вкусно.:)

12.08.13
21:42

Мерси, Вяра :)

12.08 - Понеделник

06:00 - 24мин 50/10
        напади
        клек с подскок
        лицеви от колене
        мен мейкъри
        джъмпинг джакс
        бедрено сгъване + глутеус мост с шв. топка
        планк
        колело коремни
    тази тренировка толкова пъти я повторих, че ми дотегна. Утре сменям.
07:00 - мюсли с прясно мляко, един белтък
12:00 - малко свински вурст в някакъв сос, салата от краставици и домати
14:00 - кафе със сметана
18:00 - печено пилешко бутче, малко чушка, един сушен домат, 2 маслини, морков. Нямаше хубави салати...нахвърлих се на плодовете и преядох с ябълки и круши. Върха.

И това е НВД (facepalm)
Не харесвам това си отношение към храната, буквално и се нахвърлям като освирепяла, не дай си Боже да е нещо сладко. Като зависима съм.

13.08.13
19:02

13.08 - вторник

6:30 - 3 рунда
      1) One-Leg Plyometric Balance - 10 reps each leg
      2) Wall Walk - 5 reps
      3) Pistol Squat - 5 reps each leg
      4) Ab Splitters - 5 reps
12:00 - печена риба с зеленчуци и мъфин хляб
16:00 - крос, този път си харесах друг хълм, даже съм качила снимки.
        Горе направих също 3х10 лицеви на пейка и 3х15 клек с отскок
19:00 - две филии печено пушено свинско, задушен зелен боб, салата от краставици

Днеска ми е толкова свинско от глупостите които правих снощи. То не бяха плодове, не бяха моркови, имаше и кафе с мляко...или по-скоро мляко с кафе. И днеска тоя хляб изобщо не биваше да го ям.

Мнението беше редактирано от Ellie San на 13.08.13 21:46.

14.08.13
22:51

Продължение от снощи. Към 22:30 се промъкнахме в кухнята, която беше отключена, и под мое ръководство замесихме и изпекохме курабии. Не станаха като на баба, ама пак станаха много хубави, особено топли. Та, изядох три.

14.08.13
23:44

14.08 - Сряда

07:30 - две курабии
11:00 - краставици, с.л. салата от риба тон, с.л. царевица, две хапки печено свинско месо
14:00 - три курабии
16:30 - тренировка
19:00 - домати и краставици

Тази сутрин пак не станах навреме да си направя тренировката после цял ден ми беше криво. Да поспя още малко...оставям се на мързела си един вид и след това съжалявам, разбира се. Няма и да ми става особено лесно, тъй като зимата особено ще е трудно, но ще го изкореня този...навик? Май е навик, да.
За тренировка слязох в импровизирания фитнес (който всъщност някога е бил морга (не можах да не споделя :D )), там имаше няколко човека, като никога, и отначало малко се притеснявах да правя каквото бях решила, но сега мисля, че определено ми действа добре да има хора около мен. Добре се изцедих, не помня всичко но започнах с една интервална тренировка, след това лицеви, коремни, клекове, напади и дъмбели. Другото което си мисля е че трябва да си поставя някаква цел (освен килограмите, които трябва да сваля). Много са ми хаотични тренировките, трябва малко система да вкарам.
Днеска имахме кухня! Основното днес беше телешко строганов с ризото и зелен боб на пара. Не пропуснах също да снимам и хляба - бриош :D

Винаги съм се чудела, как готвачите удържате на тия прелести, дето творите! Щото ако бях там и ми беше замирисал тоя ми ти хляб, ни една “саксийка” от тавичката нямаше да остане! :D (blush)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1