Дневникът на Рони Колман

Прескочи до:

25.04.15
19:24

казано от Херцог Трън на 25.04.15, 19:14:

Което ми напомня на една мисъл, която видях тия дни :

“Да се мислиш за сваляч и да спиш с ку*ви е като да плуваш във ваната у вас и да мислиш, че си водолаз” :D

А на мен ми напомня на госпожата по етика(една от 2-те мои любимки) която си закачи на стената картинка с цитат на един мой приятел от 11 клас :
“Докато има леки жени ще има и такива, които се мислят за иргачи” :D

П.С. Ронка, гледам, че който отвори нова страница в дневника на някого, му пожелава разни работи, така че аз ти пожелавам да си жив, здрав, да имаш яки тренировки и Сашо да не те наказва вече. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 25.04.15 19:27.

25.04.15
19:28

Ех, ех, чак смешно ми става. :D Жалкото е, че по-голямата част от младежта разсъждава така. Наркотици, алкохол, жени... Колко големи сме, каква яка снимка имаме от Галакси и т.н... Направо шапка да им сваля.
Ами не може да се забавлява Ронката ако не се занимава с к*рви, така ли???  Не може да се забавлява като има истински човек до себе си, който е готов на всичко във всеки един момент. И не могат да се забавляват заедно в дискотеки, в парка, във фитнеса ли...
Спокойно, не се притеснявай, още много малко време и ще мислиш по съвсем различен начин. Имай ми доверие млади момко. Не цял живот мама меси и тати носи. Такива така силно усещат шамарчето на живота, че си нямаш на представа как си сядат на 3-те букви. :)

25.04.15
19:32

Според мен подходът ви е грешен.
Кой е Виктор Юго?
Един дето е написал баси големите книги, човек.
Освен това в книгите му има доста яки персонажи отличаващи се с голяма сила - Жан Валжан примерно. Квазимодо е уродска работа...

25.04.15
19:37

казано от Paulo Nacheff на 25.04.15, 19:28:

Ех, ех, чак смешно ми става. :D Жалкото е, че по-голямата част от младежта разсъждава така. Наркотици, алкохол, жени... Колко големи сме, каква яка снимка имаме от Галакси и т.н... Направо шапка да им сваля.
Ами не може да се забавлява Ронката ако не се занимава с к*рви, така ли???  Не може да се забавлява като има истински човек до себе си, който е готов на всичко във всеки един момент. И не могат да се забавляват заедно в дискотеки, в парка, във фитнеса ли...
Спокойно, не се притеснявай, още много малко време и ще мислиш по съвсем различен начин. Имай ми доверие млади момко. Не цял живот мама меси и тати носи. Такива така силно усещат шамарчето на живота, че си нямаш на представа как си сядат на 3-те букви. :)

Ха, аз като гледам изобщо не си ме разбрал. Първо : никъде не съм казал, че трябва да взима наркотоци, да се занимава с к*рви , да се напива и т.н. Аз съм запознат с това, че на Ронката не му се занимава със сериозни връзки, затова на майтап му казах това за френската. Аз също не мисля, а и не съм като останалите, да ходя да шмъркам амфети и кокаин, да ходя всеки ден по дискотеки и да се чудя коя к*рва да на*ба. Аз съм заобиколен от такива хора, но като гледаш не постъпвам като тях. Не знам защо и мене ме забърка в това. И не мисля, че е редно да си изкарваш комплексите върху мен. Извинявай, ако съм разбрал нещо грешно.

Имай ми доверие млади момко.

Леко, чичЕ :D

25.04.15
20:26

В едната ръка ПСБ, в другата Клетниците и правиш 2 х 8 бицепсово, може да вкараш малко  и кикбек.
Ронката май не обича книгите?

25.04.15
20:31

казано от Херцог Трън на 25.04.15, 19:45:

Имай ми доверие млади момко.

Леко, чичЕ :D

хаха, верно чичково прозвуча, малко наивно такова :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 25.04.15 20:44.

25.04.15
20:41

Първо казваш, че ся се живеело, жените били к*рви и сега трябвало Ронката да ГИ, после се изкарваш на света вода ненапита. 2-ро дадох примери от нравствената характеристика на повечето подрастващи 14- 18, а и по-нагоре.
Поне като си защитаваш мнението си го защити докрай, не да казваш, че не си бил шмъркал и не знам какво. Комплекси нямам, просто не ме кефят такива изхвърлени изказвания. Мисля, че тук е място за обогатяване на знания, истинския знания, както за фитнес и здраве, така и за живота, а не за съвети как да е*ем кур*ите от френската. Има други форуми за тая работа. :)

25.04.15
22:51

Докато мислите за момичетата,които са малко по-отворени (в повечето случаи много повече от вас самите) и да ги наричате курви ,си оставате едни малки(без значение възраст и тегло) ,нагли и прости  квартални гамени.

Усещам, че скоро Сашо ще се включи и ще накаже всички! :D

25.04.15
23:48

казано от Вероника Налбатска на 25.04.15, 22:56:

Усещам, че скоро Сашо ще се включи и ще накаже всички! :D

Изпревари ме .
Чета и чакам само !

25.04.15
23:59

Събота, 25.04.2015

кифла с мармалад, кифла с шоколад
шоколад, портокал
слънчоглед, пица
свински врат, хляб, прясно мляко с какао

После ще ям месо.

4 грама бета-аланин
5 грама креатин монохидрат

Мнението беше редактирано от Ронката на 26.04.15 00:56.

26.04.15
00:11

И всичко това тръгна от споменаването на Виктор Юго...Не ми се мисли ако вместо него беше Жул Верн какво ли щеше да последва :D

26.04.15
13:10

казано от Paulo Nacheff на 25.04.15, 20:41:

Първо казваш, че ся се живеело, жените били к*рви и сега трябвало Ронката да ГИ, после се изкарваш на света вода ненапита. 2-ро дадох примери от нравствената характеристика на повечето подрастващи 14- 18, а и по-нагоре.
Поне като си защитаваш мнението си го защити докрай, не да казваш, че не си бил шмъркал и не знам какво. Комплекси нямам, просто не ме кефят такива изхвърлени изказвания. Мисля, че тук е място за обогатяване на знания, истинския знания, както за фитнес и здраве, така и за живота, а не за съвети как да е*ем кур*ите от френската. Има други форуми за тая работа. :)

Това, че ти ме разбираш грешно не значи, че трябва да ме оплюваш. С израза “ако сега не живее Ронката, то кога” исках да кажа, че сега е най - хубавата част от живота му, в която той не работи, има достатъчно свободно време и може да се забавлява повече отколкото като завърши, като започне да работи и т.н. А и сега е най - сладката част от живота. Но никъде не съм твърдял че в тази “най-сладка” част от живота, Ронката трябва да прави тези неща, за които ти ме обвиняваш, че съм го накарал. Аз приключвам тук и няма смисъл да пиша повече по тази тема. :)

26.04.15
13:25

казано от TonsOfDamage на 26.04.15, 13:10:

А и сега е най - сладката част от живота.

От къде знаеш, че е най-сладката, като не си живял друга? И какво изобщо значи този израз?

26.04.15
13:31

казано от Петко К на 26.04.15, 13:25:

От къде знаеш, че е най-сладката, като не си живял друга? И какво изобщо значи този израз?

Точно това, което описах и по - горе. Аз не съм живял друга част, но разбирам, че сега съм най - безгрижен. А и най - малкото всеки го казва, макар и аз да не изхождам от този факт. Не говоря по принцип за всички хора, а специално за Ронката. Както казах : не работи, няма толкова грижи, колкото ще има в бъдеще( а ако ме питаш откъде знам колко грижи ще има в бъдеще, най - малкото ще се налага да учи или да работи, ако не и двете). Разбира се, че ако успее в живота и ходи на почивки в Дубай и на яхти и т.н. може да е по-сладка част за него, но за всички хора общо казано тийнейджърските години са най - “сладки”. Е, дори и за успелите хора, които ходят постоянно на яхти и на плажни партита и т.н. тези години не са по-хубави, отколкото когато са били тийнейджъри. ;)

Ебати заяждането....голяма работа,че бил посъветвал ронката да боцка наред,че какво лошо има в това?Напълно в нормално е да се вършат магарии на 17-20 години,а не като да станеш на 30 със семейство да се сетиш,че не си си поживял и да си като развързан свиня. За всичко си има време!

Мнението беше редактирано от Ивайло Валентинов на 26.04.15 13:54.

26.04.15
14:26

Аз пък не мога да разбера какво всички му давате наклон на ..... :) Не ми отива да довърша, че съм Дама.
Всеки етап от живота си има своята сладост и тя не е универсална, различните хора намират удоволствието на различни места.

26.04.15
15:23

казано от James Hinks на 26.04.15, 00:11:

И всичко това тръгна от споменаването на Виктор Юго...Не ми се мисли ако вместо него беше Жул Верн какво ли щеше да последва :D

Най-вероятно истории за секс на 20 левги под водата. Шегата на страна. Ронка човек трябва да търси да се усъвършенства и развива във възможно всички направления, които животът му предлага и позволява. Вярно, че в нашето общество се набляга на  “качества” , различни от добро възпитание и добра обща култура, но все пак е добре да имаш поне някакви познания в тази насока. Явно някой се е ангажирал да ти подобри не само физическата култура, но и “общата” . Видя ползите когато слушаш за фитнеса, помисли и за другото :)

26.04.15
18:02

казано от Петко К на 26.04.15, 13:25:

В такива слуаи редовно повтарям един лаф. :) Животът започва след 40, когато децата са пораснали, а кучето - умряло. ;)

казано от Иван Марков на 26.04.15, 15:23:

добро възпитание и добра обща култура

Тука ронката е много силен, хахаха

26.04.15
20:38

Ронка не ги слушай, това да си прост е най-хубавото нещо, само пречиш на другите, а на теб ти е добре или и на теб ти е зле, ама другите са ти виновни, а ти никога. Вдигай си там и не се занимавай с глупости.

26.04.15
21:43

Неделя, 26.04.2015

козунак
свински врат, хляб, млечна салата, 6 вафли
4 вафли, прясно мляко с какао
свински врат, хляб, млечна салата

4 грама бета-аланин

- Ронка, знаеш ли кой е Крал Артур?
- Ми... чувал съм го в една песен на Гошо от Почивка.

—————————————————————————-

- Ронка, научи ли какво е геноцид?
- Даааа, това е изгонването на много хора по религиозни, расови и др. мотиви.

27.04.15
20:31

Това нова песен на Джи Пи ли е? Представям си с какво римува “Артур” (shake)

27.04.15
20:34

Понеделник, 27.04.2015

Клек 3х1@160
Тяга 3х1@200
Трап бар 1х1@190 1х1@210 1х1@200

Обръщане прав 2х1@90 1х1@80
Високо изтегляне прав 3х1@90
Раменна преса 3х1@80

Набиране въже 3х1@+32
Набиране подхват 3х1@+40
Набиране успореден хват 3х1@+40

Лег тесен хват 3х1@100
Лег раменен хват 1х1@110 2х1@100
Кофички средно 3х1@+40

Последната тяга не успях да я заключа. Накрая разтежението пак изгърмя... За четвърти път вече... :@

4 кроасана
пилешко, хляб, домати, краставици
някакви сладки (остатъци само)
суха паста
свински врат, печени картофи, зелена салата, солети, прясно мляко с какао

4 грама бета-аланин

Мнението беше редактирано от Ронката на 27.04.15 21:49.

27.04.15
20:40

казано от Pavel D на 27.04.15, 20:31:

Това нова песен на Джи Пи ли е? Представям си с какво римува “Артур” (shake)

2:20

И не, не е нова песен. :)

27.04.15
20:46

Ее Ронка, луд си! :D Бях я забравил тази песен. :D

27.04.15
20:48

Е това е истински уличен поет за мене (bow)

28.04.15
20:56

Вторник, 28.04.2015

палачинки с шоколад
2 кроасана, фъстъци
коприва с ориз, хляб
свински врат, печени картофи

4 грама бета-аланин

29.04.15
20:25

Сряда, 29.04.2015

Обръщане от земя 1х2@90 2х2@80
Тръстър 1х1@90 2х2@80

Високо изтегляне от земя 2х3@90
Суинг от земя 1х10@50 1х6@50

Тласкане 1х3@80 1х3@90
Набиране подхват 2х3@+32

Набиране успореден хват 2х3@+32

Набиране надхват 1х3@+20 1х3@+30

Борческо въртене 1х4@26 1х2@26 на ръка

Обръщането и тръстъра са едно движение. Втори тръстър на 90 не успях да направя. Бутащите ги пропуснах.

кренвирши, хляб
2 кроасана, фъстъци
суха паста
свински врат, хляб, прясно мляко с какао

4 грама бета-аланин

Мнението беше редактирано от Ронката на 29.04.15 21:11.

30.04.15
08:41

- Ронка, на колко градуса замръзва водата ?
- На 0.
- Добре, а на колко се топи ?
- Не знам...
- Помисли де :)
- Ми не знам...
- А на колко кипи ?
- Не знам, но със сигурност е над 100 :)

30.04.15
09:42

казано от James Hinks на 30.04.15, 08:41:

- Ронка, на колко градуса замръзва водата ?
- На 0.
- Добре, а на колко се топи ?
- Не знам...
- Помисли де :)
- Ми не знам...
- А на колко кипи ?
- Не знам, но със сигурност е над 100 :)

Казах аз навремето!

казано от Joe Musashi на 16.08.14, 16:00:

казано от Ронката на 28.07.14, 13:20:

....неопределено количество пържени тикви, неопределено количество домашен чеснов сос, неопределено количество салата (домати, краставици и лук), , неопределено количество пържени картофи, неопределено количество сирене, неопределено количество пуканки
...неопределено количество свинско филе, неопределено количество диня
неопределено количество чипс, неопределено количество пуканки,  неопределено количество овче кисело мляко
...неопределено количество салата
......неопределено количество юфка, няколко сладки, неопределено количество пържена цаца, неопределено количество салата

....Планк ст: неопределено време

Ронка ти си роден физик бе
Принцип на неопределеността

30.04.15
10:08

И аз му го казах вчера - само в някоя област на науката, в която причинно-следствената връзка е дискретна и стандартното логическото мислене не помага за осмислянето и, като Квантовата механика например, Ронката може да се реализира без проблем :D
Обаче за да стигне до там ще му трябва и бая математика, а тя ако знаеш колко не му е сила... :D :D :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.04.15 10:09.

30.04.15
10:18

казано от James Hinks на 30.04.15, 10:08:

И аз му го казах вчера - само в някоя област на науката, в която причинно-следствената връзка е дискретна и стандартното логическото мислене не помага за осмислянето и, като Квантовата механика например, Ронката може да се реализира без проблем :D
Обаче за да стигне до там ще му трябва и бая математика, а тя ако знаеш колко не му е сила... :D :D :D

Ронката си хапна 10 000 калории брънч :D

30.04.15
10:32

Сашо, засто тей праi6? Хич не го бавиш, Ронката.

Ронка, ние се смеем тука, ама отвъд това според мен трябва да помислиш над нещата, които Сашо ти казва и не говоря само за тренировките ;)

Ронката не му трябват пасти, има Сашо да го захранва (giggle) :D

30.04.15
11:51

казано от Херцог Трън на 30.04.15, 11:50:

Ронката не му трябват пасти, има Сашо да го захранва (giggle) :D

Храненето е питателно само тогава, когато разбираш, че те хранят. :)

30.04.15
12:10

Ронка, едно момиче от нашия клас иска да се запознае с тебе

http://s04.tcuniverse.com/vkmedia_store/2015/04/pl7ACIQKS10NjkUA/sizes/clean/pic_124_clean_790.jpg

:D

30.04.15
16:07

Ронката е трябвало да живее преди 20 години. Златните борчески години.

Кикстартър за ланец и машина за времето за Ронката!

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1