Тулумбешкото меню за днес, ще е нещо от този род:
08.30 Закуска
прясно мляко и 2 парчета кекс
банан
малко сушена червена боровинка и годжи бери
орехи и кашу
* 1 таблетка витамини на Крюгер;
10.00-11.00
малини
13.00 Обяд:
2-3 яйца на очи, малко сирене, малко кашкавал, корнишони
15.00 до 17.00 Следобедно хранене и вечеря:
касис
19.00 Вечеря
тиквички на скара с марината и извара с някакво овкусяване - ребърца на скара и филия хляб
22.00 - 23.00
прясно мляко - не
Сутринта имахме тичане, много съм доволен от него, вечерта може нещо по-лежерно да се раздвижа...
Толкоз за това мое кратко включване, вчера имаше малко кофти ден - мързелив такъв с малко повече и по-кофти храна, но не съм прекалил, което е най-хубавото. :)
Мнението беше редактирано от Danny||| на 09.07.13 06:58.
08.30 Закуска
прясно мляко и извесно количество морковен кекс от този на Gabi Slavova и малко мед(няма нито захар, нито стевия)
орехи и кашу
фъстъчено масло с мед
10.00-11.00
малини/касис - само малини
13.00 Обяд:
яйца или нещо купено - 3 яйца с извара(омлет), 1 чушка сготвена, мъничко сирене и 2 корнишона;
касис/малини/ябълка - диня, касис, малко от кекса от закуската с мед;
19.00 Вечеря
тиквички на скара с марината и извара с някакво овкусяване - вероятно 2-3 корнишона и затваряме бюфета, че ми е малко подуто, а не искам да го правя по-подуто;
Сутрин вело, вечерта нещо друго.
Вчера нямах възможност за вечерен спорт, че стана доста късно.
Мнението беше редактирано от Danny||| на 09.07.13 18:53.
08.30 Закуска
кисело мляко и извесно количество морковен кекс от този на Gabi Slavova и малко мед(няма нито захар, нито стевия)
орехи и кашу
фъстъчено масло с мед
10.00-11.00
малини/касис - кайсии, диня, не баш само през този час :D
13.00 Обяд:
манджа - чушки пълнени със смес от извара и яйца(имам колосално количество извара - 1 кило или малко повече и трябва да се яде) + някаква салата или отделно зеленчуци
плод и вероятно малко от кекса на Габи, него сам го ликвидирам и със мед е много хубав; - от обеднажа манжа
19.00 Вечеря
тиквички на скара с марината и извара с някакво овкусяване - ще видим дали ще им дойде ред, на тези дето ги точа от колко дена вече; - нямаме таквоз нещо
Сутринта вело, разходка или тичане(зависи дали ще е мокро на стадиона и дали левия ми крак ще е ок), вечерта не е сигурно, може да нямам време за трениране;
Тези дни ще се опитам да правя нещо оптимално, за да съм във форма за уикенда, в който всъщност ще ходя два пъти да бягам, като в неделя ще е по-тежкото тичане и имам желанието да го завърша в някаква групичка и да не съм последен, а и да не се изплезя яката, ще е интересно предизвикателство и занапред ще се включвам, като целта в дългосрочен период е издръжливост и пускане на дълга дистанция, която е от 10-13км като цяло но терена има добра денивелация и не е удобен като асфалт или стадион, а и аз не тичам и в събота по толкова, така че наистина в дългосрочен период, това ще е набелязано за изпълнение.
Как да си свалим звезда?—>> :)
Мнението беше редактирано от Danny||| на 10.07.13 23:23.
Ай, карамба!
Днес нямаме спорт, предвижда се почивка утре и в петък, за да сме свежи като краставички за събота и неделя;
Днес няма да си описвам вечерята за утре, защото трябва да се хърка, затова ще минем да го направим това нещо утре. :)
За щастие успях да се прибера вкъщи въпреки протестите и катастрофите и въпреки шанса да си остана чакащ на 4-ти километър в очакване на автобуса(не на санитарите :D)
За днес имаме следната песновка:
Здрастиии! :D
Като идея реших малко да преместя дневника си в локалното пространство в един Word файл, тъй като ще ми е по-лесно да го поддържам и ще е винаги пред мен, а и нещата ми в общи линии са едни и същи и има смисъл от тях само когато се появи осезаем резултат, нали това е фактора, който ще ги направи валидни в някаква ситуация. :)
Та ще се видим след извесно време! :)
Само наминавам да си рапортувам за малко, храната няма да я описвам, имах и добри и лоши дни в храненето, но не е нещо притеснително и достойно за вайкане :D
След като събота и неделя навъртях 11-12 километра по километраж, под формата на тичане, понеделник и вторник имах почивка, като единия ден имах една малка разходка, а другия нямах особено движение, днес на третия ден пак ходих да тичам на стадиончето и мога да кажа, че съм много доволен от скоростта, с която правих обиколките, имах енергия, беше супер, утре ме чака сервиза за колелата и ще правя преход от 20 километра, като няма да е много труден, но като за начало си е предизвикателство да видя дали тичането влияе на формата в колоезденето. :)
Дневника е факт в Word, следя се и пак ми помага, въпреки че няколко дена разпускам, но уважавам както времето за спорт, така и това за почивка,у основната ми цел е да имам тонус и хубаво тяло, като тичането и колоезденето ще са ми основни спортове, просто така ги усещам, в почивните дни от тях ще мога да действам с наличния инвентар от тежести и някакви упражнения със собствено тегло. :)
Ето ме и мен...
Днес се скапах тотално...20км колоездене, 5км тичане и после още 20км с колелото(за 3 дни 100км пробег), утре съм почивка(сутринта мога да походя на стадиона :) ) и тая работа няма да я пробвам пак в следващите седмици, че ми идва множко.
Яденето днес беше кроасан, фанта, енергийна напитка, ще има варени картофи и вероятно дробчета с лук за вечеря, днес няма да му мисля много, само с количеството ще внимавам.
Хоп-троп...
След дългите ми кардио блянове днес ще е време за лицеви опори, стълби и дъмбел, бърпита, мога да направя и накрая някой опит за набиране, че отдавна не съм пробвал.
Байка се оказа с нужда от нови накладки(майстора ми го каза, а аз се убедих при последното каране, заради наличието на един несвойнствен звук при спиране) и засега ще престой няколко дена, докато му ги осигуря. Отделно се оборудвах с един пулсомер, който даде веднага дефект и сега е в рекламация - късмета и на мен да изневери малко :D
Храната е ок, има понякога някакви изключения от режима, но най-важното е, че не преяждам както аз си знам от едно време. :)
Ето и вчерашната публикация в локалния ми дневник:
23.07.2013
Хранене:
.:: 08.30::.
Морковен кекс с мед
Малко годжи бери и червена боровинка
Орехи, лешници, шам фъстък
Фъстъчено масло
Чай
.::13:00::.
Салам
Кашкавал
Краставица
.::17:00::.
Салам
Кашкавал
Краставица
.:: 19:00::.
Сладолед Boss Biscotino
Тренировка:
Тичане 40 минути
Ходене 60-80 минути
Та така, тези дни ще има повече време за тежести и ще наблегна през ден на тези упражнения, настроението е добре, храната в общи линии, и даваме смело напред.
Ето и една песновка:
24.07.2013
Хранене:
Морковен кекс с мед
Витамини
.::11:00::.
Малко черен шоколад 70%
.::14:30::.
Наденица
Лук на скара
Краставица
Кашкавал
Бира лимон – 2 чаши
.::19:30::.
Кисело мляко със сладко от ягоди
Тренировка:
Силова тренировка
:D
Утре тичане на стадиона за старт на деня.
25.07.2013
Хранене:
Морковен кекс с мед
Витамини
.::10:00::.
Малко черен шоколад 70%
Вафла обикновена 1 брой
.::13:30::.
2 големи кюфтета
Краставица
Кашкавал
Бира лимон – 2 чаши
.::16:00::.
Морковен кекс с мед
Вафла обикновена 1 брой
.::19:30::.
Тренировка:
Тичане 40 минути - издръжливостта ми се връща, което ми е голямо удоволствие, днес тичах разгрявка 2 обиколки и после не съм броил, но тичах повече от обикновено, темпото беше бавно, но не бързам за никъде, нито гоня в момента постижения(в бъдеще имам желание за добро аматьорско представяне в някакви общодостъпни бягания :) )
Киселото мляко вчера за вечеря ми дойде много добре, та съм решил да пробвам няколко дена с него да завършвам.
Храната от утре ще я подобрявам, ще пробвам разни нови за мен работи като жито с мед и орехи, трябва да си взема зеле, ряпа, моркови за салата, ябълки, цитруси, риба и ще понабутам по 2-3 яйца на ден, през ден примерно.
26.07.2013
Хранене:
.:: 07.00::.
1 Вафла
Кроасан
Витамини
.::10:00::.
Фъстъчено масло с мед
3 кюфтета
Краставица
Домат
Сирене
Маслини
Хляб
.::20:20::.
Няколко сини сливи
Тренировка:
Днес тренировката беше наопаки – следобед, от което чувствам само негативи, тъй като след тренировката тонуса е малко по-друг. Тренировката беше с дъмбела, имам и една пружина с 5 броя пружинки, на която в момента ползвам 3, нямах някакво голямо желание за тази тренировка и тя мина леко, но все пак сега се чувствам по-добре, утре е ясно, но ще пиша вечерта :)
Брато, тази храна е ужасна, няма мазнини, няма белтък, само въглехдрати. Само погледнах първа страница, че искаш да сваляш, но така не само че няма да стане, ами ще се и разболееш от нещо. Вземи си направи някакъв режим все пак докато е време
Че си прав - прав си, но и аз съм писал:
“Храната от утре ще я подобрявам, ще пробвам разни нови за мен работи като жито с мед и орехи, трябва да си взема зеле, ряпа, моркови за салата, ябълки, цитруси, риба и ще понабутам по 2-3 яйца на ден, през ден примерно.”
Осъзнавам го това нещо, ще взема мерки, за съжаление няма да мога да правя оптимално хранене с финансите, с които го искам, но ще стъкмя нещо балансирано, а доколкото за мазнините, ще хапвам маслини, защото те не са евтино удоволствие, а аз се съобразявам и понякога с храната, която има вкъщи без да прекалявам, а не обичам да се хвърля храна. :)
26.07.2013
Хранене:
.:: 07.00::.
Сладолед
Вафла
.::12:00::.
2-3 яйца
плочка сирене
пъпеш
.::16:00-17:00::.
Кисело мляко
.::20:00-21:00::.
Салата
Тренировка:
5км бягане - 28.00мин. приблизително;
Малко разходка, за релакс
31.07.2013
Хранене:
.:: 08.00::.
Жито с прясно мляко и една лъжичка шоколад
ядки, сушени плодове
свинско, чушки, чесън, 1 филия хляб
.::19:00::.
2 филии с сирене, 1 домат, прясно мляко 1 чаша;
Тренировка: 45-50 минути вело, 20 минути разтягане и разгрявка;
Последните дни не се занимавам с бягане или с колелото до София и обратно и не съм свеж като краставичка, утре мисля да потичам, а е вероятно и да занеса колелото да ми сложат новите чаркове, които имам нужда и да си измислям занапред някакви маршрутчета по 15-20 км, има къде да се ходи :)
Тичането от утре, събота имам 5-те километра, а в неделя в планината ще тичам 13-14 км, не знам как ще се справя, ясно е, че някак ще се справя, но за пръв път ще бягам такава дистанция и по на терен с повече денивелация и по-техничен.
Храната не е за пример, но ще има малко повече съобразяване с наличностите, на този етап е така. :)
01.08.2013
Хранене:
свинско
ядки и сушени плодове
риба, домат, хляб, сладко
2 яйца, краставица
Тренировка: Тичане
02.08.2013
Хранене:
2 яйца
домат
ядки и сушени плодове
макарони със сирене, мед и захар
кисело мляко с сладко от ягоди
Тренировка: няма
Утре 5 kmrun, в неделя изпитание в Рила планина - 14 километра тичане(ще пиша да обобщя как е минало)
Вчера беше Мальовица Скайрън и въпреки многото “но”, които ги имаше съм доста доволен, че участвах изобщо, беше приятно изживяване и доста изморително, сега се връщам в коловоза с тичането рано сутрин и съботните ми 5 км в парка. :)
Храната няма да я описвам за тези дни, защото трябва да се яде и да се възстановява и си позволявам някакви малко по-странични неща, но за мое огромно удоволствие не стигам до големи количества и си се чувствам добре. Днес тренировка нямаше, краката си ме понаболяват, отделно имам мазоли и т.н. а утре ще отида на стадиона да видя как е, няма да си давам никакъв зор, а ще направя някакви загряващи обиколки и ще походя, за да стартирам свеж деня. :)
Днес беше един ползотворен ден, свърших си доста хубави работи, поредната нова работа по колелото и отново ставам велосипедист :)
Спорта беше само вело - 20 км каране, за 40-50 минути, сутринта не успях да се завлека да видя стадиона, но утре няма да има прошка!
Храната е, нейното име е:
Закуска
Макарони със сирене, масло, мед и захар
Обяд
домат, краставица, сирене, тиквички с ориз, хляб
Вечеря
пиленце, картофи, кашкавал, чушка печена, салата
а преди вечерята имаше един лорд, който е открил споделянето и чипс, 2-3 хапки
Равносметката е, хапват ми се боклуци след този уикенд, имам известно количество от тях, но ще им видя сметката в течение на времето, без да насмитам всичко в рамките на един ден.
За основната храна - тя е ок, понеже се съобразявам с някои неща и така ще бъде известно време. :)
Ето Ви е една хубава песновка, че четохте тоз абзац
Днес беше хубав ден, сутринта бях на стадиона, малко лежерно се представих, което си има връзката с вчера, но това няма никакво значение, а съм доволен, че се връщам към този си навик, че го бях позабравил.
Храната днес в общи линии не е лоша, имаше джънк, имаше салата имаше и колбас и месо, утре са 5-те километра, ще се постарая да пристигна на време и да разгрея едно хубаво и да дам добро време, близо 28.00 е целта, движа се около тази цифра в последно време, та не искам да увеличавам :)
Днес имаме рекорд на 5-те километра, някъде 27мин и малко, тръгнах с повече хъс и тяга и не се влачих като народна песен с последните, обаче имах пак нужда от почивка, че ми свърши енергията от черния дроб и той ме заболя, за противодействие ще си взема някаква сладка работа за хапване по време на състезанието, я локум, а някаква друга захар.
Храната както в последно време не е най-доброто, но е това, което към момента е възможно и тъй като отново се засилих в дизайна ще мога да си ям по-голям аспект неща, но пак в приемливи граници и да се чувствам като човек :)
Ако намеря желание, мога да врътна велоергометъра малко, че хич не ми си излиза :)
Днес е един хубав ден, и храната и движението...
Първо имахме тичане - 4-5 обиколки, последната с добро темпо :)
След това се качих на колелото и се опитах да покатеря едно байрче, да видя дали ще успея - не успях и ми беше много тежко след това, но имахме реванш, който беше ок, ще гледам по-често да се възползвам от условията, които имам за спорт сред природата, освен че е най-полезно и ще помогне с всички цели... :)
Здраствуй, народе!
Кардиомен е на линия :D
Тичаме всеки ден, утре е ред на колелото и може би малко разходка на стадиона без тичане, имам болки в рамото, заради едни лицеви опори, храната е в дефицит, като качество е нормална - пържоли, яйца, кисело мляко, кашкавал, домати, плодове...угаждам си малко повече от обикновено, но в приятна граница и не ми вреди :)
22.08.2013
Хранене:
Обикновени бисквити и прясно мляко, домашни сладки
1 брой праскова
.::12:20::.
пиле, кашкавал, картофи, домат
кроасан
Тренировка: 40мин. тичане
редакция по-късно
24.08.2013
Хранене:
.:: 11.30::.
2 броя мъфини
.::13:00::.
макарони със сирене
.::15:00::.
2 броя праскова
Тренировка: 5kmrun
редакция по-късно
Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68669/P40#ixzz2csRHPRib
Мнението беше редактирано от Danny||| на 24.08.13 14:32.
Здравей !
1-во браво че си се надъхал да тренираш и не водиш заседнал начин на живот , но може ли да попитам , Как така половината нямате възможност да се храните ‘’ здравословно ‘’ , но пък в крайна сметка ядете храни който излизат на същата цена на здравословната храна , просто и само трябва да ги заместиш .. ;) Прост пример : 1 ‘’ вафла’’ е 50ст , 1 кроасан е 80ст = 1,30 = а 100гр бадеми са 1.80 (сурови) , може да си хапнеш 50гр примерно вместо тая вафла или кроасан .. И един друг въпрос имам , защо консумираш и Мед и Захар ? ... Не можеш ли да оставиш само мед , или ако толкoва държиш на захар си купи течен подсладител , но най-добре остави само мед..
Коментара ми не е с цел да се заяждам :)
Мнението беше редактирано от NoName на 24.08.13 12:39.
Не, не, аз се опитвам да ям хубави неща, но когато нямам финансовата възможност за това, то се храня с някакви налични в момента неща - останали манджи и салата домати и сирене. Иначе последните постове подвеждат малко или много - не се тъпча само с купени лакомства, даже ги избягвам в голяма им част(били са бич за мен, преди време), като бисквити, кроасани си позволявам понякога.
Далеч съм от мисълта, че ще прокопсам в нещо, ако се храня с глупости...така е излязло, но ще започна да водя дневника по-редовно и съзнателно, за да не обърквам никого.
Темата с меда и захарта - когато ям мед, то е рядко повече от чаена лъжичка, придружена с тахан или фъстъчено масло, а смесването на двете работи става само при хапване на макарони понякога, защото не разполагам с неограничено количество мед, а цената му е доста по-висока от тази на захарта, което не е голяма причина, но в момента е фактор.
Радвам се на всякакви доброжелателни коментари и извличам полезното от тях. :)
Не, не, аз се опитвам да ям хубави неща, но когато нямам финансовата възможност за това, то се храня с някакви налични в момента неща - останали манджи и салата домати и сирене. Иначе последните постове подвеждат малко или много - не се тъпча само с купени лакомства, даже ги избягвам в голяма им част(били са бич за мен, преди време), като бисквити, кроасани си позволявам понякога.
Далеч съм от мисълта, че ще прокопсам в нещо, ако се храня с глупости...така е излязло, но ще започна да водя дневника по-редовно и съзнателно, за да не обърквам никого.
Темата с меда и захарта - когато ям мед, то е рядко повече от чаена лъжичка, придружена с тахан или фъстъчено масло, а смесването на двете работи става само при хапване на макарони понякога, защото не разполагам с неограничено количество мед, а цената му е доста по-висока от тази на захарта, което не е голяма причина, но в момента е фактор.
Радвам се на всякакви доброжелателни коментари и извличам полезното от тях. :)
.. Това е хубаво , щом ще похапваш сладко , нека поне да е домашно за да знаеш ти какво си сложил вътре ;) ... А относно захарта , ако можеш най-добре се опитай и я изкорени от храненето си .. И когато имаш възможност си купи течен подсладител .. :)
Успехи в начинанията ;)
30.08.2013
Хранене:
Кисело мляко 2% с кекс по рецепта на Габи от форума;
Грозде
.::14:00::.
Макарони със сирене и мед
Омлет или месо, евентуално салата
Тренировка: Малко тичане, имах намерение да няма тичане днес, заради многото ходене последните дни, но на стадиона се надъхах :D
Утре ще бъде денят на 5kmrun, целта там е да се държи времето между 27 и 28 минути. :)
01.09.2013
Хранене:
.:: 06.30::.
Тахан с мед
.:: 09.00::.
Макарони със сирене
До обяд хапнах няколко обикновени вафли 3-4 броя, боровец мини се водят;
.::12:30::.
Пилешко със картофи, малко салата и чаша кола
.::21:00::.
Обмислям
Тренировка: Вчера на 5-те километра постигнах нов личен рекорд, което си е похвално при положение, че си дадох зор в последния километър, а преди това не бях на съм се напъвал много-много.
Днес потичах 4-5 обиколки разпокъсано, но гледах да си почина, а сега си направих една патентована тренировка - дъмбел, прижина, леки упражнения с тежест 1.25 и съм доволен.
Утре смятам да се метна на байка и да покарам малко, ако имам сили да стигна до целта си после ще побутам малко по една еко пътека и ще се връщам, а вечерта ако имам сили и желание и времето е хубаво малко разходка в планината и вече от вторник до петък малко повече тичане. :)
02.09.2013
Хранене:
Спагети с кайма
Грозде
Още грозде и диня
.::14:00::.
Домат със сирене
.::17:00::.
Спагети с кайма
Малко китайско с ориз
С храната смятам да приключа дотук, а ако има някакво голямо изкушение да го оставя за закуска, така и така няма къде да бяга :D
Тренировка: Врътнах няколко изкачвания на байка, добре ми дойдоха, тегаво е и не се чувствам във форма, то и не съм още, но засега е добре.
Мисля да врътна 30-40 минути велоергометър по-късно вечерта и това ще е.
03.09.2013
Хранене:
.:: 07.30::.
Мусака, домат, сирене (въпреки че имам много лоши спомени от картофите, сега не ми бяха предизвикателство и изобщо не се замислям да ям от тях промишлени количества, което си е лична победа :) )
.:: 10.00::.
Грозде
.:: 12.30::.
Грозде
.:: 14.00::.
Домат, сирене
Шоколад малко, 20-30 грама не повече
.:: Вечеря::.
Пълнени чушки с ориз, вероятно салата
AfterParty ще е после храната, не съм я мислил, каква ще е...
Вчера се разминах с велоергометъра...
Тренировка: Много мъничко колело и малко обикаляне на стадиона в разходка, за проба на фенерчето, утре пак, за проба и на това, което чакам да дойде днес. Усетих някаква лека болка в крака и това беше причината да не навъртя няколко обиколки на стадиона, явно ще се пазя тези дни.
За тренировката както и за храната се надявам да има подобаваща редакция...
Ето и една песен, която си въртя от няколко дена и яко ми се е набила в тикварата:
Мнението беше редактирано от Danny||| на 03.09.13 19:52.
04.09.2013
Хранене:
Пълнени чушки с ориз, кисело мляко, домат, сирене
20 грама шоколад
2 филии хляб с пастет
.:: 16.00::.
2 филии хляб с пастет
.:: 20.00::.
Пъстърва и салата
Тренировка: Колело и няколко обиколки на стадион пеш.
Мнението беше редактирано от Danny||| на 04.09.13 19:44.
05.09.2013
Хранене:
Макарони със сирене
.:: 11.00::.
Кроасан
2 филии хляб с крема сирене
1 домат и 1 чушка
.:: Друго::.
3 кифтета с салата, малко баница, малко кола
Тренировка: Раздвижване с колелото, някъде към 40-50 минути.
Вечерта малко от авторския ми комплекс с дъмбела, пружината :)
Мнението беше редактирано от Danny||| на 05.09.13 22:11.
Честит празник на всички!
Нека се замислим над случилото се в този ден и да отдадем почит!
06.09.2013
Хранене:
Тутманик, малко кола, сини сливи
Грозде
.:: 13.40::.
Кекс и плодово кисело мляко
.:: 17.00 - 19.00::.
Сини сливи, смокини, малко кекс, свинска пържола, домат и сирене
Като цяло прекалих с въглехидрати днес, има доста плодове вкъщи и сега е времето да се хапват, просто е грехота да се губят витамини и не ми е особено лошо от тях, подуване усещам след прием, но не е нещо много, отделно трябва да ги измешам с бавни въглехидрати, да видя дали ще съм по-добре.
Тенденцията е очертано положителна, харесвам това, което виждам в огледалото, не мисля за грешната храна много, а когато такава е налична(аз също си купувам по някоя вафла или кроасан) просто хапвам по-рядко и не накуп, спорта ми в последните дни е доста лежерен, но все пак е движение и не се чувствам зле, ще започна да правя малко повече упражнения от моя си комплекс, за да оформя ръце и гърди, лека полека нещата стават все по-добри, не бързам и нямам някаква само за себе си цел, искам да се чувствам добре, с повече самочувствие, осъзнавам, че време трябва и започвам да живея все по-щадящо за организма си :)
Тренировка: Колелото и 4 обиколки на стадиона;
Кантар: 102кг
Мнението беше редактирано от Danny||| на 06.09.13 21:05.
07.09.2013
Хранене:
.:: 06.00::.
Тахан с мед малко количество :)
Грозде, сини сливи
Пилешка пържола, хляб, сирене, кашкавал, домат
Гризини, течен шоколад
Вечеря:
Кифтета и кебапчета, салата, чаша бира 200мл
Тренировка: Раздвижване с колелото, някъде към 40-50 минути, 2 километра разходка, 5kmrun в Южен парк.
Вечерта моя комплекс. :)
Мнението беше редактирано от Danny||| на 08.09.13 08:08.
08.09.2013
Хранене:
.:: 08.40::.
Макарони със сирене и мед
Шоколад 30 грама
Леща, сирене
Шоколад 30 грама
Сини сливи
Вечеря:
Леща
Тренировка: Разходка и тичане на стадиона сутринта, вечерта мисля да направя малко гимнастика някаква, че е време :)
Гимнастиката я изместваме занапред.
Мнението беше редактирано от Danny||| на 08.09.13 21:47.
09.09.2013
Хранене:
2 филии с мед и масло, половин кофичка кисело мляко 2%
.:: 09.30::.
Няколко смокини
.:: 13.30::.
2-3 яйца(омлет 3 броя яйца), домат, чушка, хляб
2 чая непретенциозна марка
.:: 17.30::.
Шоколад 30 грама
.:: 19.00::.
Пиле, домат, кашкавал, топено сирене, 1 кифличка с шоколад и чаша Фанта.
Звучи внушително, но порцията е доста нормална, а за моя стандарт си е малка :)
Тренировка: Малко колело, а след това няколко обиколки на стадиона.
Велоергометър 20-30 минути;
Мнението беше редактирано от Danny||| на 09.09.13 19:21.
10.09.2013
Хранене:
2 кифлички с шоколад, малко фанта, малко орехи, тахан с мед
Смокини и грозде
Омлет, домат, чушка
Кисело мляко или плодове или с плодове
Вечеря:
later
Тренировка: Колело и няколко десетки стълби;
10.09.2013
Хранене:
.:: 09.00::.
2-3 варени яйца, домат, сирене
Ориз, пил. бутче, 2 варени яйца, кашкавал, 2 печени чушки
.:: 20.00::.
Варено жито с настъргана ябълка, счукани орехи, мед, захар и канела
Едни фунийки с шоколад и някакъв пълнеж и едно корни;
Тренировка: Колело 60 min;
Ще има още една тренировка, но не съм решил каква да е... - Пропуск
Вчера имах прекалено много въглехидрати и го усетих като че ли повече с ума си, отколкото с физически симптоми, затова днес ще се обърна основно към белтъчините и бавни въглехидрати, за да възстановя баланса :)
За днес извода е, че магазина ме зове и трябва да си измисля някакви неща занапред, защото излизам от курса, а не това е целта, тъкмо започвам да свиквам с някои нови хубави навици и няма да е хубаво да имам сривове и сътресение в режима. :)
В близките дни ще ме тормозят с калпава храна - пържени картофи и скара, теста и разни други мазни и тежки работи, а моята идея е да не ги приемам, но за да стане това трябва да си имам едно хубаво меню, което да следвам, хубавото е, че въпреки тъпотията в яденето днес не се чувствам зле и като цяло не съм се върнал назад.
Мнението беше редактирано от Danny||| на 11.09.13 22:10.
11.09.13
20:57
Здрасти Тулумба. Изчетох ти дневника, но не успях да се ориентирам, за три месеца откакто го водиш, какъв ти е прогреса. Т.е. колко кила си надолу?
Нереде 10 килца от 112кг към 102кг, резултата в момента е малко по-слабо лице, има отражение също и в корема и в ръцете(имам чувството, че се чистят или офелефяват, тъй като си имам някакви мускули по принцип от спорадичните ми тренировки с дъмбел);
И това нещо е резултат от едно балансирано и може би щадящо спортуване, основно кардио, но на чист въздух и през по-голямата част от времето добра храна. :)