аз предпочитам да тренирам на Prodigy но също така си слушам по време на тренировка 2pac -still ballin mnogo qko par4e Clipse ,8 ball и много други а специално за позинг нешто по яко :wink: но не и чалга това направо ще ме убие :twisted:
10.10.04
17:20
аз се надахвам с haiducii-dragostea din tei
Когато правя тренировка или кардио вкъщи (второто е по-често от първото) слушам Rammstein, Static-X, Fear Factory, Testament (“Demonic” & “The Gathering”) и някои избрани парчета (по-pumping парчетата) на White Zombie, Rob Zombie, Meshuggah, S.O.D., Slipknot, Sodom…
иначе идеално (но не толкова надъхващо) е hard minimal techno ...
Devilfish, Christian Varela, Chris Liebing, Adam Beyer, UMEK, Jamie Bismire, Sender Berlin…
ето няколко парчета за демонстрация =]
парче 1 ; парче 2 ; парче 3 ; парче 4
а иначе - не е нужно да казвам, че в залата пускат само “летни хитове”...
Мале, Лео ти си турбохард тип бе :))))))
Аз тия текнота ги слушах преди няколко години! Живи ли са тия още?
Последните герои де, щото с метала скъсах още от ранното ми детство :)))
О, живи са =) И аз ги слушах точно преди 5 години... Имаше Индиго още... идваха най-големите... ех, времена =)
ми аз прослушах текно по линия на индъстриъла (кото си слушам буквално “от малък”) и още слушам текно - няма лошо - тенденции не следвам :)
16.10.04
11:51
yes manowar are the best
ей тука има една моя денс песничка може да ви хареса:
http://free.bol.bg/musicproject/DJ%20AcTivE%20-%20Dance%20in%20space.mp3
Иначе много се надъхвам от черното - най-вече 2 pac, DMX и Linuz… :D
16.10.04
15:49
http://rack5.free.evro.net/free1/TNTdevil/mp3s/Hits/September%20-%20We%20Can%20Do%20It.mp3
много добро зо този цел
най-надъхващата музика за мен е саундтрака на Мортал Комбат...тая песен равна няма !
еи недаваите линкове а даите име на песента и артиста щото на мене може да не ми хареса това което ще го сваля ок
:lol:
21.10.04
23:19
Надъхвам се с Хип-Хоп.Но някъв по твърд саунд като например D12-40 OZ
Ronnie ti pyk D12-40 Oz…govorim za pesen za nadyhvane da blyskash jeleza ne da fanesh nqkoi i da go naritash v glavata…taq pesen schupva spor nqma…dobyr vkus vadish :D :) :D
Само така Анаконда.Soundtracka на Mortal Kombat просто няма равен.Наи надъхващтата музика :wink:
23.10.04
13:48
Мене яко ме надъхва DMX и специално песента TRINA MOE
2пак - но море пайн ...супер стара и супер :lol: за тренировка е идеална :twisted: енджой
[quote author=“croc”]Брутална музика !Rammstein определено държат първенството,на твърда музика се тренира наи-добре .В най-лошия случай мога да понеса и техно,ама да слуша м радио,при пложение,че повечето музикални редактори имам чувството,че са нон-стоп в депрсия и пускат лигавщини,е не :))
За чалгата ,не предпочитам,понеже толкова ме “кефи”,че забравям за какво съм в залата и започвам да се мятам на кючеци :))
Ееееееее, Крок! Ти ме разби! :lol: Това брутална музика ли е :?: :?: Чуй “Sodom”, “Cannibal Corpse” и после ще си говорим за брутална музика. Най-интересното е, че покрай моите синове се научих да слушам много твърда и наистина брутална музика и рап. Сега вече харесвам и Содом и Кенибъл, но с голямо удовоствие слушам и Еминем, и 2Pac ... Големият ми син ме научи и да куфея (според него има още по какво да работя в тази насока, но има време, ще се науча), което повярвайте ми си е голямо натоварване! Направо си е упражнение, което не е за подценяване. :lol: :lol: :lol:
Иначе си падам по по-твърдите форми на рока. Абе жици да има!
Иначе в залата има телевизор и гледаме VН1. На този канал пускат по-стари парчета и е добре. Иначе смятам, че да тренираш под звуците на Анелия или която и да е там фолк “звезда” си е живо изпитание за нервите!
25.10.04
13:49
Ето нещо което слушам с удоволствие в залата - http://rack1.free.evro.net/server4/rap/FULL%20ALBUMS/L/Ludacris%20-%20Word%20Of%20Mouf/Ludacris%20-%2010%20-%20Move%20Bitch.mp3
Ludacris - Move bitch
Аз лично обичам да тренирам на метал - адски много надъхва и някак си имам повече сила...лошото е че много рядко се чува такава музика - винаги върви някфо радио - техно, комерсиален денс...пък аз по принцип като слушам доом метал...много добре ми иде сякъф метал ;-)
31.10.04
18:44
какво ще кажете за тренировка по звуците на Josh Wink.primerno Higher State of Consciousness :twisted: :twisted: :twisted:
За мен няма по надъхваща музика за трениране от метъла!Тва не чуя ли жицата не мога да усетя пауъра!Аз по принцип съм много кротък и спокоен човек и метъла някак си ме освобождава.Като чуя жиците и направо позверявам!Моите предпочитани песни за тренировка са:
MetallicA-Kill em all(целия албум)
powerman 5000-bombshell
rammstein-feuer frei;du hast
korn-twisted transistor
ac/dc-back in black
manowar-hail and kill;kings of metal;the gods made heavi metal
marilyn manson-this is the new shit
judas priest-bracking the low
survivor-the eye of the tiger
eminem-lose yourself
prodigy-smack my bitch up (volumeto na mah)
DMX-Party up
2unlimited-mortal kombat
linkin park-one step closer;papercut;point of authority
epizod-o shipka!;bulgarskiqt bog;haiduti;haji dimityr;levski
Мнението беше редактирано от BOGATYR на 10.01.08 22:42.
Няма спор, че истинската музика за тренировка е метъла просто като ги чуеш как се дерат не можеш да пуснеш щангата.Може би най-здравата песен в това отношение е Disturbed - Down With The Sickness - като го чуя това нещо на тежка тяга щангата не може да ми излезе от ръцете просто.. ;)
Това е един поздрав от мен към всички културисти и билдери !
Това е моя редакция на песента бензин на Rammstein :D
нарекох я СТЕрОИД
Нуждая се от време, а не от хероин
Ниkaкъв алкохол, никaкъв никотин
Нямам нужда от помощ или от кофеин,
А от динамит и терпентин
Трябва ми за маса стероид
Експлозивен като керосин
Високотестостеронов и андрогенен
Гориво като стероид
Не ми трябва приятел, нито кокаин
Не ми трябват нито доктор, нито лекарство
Не ми трябва жена, а само вазелин
Малко нитроглицерин
Трябват ми пари за стероид
Експлозивен като керосин
Високотестостеронов и андрогенен
Гориво като стероид
Дай ми стероид
Той тече във вените ми
Спи в сълзите ми
Изтича през ушите ми
Сърцето и бъбреците ми са двигатели
стероид
Ако искаш с нещо да се разделиш,
Тогава трябва да го изгориш
Ако искаш нивга да не го съзреш,
Потопи го във стероид
Трябва ми стероид!
PS: Аз не употребявам стероиди и не подкрепям употребата им!
Мнението беше редактирано от BOGATYR на 10.01.08 22:36.
Сто процента съм за хеви метъла в залата. Всичко гореизброено вдъхновява за мускулен растеж. Аз имам само едно допълнение - DragonForce. Много здрава пауър метъл банда, нещо като Running Wild на високи обороти. Чуйте, ще ви хареса! Хеви метъл във всяко отношение - щанги, музика, суплементи :0)))
11.01.08
10:49
Ае вии за НАЙ-НАДЪХВАЩАТА песен не сте споменали :)
Kokosha Glava - Anabolo-Bolo Man.mp3
търсете я в www.data.bg По надъхваща едва ли има само дето е кратка минута и 15 секунди ИНАЧЕ СЦЕПВА
Помпай здраво помапай здраво
Здрав дух и здраво тяло
.... понеделник-гърди
вторник-рамо
КуРВИ И КУлтУРИЗЪМ САМО !!! :)
четвъртък-ръцете
петък-краката който не тренира да му яде главата :)))) аАААА много яка песен