05.04.15
16:23
Днеска крака
Загрявка
Клекове:
80кг - 10
100кг-12
120кг - 5
130кг-1
135кг-1
140кг-1 - тука всичко беше по план,очаквах днес 1ца на 140
150кг - пробвах клекнах ги но ги изправих едва до половината и трябваше да има помощ от човека зад мен :D :D :D
Хак скуад - 4х8 110кг
Сгъване за задно бедро от седеж - 4х12 60кг
Сгъване за задно бедро легнал - 4х12 40кг
Днеска доволна тренировка , като се има предвид че съм ял само 1 път преди нея. Като гледам как вървят клековете би трябвало до края на месеца да имам 150кг 1ца (както е по план)
На края на месеца ще направя един трибой за да видим резултатите
Очакванията от трибоя са : Клек -150кг , Лег - 120кг(минимума са 120 очаквани) , Тяга - 200кг (до тук имам 1ца със 180 , предполагам тази седмица ще дръпна 190кг) , и на военната преса очаквам 80 - (до тук имам 60кг 3-ка , не са мн сигурни тея 80 кг обаче...)
Премерих се на кантара днеска - 91,500 кг
Трифонов удря , Трифонов мачка !!!! :D
Мнението беше редактирано от Мартин Трифонов на 05.04.15 16:26.
Високи цели си си поставил.Клека може и да го докараш ,на тягата ще ти е трудно да сложиш 20 кила ,а при тройка на 60 военна нямаш чиста единица 70 в момента /ако са ти реални максове де/
И все пак успех ,важното е да има цел ;)
06.04.15
08:31
казано от sapuna на 05.04.15, 20:51:
Високи цели си си поставил.Клека може и да го докараш ,на тягата ще ти е трудно да сложиш 20 кила ,а при тройка на 60 военна нямаш чиста единица 70 в момента /ако са ти реални максове де/
И все пак успех ,важното е да има цел ;)
Винаги трябва да се целиш високо :) Всички максове,работни килограми , тренировки всичко е реално :) Предполагам че клека може да стане 150кг (140 ги имам вече) , тягата 180 ги дръпнах бързо без мн зор (предполагам тая седмица ще опитам 185-190 с фитили и колан) , лежанката ще правя я опитам също днес (търся 1ца на 120) , но най-големия проблем за момента е военната преса (доста тежка ми е тази 3-ка на 60 кг едвали ще успея да покрия първоначалната цел от 80 кг до края на месеца)
06.04.15
18:09
Днеска гърди и очаквана 120ка
Хоризонтален лег с лост
Загрявка:
40кгх20
60кгх10
80кгх10
100кгх8 - трудна 8ца но все пак 8ца
110кгх1 - леки
120кгх1 - средно тежки нз как да го опиша , според мен 125 ще мога
Обратна лежанка
4х10 80кг
Машина за горна част (избутване на дъмбел)
4х8 45кг на ръка
Кофички
4х10 СТ
Кросоувър
4х10 20кг на ръка
Общо взето днес отново до преди тренировката бях ял един път (и въглехидрата беше още по-малко) ,така че съм доволен.Утре по план ще е гръб и мисля да натегна здраво тягата и да направя отново поне 175-180кг тяга , ако се чувствам добре може и 185-190 да пробвам.
На края на месеца ,когато правя трибоя ще има клипове и на 3те движения за да не си пишем някви цифри из въздуха :)
09.04.15
13:29
Здр имах 2 дни принудителна почивка, но днес отново на линия.Днес по план ще тренирам рамо и търся 4-5 повторения на военна преса със 60кг (днес зареждам стабилно с въглехидрати и трябва да ми се получи).
Започвам обаче да се разколебавам, че трябва да кандидатствам в НВУ , поради политически причини. В момента България е в деликатна ситуация , както и цяла Европа. Ако ида да уча за офицер в НВУ при евентуални бойни действия ще се бия на грешната страна , а именно Европа и НАТО. Подтикван съм от роднини и приятели да ида там ,само заради финансовата стабилност,която предлага обучението(безплатно обучение,храна и стипендии за всякакъв успех) и после самата работа , но според мен тази офицерска заплата от 1000лв и малко отгоре не е нищо особено. Доста близо съм до отказване и най-вероятно ще се откажа заради причините отгоре.Другия вариант пред мен е ТУ София и предполагам ще се н.асоча натам.
Тренировката ще я впиша по-късно следобяд.
09.04.15
13:43
Еха, вече ти е ясна и международната ситуация :D Грешни страни, правилни страни :D
09.04.15
14:00
казано от Херцог Трън на 09.04.15, 13:43:
Еха, вече ти е ясна и международната ситуация :D Грешни страни, правилни страни :D
Имам си виждания и мнение по въпроса :) Мисля ,че на всеки му е ясна агресивната политика на САЩ и западна Европа. Настроен съм проруски и не го крия. Сега с изграждането на НАТО-вския център в София ще станем пушечно месо и ще обираме пешкира , България до сега във всички войни е на грешната страна , и сега ще е така отново. Сори ама аз не пикая срещу вятъра и са ми ясни нещата , който стават под носа на толкова много хора и никой не ги вижда. Аз си имам едни виждания , ти други , нека не превръщаме дневника от дневник за тренировки , в дневник по политически дебати.
09.04.15
14:22
Ами ти сам почна с политическия “дебат”.
А пък на мен ми стана интересно - ако политиката на Западна Европа и НАТО по случайност съвпадат с националните ни интереси (не казвам, че е така, а говоря чисто хипотетично), ти пак, отново чисто хипотетично, няма да искаш да си на страната на тази политика и да служиш, само защото отсреща е - знаем кой!?
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 09.04.15 14:32.
09.04.15
14:30
казано от Мартин Трифонов на 09.04.15, 13:29:
...Ако ида да уча за офицер в НВУ при евентуални бойни действия ще се бия на грешната страна , а именно Европа и НАТО...
При евентуални бойни действия, ще се биеш ПЪРВО ЗА РОДИНАТА СИ и чак след това за тези, на чиято страна е България, било то САЩ, Русия, Таджикистан или Танганайка.
. Подтикван съм от роднини и приятели да ида там ,само заради финансовата стабилност,която предлага обучението(безплатно обучение,храна и стипендии за всякакъв успех) и после самата работа , но според мен тази офицерска заплата от 1000лв и малко отгоре не е нищо особено.
Ами не ходи. Докато си подтикван от приятели, роднини, пари и облаги, а не от патриотизъм, родолюбие, национално самосъзнание и чувство за дълг, мстото ти не е в БА. Лично мнение. И аз ще се радвам да има колкото е възможно по-малко офицери, сержанти и войници като тебе.
09.04.15
14:50
Весо, сгъстяваш му боите на момчето. То и само да му харесва тази работа заради същината и му е достатъчно.
Иначе си прав де, но много малко младежи разсъждават така.
Абе БА ще е последното място на което ще искам да отида ,като патриот и родолюбец . Само като се сетя от кого трябва да слушам заповеди ми става лошо . Жалко , че патриотизма на Българите е подтикван под претекст “пари , облаги и т.н.” .
Песничката е бая интересна :) !
09.04.15
15:31
Радо, кой па е тоя дето ще трябва да слушаш заповеди от него и ти се повръща, че аз пък не се сещам? А смисъла на предпоследното ти изречение изцяло ми убягва.
Иначе комерс песнички на разни псевдо бунтари бол. Но са последното място, откъдето пък аз пък ще формирам възгледи за глобалната или житеиската истина.
Сашо, така е, за съжаление. По лошото, обаче е, че в много случаи аз бих съкратил изречението ти до “Много малко младежи разсъждават...” ;)
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 09.04.15 15:32.
09.04.15
15:39
казано от Радо на 09.04.15, 15:05:
Абе БА ще е последното място на което ще искам да отида ,като патриот и родолюбец . Само като се сетя от кого трябва да слушам заповеди ми става лошо .
За това трябва да има задължителна военна служба - да се научат такива като теб какъв е смисъла на заповедите и тяхното изпълнение в Армията.
09.04.15
15:44
Задача №1 и цел през последните 50 години на САЩ е да не допусне съединяването на Германия и Русия, които търсят това от давна. Германски технологии и руски ресурси, това ще стане най силния и мощен съюз. Какво правят американците? Защитна стена, буферна зона за да не стане това. Погледнете картата. От България нагоре всички страни, до прибалтика, образуват линия за да не стане това. Всички са “американски” и Украина вече....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.04.15 15:46.
Голяма роля тук играе времето в което сме расли . От кой заповеди ли ? Ми от същите къде ви ограбват майките и бащите ?
За казармата - аз също много съжалявам че я няма , но това си има замисъл и цена , която ще си плащаме :)
И понеже така си говорим общи приказки - питайте колко военни са отишли на служба подтикнати от патриотизъм и родолюбие :)
И колко при мисиите си било то някъде в Европа или по - далеч са изпълнявали “стриктно” всички заповеди :)
09.04.15
15:56
Радо, наблюдавам от едно известно време, че почна да ставаш капацитет по всичко. На няколко пъти се сдържах, ама май е време - вземи си налегни парцалите, затрий си клавиатурата и едно известно време САМО ЧЕТИ. Не знаете израстъка ви за пикане ли е, за е*ане ли е, ама раздавате мозък за световната политика, философия и т.н. А, между другото - някои пишещи са военни, за твоя информация. Помисли колко смешно изглеждаш в техните очи, говорейки за армията ;)
По време раждането на Радо съм бил на 9г. служба ,ама той няма как да знае какво е служба и оцени приоритетите и!
Баш пък капацитет за всичко не , но имам си мнение за дадени неща .
Недей така бързо да си правиш п*шка със хората ,които имат различно мнение от тебе и прочие .
Тва за израстъка ще се направя , че не съм го прочел , ‘щото не ми е кеф да се товарим като малки :)
Относно военните - ти мислиш ли ,че не ги уважавам ? Къде го прочете ? Как стигна до това заключение ?
Лично аз имам роднини военни ? Дори те не са съгласни с повечето от това , което ги карат да правят ?
Говоря , защото лично те са ми го казвали , а не защото така ми е кеф ? а
Съжалявам , ако съм обидил някого с мнението си .
Поне аз се гордея , че все още има мъже , които биха дали живота си за родината !
Поздрави !
09.04.15
18:15
казано от Радо на 09.04.15, 15:52:
От кой заповеди ли ? Ми от същите къде ви ограбват майките и бащите ?
...
Кажи честно :) Кой от Генщаба, от щаба на Сухопътните войски или кой от поделението, в което съм служил - командира, началник щаба, комбата, ротния, взводния или пък старшината е ограбвал родителите ми ?
За останала àст от поста ти - на теб периодично ти слепват пластините и почваш да си ги пишеш едни, от които нито понятие си имаш, нито идея защо ги пишеш... ;)
09.04.15
18:32
казано от Veso Pervazov на 09.04.15, 14:30:
...Ако ида да уча за офицер в НВУ при евентуални бойни действия ще се бия на грешната страна , а именно Европа и НАТО...
При евентуални бойни действия, ще се биеш ПЪРВО ЗА РОДИНАТА СИ и чак след това за тези, на чиято страна е България, било то САЩ, Русия, Таджикистан или Танганайка.
. Подтикван съм от роднини и приятели да ида там ,само заради финансовата стабилност,която предлага обучението(безплатно обучение,храна и стипендии за всякакъв успех) и после самата работа , но според мен тази офицерска заплата от 1000лв и малко отгоре не е нищо особено.
Ами не ходи. Докато си подтикван от приятели, роднини, пари и облаги, а не от патриотизъм, родолюбие, национално самосъзнание и чувство за дълг, мстото ти не е в БА. Лично мнение. И аз ще се радвам да има колкото е възможно по-малко офицери, сержанти и войници като тебе.
При евентуални бойни деиствия, ще се бия ПЪРВО ЗА РОДИНАТА СИ ТОВА Е ТАКА не съм казвал че няма да го направя.Изказах мнение , че не се препокриват офанзивната политика на НАТО и мойте виждания за геополитика (не съм експерт , никога не съм казвал че съм и че разбирам от всичко , аз съм обикновен човек с мнение по въпроса ,което изказвам). Извинявай да не кажа силна дума , но едно 70-80% и съм напълно сигурен и седя зад тези свой думи(имам няколко човека роднини , един военен и други в системата на МВР) са във армията заради финансовата стабилност ,която предлага (колкото и смешно да звучи на някой , но това е истина ! В момента да си войник е професия , не дълг , национално самосъзнание , патриотизъм.Много от военнослужещите в днешно време са там само заради парите).Родителите ми са се старали да ме възпитат добре , да ме възпитат на родолюбие, и патриотизъм , и са се справили.Повечето младежи , и като цяло на хората е притъпено това национално самосъзнание и чуство за дълг (защото просто в момента обстановката е такава ,че ножа не е опрял до кокала все още). МОГА аз лично да ти кажа ,въпреки че съм подтикван от близки най-вече заради парите и това че всичко за обучението ти е осигурено, в мен го има това национално самосъзнание , това родолюбие и патриотизъм. КОГАТО СЕ НАЛОЖИ АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯ ДЪЛГА СИ КЪМ БА И БЪЛГАРИЯ. КАКВО знаеш ти за мен та да се радваш , да има по-малко офицери,сержанти и войници като мен ??? Питам какво знаеш за мен ? Това ,че през всичките 12 години в който съм бил ученик съм бил отличен ? Това че съм изчел почти всички популярни исторически книги свързани с България ? Това че винаги ме е интересувала историята и че съм патриот не само по празниците (за разлика от един голям процент хора).Това че спортувам и се старая да подддържам форма , да се развивам не само физически , но и умствено и духовно ? Изказах си мнението , и ти веднага започна с грубия тон и изостри дискусията без да има причина да го правиш ? Или пък има ? Не съди книгата по кориците бих ти казал аз! Айде живи и здрави и ако искаш да се заформи дискусия без обиди ми отговори , ако не просто не отговаряй!:)
Мнението беше редактирано от Мартин Трифонов на 09.04.15 18:34.
09.04.15
18:40
Днешната тренировка - РАМО
Загрявка:
Военна преса:
40кг - 15
45кг-10
50кг-8
60кг-4 - тука това очаквах 4-ка
70кг - 0 тука не можах да ги бутна
Раменна преса на машина - 4х8 50кг на ръка
Хеликоптер - 4х10 40кг
Изнасяне на диск напред за предно рамо - 4х10 15кг
Разтваряне встрани с по една ръка - 4х10 15кг на ръка
Задно рамо на машина - 4х10 50кг
Повдигане на лост зад тяло за задно рамо - 4х10 40кг
Трапец с лост - 4х15 70кг
Общо взето очаквах днес на раменната преса 4 повторения на 60кг , 70 са ми още тежки и предполагам ще ми трябват поне още 2 седмици за да ги бутна.
Утре по план ще правя КРАКА и очаквам там сигурна 1ца на 140кг и ще опитам и 150кг отново , миналия път ме затиснаха.
Ето ви 2 снимки за да видите формата в която съм сега
09.04.15
19:10
казано от Мартин Трифонов на 09.04.15, 18:32:
казано от Veso Pervazov на 09.04.15, 14:30:
При евентуални бойни деиствия, ще се бия ПЪРВО ЗА РОДИНАТА СИ ТОВА Е ТАКА не съм казвал че няма да го направя.Изказах мнение , че не се препокриват офанзивната политика на НАТО и мойте виждания за геополитика (не съм експерт , никога не съм казвал че съм и че разбирам от всичко , аз съм обикновен човек с мнение по въпроса ,което изказвам). Извинявай да не кажа силна дума , но едно 70-80% и съм напълно сигурен и седя зад тези свой думи(имам няколко човека роднини , един военен и други в системата на МВР) са във армията заради финансовата стабилност ,която предлага (колкото и смешно да звучи на някой , но това е истина ! В момента да си войник е професия , не дълг , национално самосъзнание , патриотизъм.Много от военнослужещите в днешно време са там само заради парите).Родителите ми са се старали да ме възпитат добре , да ме възпитат на родолюбие, и патриотизъм , и са се справили.Повечето младежи , и като цяло на хората е притъпено това национално самосъзнание и чуство за дълг (защото просто в момента обстановката е такава ,че ножа не е опрял до кокала все още). МОГА аз лично да ти кажа ,въпреки че съм подтикван от близки най-вече заради парите и това че всичко за обучението ти е осигурено, в мен го има това национално самосъзнание , това родолюбие и патриотизъм. КОГАТО СЕ НАЛОЖИ АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯ ДЪЛГА СИ КЪМ БА И БЪЛГАРИЯ. КАКВО знаеш ти за мен та да се радваш , да има по-малко офицери,сержанти и войници като мен ??? Питам какво знаеш за мен ? Това ,че през всичките 12 години в който съм бил ученик съм бил отличен ? Това че съм изчел почти всички популярни исторически книги свързани с България ? Това че винаги ме е интересувала историята и че съм патриот не само по празниците (за разлика от един голям процент хора).Това че спортувам и се старая да подддържам форма , да се развивам не само физически , но и умствено и духовно ? Изказах си мнението , и ти веднага започна с грубия тон и изостри дискусията без да има причина да го правиш ? Или пък има ? Не съди книгата по кориците бих ти казал аз! Айде живи и здрави и ако искаш да се заформи дискусия без обиди ми отговори , ако не просто не отговаряй!:)
Този пост те прави отлична цел за вербовка. Остави чувствата за себе си. Не ги показвай. Не афиширай симпатия към тази или онази страна. Войника е машина, която безприкословно изпълнява заповеди. Командира е винаги прав - правило №1. Правило №2 - ако командира не е прав, чети правило №1. )))))))))
09.04.15
19:37
...От кой заповеди ли ? Ми от същите къде ви ограбват майките и бащите ?
Радо, повярвай ми, че влиянието на хората, които визираш, е точно толкова голямо върху армията, колкото и върху всеки един, работещ и живеещ в България. А заповедите, които аз получавам ежедневно от тях са същите, които получаваш и ти, родителите и приятелите ти, ако са в България. И се наричат социална политика, здравеопазване, икономика, образование, външна и вътрешна политика, данъчна и пенсионна система и т.н. Нали не мислиш, че работещите в частна фирма са независими от решенията (заповедите) на управляващите? Та в този ред на мисли, сигурно повръщаш по няколко пъти на ден...
И понеже така си говорим общи приказки - питайте колко военни са отишли на служба подтикнати от патриотизъм и родолюбие :)
Има, не е като да няма. Има разбира се и такива, които мислят, че ще взимат голяма заплата, ще правят мисия след мисия, като между тях ще си клатят краката, ще се уредят и ще преуспеят в живота. Повечето, за радост, бързо се разочароват от действителността и отпадат от само себе си. Като Мартин (той поне се е усетил навреме). Като цяло, има от всичко. И мърши, и свестни хора, и такива без принципи, и крайни идеалисти, и мързели, и работохолици... Като навсякъде. Но поставянето под общ знаменател и обобщаването на тия са такива или онакива никога не е било правилен подход.
И колко при мисиите си било то някъде в Европа или по - далеч са изпълнявали “стриктно” всички заповеди :)
Идея си нямаш!!! Именно на мисии заповедите се спазват В ПЪТИ по-стриктно, контрола е В ПЪТИ по-строг, компромисите са В ПЪТИ по-малко, а наказанията за неизпълнение на заповед/неспазване на правилата са В ПЪТИ по-тежки. По съвсем разбираеми причини. Разбира се, говоря за бойните мисии, не за екскурзиите до Босна и Косово. Не говори за неща, които хич не са ти ясни. Каквото и да имаш предвид. ;)
...КОГАТО СЕ НАЛОЖИ АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯ ДЪЛГА СИ КЪМ БА И БЪЛГАРИЯ.
Ама ако не противоречи на Русия и не е в унисон със Запада... А и как ще го изпълниш? Каква подготовка имаш/ще имаш? Говоря бойна/специална/тактическа подготовка, не за щанги и кросчета в парка... ;)
КАКВО знаеш ти за мен
Нищо. Знам, че Von Suthaus ти постави много хубав въпрос, на който ти не отговори. А факта, че даваш повод за такъв въпрос и мотивацията ти са достатъчни, за да кажа, че ще се радвам да има по-малко като тебе в БА.
А, знам и че реалността е мааалко по-различна от Counter Strike или Battlefield, та това “аз когато се наложи ще изпълня дълга си”, някак си леко ме разсмива. ;)
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 09.04.15 19:39.
@Veso точно това имах в предвид . Явно само ти си схванал какво исках да кажа . Да , точно тези от “поделенията” се хвалят как по цял ден не правят нищо и вземат 700-800 лв. , докато при (имахме едни такива ако може да се нарече) часове за “военно обучение” ни убеждаваха , че бая работа имали . На кого да вярвам , като цяло ?
Отделна тема е , че когато само аз от класа попитах , защо не са донесли по 1 оръжие или каска или дори противогаз да ни научат на това и онова , целият клас ми се смя , но както и да е ... зае*и това - за някои хора тук аз съм тук за да се е*авам със служещите
Относно това със стриктното изпълняване - информацията ми е от човек , който бил изпратен в Ирак или др. място (ще те излъжа) каза , че доста от момчетата ходели по проститутки и се дрогирали. Нямам си и на идея какво е искал да каже с това , но аз го разбирам буквално , колкото и смешно да е .
За жалост всички сме под 1 командване . Дали ще си военен или продавач на домати все си командван от едни и същи . И това е жалкото ... но трябва някак си да се прехранваме ...
09.04.15
19:57
казано от Радо на 09.04.15, 19:48:
За жалост всички сме под 1 командване . Дали ще си военен или продавач на домати все си командван от едни и същи . И това е жалкото ... но трябва някак си да се прехранваме ...
Ильоменатите!
казано от Херцог Трън на 09.04.15, 15:56:
Радо, наблюдавам от едно известно време, че почна да ставаш капацитет по всичко. На няколко пъти се сдържах, ама май е време - вземи си налегни парцалите, затрий си клавиатурата и едно известно време САМО ЧЕТИ. Не знаете израстъка ви за пикане ли е, за е*ане ли е, ама раздавате мозък за световната политика, философия и т.н. А, между другото - някои пишещи са военни, за твоя информация. Помисли колко смешно изглеждаш в техните очи, говорейки за армията ;)
Ей Херцоже, взе ми думите от устето! +1
И да, ильоменатите, както и Дарт Вейдър.
P.S. смея се с глас на част от хумореските на някои участници в спора, продължавайте!
Мнението беше редактирано от Nachev на 09.04.15 20:18.
09.04.15
20:22
...КОГАТО СЕ НАЛОЖИ АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯ ДЪЛГА СИ КЪМ БА И БЪЛГАРИЯ.
Ама ако не противоречи на Русия и не е в унисон със Запада... А и как ще го изпълниш? Каква подготовка имаш/ще имаш? Говоря бойна/специална/тактическа подготовка, не за щанги и кросчета в парка... ;)
Никаква подготовка няма да имам - както и много голяма част от хората който не са военни. Ясно ми е че при предстоящи военни действия ще има т.нар мобилизация и също ми е ясно че има хора резервисти , който имат готовност да се подготвят за военни действия. Ако се поиска военна служба от мен ще си я изпълня (в това се изчерпва военния ми дълг)
КАКВО знаеш ти за мен
Нищо. Знам, че Von Suthaus ти постави много хубав въпрос, на който ти не отговори. А факта, че даваш повод за такъв въпрос и мотивацията ти са достатъчни, за да кажа, че ще се радвам да има по-малко като тебе в БА.
А, знам и че реалността е мааалко по-различна от Counter Strike или Battlefield, та това “аз когато се наложи ще изпълня дълга си”, някак си леко ме разсмива. ;)
Защо мислиш че аз нямам представа за реалността ? Изобщо не съм си помислял и за минута ,че реалността има нещо общо с Counter Strike или Battlefield. Аз пък защо ли си мисля ,че има нещо което отвътре те човърка и се опитваш да ми избиеш комплекс тука ? Доста значима част от военните в БА май май са така като тебе.
На мен пък ще ми достави много голямо удоволствие , напук на мнението ти да завърша НВУ и да ти дойда в поделението като НАЧАЛНИК
09.04.15
20:32
казано от Мартин Трифонов на 09.04.15, 20:22:
На мен пък ще ми достави много голямо удоволствие , напук на мнението ти да завърша НВУ и да ти дойда в поделението като НАЧАЛНИК
Като ти гледам отношението - няма да си нито първият, нито последният НАЧАЛНИК - ЦЪРВУЛ ;) Та не е невъзможно :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.04.15 20:32.
Много отклонихме темата и Херцог моите уважения никого не защитавам , но не си давай големи правомощия да обиждаш :)
Всеки прав за него си .
Коментара е излишен .
:)
09.04.15
21:02
Аз пък защо си мисля ,че има нещо което отвътре те човърка и се опитваш да ми избиеш комплекс тука ? Доста значима част от военните в БА май май са така като тебе.
Де да бяха, ама за съжаление не са значима част. Надявам се с това да ти отговарям достатъчно ясно на въпроса за комплексите. Знам се достатъчно добре какво представлявам и като човек, и като професионалист, та съм доста далеч от комплексарщината.
А за началник си добре дошъл. Ама преди това ще трябва доста да поучиш и доста да послужиш. ;) Иначе това е мечтата на всеки идиот-да работи шеф. :)
09.04.15
21:10
казано от Херцог Трън на 09.04.15, 20:32:
Като ти гледам отношението - няма да си нито първият, нито последният НАЧАЛНИК - ЦЪРВУЛ ;) Та не е невъзможно :D
Кое отношение ? Държат ми агресивен тон , и аз отвръщам ? Ама ти нещо много ги ръсиш тия обиди ? Да не те боли дупето , сигурно имаш хемороиди и не те свърта на едно място ми се струва и се чудиш като някоя пи*ка да обиждаш по чуждите дневници :)
09.04.15
21:13
Господа, някои от вас са служили в казарма, други само са чували градски легенди за нея.
Та... хубавко си приказвате тук, само... хайде да е културно, моля.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.04.15 21:13.
09.04.15
21:19
казано от Кольо Пияндето на 09.04.15, 21:13:
Господа, някои от вас са служили в казарма, други само са чували градски легенди за нея.
Та... хубавко си приказвате тук, само... хайде да е културно, моля.
Ако това се отнася за мен , прочети коментарите написани от мен горе и прочети коментарите на останалите. Опитах се да водя дискусия без обиди , но това явно е невъзможно и тона на коментиращите се изостри ненужно.
А като ме обиждат , няма да им мълча нали ?
Всеки има различни виждания за живота и понякога е по-добре да ги запази за себе си. Българинът трябва да се научи да мълчи, когато не е компетентен. Тази дискусия е безсмислена за мен... нито една от страните няма да разбере мнението на другата или по-точно няма да го приеме (част IV на “Разни хора, разни идеали”). Няма смисъл да се обиждате, тъй като е по-вероятно да покажете слабост, от колкото да се аргументирате правилно. Радвайте се, че поне има хора, които се замислят за бъдещето си, от колкото да влизате в безсмислени полемики.
10.04.15
00:22
Мартине, обърнах се към всички участници в разговора, не лично към теб.
Чета и виждам чудесно как стоят нещата.
Един Мъж знае кога да обижда, кога да отговаря на обидни думи и как.
Останалите показват, че са нещо друго.
11.04.15
15:15
Херцога е строг, но справедлив. :D Вярно, че понякога е малко рязък, но това е защото е заклет фен на Хед Хънтъра, който пък за радост на такива като Мартин и за съжаление на такива като мен и Херцога, вече не е във форума.
А Мартин да не се прави на ущипана мома и невинна жертва на обиди и агресия, щото да питам, АЗ с какво го засегнах, та да ми говори за комплексарщина на мен и на колегите ми. И как си позволява да обобщава качествата на една цяла професионална група хора, избрали да служат на родината си???
...Ясно ми е че при предстоящи военни действия ще има т.нар мобилизация и също ми е ясно че има хора резервисти...
Нищо не ти е ясно! При съвременните методи за водене на бойни действия, нито ще има време за мобилизация и обучение на цивилни, нито за подготовка на резервисти. А неподготвени цивилни успяват само в Counter Strike. ;)
Отначало причината аз да съм негативно настроен беше това:
Започвам обаче да се разколебавам, че трябва да кандидатствам в НВУ , поради политически причини...
...при евентуални бойни действия ще се бия на грешната страна , а именно Европа и НАТО...
но коментара ми никъде не съдържа обида или агресия. А това пък:
казано от Мартин Трифонов на 09.04.15, 14:00:
...Сори ама аз не пикая срещу вятъра...
поразително ми напомня за Вазовото “Преклонената главичка остра сабя не сече...” Е сори, ама аз на такъв човек не мога и не искам да разчитам да ми пази гърба!
http://liternet.bg/publish/vazov/lirika/sred.htm
Хайде със здраве, и като влизаш в тоалетната затваряй плътно вратата, че да не влезне отнякъде вятър и да стане белята.
11.04.15
15:23
Весо, аз мислех да отговоря баш в стил хънтъра, ама щях да създам работа на Колето :D А колкото до хънтъра - водя активна кампания да го върна, за да видят такива като автора на дневника що е то “рязък стил” и как ще получат нервен срив в минимални срокове :D
Относно човека за когото говорите - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61502 (head_hunter) , понеже и аз не го знаех , но търсачката е хубаво нещо ...
С удоволствие ще се включа в “инициативата” да се върне . Определено ще играе ролята на възпитател !
До Херцога - ще получи нервен срив онзи , който не знае кога да спре и не умее да попива .
11.04.15
17:09
Бедна ти е фантазията колко хора ще получат нервен срив, авторът на тоя дневник дори ще му уредим и рецепта за валидол ;) А в тази тема хед е на около 20-30% от възможностите си и не се напъва дори :D
11.04.15
19:07
Днеска гърди - лекичко
Горен лег с лост:
40кг-10
60кг-10
80кг-10
90кг-4
Лег с лост обратен наклон:
3х8 80кг
1х6 100кг
Горен лег с дъмбели
4х10 20кг на ръка със завъртане на дъмбелите в неутрално положение отгоре
Хамър прес машина
4х10 30 кг на ръка
Кофички - 4х10 СТ
Флайс на машина - 4х10 40кг
Тея дни нямам почти никакво време , храната е доста зле (2 пъти на ден). Утре ще е гръб - ще наблегнем на по-голям обем на тренировката.
Трибоя придружен с клип ще го правя на 25 април (събота).
В момента теглото е 91,5 кг