02.06.05
22:53
Да има що?
Да има що?
Според мен няма! Дориян си има най-добрият гръб и до днес според мен.
по-здрави
02.06.05
23:47
а бе арни си е изрод (:
03.06.05
14:32
а бе момчета кво толкова спорите кажете АРНОЛД и това е
Дориян кърти мивки и цепи мрака ве! Вище и в анкетата скоро Дориян ще триумфира :)
по-здрави
Дориан завинаги ще бъде за мен номер 1 следван от арни който показа в миналото как точно се прави
за мен висчките са велики културисти! но всеки си има индивидуалност, Рони определено е най-грамадното чудовище, но му липсва естетиката
аз гласувах за Арнолд, тъй като съчетава кажи речи всички критерии пък и все пак той е Арнолд ;)
17.06.05
20:28
гласувах за дориан.серджо също мн ме кефи.рони не ми харесва
17.06.05
21:16
Дориан ще си остане един от най добрите за мен.Неказвам че другите не са добри те са велики спортисти,но вече всичко е въпрос на предпочитания.
Хе, хе казах го и преди приноса на Арнолд е велик, но Дориан си е за мен също №1!!! Явно много хора мислят така и се радвам!!!
арни има наи доброто тяло на мен ми изглеждат много гнусно днешните издути назобени целите във вени животни
17.06.05
22:37
/оff
намирисва ми че някой чийтва :)
фенове на Дориян - хмм ...
Иначе Арни -> rulezz !
странно феновете на Рони къде са ?
Битката се води само м/у 2ма претендента !
[quote author=“Chrisich”]Джей Кътлър.
Aбе Джей Кътлар 2001г. се състезава на мр. олимпия
18.06.05
02:20
Много е трудно да се каже кой е номер едно на целия 20-ти век. Според мен това е много субективна работа. По-скоро бих разделил великите културисти на десетилетия.
Арнолд несъмнено е номер едно на седемдесетте, макар че кариерата му е белязана и от доста скандали. Като Мистър Олимпия през 1980-та, когато другите са жестоко ощетени (най-вече Майк Менцер който тогава вади страшно тяло), за да може Арни да триумфира за седми път. Всеки който е гледал снимки от това състезание знае за какво става въпрос.
Не знам пичове, ама никой от вас не говори за Лий Хейни, който е номер едно на осемдесетте. Макар и да го критикуват, че е спечелил осемте си титли при слаба конкуренция, осем си е осем. Друг любимец от тази ера ми е Лий Лабрада, който освен че практикува тренировки с висока интензивност и малко серии, има едно от най-добре оформените тела въобще. Не искам да налагам мнение разбира се, но естетически оформена фигура като на Лабрада ме кефи много повече от мутанти като Маркус Рул и други подобни изроди.
Ясно е, че Дориян е номер едно на деведесетте. Дориян просто е голям! Той си остава и единственият, който е печелил Олимпията като е тренирал далеч от Калифорния. Той си остава велик не само заради физиката си, но и заради аналитичния подход към тренировка и хранителен режим и заради скромния си произход.
За Рони какво да кажа - той не се вписва в бодибилдинг идеалите на 20-ти век. Новите тенденции нямат нищо общо с класическия културизъм. Това все пак е мое лично мнение и не искам да го налагам сред вас.
За финал искам да споделя с вас резултатите от последната анкета на читателите на “ФЛЕКС” за културист на столетието. Начело е Арнолд, веднага след него е Дориян и на трето място е Хейни. Интересен е и коментара на Дориян. Той казва, че Арнолд винаги ще е номер едно заради това, че личността му е вдъхновила много хора да започнат да се занимават с културизъм. И че по времето на Арнолд културистите не са били толкова развити колкото са сега. Така че резултатите от анкетата го ласкаят, защото значи че именно той, Дориян, притежава най-доброто тяло в културизма.
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“Chrisich”]Джей Кътлър.
Aбе Джей Кътлар 2001г. се състезава на мр. олимпия
Емо, от 2000 година е на Олимпия, ако една година е от значение.
Просто е голям и плътен. Това ме кефи в него. :D
Дам братле, но от 20 век е въпроса, а Джей си е на 21 век и мене ме кефи макс даже повече от Колман! Джей рулира! :) много е голям
Значи отговарям на въпроса на бъдещата тема: “Най-великият на 21век...” :D
18.06.05
19:42
Колкото и да съм фен на Арни , за мен лично , най-добрия е Дориан :)
[quote author=”^MaD^”]Арни е с наи малката талия а Рони ми е напрао противен с тоя разплут тумбак
И на Серджо не му е голяма талията! Даже се говорят някви работи за към 70см талия да е имал :shock: