01.07.13
14:03
Здравейте,в момента чистя и пия креатиновата матрица на мъсъл фарм,супер кътс 3 на юнивърсъл,реформ на сайтек,артро гард на биотек юсей и ултра уей про пак на юнивърсъл.Сутринта на гладно пия 1 капсулаа от артро гарда.От супер кътса пия 3 дози дневно като едната е сутринта след закуската (преди тренировка),а другите две на по 4 часа след това.Преди тренировката си пия и една доза от реформ-а.Креатина и протеина след трен.Втората доза от протеина с някое по-малко богато на протеин хранене и вечерта още 1 капсула артро гард.Проблемът е,че не мога да спя качествено.Заспивам трудно - поне за час,като се будя 2-3 пъти през ноща.Сутрин като се събудя мускулите са ми отпочинали,но не и съзнанието,както се казва.Възможно ли е да е от добавките ? :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.07.13 10:50.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
01.07.13
16:43
Когато съм на диета и изчиствам съм доста изнвервен и като цяло трудно спя или ако спя се будя както споменаваш през няколко часа. Според мен не е от добавките а по-скоро от самата диета, но не виждам повод за притеснение. Просто си гладен за въглехидарти.
Най-вероятно проблема е от Super Cuts,предполагам че съдържа някакви стимуланти на нервната система.
Опитай да го спреш за няколко дни и виж дали ще има подобрение.Другите добавки не изглеждат да идва проблема от тях.
Ако проблема е от тази добавка,като компросим може да опиташ да го пиеш по-рано през деня или да намалиш дозите отново до към 16:00ч,за да не ти пречи на съня.
Biad__ : Това е,че в супер кътс-а няма никакви стимуланти,а е само липотропен бърнър.Именно затова избрах него.
Железен човек: Аз си карам от доста време на НВД и нямам никакви проблеми.Започна след втория ден от приема на добавките.
Не съм прочел всичко,което пиеш като добавки.Сега погледнах че в Reform има кофеин,също и Йохимбе,на който някои от страничните ефекти са нарушение на съня.
Сега ще те посъветвам да опиташ няколко дни без него или по-рано през деня.Наистина Super Cuts няма как да ти пречи,просто ме домързя да прочета какво е точно.
Няма как да е от реформа,защото го пия по това време,към 10.30 ....Не може да ме държи повече от 12 часа,нали се сещаш ? :D
02.07.13
10:39
казано от Trickster на 01.07.13, 14:03:
.... и вечерта още 1 капсула артро гард...
Хондротина и глюкозамина също причиняват безсъние. Може би ти трябват и храносмилателни ензими ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече