Psychopath's diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

Здравей!
Лесно можеш да се ориентираш кое не е добре - числото в колонката “резултат” трябва да е между стойностите в колонките “долна граница” и “горна граница”:)
Та холестеролът си е ОК, макар че така изследван не дава никаква информация.
Единствено имаш белтък в урината - може да е от настинка, инфекция - няма как да се каже, лекарят ще ти препоръча допълнителни изследвания най-вероятно.

24.07.13
19:23

Малко е безполезно само общия холестерол да ти измерят, защото значение имат количествата на различните видове кръвни липиди и оттам отношенията между тях. Горното е сбор от HDL, LDL и триглицериди/5, всяко от които може да варира в някакви граници, примерно да си предимно с много добър или предимно с много лош и т.н.

Мнението беше редактирано от Желязото на 24.07.13 19:24.

24.07.13
19:35

Хубаво е че изобщо някой си ги прави,би било добре повече хора да го правят.Нормално е доктора да ти е казал “нехубави”неща и искаш да чуеш обратното тук,но си в горните граници от референтите...не знам как се храниш,но трябва да има промени и пак изследвания,за да няма излишни притеснения.

25.07.13
11:08

казано от Рени Илчева на 24.07.13, 19:10:

Някой може ли да ми каже как е холестерола ,дали е ок ?Правих си изследвания :D ето снимка ,искам да видя и ваше мнение не само на лекарят, защото не е добре :D

В норма е?! Имаш долна и горна граница,следиш по тях..

25.07.13
15:10

казано от JulsaVena на 25.07.13, 11:08:

казано от Рени Илчева на 24.07.13, 19:10:

Някой може ли да ми каже как е холестерола ,дали е ок ?Правих си изследвания :D ето снимка ,искам да видя и ваше мнение не само на лекарят, защото не е добре :D

В норма е?! Имаш долна и горна граница,следиш по тях..

Всеки би ти казал това, предвид факта че форума е за фитнес, а не за медицина.
За такива неща се питат специалисти. Ако нямаш доверие на един лекар, отиваш при втори.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1