М--А--С--А

Темата е заключена.
Прескочи до:

Вчера: 17.09.2013г.
1)мюсли със кисело мляко
2)на даскало нищо не ядах..... то и голямото седене беше стояхме само един час и си хванах ме пътя някои отидохме до  на кафе,а други не...после класната звънна,и че трябвало поне за 6 час да се върнем ,щото не искала разправии със тази госпожа и т.н. прибрах се във вкъщи хапнах миш-маш със салата от домати и чушки и после отново излизане и днес храната беше пълен фарс

18.09.13
01:06

казано от Мирослав Василев на 18.09.13, 00:57:

казано от ивански на 16.09.13, 17:48:

Честит и на теб, ама защо не вписваш упражненията?

какви упражнения искаш да ти вписвам за street fitnees ?

к’ва М—А—С—А искаш тогава
трололо

Тази подредба на мускулните групи добра ли е?
тридневен сплит
Сряда:Гърди + Бицепс
Петък:Гръб + Трицепс
Неделя:Крака + Рамо

28.01.14
14:08

Добра е.

05.02.2014г.
Правех:гърди + бицепс
Бицепс:
Чуково сгъване с дъмбели :3 серии 8х5х8 с 5 кг.
Скотово сгъване с дъмбели :3 серии 8х5х8 с 5 кг.
Кръстасано чуково сгъване с дъмбели:3 серии с 5 кг.
Бицепсово съване с щанга:3 серии 8х5х8 с 20 кг. мисля,че лоста тежеше 10 кг. беше от този кривите ,а не правите
Гърди:
Избутване на дъмбели от наклонен лег:3 серии 8х5х8 с 2,5 кг.
Избутване на машина за гръдни мускули:3 серии 8х5х8 с 25 кг.
Изтласкване на щанга от лег:3 серии 8х5х8 с 30 кг. беше ми много слабо следващия път ще сложа повече килограми
Тренировката общо взето ми хареса особено за бицепс ,защото после болката се усещаше повече отколкото в гърдите.Опитвам се да наблегна повече на базовите упражнения и да изолирам машините :)

Каква е идеята в това да натовариш първо бицепса?
Защо натоварваш гърдите с по-малък обем (12 серии за бицепс и 9 серии за гърди)?

Ами и аз не знам ,реших да започна с бицепса ,но от другия път ще започна с гърдите...Ами по колко серии да правя правя последно 9 или 12 ?...Ами,защото реших,че на другия ден няма да мога да мръдна и ще се скова от мускулна треска ,но уви не стана така :)

Ясно... няма идея :) Тренираш както ти дойде и по самочувствие. :)
В твоя случай няма логика в това голямата мускулна група да бъде натоварвана с по-малък обем и след малката.

Днес:08.02.2014г.
Гръб + Трицепс
Гръб
Гребане с щанга от наклон напред-надхват- 3 серии х 10 повторения с 30кг. ,като преди излизане от залата сложих още 10кг. и направих 5 да видя да ли ще стане и стана ,макар че по време на самото упражнение краката  ми трепереха :),но важното е,че съм успял
Гребане с щанга от наклон напред - подхват - 2 серии х 8 повторения  с 30кг.
Повдигане на дъмбели встрани  при наклон напред -3серии х 10 повторения с 5кг.
Трицепс
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбели зад глава - 3 серии х 9 повторения с 5 кг.
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 4 серии х 10 повторения с 15кг,20 кг.

Днес:09.02.2014г.
Крака+Рамо

Крака
*Бедрено разгъване-3серии х 15 повторения с 40кг.
*Бедрено сгъване- /2серии х 10пов.-40кг./ /1 х 15пов.-40кг./
*Повдигане на пръсти от стоеж/седеж /3 х 10пов.-30кг./

Рамо
*Раменни преси с дъмбели /4сер. х 10пов.- 5кг.(на една ръка по 2.5кг.)
*Повдигане на ръце встрани /3сер. х 10пов.-5кг.(на една ръка по 2.5кг.)
*Повдигане на ръце напред /3сер. х 10пов.-5кг.(на една ръка по 2.5кг.)

Днес:12.02.2014г.
Гърди-Бицепс
Гърди
*Изтласкване на щанга от лег -  4 серии ,като 1 серия е 30кг. х 10пов. ,а останалите 3сер. с 40кг.х 8пов.
*Повдигане на щанга от полулег - 4серии х 35кг.х 7пов.
*Пек-Дек -  (2сер.х 35кг.х 6пов.) (2сер.х 30кг.х 6пов.)
*Избутване на машина за гръдни мускули- (2сер.х 35кг.х 7пов.)(2сер.х 30кг.х 7пов.)

Бицепс
*Скотово сгъване - 2серии х 7пов.х 5кг.
*Бицепсово сгъване с щанга- (1сер.х 30кг.х 10пов.)(2сер.х 30кг.х 7пов.)
*Чуково бицепсово сгъване- 2 сер. по 8пов.х 5кг.(на една ръка по 2.5кг.)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1